Fastighetsbyrån Nykvarn

Fastighetsbyrån Nykvarn

• BadgeTenYears
4.7
Llama 08-550 604 50 Compartir

Fastighetsbyrån har funnits här i Nykvarn sedan år 1970. Vi är en av de ledande aktörerna i området vilket gör att vi har god kännedom om både trakten och mäklarbranschen. Vi genomför hundratals affärer varje år i området runt Nykvarn och Järna, och därför vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Vi gör en nyetablering...

875 omdömen om Fastighetsbyrån Nykvarn

Sedan starten hos Reco 2013

Elvy E
Hölö

Trevlig hjälpsam kunnig o mänsklig

Victor L
Compró su casa con ayuda de Jenny Wallström Lindahl parte de Fastighetsbyrån Strängnäs

Jenny gjorde vårt första köp av bostad tryggt och smidigt

Michelle A

Jenny är toppen! Hjälpsam och kommunikativ genom hela processen. Löste det fint även när det dök upp lite oväntade omständigheter.

Fredrik N
Compró su apartamento con ayuda de Jenny Wallström Lindahl parte de Fastighetsbyrån Strängnäs
Strängnäs Kommun

Hon var fantastisk, mycket trevlig

Lena F
Vendió su apartamento con ayuda de Jenny Wallström Lindahl parte de Fastighetsbyrån Strängnäs
Strängnäs Kommun

Fantastisk! Konstant närvarande, grundlig och saklig. Trevligt bemötande och världens tålamod vid en krånglig och långdragen bostadsaffär. Tack!

Kent H
Hölö

Linda övertog rollen efter tidigare mindre positiv erfarenhet av kollega. Hon var lyhörd för våra synpukter och hade inget att invända mot vårt beslut att finnas med vid de individuella visningar vi inbjöd till. Tredje intresseförfrågan gav säljresultat. Vi prövade inte tanken på att inbjuda till budgivning utan hade bestämt säljpriset och var nöjda med det. Till fastighetsbyråns nackdel var det rätt höga arvodet i förhållande till nedlagd tid.

Markus B
Brokvarn

Som förstagångsköpare klivandes in i bostadsdjungeln så har man inte riktigt stenkoll på alla bitar, det är väldigt mycket information som ska bearbetas vid ett första bostadsköp. Därför hade vi förväntningar på att mäklaren skulle vara lyhörd, möta oss där vi befinner oss och vara pedagogisk i hela processen. Johanna bemötte oss precis så som vi ville bli bemötta igenom hela processen, vi är väldigt tacksamma över att vi fick just Johanna som mäklare för vårt första bostadsköp. Vi fick den tiden vi behövde för att se och...

Johan Erik K
Compró su apartamento con ayuda de Karljohan Ahlroth parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Upplevde som köpare KarlJohan som professionell, lugn och informativ.

Stefan W
Mariefred Marielundsviken

Trevlig, tillmötesgående och gör det lilla extra. Mycket nöjd med Jenny.

Elias T
Östertälje

Linda är väldigt trevlig och det var tack vare henne vi fick vår drömbostad. Det är inte alltid lätt att nå henne via telefon och därför sänks betyget till en 4:a, annars är hon en fantastisk mäklare.

Johan L
Nykvarn

Trevlig och kunnig. Har stpr känsla för service.

Joakim K
Vendió su apartamento con ayuda de Johanna Enström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Det tog lång tid för oss att sälja lägenheten pga världsläget och dåliga tider, men Johanna fanns med hela tiden med sin erfarenhet och expertis vilket kändes tryggt. Kan varmt rekommendera Johanna för en framtida försäljning.

Bengt B
Järna

Mycket trevlig och professionell i sitt bemötande. Enkel och väldigt god kommunikation genom hela processen.

Louise R
Vendió su casa con ayuda de Karljohan Ahlroth parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Mycket smidig mäklare, bra tips och tydliga förklaringar med att inte för höga förväntningar på grund av det läge som var just nu. Budgivning på första visningen som gjorde att huset såldes på en vecka. Mycket nöjda.

Christian D
Vendió su casa con ayuda de Jenny Wallström Lindahl parte de Fastighetsbyrån Strängnäs

Enkelt och okomplicerat att jobba med Jenny. Hon ger ett professionellt intryck och hjälpte till med många kloka råd i försäljningen. Jenny är rak på ett bra sätt och lagom personlig.

Johannes S

Högsta betyg för Jenny! Väldigt trevlig och kunnig. Enkel att få tag på och svarade snabbt på de frågor och funderingar som dök upp! Rekommenderar varmt!

Anna-Karin L
Vendió su casa con ayuda de Linda Holmström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Professionellt och trevligt bemötande. Trygg och erfaren. Lyssnade och tog till sig våra önskemål.

Filip B
Mariefred Marielundsviken

Hela processen har känts trygg och proffsig. Stort tack till Johanna som hjälpt oss med vårat husköp.

Johanna Helena B
Mariefred Marielundsviken

Johanna var ett tryggt stöd genom hela försäljningen. Hon var tydlig i sin kommunikation, kunnig i sitt arbete och höll alltid vårt intresse i fokus. Processen blev smidig och vi kände oss väl informerade från början till slut.

Helene H
Vendió su casa con ayuda de Linda Holmström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Mycket bra och kompetent och hjälpsam.

