Balanzen

Balanzen

4.0 / 5 baserat på 12 omdömen
Med oss får du mer balans i din vardag, ekologisk städning med närproducerade rengöringsprodukter.
Balanzen var det första företaget att erbjuda hemstädning speciellt anpassad till privatpersoner. Det fanns helt enkelt inte något företag som erbjöd hemstädning till alla privatpersoner och inte bara som löneförmån.

Balanzen blev även det allra första företaget att erbjuda ekologisk städning på riktigt. Vårt mål är att alltid driva utvecklingen framåt när det kommer till hållbarhet. Balanzen startade med en önskan om att inkludera alla och allas rätt till en förenklad vardag. Vad ingen trodde var möjligt 2006 är numera norm.

Utmärkelser

12 omdömen om Balanzen

Sedan starten hos Reco 2018
 • 2023-02-01 Insamlad av företaget
  Pålitliga, mycket bra städning! Rekommenderas varmt!
  Hej Gunilla,
  Vad glada vi blir, tusen tack. Hoppas du och vovven njuter till fullo av de extra långa promenaderna när vi städar hos dig.
  Mvh
  Balanzen
  Balanzen
  Gilla
 • 2023-01-31 Spontant omdöme
  Jag har använt Balanzen för flyttstädning som jag blev väldigt nöjd med. Positivt bemötande när jag skulle boka städningen, jag fick svar snabbt och allt gick smidigt. Kommer använda igen vid nästa flytt 😊
  Tack Karin,
  Du är så välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen.
  Mvh
  Balanzen
  Balanzen
  Gilla
 • 2023-01-30 Insamlad av företaget
  Mycket bra bemötande.
  Har anlitat Balanzen i många år och är jättenöjd.
  Jag har städhjälp i ggr i månaden.
  Hej Ola,

  Tack för de fina orden, det uppskattas. Vi är också så glada och tacksamma att du rekommenderat oss till så många av dina grannar. Du är bäst :) Hoppas vi får smaka på några av dina odlade gurkor i år med.

  Mvh
  Balanzen
  Balanzen
  Gilla
 • 2023-01-30 Insamlad av företaget
  Väldigt nöjd. Claudia som varit hos oss några år är fantastisk. Trevligt mottagande också när man ringer Balanzen.
  Hej Maja,

  Tack snälla för att du tog dig tid att lämna en recension, det uppskattar vi.
  Hoppas allt går bra med stambytet nu.

  Mvh
  Balanzen
  Balanzen
  Gilla
 • skrev om Balanzen Norden AB
  2023-01-29 Spontant omdöme
  👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
  Gilla
 • 2022-05-01 Spontant omdöme
  Jag och min bror använde oss av Balanzen för att flyttstäda vår bortgångna mors lägenhet.
  De har kontor i huset så vi kände att det kunde vara fint att stödja dem.
  Flyttstädning innebär att ALLT städas enligt Balanzen utifrån lite olika saker som kostar extra beroende på vad man önskar, tex tvättmaskin, diskmaskin, inglasad balkong/källare/förråd/garage/möbler.
  Kommer dit 5 dagar efter de städat för att kontrollera och allt ser okej ut. En liten del av kaklet i badrum är smutsigt och duschen är absolut INTE är ren. Kaklet kände jag inte var det viktigaste när jag såg hur duschen såg ut. Kontaktade kontaktpersonen på Balanzen om jag missat att dusch ej ingår för den är inte ren. Direkt får jag bortförklaringar av personen på Balanzen att deras ekologiska medel ej tar bort smuts och kalk. Då föreslår jag ättika och bikarbonat för det är väl ändå ekologiskt? Hen försöker övertyga mig att det ändå inte alltid går bort och lovar garantistäd. Duschen är smutsig och när jag började gnugga själv gick fläckar bort så jag visste ju att duschen ej var städad. Någon är där igen och städar och vi kontrollerar dagen efter. Första vi ser när vi kommer in i hallen är något blått rengöringsmedel utspillt på hallmöbeln. Kollar duschen som jag inte ser någon skillnad på men känner nu att möbeln är det största problemet då medlet har gått in i möbeln och ej går att få bort. Ringer och tar upp det med personen på Balanzen som genast kommer med bortförklaringar att det är vi som kan ha gjort det eller vår mäklare kan ha gjort det. Personen på Balanzen säger att deras handyman som senare ”blev” befordrad besiktningsman skulle komma dit någon dag och byta ut bänkskivan. Jag uttrycker att jag inte vill ha dem mer i lägenheten då förtroendet är förstört då hen har skyllt det på oss och dessutom har den otrevligaste attityden. Personen på Balanzen hittar dessutom på att den som var tillbaka för att ”städa” duschen hittat blodfläckar som är ORANGE på toaletten vilket är så absurt. Då vill jag inte att de kommer in i lägenheten igen för att förstöra mer/hitta på nya lögner. Så sjukt obehagligt. Vi önskar avdrag på priset vilket vi knappt får. Och ja duschen är fortfarande inte ren. Fick sedan höra att ”badrummet inte hade normalt utgångsläge” nehe! Då är inte flyttstädning något de sysslar med till 100% antar jag? Hade varit toppen att veta innan! På fakturan la de även på tvättmaskin och diskmaskin som vi inte någonstans kommit överens om att de skulle göra. Snälla, anlita inte Balanzen, man blir så himla ledsen, lurad och besviken.

