Malikas Beauty Studio
4.4 i betyg av av
44 omdömen
Hos oss kommer du till utbildade och diplomerade fransstylister och nagelterapeuter med lång erfarenhet och flera diplom. Vi gör vårt allra bästa för att just du ska känna dig väl omhändertagen. Vi är utbildade inom ett flertal grenar och går ständigt på nya utbildningar för att hålla oss uppdaterade; allt för att du som kund ska känna dig trygg hos oss och få just den behandling du behöver!
Varmt välkommen!
Varmt välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag44 omdömen om Malikas Beauty Studio
skrev om Malikas Beauty Studio
Till att börja med vill jag påpeka att detta handlar om Kombo/Lashlisft & Brownlift på Minikliniken i Baggeby, inte salongen på Kungsholmen - men de hör väl ihop, det är samma ägare/är en kedja..
Vill också påpeka att jag inte brukar skriva dåliga rekommendationer, och hade enbart en eller två av följande punkter hänt hade jag förmodligen varit mer förstående, men nu hände samtliga följande och det känner jag inte är okej:
* Tiden bokades om 2 gånger, vilket är okej nu under pandemin, vill hellre vara frisk än ha fixade bryn
* Tjejen som ska göra min behandling smsar och säger att hon är 5 min sen, men är sen 20 minuter sen
* Behandlingen ska ta 1h 15 min, och eftersom jag inte har koll på tiden så tror jag att vi är klara efter den tiden, varpå jag ser att ögonfransarna är skeva och inte i samma vinkel, så jag ber henne fixa dom - vilket hon snällt nog gör! Däremot blir jag stressad då jag bokat tid under min lunch, så tror ju att behandlingen tagit 1h 15 min (som den ska enligt bokningen) och att vi nu lägger på extra tid för att fixa till det som blev fel. När jag går därifrån inser jag att hela behandlingstiden, inklusive fixet, tagit 1 h.
*...föregående punkt hade varit okej om resultatet hade blivit bra, men när jag kommer hem märker jag att ena brynets lift helt släppt, och i skrivande stund, dagen efter (mindre än 24h senare) har även andra brynet släppt. Jag har följt alla instruktioner och inte tvättat ansiktet eller använt ansiktskräm ens. Och visst, brynen är färgade och antar att det är keratinbehandling också, men betalar jag för browlift så är det ju det jag vill ha. Färga brynen skulle jag kunna göra själv och spara pengarna.
* Till det sista, och värsta av allt - MUNSKYDD ANVÄNDES EJ. Detta är alltså en behandling där tjejen sitter med ansiktet mycket närmre än 2m ifrån i lite mer än en timmes tid. SKYDDSHANDSKAR hade hon heller ej på, och spritade händerna gjorde hon inte. Då jag mailat Malikas studio i efterhand har de berättat att alla behandlare ska ha skydd, så det känns ju bra, men det får mig att ifrågasätta den här tjejens hygien ännu mer - hur mycket bryr hon sig personligen om den hygienen egentligen - både generellt men speciellt nu under pandemin? Var det andra hygienåtgärder hon slarvade med också då? Anledningen till att jag inte sa till på plats var att jag antog att hon självklart skulle sätta på sig munskydd och sprita händerna kanske efter att jag lagt mig ner, och hann inte riktigt tänka/regera på detta förrän jag gick därifrån. Idag känns det extremt olustigt, speciellt med tanke på att senaste tiden bara var förra veckan och den bokades om pga tjejen var sjuk.
* Sist men inte minst, igår kväll när jag av en slump går in på studions instagramkonto ser jag att jag blivit filmad utan min vetskap och utan mitt tillstånd, och den filmen ligger uppe på deras story. Har bett dem ta ner den men nu, ett halvt dygn senare, ligger filmen fortfarande uppe.
Fick ett vänligt bemötande på mail (ett enda mail sedan igår lunch) där man frågade hur min upplevelse kunde förbättras men tyvärr är det för många fel på samma plats för att kunna fixas med rabatt, och kommer jag få erbjudande om att fixa till brynen som nu är helt utan effekt kommer jag tacka nej - vill aldrig mer gå hit. Som sagt - hade enbart en eller två av dessa grejer hänt (t ex behandlingen släppte, blev filmad utan tillstånd, tjejen var sen) hade det varit något jag kanske hade blivit irriterade över men hade kunnat släppa och skulle kunna kompenseras för. Men nu är det så många fel på en och samma gång att jag inte kommer kunna ändra min åsikt - även om jag fattar att det här kanske inte handlar om hela studion i sig utan specifikt om min upplevelse med denna tjej. -
skrev om Malikas Beauty Studio
Är tyvärr inte helt nöjd med mina bryn. Formen är fin, första besöket var bra. Återbesöket kändes som ett skämt, först försenad och sedan får jag bara 10 stressade minuter, förmodligen för att hon hade en nagelkund samtidigt. Vi sa att vi avvaktar med shading till återbesöket men det fick jag inte. Jag tyckte det saknades strån på vissa ställen men nej det kunde vi inte fylla i. Det gick inte heller att fylla i de stråna som tappat färg (konstigt då alla andra jag pratat med som gör microblading säger att fylla på med färg är exakt vad återbesöket är till för). Idag är mina strån blekta och prickiga på vissa ställen då det tappats ojämnt med färg. Det är endast 2 mån sen jag hade första besöket. Jag ska nu få dem fixade av en annan terapeut, men måste tyvärr betala henne samma summa så jag känner mig ganska lurad och fick inte det jag betalade för. Bilderna som läggs upp på insta är jättefina, men de speglar inte hur brynen ser ut efter ett par veckor. Om Malikas undrar varför jag inte mailat för att be henne göra om det så är det för att jag vill ha en terapeut som VILL göra så jag blir nöjd, jag vill inte få motståndet jag fick och försöka övertala någon till att göra rätt.
