Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

• BadgeTenYears
2 695

Köpa eller sälja bostad i Nyköping eller Oxelösund? Vi är mäklarna med koll på läget! Oavsett om det gäller villa eller lägenhet, köp eller försäljning, har vi god lokalkännedom om bostadsmarknaden i Nyköping och Oxelösund. Vi vet vad köparna vill ha och kan hjälpa dig som ska sälja med allt från värdering via visning till...

2695 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Sedan starten hos Reco 2017

Felicia E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Frösäng

Kunde inte vara nöjdare! Kristin har hållt mig uppdaterad och varit ett stöd genom hela processen. Tack!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack snälla Felicia för dina fina ord. Jag är så glad för att vi hittade rätt köpare så du kan gå vidare med dina bostadsdrömmar!

Nyake M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Centrum

Mohammed Mouaid är en trevlig och hjälpsam mäklare. Han var lätt att få tag på, förklarade saker på ett enkelt sätt och gjorde processen smidig. Jag kände mig tryg och är väldigt nöjda. Rekommenderas!

Margareta J
Brandholmen

Vi valde Kristin och är mycket nöjda med valet. Kristin är kunnig, ambitiös och engagerad i sitt uppdrag. Vi har känt oss helt trygga och bara kunnat luta oss tillbaka. Kristin har hållit oss kontinuerligt informerade om allt och vi har kunnat bolla tankar och funderingar med visshet om att hennes svar är väl genomtänkta! Tack för att du hjälpte oss med försäljningen!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Margareta för dina fina ord. Jag är så glad att jag fick ert förtroende och att jag hittade en fin ny familj att ta över din fina lägenhet.

Geneviève F
Köpte sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Tuna

hjälpsamt och engagerat hela vägen till husköpet.

Tarek B
Sålde en tomt med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Arnö

Mohammed är en mycket bra och professionell mäklare. Hans rekommendationer och tips var mycket värdefulla genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom.

Tobias H
Arnö

Väldigt trevlig och enligt mig påläst mäklare. Han tog reda på info och svarade snabbt på frågor vi hade. Jag upplevde att hela affären gick smidigt och bra faktiskt.

Fredrik G
Köpte en tomt med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Vivesta

Jag har haft möjlighet att anlita Mohammed vid både köp och försäljning och har varit mycket nöjd. Han är alltid ärlig, rakt och professionellt i sin roll som mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom.

Asta K
Centrum

Mycket bra bemötande och kunnande.

Alexia S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nyköping

Trevlig och erfaren mäklare som skötte hela processen på ett professionellt och noggrant sätt.

Gunnar Ö
Örstig

Komplett mäklare, kunnig påläst vill verkligen att alla ska vara nöjda.

Camilla B
Arnö

Vi köpte vår tomt med hjälp av Mohammed, Hans engagemang, kunskap och stöd gjorde hela processen trygg och smidig. Vi är otroligt nöjda!

Henrik R
Arnö

Mohammed är mycket kompetent och arbetar hårt för att alla ska bli nöjda.

Mats F
Öster

Mohammed var ärlig direkt och förklarade hur marknaden såg ut men han gav intryck av att inte ge upp trots trög marknad och till sist blev det ett lyckat slut med en genomförd affär där både säljare och köpare blev nöjda. Ärlig, vänligt och professionellt bemötande

Ajmal S
Centrum

Det var ett stort nöje att träffa honom och han älskar verkligen sitt arbete, som han älskar. Tack Muhammad för allt!

Abdulwahab M
Sunda

Mohammed var tydlig och rättfram om alla villkor i kontraktet och presenterade alla negativa och positiva specifikationer för huset.

Josefine P
Stigtomta

Mohammed är en helt fantastisk mäklare! Han finns alltid tillgänglig, ställer upp och hjälper till! Ett stort tack för att du gjorde detta köp för oss möjligt!

Fredrik J
Stigtomta

Kan bara säga att han var helt underbar som gjorde detta möjligt för mig och min nystartade familj, så ett stort hjärta ska han ha.

