Takläggare i Stockholm

66 rekommenderade takläggare i Stockholm kommun

Är du ute efter en takläggare i Stockholm? Vi på Reco.se har en lång lista på väl rekommenderade och aktuella företag.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Djurgården Entreprenad

16 omdömen
    Ella Z
    Ella Z: Bemötande jag har fått var sakligt, lättsamt, baserat på fakta och mina önskemål. Kraven på fakturering enligt lag var uppfyllda i alla avseende. Kraven på säkerhet var också uppfyllda. Kvalitet för genomfört arbete var av den största betydelsen för mig. Arbetet utfördes enligt plan och personalen var mycket lyhörd för mina synpunkter och önskemål. Leveransen av all material till takbyte ingick i uppdraget. Materialet levererades enligt plan och kontrollerades innan arbetet påbörjades. Regelbundna kontroller av framsteg i arbetet var mycket uppskattade. Arbetet utfördes enligt överenskommen plan och arbetsomfattning. Efter genomfört arbetet är allt återställt snyggt och prydligt. I slutfasen av uppdraget har ledningen tagit kontakt för att stämma av om det finns något som skulle behöva kompletetras eller justeras. Restprodukter, avfal blev hämtade enligt överenskommelsen. Som beställare av uppdraget är jag mycket tacksam och nöjd med hela processen gällande underhåll av taket i min fastighet. Rekommenderar varmt detta företag som pålitlig, kunning, lätsmt att samarbeta och trovärdig.
  • Driver du takfirma i Stockholm?

• Barbro S
    Barbro S: Är verkligen nöjd med nästan allt Väntar bara svar på en fråga jag skickat ang takplåtspappret. Barbro Scott
  • Taklandslaget AB

14 omdömen
    Susanne S
    Susanne S: Jag är verkligen imponerad av företagets noggrannhet och hur de höll sina löften. Det kändes tryggt genom hela processen eftersom projektledaren fanns tillgänglig när man behövde honom, vilket gjorde samarbetet både smidigt och professionellt. Tiderna hölls utan problem och det märktes att de bryr sig om att leverera på högsta nivå. Även Serdar som utförde besiktningen och skrev offerten var tillgänglig vid behov.
  • Byggyrkeskamraten ViP AB

11 omdömen
    Gabriella E
    Gabriella E: Utförde ett mycket bra städ jobb
  • DBH Bygg och Plattsättning AB

12 omdömen
    John F
    John F: Utförde arbetet enligt tidsplan och pris. Vänliga personer som utförde jobbet och med ett utmärkt resultat. Jag kan starkt rekommendera dem.
  • LC Plåtslageri AB

7 omdömen
    Marek L
    Marek L: Lukasz utförde takskydd och takränninstallation åt mig på mitt projekt, så jag är extremt nöjd, han är en expert inom sitt område. 😉
  • Urban Builder Sweden AB

7 omdömen
    Daniel E
    Daniel E: Killar med bra känsla, så jobben blir utmärkta. + i kanten är att de även är självgående, och tar fram egna lösningar. Rekommenderas av mig Daniel E/ Kungsmontage
  • Isse A
    Isse A: vi Småelhjälpen ab vill tacka Tnw tak ab för ett mycket bra arbete .Professionallt bemötande ,hög kvalitet och snabb service.Recommenderas varmt!
  • Jhc Plåt & Bygg AB