skrev om Malikas Beauty Studio
Väldigt proffesionell, trevlig. Man känner sig alltid välkommen när man går till henne och blir Alltid nöjd med slutresultatet.
skrev om Malikas Beauty Studio
Dåligt kundbemötande.. Fick mer känslan av att mam gjorde mer besvär. Kundbemötandet är otroligt viktigt i service yrke. Naglarna var dessutom så ned filade att man var illröd efter.
skrev om Malikas Beauty Studio
Utan tvekan den bästa jag varit hos!
skrev om Malikas Beauty Studio
Bästa salongen jag har varit på!
För mig är det viktigt att de jag betalar för ska ha kvalitet. Vilket det är hos Malika. En annan avgörande faktor till varför jag väljer Malikas salong är för att jag alltid känner mig välkommen och bra bemöt.
Till er där ute... Testa! Du kommer inte ångra dig!
Fortsätt Malika med ditt fantastiska arbete!😘 -
skrev om Malikas Beauty Studio
Underbart bemötande, mysig lokal och man känner sig alltid välkommen =)
skrev om Malikas Beauty Studio
Jag brukade göra naglar hos Malika förr och jag var alltid supernöjd med resultatet varje gång jag gick därifrån! Hon var alltid så noggrann och trevlig att prata med!
Om det inte vore för att jag fick problem med ekonomin hade jag mer än gärna fortsatt göra naglar hos henne!
Kommer nog tillbaks nån gång längre fram när allt ordnat upp sig! -
skrev om Malikas Beauty Studio
Hon är bäst! Blir aldrig missnöjd hos Malika! Love IT!
skrev om Malikas Beauty Studio
Hon gör dom finaste naglarna!! Har aldrig varit så nöjd hos andra jag har testar. 😍😍😍❤️❤️❤️
skrev om Malikas Beauty Studio
Är lika nöjd efter varje besök och har varit det i alla år!
skrev om Malikas Beauty Studio
Så professionellt och riktigt bra kvalité på behandlingarna! Malika vet vad hon gör!
skrev om Malikas Beauty Studio
Mycket trevligt bemötande, underbar människa :)
skrev om Malikas Beauty Studio
Toppen bra service, trevlig personal och jättefint resultat. Lite dyrt men ändå toppen nöjd!
skrev om Malikas Beauty Studio
Det var ett trevligt och proffsigt bemötande.
ögonfransförlängning. Nytt set. Satt kvar bra. -
skrev om Malikas Beauty Studio
Sjukt duktig och trevlig tjej. Finns inga saker som Malika inte klarar att leverera utifrån dina önskemål!
skrev om Malikas Beauty Studio
Jag går aldrig ifrån salongen missnöjd! Malika är verkligen duktig på det hon gör, rekommdera henne starkt! Och dessutom världens trevligaste tjej :)
skrev om Malikas Beauty Studio
Bra hemsida med snabb återkoppling. Ej fått behandling ännu
skrev om Malikas Beauty Studio
Malika är världens bästa nagelterapeut. Hon är supertrevlig, ödmjuk och har ett otroligt fint kundbemötande. Jag har besökt många salonger men ingen når upp till Malikas hantverk och skicklighet.
skrev om Malikas Beauty Studio
Jag gick och fixa mina naglar och min mamma var med. Och Malika var väldigt otrevlig mot min mamma som hon berätta i efter hand. Hon var även kall och dryg emot mig medan hon fixade mina naglar. Kall och avståndstagande tjej bara, synd! För hon gjorde i alla fall fina naglar. Hon borde lära sig att bli lite mer trevlig om hon inte redan gjort det.
skrev om Malikas Beauty Studio
Malika är jätte duktig, hon är nogran och mån om sin kund .
skrev om Malikas Beauty Studio
Proffsigt utfört, ren studio och bra resultat. Toppen!
skrev om Malikas Beauty Studio
Trevlig upplevelse varje gång. Har varit nöjd alla gånger jag har besökt Malikas.