Sebastian R
Sålde sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bryngelstorp

Mohammed hade en god kommunikation och svarade upp mycket bra på de mål jag hade med försäljningen. Han gav bra tips och var en mycket god vägledning under hela processen. Han arbetade verkligen för att det skulle bli bra för både mig och köparen. Han var lättillgänglig och var det något man undrade så tog han snabbt reda på det och återkom.

David Z
Bryngelstorp

Att ha Mohammed som mäklare har varit en trygghet hela vägen även för oss som köpare. Konstant tydlig kommunikation och en ständig känsla av ärlighet och transparens. Allt man kan önska av en mäklare. Om vi någonsin överväger att också sälja är valet för oss självklart!

Sofia H
Arnö

Muhammed har genom vårt första köp av boende fått oss att känna oss trygg, sedda och lyssnade på. Han har mött oss på ett professionellt sätt men också med värme och hjärta. Tack för att du fick våran dröm att gå i uppfyllelse.

Filippa B
Brandholmen

Mohammed hade ett proffesionellt och trevligt bemötande. Var ett bra stöd genom hela försäljningsprocessen, trots en svag marknad.

Jerry E
Örstig

Trygg, kunnig och alltid snabb med återkoppling – mycket nöjd med Mohammed.

Erik Ö
Arnö

Mycket kompetent och engagerad mäklare. Med tydlighet och uppdateringar behövde man aldrig undra vart man var i processen. Vi var väldigt nöjda helt enkelt.

Eva-Karin S
Nyköping

Jag blev mycket väl bemött. Mohammed var trevlig och vanlig, och inte på något sätt påstridig och tjatig som tyvärr är fallet med många mäklare. Jag fick snabbt komma och titta på lägenheten, och när vi hade telefonkontakt fick jag svar i stort sett omgående. Jag kände mig väl omhändertagen i hela processen, som jag tycker gått väldigt snabbt och enkelt.

Josephine N
Stensborg

Väldigt duktig och kunnig! Överlag nöjd, för oss personligen hade vi behövt lite mer återkoppling om vad som händer. Mer framförhållning som när man är på semester och vad som händer då etc, ett sms hade räckt då veckorna går. Men bemötandet har varit exceptionellt, som mäklare i dessa svåra marknadstider ändå lyckats sälja vårt hus är ett gott betyg :)

Petter E
Mastvägsområdet

Med en trevlig och ambitiös inställning och ett driv att göra allt för att få till en bra affär gick allt i lås även i dessa tider när marknaden är sval.

Markus N
Stensborg

Rak och saklig genom hela processen om vad som kommer ske. Behöver arbeta mer på återkopplingen. Ibland räcker ett sms även om inget för tillfälligt händer med försäljningen. Men överlag bra.

Jessica D
Mastvägsområdet

Vi är mycket nöjda med Mohammed, han har gjort allt för att möjliggöra för att vi ska få sålt vårt hus! Han lyckades ro hem vårt drömhus och samtidigt låsa försäljning för oss. Han charmar inte bara vuxna utan når även den minsta kunde, våra barn. Bästa mäklaren i stan!

Helena Z
Skeppsvik

Mycket professionellt bemötande. Mohammed har varit lätt att få tag på och snabb på att svara på frågor. Han har även varit mycket flexibel och funnit lösningar, speciellt som jag inte själv funnits på plats utan ha behövt köpa fastighet genom ombud. När det uppstod ”tekniska” problem med banken klev han också in och löste det. Som köpare kan jag varmt rekommendera Mohammed.

Helena Z
Nävekvarn

Barbro Marianne J
Sunda

Bra och trevligt bemötande med hög kompetens. Vi hade höga förväntningar eftersom vi har läst bra omdöme om honom tidigare. Vi upplever att han har utfört sitt arbete bra! I det stora hela är vi mycket nöjda med Mohammed Mouaid. / Marianne ocv Caroline

Anders P
Väster

Flexibelt och proffsig hantering av vårt köp av lägenheten. Kändes tryggt från början till slut.

