Mkt bra bemötande både i telefon och vid besök. Flyttstädning av två rum och kök helt utan anmärkning. Fönsterputs av fyra fönster var oklanderlig bra gjort.
Sinnesfrid Städservice AB
Välkommen till Sinnesfrid Städservice AB! Vi har siktet inställt på att du som kund ska vara 100% nöjd. Detta åstadkommer vi genom att hålla en hög kvalitet på våra städtjänster. Vi värnar om våra anställda och ser till att arbetsförhållandena är så pass bra att vi gör ett riktigt bra jobb. Våra tjänster: Hemstädning, trappstädning,...
183 omdömen om Sinnesfrid Städservice AB
Sedan starten hos Reco 2021
Vi köper trappstädning och byte av entremattor.
Trevliga och noggranna. Mycket nöjd.
Mycket profsigt jobb med fönsterputsen, jag skall nog också be dom att göra flyttstädningen också. Hälsningar Marianne
Mycket nöjda! Mem utförde städningen tillsammans med en kollega. Fönsterputsaren gjorde stordåd med alla fönster .
Varm tillmötesgående och hjälpsam planering. Det var slut på tider men de löste mina behov ändå! Med kort varsel. Fönsterputs o storstäd. Det blev jättefint och utförarna var trevliga. Punktligt o nogrannt. Jag blir kvar som kund!
Städ i hemmet. Mycket nöjd. Lätt att ha att göra med, både de som städar och ledningen. Om behov finns att ändra dag går det oftast att fixa. Bra att de är två som kommer, känns bra att de har arbetskamrat.
Helhetsbilden , priset och troväfriogheten ger ett högt betyd
Världsklass! Otroligt duktiga och trevliga.
Jonas, som putsade mina fönster, gjorde ett mycket bra jobb!
Jag fick en enastående service och bemötande från städfirman Sinnesfrid när jag bokade dem för en byggstädning efter min lägenhetsrenovering. De levererade inte bara ett vänligt och professionellt bemötande, utan även en mycket noggrann och effektiv städning som gjorde min lägenhet skinande ren. Jag är mycket nöjd med deras arbete och rekommenderar dem starkt.
Mina kontakter har varit mycket tillfredställande. Jag har alltid varit nöjd med Sinnesfrid. Jag har haft städning varannan vecka och är helt nöjd. Vi har haft Sinnesfrid så länge de funnits och före det med dess föregångare.
Han kom och han putsade de fönster han skulle.
Mycket bra. Håller tider och utför arbetet enl plan
Jag har varit kund länge och är överlag nöjd. De har höjt priserna avsevärt under denna tid (typ 40%), vilket jag såklart inte är nöjd med. Ibland har jag haft kritik på städningen, att man dammsugit slarvigt eller inte dammar noga. Men överlag nöjd.
Bra städning och vänligt bemötande. Rekomendation av vän. v
Det var en trevlig kille som kom för att putsa fönsterna. Han var noggrann och det blev ett bra resultat.
Helt smärtfritt. Har haft mardrömsscenarion med andra företag så skulle 100% välja att betala lite mer för det här
Trevligt bemötande i telefonen och snabb respons! Flexibel och kundvänlig attityd! En duktig fönsterputsare gjorde ett fint jobb! Han är välkommen tillbaka!
Vi är mycket nöjda med både service och kontakt före och jättenöjda med resultatet av fönsterputsen.
Sinnesfrid har från första kontakten varit 100 procentiga. Alltid trevligt bemötande från alla jag varit i kontakt med på företaget. Jag har fått hjälp med veckostäd, vanlig fönsterputs och även puts av glasräcket till terrassen på hög höjd. Allt arbete har utförts med absolut bästa resultat.
Vi är så jättenöjda med städningen och fönsterputsen av vår lägenhet. En fräsch känsla när vi kom hem. Vi kommer att återkomma när det blir dags igen.
De sköter sitt åtagande och är lyhörda och snabba på att åtgärda då extra insatser behövs.
Proffsigt bemötande och utmärkt utfört atbete
Vänligt bemötande. Mycket nöjd med utförd fönsterputs.
