Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

• BadgeTenYears
2 170
4.8
Call 08-534 101 70 Share

Tiderna förändras. Men vad kommer härnäst? Få koll på läget i Botkyrka och Salem med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Här i Salem och Botkyrka får du närhet till härlig natur samtidigt som det är praktiskt avstånd till Stockholms innerstad. Barnvänliga villaområden ger möjlighet till ett aktivt familjeliv och med köpcentrum...

2170 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Sedan starten hos Reco 2014

Kent V
Bought an apartment with Alexander Lindeberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Kunnig, trevlig och gillade att han var personlig med tips och idéer. Snabb återkoppling vid frågor.

Hanna H
Sold an apartment with Alexander Lindeberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Grödinge

Professionell, hjälpsam och smidig att ha som mäklare! Vi köpte av honom för två år sedan och valde även honom som mäklare nu vid försäljning på grund av att vi fick bra intryck vid vårt köp. Är otroligt nöjd med Alexander som mäklare att både köpa och sälja med.

Jenny F
Bought an apartment with Stefan Engroos a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Tack Stefan för tydlig, konstruktiv och inlyssnande support.

Tomas P
Sold a house with Alexander Lindeberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Grödinge

Jag upplever att mäklaren har gjort ett mycket bra jobb. Tydlig, kommunikativ och noggrann med att informera löpande. Har inte tagit ställning till någon part utan agerat professionellt och rättvist, vilket jag verkligen uppskattar.

Christer L
Tumba

Kan varmt rekomendera Alexander Lindeberg för den som söker en professionell mäklare .

Kent V
Sold a house with Stefan Engroos a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Kunnig, förtroendeingivande, engagerad och väldigt trevlig. Lätt att få tag på och svarade snabbt på frågorna som dök upp under tiden tills han sålde vårt hus. Rekommenderar varmt Stefan om ni vill ha proffsig mäklare. K och T

Charalampos G
Sold an apartment with Stefan Engroos a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tullinge

Stefan är en mycket professionell och erfaren mäklare som får dig att känna dig både trygg och bekväm. Jag har fullt förtroende för honom och han informerar tydligt och noggrant om allt. Det är en glädje att samarbeta med någon som visar respekt och alltid strävar efter det bästa, med rättvisa för både köpare och säljare. Jag rekommenderar honom utan tvekan.

Atheer A
Norsborg

Jag vill dela min erfarenhet av Stefan Engroos på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka. Min upplevelse var mycket positiv. Han var professionell, hjälpsam och gav snabb återkoppling under hela processen. Jag rekommenderar honom till alla som söker en pålitlig mäklare.

Renata S
Bought a house with Stefan Engroos a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Mycket nöjd med bemötandet och kommunikationen.

Sofia W
Uttran

Flexibel, snabb och trevligt bemötande!

Emilia P
Bought a house with Alexander Lindeberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Alexander är toppen. Lugn, sansad och erfaren.

Krasimir A

Väldigt duktig,rekommenderar starkt

Claes H
Tumba

Kontakterna har skötts bra och på överenskommet sätt. Han har varit tillgänglig och informerat om procedurfrågor och konsekvenser. Dokumentationen har skötts på ett bra sätt under hela händelseförloppet. Vissa frågor har dock dykt upp i ett senare skede. T ex har det efter att affärerna har klarats av, har det kommit meddelande även från andra medarbetare som vi inte känt till. Har skapat viss förvirring då meddelandena har nästan helt lika innehåll.

Jimmy R
Tumba

Hjälpsam, professionell, har ett lugn och tar sig tiden att förklara om man inte förstår. Rekommenderar Stefan Engroos!

Molly E
Tumba

Stefan är professionell och vi fick ett gott bemötande. Jag rekommenderar starkt. Kommer vilja ha honom framöver i Botkyrka som min mäklare. Jag är så nöjd med all hjälp vi fick ifrån honom.

Thomas B
Tumba

Bra och saklig på att förklara och beskriva. Lugn och inte allt för påstridig. Har en hög tillgänglighet och återkommer snabbt med svar på frågor.

Pernilla W
Sold a house with Stefan Engroos a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Rönninge

Snabbt, smidigt och effektivt.

Nova L
Tullinge

Väldigt lätt att samarbeta med, lätt att kontakta. Jag upplevde inte heller att han låg för på en i beslutstagande. Jag upplevde att han som säljare även tänker mycket på kunden och att det ska bli bra för kunden och inte bara hans säljkapital. :) Väldigt bra mäklare som även är mycket trevlig.

Johan A
Uttran

Martin var grym. Lätt att ha och göra med. Snabb respons vid kontakt. Vi köpte villa via Martin. Rekommenderas absolut!

Henrik L
Sold a house with Martin Berglind a part of Svensk Fastighetsförmedling Salem
Tumba

Martin var bra på alla sätt, tydlig, förstående av min önskan samt snabb med information och lugn/tålmodig med mina åsikter och påstående.

Stefan M
Sold an apartment with Albin Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Norsborg

Väldigt hjälpsam och trevlig. Fick otroligt bra intryck och han gjorde mig inte besviken.

