Hembiet AB

4.4

9 omdömen om Hembiet AB

Simon E
Wrote about Hembiet AB

Riktigt smidigt med chatten i appen, så mycket lättare än att ringa. Min städare var supertrevlig och kom i tid. Det ger en extra trygghet och peace of mind att man kan se exakt när de checkar in och ut. Allt kändes väldigt säkert och proffsigt!

Sponsrad Kategori

RUTrent.se

4.7/5 i betyg av 129 omdömen

Välkommen till RUTrent.se – Din städpartner i hela Stockholm och Uppsala! Letar du efter pålitlig och professionell städhjälp? RUTrent.se är här för att göra din vardag enklare! Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för både hem och företag, alltid...

Oskar H
Wrote about Hembiet AB

Själva städningen var helt okej, men hjälparen pratade ingen svenska så det blev lite språkförbistring och missförstånd inför besöket. Dessutom missades det att torka av ovanpå kylskåpet. Det är ändå skönt att slippa bindningstider och appen känns väldigt trygg och säker, men det blev väl ett ganska lagom resultat den här gången.

Svar från Hembiet AB

Tack för din feedback! Vi fixar språket för denna hjälpare. Vi har också kollat på bokningen och sett att det var 3 timmar för 100 kvm, vilket är lite för lite tid. Jag har bett hjälparen att kommunicera bättre kring detta. Tack för din beställning!

Alex W
Wrote about Hembiet AB

Snabbt, fast pris direkt och sjukt smidigt. Skönt att slippa säljsamtal. Känns 100% tryggt och säkert.

Sponsrad Kategori

Hemfrid Stockholm

4.1/5 i betyg av 3226 omdömen

Välkommen till Hemfrid Stockholm! I vår värld är det detaljerna som gör skillnaden. Oavsett om du har regelbunden hemstädning, bokar en flyttstädning eller en fönsterputs kan du lita på att vi levererar högsta möjliga kvalitet. Vårt team består av noggrant...

Freja E
Wrote about Hembiet AB

Bokade en städning men hjälparen dök tyvärr aldrig upp, vilket var väldigt segt. Men jag måste ge pluspoäng för supporten, de hanterade det direkt och jag fick min återbetalning i tid utan minsta krångel. Det känns ändå som en väldigt säker och trygg plattform eftersom pengarna betalades tillbaka så snabbt, men hoppas på bättre tur med städaren nästa gång.

Svar från Hembiet AB

Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att städaren inte dök upp. Skönt att höra att supporten kunde hjälpa dig snabbt med återbetalningen. Vi hoppas på bättre tur nästa gång och ser fram emot att ge dig en toppenupplevelse!

Mike A
Wrote about Hembiet AB

Så skönt med en tjänst där man slipper krångliga abonnemang och bindningstider! Jag bokade bara för några timmar när det krisade inför helgen. Det ger en enorm trygghet och peace of mind att man har full koll på bokningen direkt i appen. Smidigt, säkert och precis vad jag behövde.

Lin W
Wrote about Hembiet AB

Smidig app att kunna be om hemstäd i, väldigt flexibelt och bra. Vill att kunderna ska få det bästa och vill ge sina hjälpare en bra arbetsplats. Det bästa för alla

Ellika S
Wrote about Hembiet AB

Väldigt smidigt sätt att kunna boka hemstädning när det passar mig. Det bästa är att jag kan välja städare och chatta med dem. Det här underlättar verkligen så mycket i min vardag eftersom städning inte är det jag vill lägga tid på, men med barn och en full vardag så behövs det ju! Dessutom är det väldigt prisvärt.

Michel M
Wrote about Hembiet AB

enkelt att använda och bra resultat

Mehmood K
Wrote about Hembiet AB

Jag använde Hembiet häromdagen när jag behövde hjälp snabbt. Enkelt att boka, inga kontrakt. De kom i tid, vilket inte alltid händer. Fathi som kom förbi var jättetrevlig, lätt att prata med och visste vad han gjorde. Smidigt och krångelfritt. Använder gärna igen :)

Svar från Hembiet AB

Tack mehmood. Hoppas vi ses snart igen