Tilda Eriksson

Tilda Eriksson

Tilda Eriksson är mäklare på HusmanHagberg Östermalm

Tilda Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Tilda Eriksson har haft 0 försäljningar sen 2023-07 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

Mitt driv och personliga engagemang håller jämna steg med pulsen i stadskärnan. Jag är övertygad om att varje fastighet har unika egenskaper, precis som mina kunder. Min ambition är att potentialen varje enskild fastighetsaffär och basera hela processen på vad som är viktigt för dig som kund. När marknadsförutsättningarna förändras är jag övertygad om att kvalitetsfokuserad och trygg mäklare spelar en viktig roll i såväl processen som slutresultatet.

Jag är uppvuxen i Sigtuna, en liten men gammal stad norr om Stockholm.Jag gillar att tillbringa min fritid i skogen eller vid vattnet där min hund gärna badar. När jag känner att lugnet blir för påtagligt är jag glad att jag har ett utmanade och socialt yrke. Jag har turen att arbeta i en av Stockholms vackraste stadsdelar, med en variation av grönområden, trevliga restauranger och historiska byggnader.

Min vision är att alla mina kunder ska vara så pass nöjda med mig att det inte finns någon tvekan i att anlita mig vid nästa bostadsförsäljning.  Samt att det ser det som en självklarhet att rekommendera min tjänst till alla sina vänner och bekanta.

Tveka inte att kontakta mig om du vill ha hjälp med att hitta ert nästa drömhem eller om du går i försäljningstankar. Det hade varit en ära att få förmedla din bostad.

0 omdömen om Tilda Eriksson

Sedan starten hos Reco 2023