TR Miljöservice levererar städservice och närliggande tjänster av högsta kvalité i Skåne. Kontinuerligt kompetensutveckling för personalen och god kommunikation med kunderna.
Rosalina D:
De var trevliga folk och vi var nöjda med deras service (fönsterputsning)
Dagmar Å:
Mycket bra städfirma! Trevlig personal o nogranna. Om det uppstår problem,löser det det på väldigt bra sätt o det är viktigt.
Mycket flexibla o tillmötesgående.
Kan o vill verkligen rekommendera de.
Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
Ted O:
Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
Maria H:
Funkar bra! Fönsterna putsas regelbundet, och vi får en lapp i brevlådan när de har varit hos oss. Det vi hade önskat oss var att vi kunde betala på autogiro.
Marija S:
Supernöjd med resultatet ble som helt ny vagn samt att det gick snabbt och få hem då det även va två vagnar en firma jag starkt kan rekommendera !!!
Erika T:
Jag köpte en flyttstädning, hade kollat runt ett tag men valde Red Fröjd och vilken tur jag hade! Vilket utmärk bemötande. Dom var lätta att få tag i och hade missat en liten saken ingen av oss hade tänk på. Dom erbjöd sig att komma samma dag och städa det.
Otroligt bra, skulle rekommenderar dom om någon frågar.