Alvin B
Compró su apartamento con ayuda de Johanna Enström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Tydlig och bra. Ordning och reda, inga konstigheter

Peder D
Compró su casa con ayuda de Linda Holmström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Blev bemöt väldigt bra, vi har varit på ett antal visningar med Linda och jag är glad att hon inte tröttnat på oss, hon har kontaktat oss när det inkommit fastigheter som passade vår profil. Köpet gick smärtfritt.

Jonathan L
Compró su apartamento con ayuda de Linda Holmström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Trevlig och sakkunnig, hade en bra attityd och kändes som saken var i rätt händer. Väldigt tydlig och bra beskrivning.

Niclas N
Compró su casa con ayuda de Karljohan Ahlroth parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Mycket professionell och trevlig i alla kontakter vi haft. Rekommenderar Karljohan varmt!

Gerd M

Vi är jättenöjda med Johanna som alltid svarar, lyhörd, saklig, tar sig alltid tid och informerar om det man inte tänker på. Vi känner oss alltid välkomna o allt löser sig🙂5 stjärnor av 5👌

Susanne M

Karl-Johan är en trevlig och kompetent mäklare. Han var kunnig, informativ och gav snabb återkoppling när behov fanns. Det kändes tryggt att ingå ett köpeavtal.

Adam K

Seriös, trevlig, och bemötlig.

Benny G
Mariefred Marielundsviken

Ett trevligt bemötande och ett väl utfört uppdrag i en utmanande marknadssituation med överutbud av bostäder och svag bostadsefterfrågan. Rekommenderas.

Robin T
Vendió su casa con ayuda de Johanna Enström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna är värd mer än högsta betyg. Otroligt närvarande och man känner sig omhändertagen genom hela affären. Jag har sålt två bostäder med hjälp av Johanna och kommer välja henne nästa gång också!

Helene K

Väldigt duktig och trevlig, återkopplar direkt när man har en fråga. Jag tycker Karljohan gjort att mycket proffsigt jobb med köpet av min bostad, jag är utomordentligt nöjd.

Nicklas B
Vendió su apartamento con ayuda de Karljohan Ahlroth parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Karljohan har varit en mycket bra mäklare och tagit hand om oss bra under hela processen. Han har inte gett upp utan gett sitt allt för att få till det så bra som möjligt för oss.

Johanna M
Enhörna

Väldigt trevlig, proffsig! Vi är super nöjda med valet av mäklare och Linda.

Kauko Antero M

Han är engagerad, trevlig och lösningsorienterad

Arne O

Noggrann, saklig, trevlig att jobba tillsammans med.

Sauli Veli M

Mycket bra och proffsig mäklare. Nöjd med min äffär och den hjälp jag fick påvägen.

Agneta B

Jag är mycket nöjd med Jenny, hon har hjälpt mig hela vägen hittills och jag vet att hon hjälper mig vidare tills försäljningen är avslutad. Hon är en mycket trevlig person, jag har fullt förtroende för henne. Skulle gärna rekommendera henne till andra som tänker sälja sin bostad./ Agneta Bryngelsson

Emelie L

Proffsig och effektiv! Kunde inte vart mer nöjd!

Patrik P
Nykvarn Sandtorp

Gav ett proffsigt intryck, lugn och metodisk.

Anna-carin G
Mariefred Marielundsviken

Trevligt bemötande. Snabb med att återkoppla med svar på frågor. Hittills mycket positivt intryck.

Jonatan M

Karljohan är artig, trevlig och kommunikativ. Han känns "lagom" på. Mycket nöjd

Åsa D
Vendió su casa con ayuda de Johanna Enström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

En oerhört kunnig mäklare med god lokalkännedom och som inger en ovärderlig trygghet och stöd genom hela processen.

Elin M

Johanna är lugn, inlyssnande och gör ett väldigt fint jobb.

Issa S

Proffsionell Väldigt tydlig Tillmötesgående Trevlig

Nusen Leib B

Vi fick en bra kontakt med henne när vi var och tittade på Bruksparken 10, Nykvarn. Hon är en bra mäklare och kunnig, dessutom är hon trevlig. Vårat köp gick väldigt smidigt.

Barbro N
Vendió su casa con ayuda de Linda Holmström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Bra bemötande kunnig lätta att ha kontakt med.

Paulina Y
Compró su casa con ayuda de Johanna Enström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Duktig mäklare, som återkopplar väldigt snabbt på frågor och funderingar man har. Kan starkt rekommendera Johanna.

Sebastian T

Fantastisk arbete! Förberedde hela försäljningen utifall att det skulle bli aktuellt att sälja. Karl-Johan var helt öppen med att det fick ta den tid det tar innan vi var mogna att sälja. Under tiden letade han intressenter vilket gjorde affären extremt smidigt när det väl var dags. Rekommenderas starkt!

Jan Erik Einar S
Mariefred Edeby

Vi tycker att vår mäklare Jenny Wallström Lindahl, är lugn, lyhörd, tillmötesgående och förtroendeingivande människa. Vi tror att hon gjorde sitt bästa för att genomföra vår husförsäljning. Med vänlig hälsning Elzbieta och Jan Svedberg från Svedlandsvägen 8

Åsa R
Vendió su casa con ayuda de Linda Holmström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn

Toppenmäklare! Effektiv, tillmötesgående, flexibel och gör ett 100% arbete.

Rolf P
Vendió un solar con ayuda de Linda Holmström parte de Fastighetsbyrån Nykvarn