2 omdömen
    Nabil M
    Nabil M: Vi har varit i samarbete med JHC plåt & bygg AB under en takomläggning, där ytskiktet skulle bli en ny ytpapp på ett garagetak. Vi måste medge att detta är ett par otroligt proffsiga killar, som jobbar med gott tempo, utan att tumma på kvaliteten.. Rekommenderar starkt!
  • Josefin J
    Josefin J: Vi fick hjälp med totalrenovering. Härligt gäng att ha med att göra. Blev riktigt👍
  • Elisabeth B
    Elisabeth B: Blev mycket nöjd med arbetet. Trevligt bemötande😊💐 Bra genomgång av uppdraget innan det började. De höll tidsschemat. 👍
  • Peter N
    Peter N: Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, kakel/klinker i tvättstuga. De ger ett seriöst bemötande, är måna om resultatet och smidiga att samarbeta med, jag kan verkligen rekommendera dem.
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • Lars Erik Anders L
    Lars Erik Anders L: Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
  • Kjell Conny Mikael N
    Kjell Conny Mikael N: Renovering av tak med hängduk o betongplattor. Tre utländska killar var här och gjorde jobbet. De kunde inte svenska, kunde knappt nån engelska och var inte direkt kommunikativa men de gjorde ett bra jobb och kommunikationen jag hade med säljaren och arbetsledaren var mycket bra så är väldigt nöjd. Så fort jag hade frågor så fick jag svar omgående via telefon, SMS och mejl. Inget säljsnack om hur bra de var utan de gör jobbet. Kan varmt rekommendera dom.
  • Björn V
    Björn V: Proffsiga och effektiva. Det märks att de gjort stambyten tidigare. För oss var det en ny upplevelse och vi förväntade oss kaos, stambyten är ett stort ingrepp. Med LPT kände vi oss trygga.. Arbetslaget höll tidsschemat trots ändringar och anpassningar till fastigheten. Vår lägenhet fick ny eldragning ( huset från 1906 ) två nya badrum ( där stammarna byttes ). Vi är så nöjda med dialogen att finna bra lösningar, flexibiliteten, kunskapen. LPT är dessutom väldig trevliga i projektledning, stöd vi materialtillval, El dragning, VVS, byggnation och kakelsättning. En liten detalj men så viktig, under arbetsgången, höll de rent och städade i trapp efter varje arbetsdag. Jag hoppas att jag kan anlita dem igen för något nytt och större arbete. Rekommenderas varmt.
  • Charlotta Elisabet C
    Charlotta Elisabet C: Progressia Entreprenad har varit otroligt tillmötesgående och enkla att ha att göra med. Svarar snabbt och är tydliga. Så kunniga! De bytte taket på vår sommarstuga och tänkte också till lite extra kring vad som blir snyggt och därmed passar in i helheten. En riktigt bra takfirma, rekommenderas varmt.
  • Eva Charlotte Maria L
    Eva Charlotte Maria L: Vi behövde renovera taket efter vintern. På lite drygt två veckor från första kontakt är nu taket klart. Framsteg varje arbetsdag, städat och snyggt efter varje pass (i den mån det gick) och en projektledare som svarade på funderingar löpande gjorde att processen kändes trygg och professionell. Rekommenderas!
  • Josefin D
    Josefin D: Vi anlitade Takfokus för omläggning av vårt papptak i början av året. Vi bytte även takfönster och stuprör /hängrännor. Vi tog in offert redan förra året men kunde pga andra renoveringar inte göra jobbet 2025. Takfokus kom då med en bra offert och erbjöd oss kostnadsfri tillfälliga reparationer om vi accepterar offert med plan att göra jobbet inom en förbestämd tidsperiod 2026. Win win för alla! Vi hade även fått bra rekommendationer från anhörig om företaget då de bytt tak på deras samfällighet. Deras offert var även bäst i pris jämfört med andra företag vi kontaktat. De har gjort ett jättefint jobb! De är kanske lite korta i framförhållning, ringde dagen innan de påbörjade. Men det gjorde inget, de ska ändå inte in i huset och de gör att förarbete själva. Det vi uppskattat är att ägaren Mats och arbetsledaren var lyhörda för feedback. De tog till sig snabbt om jag påtalade något och såg till att förbättra så att vi hade ett bra samarbete. De var snabba med svar och skickade mig bilder på det jag undrade över. Kändes tryggt och bra. Vi är jättenöjda med Takfokus och rekommenderar dem till andra.
  • Katarina F
    Katarina F: Kan varmt rekommendera Pagodab. Tydlig och effektiv kommunikation, lösningsorienterade samt ett mycket fint slutresultat. Behöver jag mer hjälp i framtiden så kommer jag absolut höra av mig till företaget igen.
  • Carl Oscar L
    Carl Oscar L: Mycket professionellt bemötande och effektivt omhändertagande. Resultatet blev bra och prisvärt.
  • Driver du takfirma i Stockholm?

• Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
Områden i Stockholm
Akalla  (1 st)
Blackeberg  (1 st)
Stureby  (1 st)

Takläggare i Stockholm

Ett tak skyddar hela huset, stugan eller altanen och behöver rätt omvårdnad för att stå emot väder och vind. Vare sig du behöver takläggning, takrenovering eller en taktvätt är det viktigt att du väljer ett företag som erbjuder kvalitet och ser till att arbetet blir säkert utfört.

Här på Reco.se har vi en lång lista på takläggare i Stockholm, och hjälper dig att hitta rätt bland de bästa företagen. Här kan du både snabbt få ett telefonnummer till närmaste takläggare och jämföra takpriser mellan olika leverantörer.