Klas Hamrén
Klas Hamrén är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa
.Klas Hamrén har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Klas Hamrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.8. Klas Hamrén har haft 17 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-03
262 omdömen om Klas Hamrén
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
En trevlig person med ett varmt motagande, verkar kunnig, men lite slarvig. Varför skall jag ge omdömmet innan affären är klar??
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Klas är rakt på sak, grymt engagerad och riktigt bra på att ge återkoppling om hur alla steg i försäljningen går.
Kan nog inte ge honom bättre betyg än att han kommer få sälja nästa gång det är dags. -
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Klas har känts som en del av familjen under våran hus-försäljnings resa. Han har engagerat sig och hållit oss väl uppdaterade gällande våran försäljning. Otroligt kommunikativ, rak och ärlig. Vilket vi har uppskattat. Vi är mer än nöjda med hans insats! Och att han har lyckats med våran försäljning i dessa minst sagt hårda tider. Kan varmt rekommendera honom som mäklare! Vi kommer att sakna dig Klas!
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trevlig, hjälpsam och bra på återkoppling.
köpte sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Ärlig och öppen!
Mycket bra mäklare! -
sålde sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Engagerad, informerande, entusiastisk, driven, ärlig , rak, erfaren och kompetent. Jag kan verkligen rekommendera honom. En klippa att stöda sig mot vid min försäljning.
köpte sitt hus med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Mycket trevlig, öppen och gav snabb respons på alla våra frågor stora som små. Kände oss trygga som köpare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Mäklaren var behjälplig och trevlig. Pedagogisk vid frågor och funderingar.
Mycket bra bemötande.
Trevlig engagerad och lösnings orienterad.
Varm rekommendation hittills -
sålde sin lägenhet med hjälp av Klas Hamrén en del av Fastighetsbyrån Trosa
Grym kille och mäklare. Förstående med ett professionell bemötande som gav oss ett lugn och det förtroende vi behövde i vår situation. Klas var tydlig med vad vi kan förvänta oss, men samtidigt optimistisk och hade plan för alla steg som vi behövde göra upp till försäljning. Klas är en utmärkt mäklare med en jordnära och ärlig attityd.