Trajche G
Stensborg

Att säga att han gjorde sitt jobb på bästa sätt är det lilla minsta jag kan säga. Om jag kan nämna att han var bokstävligen alltid tillgänglig även utanför hans arbetstid. Han stannade extra 1 timme på varje visning vi var på och gav ovärderlig djup, ärlig och erfaren råd och tips om boende, lån och banker som man inte kan hitta på google eller någonstans. Mohammed kom ut och gjorde alltid den extra steget att träffa våra behov och lyssna på oss, det gör honom en person som älskar sitt jobb och jobbar med passion och förtjänar vår bästa betyg.

Irena P
Stensborg

Trygg, tydlig, noggrann och lätt att komma i kontakt med. Ger bra tips och råd. Väldigt trevlig och alltid ett bra bemötande.

Tsige A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Stenkulla

Hon var lungnt och trevligt person som tydliggör införmation och försökte hjälpa så hon är flexibel tycker jag.

Svar från Johanna Boman

Tack så mycket för din reco och hoppas ni kommer trivas i er nya lägenhet! Hälsningar, Johanna

Valma Esteri B
Skeppsvik

Försäljningen av mina föräldrars hus sköttes exceptionellt bra av Mohammed! Professionellt skött i minsta detalj. Vänligt och trevligt bemötande från dag 1!

Astrid H
Mastvägsområdet

Han var tillgänglig. Tog sig tid att kommunicera. Han var närvarande, inkännande och lyssnande. Kom med bra förslag. Han var alltid artig och professionell. Det kändes tryggt med affären. Kan varmt rekommendera honom.

Petter E
Sunda

Mitt intryck av Mohammed är att han är positiv, väldigt engagerad och alltid gör det lilla extra för att affären ska bli bra för alla parter.

Vitor M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Trosa

Good help and constant follow up on our questions.

Svar från Maria Kåbring

Hello and thank you! Good luck whit your new apartment. Have a nice day, Maria

Carl B
Köpte sin bostad med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nyköping

Trevligt bemötande och bra stöd gav en trygghet under köp processen!

Felix J
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Arnö

Trevligt bemötande och upplysande.

Lidia D
Örstig

Mycket professionell och engagerad mäklare. Smidig process från start till mål. Rekommenderas varmt! Kunnig, trevlig och lätt att få tag på. Jag är supernöjd med hela affären, otroligt nöjd!

Helene E
Sunda

Nu har vi både köpt och sålt hus via Mohammed Mouaid. Så nöjda! Mohammed har ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Jag har känt mig trygg av att ha honom som vår mäklare!

Rickhard H
Arnö

Väldigt professionell, personlig och hjälpsam, från visning till kontrakt. Tillgänglig och kunnig, en fantastisk Mäklare helt enkelt

Benny E
Sunda

Vår mäklare var som vid tidigare kontakter målinriktad att få till ett bra avslut samtidigt som han informerade oss om visningar och kontakter som han hade med andra intresserade.

Magnus L
Oppeby

Ett fantastiskt bemötande och ett mycket proffsigt helhetsintryck där vägen från visning av bostad till färdig affär gick så smidigt som man bara kan önska sig! Kan inget annat än att varmt rekommendera Mohammed Mouaid till alla som är ute efter sin livs affär.

Katrin Y
Arnö

Väldigt professionell och engagerad Mäklare. Svarar alltid i telefon. God bemötande samt hög servicenivå. Höll mig uppdaterad genom hela processen. Rekommenderar varmt.

Jessica D
Sunda

Mohammed har gjort sitt yttersta för att vi ska få till en bra affär. Han gör det lilla extra!

Linn Ö
Arnö

Vi är jättenöjda med Mohammed som mäklare. Han var alltid kontaktbar, ärlig och öppen om situation. Vi rekommenderar Mohammed starkt.

Tanja Maria Alexandra S
Väster

Mycket trevlig, engagerad och proffsig!