Sven-Ove T
Norsborg

Albin gav väldigt bra information hela tiden om vad som skulle hända jag skulle rekommendera Albin om någon skulle vilja ha en bra mäklare

Svar från Albin Persson

Stort tack för uppdraget och kul att få hjälpa till. Vi hörs vidare i affären. Albin

Thomas F
Nynäshamn

Fantastiskt kunnig mäklare. Vi har fått svar på alla våra frågor och det har inte varit några frågetäcken.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin recension och ett trevligt uppdrag. Vi hörs vidare i affären Albin

Simon M
Rönninge

Martin är en Exceptionellt bra mäklare som vi har fullt förtroende för. Kan starkt rekommendera Martin.

Sinan B
Tullinge

Helt fantastisk mäklare, var med på resan från a till ö. Hade aldrig valt en annan mäklare än honom! Om det är någon som kan få en att känna sig trygg i otrygga tider så är det han, jag kan bara tänka mig att det var många sömnlösa nätter för att nå förväntningarna och servicenivån han nådde! Rekommenderas 100 av 100 gånger, alla gånger om!

Katja H
Rönninge

Väldigt nöjd med Martin som mäklare. Lyhörd, ger återkoppling och alltid glad!

Annica J
Sold a house with Martin Berglind a part of Svensk Fastighetsförmedling Salem
Salem

Martin har varit en mycket bra mäklare till oss. Han är lätt att få tag i, han svarar snabbt på mail. Försäljningen av vårt hus tog inte många veckor, väldigt smidigt och smärtfritt.

Camilla B
Sold a house with Michelle Endre a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Rönninge

Lugn och saklig och tydlig i kommunikationen

Peter L
Tumba

Tycker Alex skötte försäljningen smidigt det är väl vad jag kan säga. Tillägger att jag skulle vända mig till Alex om jag behöver en mäklare i framtiden. Betyget blir en fyra för det finns alltid förbättring att göra.

Simon P
Tumba

Lätt att nå. Kändes som en representant för både köparen och säljaren.

Martin I
Tumba

Professionell, trevlig och dedikerad. Starkaste möjliga rekommendation!

Niklas J
Tullinge

Otroligt professionell mäklare. Hjälpsam och trevlig samt lätt att samarbeta med! Skulle verkligen rekommendera honom till andra.

Paulina P
Tullinge

Väldigt engagerad och trevlig mäklare som hjälpte mig genom hela processen och var alltid tillgänglig för frågor!

Fanny K
Uttran

Stefan var lyhörd och proffsig genom hela processen när vi sålde våran bostad. Kände mig trygg och nöjd genom hela affären och Stefan ansträngde sig verkligen trotts en svår marknad för att få båda parterna nöjda.

Nikki S
Wrote about Michelle Endre a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Redan vid första mötet så var bemötande ödmjukt och ett härligt leende. Väldigt professionell, lyhörd och engagerad. Hjälpsam över frågor man hade och förklarade tydligt och lungt sätt. Hon lyssnade på mina behov och kan verkligen rekommendera henne stark. kommer att anlita henne 100 % till alla mina vänner, grannar, arbetskollegor och familj. Mvh Nikki Sandberg

Offensive content

Offensive content
Choose a reason:
Emmelie V
Tullinge

Jag är väldigt nöjd med Stefan som mäklare. Har både sålt och köpt via honom, och skulle rekommendera honom vidare till alla.

Peter K
Grödinge

Mycket professionell i sitt arbete. Saklig, enkla snabba och tydliga svar på de frågor som vi hade. Mycket lyhörd på de önskemål och tankar som vi hade.

Camilla B
Grödinge

En mäklare som är saklig och lugn, det är lätt att få kontakt och han följer alltid upp och tar fram den information som efterfrågas.

Stefan A
Grödinge

Jag fick en bra uppfattning av Alexander, han är inte så "på"som många mäklare är.

Goliath G

Väldigt trevlig och hjälpsam

Jonas T
Tullinge

Mycket professionell, tog hand om alla detaljer på ett väldigt bra sätt!

Alisha A
Norsborg

Super trevligt bemötande och underbar service

Ea Anna Kristina Elisabeth M
Tullinge

Stefan har varit fantastisk. I en supertuff marknad har han aldrig gett upp, utan kämpat på och gjort allt han kunnat för att hålla vårt mod uppe. Jag vill aldrig sälja en bostad igen, men om jag mot förmodan skulle behöva det skulle jag inte tveka att anlita Stefan som mäklare. Kan inte rekommendera honom nog!

Shahin I
Norsborg

Jag vill tacka Stefan för ett bra samarbete. Jag kände mig trygg genom hela processen och han var alltid lätt att nå när jag hade frågor. Han förklarade tydligt och höll mig uppdaterad, vilket jag uppskattade. Allt gick smidigt och jag är nöjd med hur affären hanterades. Jag kan absolut rekommendera Stefan vidare.

Esmeralda S

Professionell , kommunikativ och snäll

Ion R
Norsborg

Stefan Engroos visade ett stort engagemang under försäljningen av vår lägenhet. Var alltid lätt att få tag på, snabb på att svara och tydlig i sin kommunikation. Kan verkligen rekommendera honom!

Veronica Mihaela R
Norsborg

Kan varmt rekommendera Stefan Engroos, Han är engerad,professionellt och mycket kunnig!

Engjellush S
Norsborg

Jätte trevligt, duktig på vad han gör. Jag rekommenderar till er där ute.

Emil W
Rönninge

Toppen mäklare! Jättenöjd med Stefan!