Putsa fönster i Stockholms län

Känns det som att du går och dammar och städar i det oändliga, men som att det aldrig blir riktigt sådär blänkande härligt rent som du tänkt dig? Rena fönster kan vara A och O i hur fräscht ditt hem känns och görs det ordentligt får du precis den där gnistrande känslan. Färgerna ute verkar klarare och dessutom skiner solen skarpare in genom rutorna!

I Stockholms län finns en myriad av olika städfirmor som är mer eller mindre specialiserade på fönsterputs. Att putsa fönster är ett precisionsarbete och erfarenhet och noggrannhet kan väga lika tungt som bra utrustning. Dock kan det vara svårt att hitta just din nya fönsterputsare bland alla firmor som menar att just de är bäst för dig. Här på Reco.se kan du läsa vad företagens tidigare kunder haft för upplevelser och erfarenheter av tjänsterna och bemötandet de fått. Allt för att göra det lätt, smidigt och tryggt för dig att anlita din nästa fönsterputsare!

Orter i Stockholms län
Nykvarn  (1 st)
Lidingö  (1 st)
  • 6 omdömen
    Kajsa B
    Kajsa B: Mycket bra, fint och rent hemma oss!
  • Linnea  N
    Linnea N: Fönsterputs, skinande rent! Fick snabbt svar, bra pris, kom i tid. Supernöjda!
  • 8 omdömen
    Gilda S
    Gilda S: Helt ok . trappstäd i 3 portar förväntningar , att de ska göra ett bra jobb som de gör ej.bra att en del personal för ett otroligt oväsen i trapphus slår mot trappräcken partar högljudd i mobil ej ok hörs i hela trapphuset. men den den ordinarie är bra.
  • 4 omdömen
    Frida A
    Frida A: Noggranna och trevliga. Jag är jättenöjd med deras jobb.
  • Ulla L
    Ulla L: Väldigt trevliga , man får snabb återkoppling. Städerskan kom i tid, och hela hemmet lukta så gott. Har bokat in hemstädning nu varje vecka.
  • 7 omdömen
    Thilini M
    Thilini M: Hemstädning. Utmärkt service, lyhörd personal, anpassar sig efter kundens önskemål och behov. Ren och fin lgh varje gång.
  • 4 omdömen
    Gabriella B
    Gabriella B: Supernöjd, rekommenderar starkt! Trevliga anställda och utför ett professionellt jobb.
  • Hotell Klövsjöfjäll Maria S
    Hotell Klövsjöfjäll Maria S: Vi har samarbetat i ca 15 år Rezgar med sin personal skulle vi inte kunna vara utan. Hotellet har 12 lgh och 39 dubbelrum. Vänliga hälsningar Maria Hotellklövsjöfjäll.
  • Elina H
    Elina H: professionella! bra service! mycket bra kommunikation! håller det de lovar! genomförandet och resultatet mycket bra.
  • 6 omdömen
    Jeanette H
    Jeanette H: Rent och fint när de har varit här. Bra bemötande.
  • Cicci L
    Cicci L: Jag kunde inte varit nöjdare med min flyttstädning. Snabbt, med utmärkt service och fantastiskt städat till ett mycket bra pris. Rekommenderas varmt!
  • Carl H
    Carl H: Tätade mina fönster och dörrar för ett halvår sedan. Allt håller kanonfint. Väldigt bra pris och fin sevice före, under och efter jobbet med tips på saker som jag behöver hålla lite koll på osv
  • 3 omdömen
    Gullan C
    Gullan C: Mycket bra bemötande och jag är nöjd.
    NIKLAS M
    NIKLAS M: Bra kommunikation, bra service och bra resultat, jag är super nöjd
    Alfred N
    Alfred N: Hjälpte mig installera laddbox på landet. Mycket nöjd
  • 3 omdömen
    Niklas L
    Niklas L: Ångtvättstäd gjorde ett fenomenalt jobb med byggstädning efter en renovering. Vi valde dem då de erbjöd 100% nöjd-kund-garanti. Det var imponerande att se hur denna städmetod kan få bort byggdamm. smuts och partiklar. Vi var så nöjda att vi nu använder ångtvätt även för den vanliga städningen på kontoret. Rekommenderas varmt.
    Karin
    Karin: Mycket kompetenta och noggranna .
  • Selina P
    Selina P: Flyttstädning. Tillmötesgående och trevlig personal som även ställde upp och gjorde lite extra. Mycket nöjda.
    Nancy S
    Nancy S: Vi köpte hemstädning. Trevlig personal med gott bemötande. Resultatet var riktigt tillfredställande. Rekommenderas!
  • Anders K
    Anders K: Professional service — always with a smile! Impeccable cleaning, both at our city apartment and our country house. I highly recommend Yerry and his team at DCN Entreprenad. — Anders
  • Arvid W
    Arvid W: Hållbar fastighetsservice 👍🏻
  • Välkommen till Hemfrid på Värmdö, vi hjälper dig med Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs och Flyttstädning
    Per E
    Per E: Valeria kom till oss för första gången denna vecka. Det känns väldigt bra. Har inte kollat städning. Litar fullt på att hon gör ett gott jobb. Hoppas att vi får ha kvar henne
  • 5 omdömen
    Cecilia E
    Cecilia E: Home Deluxe hjälpte oss (för andra gången) med allt som behövdes för att ordna upp och städa här hemma när röran tagit över. De var dessutom mycket vänliga, effektiva och flexibla under tiden. All kommunikation var också snabb, tydlig och inkännande. Nu har vi ett rent och fint hem igen och är mycket tacksamma för det! Jag rekommenderar verkligen Home Deluxe, särskilt om man har behov av mer hjälp än att bara få rengjorda ytor.
1...6789