  TILLÄGG: Efter detta inlägg ringer kontaktpersonen på Balanzen på dolt nummer och hotar att stämma mig för förtal. Så alla som läser detta: Välj för guds skull en annan städfirma!
  TILLÄGG nr 2: Trots betalad faktura fortsätter de höra av sig trots att jag tydligt gjort att jag inte vill ha med de att göra någonsin igen. Mailar anklagelser om svartmögel i vårt badrum (finns inget svartmögel där, vi har haft en ny städfirma där som fick ALLT rent. De mailar även anklagelser att vår mäklare ska ha spillt ut den blåa vätskan på vår byrå. Även en bild ”blodet” på toaletten. Bilden är lågupplöst med all exifdata strippad så finns ingen info om när bild är tagen/om det är ens är vår toalett. Vidrigt företag.
  Gilla
 • Michael H
  skrev om Balanzen Norden AB
  2020-03-09 Spontant omdöme
  En hel del strul med städpersonal som inte dyker upp på avtalad tid av olika anledningar. Då och då har städpersonalen också lämnat "för tidigt". Balanzen har ett system med städbank där man sparar sina outnyttjade timmar. Om dessa inte dock inte ropats av före viss tidpunkt så tar man helt sonika bort dem. Någon påmminelse eller dylikt om att så kommer att ske ges inte, så det är upp till den enskilde att ha koll på detta. Inte heller erbjuds någon kompensation för de timmar som "brinner inne". Har på grund av ovanstående sagt upp mitt städavtal med Balanzen.
  Gilla
 • skrev om Balanzen Norden AB
  2018-12-21 Spontant omdöme
  Riktigt otrevlig receptionist. Borde inte alls jobba med kundbemötande. Det fick mig att anlita ett annat företag för städhjälp, trots att jag hade hört att dem ska ha kvalite. Tråkigt.
  Gilla
 • skrev om Balanzen Norden AB
  2015-06-03 Spontant omdöme
  Personligt och trevligt bemötande. Väldigt trevliga att ha att göra med. Vi har använt dem från och till under några år för olika uppdrag mest fönsterputsning men även storstädning. Kan rekommenderas. Min man har astma och blir alltid bättre när de har varit här. Antagligen för att det blir färre dammråttor men även för att det är kemikaliefritt. Det är ett familjeföretag och det märks.. De är alltid välmötande och trevliga och får jobbet gjort. Vi kan verkligen rekommendera www.balanzen.se
  Gilla
 • skrev om Balanzen Norden AB
  2015-06-03 Spontant omdöme
  Personligt och trevligt bemötande. Väldigt trevliga att ha att göra med. Vi har använt dem från och till under några år för olika uppdrag mest fönsterputsning men även storstädning. Kan rekommenderas. Min man har astma och blir alltid bättre när de har varit här. Antagligen för att det blir färre dammråttor men även för att det är kemikaliefritt. Det är ett familjeföretag och det märks.. De är alltid välmötande och trevliga och får jobbet gjort. Vi kan verkligen rekommendera balanzen!
  Gilla
 • Mats B
  skrev om Balanzen Norden AB
  2014-10-28 Spontant omdöme
  Helt underbart att få en ren lägenhet utan att behöva stå ut med alla kemikalier som vanliga rengöringsmedel innehåller. Det blir rent, går snabbt och luktar gott. Jag kan definitivt rekommendera Balanzen, speciellt för alla som har allergiska barn, men förstås även för alla andra.
  Gilla
 • Sara G
  skrev om Balanzen Norden AB
  2013-11-04 Spontant omdöme
  Det är så här det ska vara.. Enkelt. Timpriset
  Är detsamma oavsett dag eller mängd städningar.
  Inga påslag, dolda avgifter eller överaskningar på fakturan. Ingen bindningstid heller. Bara enkelt och genomskinnligt. Ja, och så blir det rent såklart
  Rekommenderas!
  Gilla