Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om SkandiaMäklarna Solna/Sundbyberg
skrev om SkandiaMäklarna Solna/Sundbyberg
Julian lyckades överträffa alla våra förväntningar! Vi kunde inte ha varit med om en mer smidig samt professionell process och vi är otroligt tacksamma!
skrev om SkandiaMäklarna Solna/Sundbyberg
Julian Andersson is a professional in his work, he has excellent knowledge of the market, was very responsive and showed outstanding level of support throughout the whole sale process. I’d like to thank Julian for the great job done.
skrev om SkandiaMäklarna Solna/Sundbyberg
Supernöjd med vår mäklare Julian och Skandiamäklarna, hela processen fram till kontraktskrivning var snabb och smidig och slutpriset blev betydligt högre än vad vi trodde vi skulle få! Rekommenderas starkt.
skrev om SkandiaMäklarna Solna/Sundbyberg
Lita inte på poäng på hittamaklare.se då endast garanterat de bästa kundcasena finns kvar där. Det är därför de alla är toppstjärnor där.
Jag hade oerhört dålig erfarenhet och rekommenderar att inte jobba med Julian Andersson
Han gillar att visa upp sina rekordhöga affärer men det fungerar bara när marknaden gör jobbet åt honom. Han tenderar att överskatta marknadspriset för vissa lägenheter och när han inser att det inte fungerar lät han saker och ting gå av sig själva utan att arbeta med att övertyga säljare och köpare för att uppnå den prisnivå som åtagits.
I mitt fall ville jag först köpa med honom (innan jag började sälja min) han kommunicerade till marknaden orealistiska prisnivåer på över 7,5 miljoner och ingen ville ha lägenheten på den nivån. Han ville inte diskutera acceptabla nivåer och när vi lade vårt bud på lägre nivå 6.9M berättade han inte det för säljaren utan ordnade istället en annan köpare för exakt detta pris.
Först efter att jag pratade direkt med säljaren erkände han att det inte kommunicerade vårt bud och att han inte kommunicerade med oss för något högre erbjudande.
Han döljer viktig information från både säljare och köpare. Bra att jag inte säljer min lägenhet med Julian Andersson. -
skrev om SkandiaMäklarna Solna/Sundbyberg
Många mäklare lovar runt och håller tunt. Inte Matilda Gustafson på Skandiamäklarna i Solna. När jag och min fru kontaktade henne satt vi i en svår sits med en befintlig mäklare som hade misslyckats med att komma ens i närheten av det vi hade förväntat oss i vår bostadsrättsförsäljning. Samtidigt hade vi redan skrivit kontrakt på en annan lägenhet med tillträdesdatum inom en snart framtid, vilket gjorde situationen oerhört stressande för oss. Som tur var kom vi ur det tidigare avtalet och kunde ge Matilda chansen istället. Det var ett av de bästa valet vi någonsin gjort. Förutom att vara otroligt lyhörd, tydlig och anpassningsbar för vår situation lyckades hon med det vi inte trodde var möjligt och infriade alla sina löften och mer därtill. Hon omvandlade vår uppgivenhet till hoppfullhet och till eufori på bara några dagar och vi fick ett bud som var långt över förväntan. Helt otroligt hur hon lyckades med detta! Jag och min familj är så oerhört tacksamma för Matildas insats och kan inte rekommendera henne nog som mäklare. Jag kan garantera att Matilda har god insyn i Solnas bostadsmarknad, är ärlig, engagerad, professionell och tar stort ansvar för sin roll genom hela processen och jag ställer gärna upp som referens om det skulle efterfrågas.