Vi fick snabbt kontakt och även prisförslag. Jonas kom på avtalad tid och gjorde snabbt ett bra jobb. Vår kookoo klocka föll i golvet. Glaset gick i bitar. Jonas kom tillbaka två dagar senare med kookoo klockan med nytt glas. Mvh Ingemar Ulin
Jag använde Sinnesfrid för fönsterputs och blev trevligt och professionellt bemött Jag ville ha rena fönster och det fick jag verkligen. Kan varmt rekommendera!
Jag anlitade Sinnesfrid för att flyttstäda vår lägenhet hos Atrium Ljungberg. Eftersom att de båda samarbetar behövde jag inte lämna in nyckel eller liknande, och eventuell backning på städet sköttes helt mellan Sinnesfrid och Atrium Ljungberg. Såg rent ut när vi kikade in men eftersom att jag inte ens behövde bry mig om något så kollade jag inte så noga. Jätteskönt att slippa medla mellan städfirma och hyresvärd och att dom gjorde det själva! Lite dyrare än andra firmor men värt det pga just det.
För dyr, ingen speciell städning ändå femtusen kr efter rut avdrag,74 kvadrat ganska ny rustad lägenhet.Städning ok.
väl bemött- Trevlig personal Bra städat
Trevligt bemötande Jag beställde fönsterputs Fantastiskt fina och rena fönster av en engagerad och duktig fönsterputsare. Jag kan varmt rekommendera Sinnesfrid.
Mycket bra! Snabb återkoppling och tidsbokning och ett jättebra utfört jobb!
Min fru och jag är sedan många år (minns inte hur länge) stamkunder hos Sinnesfrid, och redan detta faktum säger väl tillräckligt om att vi är nöjda med nöjda kontakten.
Jag har hela tiden blivit väl bemött och fått hjälp med det jag har velat. Mina förväntningar var ganska höga, då företaget städar hos flera av mina grannar samt har trappstädningen i huset till allas belåtenhet. Vi har hjälp med städningen varannan vecka , samt har fått hjälp även med fönstertvätt.
Fantastiskt duktiga! Allt blev superrent och fint.
Vår inglasade balkong blev proffsigt och smidigt rengjord och utförd av en mycket trevlig man. Kan verkligen rekommendera Sinnesfrid 👍
Trevligt bemötande från första stund. FlyttStädning och fönsterputs mycket bra utfört. Kommer utan tvekan att rekommendera Sinnesfrid, till vänner o bekanta. Nu vet jag var jag skall beställa fönsterputs till mitt nya boende.
Mycket bra. Mycket välgjort arbete.
Jättebra att Jonas kunde putsa mina fönster
Bra bemötande, både vid beställning av fönstertvätt och vid utförandet. Utmärkt resultat! Kommer att anlita Sinnesfrid fler gånger!
Jsg sökte företag som kunde putsa fönstren i vår inglasade balkong och jag blev mycket nöjd med resultatet Nu vet jag inte om fakturan lommer som e-post vilket jag föredrar Fönsterputsaren glömde en putstrasa och den är nu tvättad och kan lämnas tillbaka vid anfordran.
Trevlig personal. Perfekt putsade fönster.
Väldigt trevligt bemött och de gjorde ett fantastiskt jobb!
Mycket bra! Högsta betyg! Noggrann och ordentlig städning.
Jag beställde fönsterputs. Jättenöjd som alltid!
Lars är mycket nöjd, trevligt bemötande och gott resultat efter första besöket.
Hade bokat fönstertvätt. Trevlig och snabb ! Rena fönster ! ☀️
Flyttstäd av radhus där vi bott i trettio år. Det hgela gick snabbt och effektivt. Det såg och kändes städat då det var slutfört. Vänligt bemötande på byrån. På minussidan: att byrån där nyckel skall lämnas är belägen långt ut i ett industriområde. Snöväder den dagen det var aktuellt och problem med bussar. Att kylskåpet stängdes till av städarna efter slutfört arbete, vilket gav upphov till dålig lukt. Alltså: det mesta bra, men något kan bli bättre.
Bra kommunikation inför köp av tjänsten flyttstäd. Är nöjd med flyttstäd.
Bra och snabbt bemötande samt bra flyttstädat.