Bygga hus i Stockholms län

Botkyrka  (1 st)
Ekerö  (1 st)

Topp 25 husbyggare i Stockholms län

• Jonathan A
    Jonathan A: Jag är otroligt nöjd med Asti Tak. Vi hade anlitat en annan firma för att göra om vårt tak men vi stötte på massa problem och bråk med denna firma längs vägen. Här fick jag kontakt med Denis på Asti Tak som hjälpte mig att gå igenom taket kostnadsfritt och visade alla fel och brister. Detta hjälpte mig enormt i min nuvarande situation. Det märktes klart att de är otroligt kompetenta på Tak och att du som kund inte själv behöver förstå alla delar i hur man bygger tak utan du kan vara lugn och trygg i att de kommer fixa allt med hög kvalite och dessutom har du 15 års garanti med Asti så hade jag vetat om de tidigare hade jag självklart valt Asti för att göra om mitt tak.
  • PETER T
    PETER T: Mycket professionellt, bra utfört arbete och bemötande. Rekommenderas
  • Eriksson Byggservice AB

Verifierat företag
    9 omdömen
    Lovisa S
    Lovisa S: Lucas (och team) från Eriksson Byggservice AB har byggt ett isolerat förråd hos oss. Toppen bemötande och proffsig kommunikation genom hela projektet. Vi rekommenderar den varmt och kommer kontakta dem igen vid behov! Betyg: full pott!!!
  • Lutfi G
    Lutfi G: Riktigt nöjd med arbetet efter vårt badrumsrenovering. Håller utlovad tidsplan och Abdullah är lättillgänglig.
  • 11 omdömen
    Sören A
    Sören A: Byggklar gjorde en tillbyggnad på 30m2 . Bra bemötande, prisvärda, punktliga o flexibla Problem som dök upp fixades till på ett bra sätt. Firman kan verkligen rekommenderas.
  • 5 omdömen
    Krista W
    Krista W: Vi anlitade Verticales för vår badrumsrenovering i våras, vi är väldigt nöjda med resultatet. De var skickliga och noggranna i sitt arbete och vi kände oss trygga genom hela processen. Dessutom bidrog de med smarta idéer och lösningar som gjorde slutresultatet ännu bättre än vi hade tänkt oss. Planeringen kring inköp kunde ha varit något mer effektiv, men det påverkade inte slutresultatet som vi är mycket glada över. Vi kan varmt rekommendera dem till andra som går i renoveringstankar
  • 3 omdömen
    MATHIAS G
    MATHIAS G: Bra arbete med dörr som nu fungerar som det ska.
  • 2 omdömen
    Rainer K
    Rainer K: Dom är kunniga, har en hög servicenivå, lätta att samarbeta med och bra priser
  • 8 omdömen
  • Manges B
    Manges B: Dom svarade direkt ! Och väldigt trevligt bemötande. Jag har både anlitat deras riv killar som gjorde allt jag bad dom om . Och hyrde även maskiner av dom , snabb leverans och även snabba på att hämta när det va färdigt . Har även köpt Bigg bags av dom. Och självklart hämtar dom dom med snabb återkoppling. 👍💪🙏
  • Annakarin W
    Annakarin W: Nöjda med vårt fritidshus från Husverket! Vi beställde ett fritidshus av modellen Klassisk K3.100 från Husverket och är överlag mycket nöjda med både processen och slutresultatet. Även om kommunikationen stundtals varit något tyst har vi alltid fått tag i vår säljare när vi haft frågor och blivit hänvisade vidare till rätt person, vilket har skapat trygghet genom hela projektet. Själva huset motsvarar våra förväntningar. Kvaliteten är bra, detaljerna väl genomförda och helhetskänslan genomtänkt. Snickarlaget som monterade huset har varit särskilt imponerande, professionella, hjälpsamma och lösningsorienterade. De har inte bara byggt upp huset på ett föredömligt sätt utan även hjälpt till med några ytterligare arbeten på fastigheten. Vi avslutar med ett betyg på 4 av 5, då det alltid finns förbättringspotential i olika delar av processen. Men vi skulle ändå varmt rekommendera Husverket och deras skickliga snickarlag till andra som planerar att bygga fritidshus.
    Rene S
    Rene S: Har använt Arex Bygg för totalrenovering av ett badrum och en gästtoa med riktigt snyggt resulttat. En skicklig och proffsig firma.
    Linus
    Linus: 25hus.se mycket trevliga och kan varmt rekommdera dom och allt gick snabbt och smidigt .
  • Inger W
    Inger W: Har beställt takstolar till vår enplansvilla med valmat tak från Arlanda Snickerifabrik AB. Kontakten med Sören Raschke har verkligen varit proffsig med mycket god service. Kan varmt rekommendera dem. De byter namn till Stockholms Takstolsfabrik AB den 1/8-16, www.stockholmstakstolsfabrik.se. /Inger
  • Md Mashiur R
    Md Mashiur R: Jag är helt nöjd med deras tjänster och support. Jag rekommenderar starkt detta företag.
  • Inger C
    Inger C: Duktiga, pålitliga, vänliga och inte minst arbetsamma. Bästa rekommendationer!
  • Bengt F
    Bengt F: Total yttre renovering av fritidshus från 1948. Först revs allt taktegel, varvid konstaterades att en del råspont behövde bytas. Efter det las ny papp, läkt och nytt tegel. Därefter revs befintlig befintlig träfasad som sedan tilläggisolerades innan ny fasad spikades och målades. Mycket bra bemötande både av ansvarig entreprenör och utförare. Speciellt nöjd med att alla tider hölls. Även tilläggsarbeten utfördes till full belåtenhet. Korrekt fakturering med ROT-avdrag. Innan beställning fick vi referens som kontaktades och lovordade företaget. Jag instämmer till fullo i detta.
  • 2 omdömen
    Androniki M
    Androniki M: Väl utfört arbete. Professionellt. Rekommenderas varmt.
  • Patrik L
    Patrik L: Väldigt bra och trevlig säljare även kundtjänst som bokade allt var toppen, köpet flöt på som avtalat, och hantverkarna som levererade premium huset och förberedelsen vart huset skulle stå, gick jätte smidigt, fick även hjälp av företaget med finansiering... Rekommenderas varmt
  • Rasmus H
    Rasmus H: Svensk kvalite! Är väldigt nöjd!
  • 4 omdömen