skrev om Malikas Beauty Studio
Bästa salongen jag varit på, man känner sig alltid trygg i Malikas händer. Hon vet vad hon gör. Hon gör ett grymt jobb.
skrev om Malikas Beauty Studio
jeatte duktig ,erfaren och trevlig nagelterapeut.fint kundbemötande!! Rekommenderarvarmt
skrev om Malikas Beauty Studio
Bäst på både naglar och ögonfransförlängning!
skrev om Malikas Beauty Studio
Lång tid på att svara på information, i övrigt jätte duktig!
skrev om Malikas Beauty Studio
Malika är den perfekta nagelterapeuten då hon gör sitt jobb med mycket noggrannhet och kärlek. Alltid lika trevligt att få komma till salongen för att få behandling och få prata om allt mellan himmel och jord.
skrev om Malikas Beauty Studio
Har gått och fixat mina naglar hos Malika i snart ett halvår och är alltid lika nöjd. Hon är noggrann och gör superfina naglar, kan verkligen rekommenderas!
skrev om Malikas Beauty Studio
Alltid nöjd med resultatet. Superduktig och supertrevlig
skrev om Malikas Beauty Studio
Underbar salong! Supertrevlig och professionell personal. Man känner sig alltid som hemma och blir väl bemött av bästa Malika. Varje gång jag går där ifrån ser jag fram emot att få komma tillbaka!
skrev om Malikas Beauty Studio
Jätte-Mysig Salong centralt belägen nära Rådhusets T-bana,jag är stamkund och gör regelbundet min fransar hos
Malika som både är proffsig och trevlig.
Jag rekommenderar henne varmt.
Charlotte Lindmark -
skrev om Malikas Beauty Studio
Mycket fräsch och mysig lokal.
En väldigt lojal och underbar arbetare, som det bara inte går att inte komma nära med sitt hjärta!
Super duktig och noga med sitt jobb och när det kommer till hygien!
Har gjort mina naglar och fransar hos det företaget hos (Malika) väldigt länge nu.
Känner mig verkligen hemma när jag besöker :) -
skrev om Malikas Beauty Studio
Alltid sina kunder tillmötesgående och ger alltid högsta möjliga service. Inte bara min nagelteknolog, fransstylist och kosmetisk tatuerare, även blivit en fin och nära vän. Från Malika byter jag aldrig, 3 år har jag gått och för all framtid :)
skrev om Malikas Beauty Studio
Trevliga anställda med glimten i ögat! Minimanikyr utav färgad illröd nagellack uppfyllde min förväntan!=) Hade fotat gärna mina färgade naglar efter sessionen och sänt in till Malikas Beauty Studio, per mail. Professionell behandling utav Malika. Enda nackdel de båda anställda hade rubbat sin professionella stil utav vilda diskussioner under behandlingens gång, som jag ej deltog i, därför påminner jag om de bör fokusera endast på arbetet och ej föra heta diskussioner under arbetstid. Men i övrigt är jag nöjd med en lång och behaglig session!
skrev om Malikas Beauty Studio
Jag är en extremt jobbig och kräsen kund så när jag kom till Malika första gången var mina förväntningar och krav skyhöga. Det första jag la märke till var att hon är perfektionist och kontrollfreak så hon har alltid fint, rent, städat och allt i sin ordning. Det känns lyxigt och fräscht vilket jag som kund älskar att få uppleva när jag kommer dit. Hon är lyhörd och uppmärksam samt alltid mån om att man går därifrån nöjd.
Grejen med Malika som gör att jag inte bytt nagelterapeut är att hon vet vad man innerst inne vill ha, trots att man själv inte vet det. Så bilden man har i huvudet förbättrar hon 1000 ggr om, och hon gör det alltid supernoga. Jag känner mig sedd, lyssnad på, omhändertagen och nöjd när jag går därifrån. Hon är proffsig!
Jag fixar alltid påfyllning, gelé fransk/glitter -
skrev om Malikas Beauty Studio
Otroligt trevlig personal och man känner sig verkligen välkommen när man kommer dit! Vill aldrig sluta göra naglar!
skrev om Malikas Beauty Studio
Jätte duktig terapeut, kunnig och professionell. Båda i naglar, fransförlängning och 3D ögonbryn.
skrev om Malikas Beauty Studio
Har gjort mina fransar hos Malika i snart två år, är alltid lika nöjd! Resultatet är kanon, hon är lyhörd och så trevlig!
skrev om Malikas Beauty Studio
Hon är jätte duktig! Är så nöjd :)
skrev om Malikas Beauty Studio
Bästa tjejen som gör bästa naglarna
skrev om Malikas Beauty Studio
Malika är bäst på det hon gör! Rekommenderar henne till alla ❤️😘
Oseriös, otrevlig, inte hjälpsam
skrev om Malikas Beauty Studio
Jag är supernöjd med Malikas tjänster! Rekommenderar starkt!