Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

• BadgeNineYears
Call 08-520 190 50 Share

Välkommen till en fastighetsmäklare med koll på läget i Nynäshamn! Vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg i bostadsaffären och i slutet göra en affär du känner dig nöjd med. Genom att samarbeta med dig och hålla öppen kommunikation tror vi att vi på bästa sätt kan hjälpa dig i bostadsbytet. För oss är varje affär unik...

962 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Sedan starten hos Reco 2016

Hans E
Sold a house with Björn Petrén a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

och smidigtAllt fungerade perfekt

Alexandra L
Bought a house with Alexander Lindeberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Vi blev väldigt bra bemötta av Alexander. Han är genuin och lyssnar på klientens önskemål och frågor. Rekommenderar honom till alla!

Suaad D
Sold a house with Elias Viklund a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Ösmo

Jag kan säga direkt att Elias är bästa mäklare som jag har träffat hittills. Jag är jätte nöjd han är jätte duktig med bra erfarenhet han gjorde sitt bästa för att kunna sälja huset. Vi hade bra kontakt under hela försäljningen med informationuppdatering under helaprocessen. Jag kan rekommendera honom varmt som bästa mäklaren. Suaad Danho

Svar från Elias Viklund

Stort tack för värmande ord! Ett genomgående bra utförande från erat håll. Fint städat inför fotografering, visning och riktigt bra säljare att få hjälpa. Önskar er ett stort lycka till med nya bostaden, Vänliga hälsningar Elias Viklund Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn.

Ci R
Sold a house with Alexander Lindeberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Mycket trevlig och alltid kontaktbar.

Samar S
Bought a house with Martin Berglind a part of Svensk Fastighetsförmedling Salem
Salem

Professionellt och mycket trevligt bemötande. Mäklare med djup kunskap om bostadsmarknaden och bostadslån, som guidar sina kunder tryggt och tydligt genom hela processen.

Andreas P
Bought an apartment with Cecilia Lagborn a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Hon är ju kanon! Hjälpsam också

Peter Bengt Ihwe R
Salem

Martin har varit lätt att ha kontakt med, har alltid återkopplat snabbt efter varje visning. Vid återkoppling har vi tillsammans hittat lösningar att gå vidare i samarbetet, vilket ledde till en försäljning! Kontrakter är nu slutfört och vi som kund är nöjda med Martin.

Svar från Martin Berglind

Stort tack Ihwe och Eva! Superkul att få hjälpa till med både köp och försäljning. Ni var enkla att diskutera med och hade förståelse för det tuffa marknadsläget. Nu hoppas jag ni kommer trivas lika bra som vi gjorde när vi bodde på Skogsrovägen:)

Vahid M
Sold an apartment with Cecilia Lagborn a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Hon var aktiv och jätte bra gjort sitt jobb jag tackar henne 👍🏻 mvh Vahid✨️✨️✨️✨️

Inge G
Bought an apartment with Alexander Lindeberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Rönninge

Alecander hqr skött affären perfekt

Camilla E
Grödinge

Väldigt nöjd med Alexander Lindeberg! Engagerad, kunnig och alltid lätt att få tag på. Hela processen gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!

Ola L
Rönninge

En lyhörd mäklare som ser både till säljare och köpare med stort hjärta och sinne för detaljer.

Svar från Martin Berglind

Tack för dina fina ord Ola! Du/ni var väldigt samarbetsvilliga och kom även med många bra idéer utöver det vanliga. Fem plus till dig:)

Sanna S
Ösmo

Cecilia har mött oss med trygghet och sin närvarenhet under hela processen under våran försäljning.

Marit B
Tullinge

Albin var väldigt lyhörd och engagerad under hela processen och alltid nåbar. Påläst och kunnig och fantastiskt duktig på att hela tiden uppdatera oss om intressenter och budgivning. Vi kan varmt rekommendera Albin.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco och för mycket gott samarbete. Så trevligt att få jobba tillsammans. Vi hörs vidare Albin Persson

Zoher A
Rönninge

Engagerad mäklare med leende samt positiv inställning

Svar från Martin Berglind

Tack Zoher! Det var enkelt att samarbeta med dig. Tack för dina fina ord:) mvh Martin

Jan B
Sold an apartment with Martin Berglind a part of Svensk Fastighetsförmedling Salem
Rönninge

Otroligt närvarande, snabba givande uppkopplingar, lugn. Det blev en snabb affär, inte vanligt i dessa tider. Vi är väldigt nöjda med Martin. Enda nackdelen: han är djurgårdare!!

Svar från Martin Berglind

Tack Janne! Jättekul och få hjälpa dig och Anne. Ni var superenkla att samarbeta med och förstående om marknadsläget. Djurgården går ju som tåget i SHL. Du kan byta lag..;) Allt gott! Martin

Tomas E
Bought a house with Elias Viklund a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Ösmo

Tydlig och korrekt samt hjälpsam

Svar från Elias Viklund

Vill tacka för trevliga ord! En ordentlig och bra köpare från första visning. Jag hoppas att bostaden blir ett fint hem för dig, många år framöver. Med vänliga hälsningar Elias Viklund Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn.

Robin A
Sold a house with Björn Petrén a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Norra Sorunda

Jag är mycket nöjd med den service och det professionella bemötande jag har fått. Björn har varit tydlig, effektiv och snabb i sin återkoppling samt visat stor lyhördhet för mina synpunkter och önskemål. De råd och kommentarer som gavs under processen var kloka och värdefulla, vilket bidrog till en trygg och smidig affär. Jag kan varmt rekommendera honom.

Mikaela A
Grödinge

Snabbt, enkelt och bra. Mycket positiv

Marianne B
Sold an apartment with Alexander Lindeberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Grödinge

Hej, Alexander Lindeberg är en mycket kompetent och senior fastighetsmäklare. Alexander är lyhörd för alla mina önskemål kring hela min försäljningsprocess och skräddarsydde processen på ett mycket bra sätt. Jag kan varmt rekommendera Alexander Lindeberg. Med vänliga hälsningar, Marianne Bergqvist

Lena Margareta J
Sorunda

En mycket förtroende ingivande mäklare!Kan bara ge högsta betyg!

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin rekommendation!

Carl F
Tullinge

Proffsigt från start till mål. Kan verkligen rekommendera Alexander.

Nils G
Sold a house with Cecilia Lagborn a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Stora Vika

Cecilia gav oss ett bra stöd under hela processen. Bra att prata med när tankarna far i väg vilket det alltid gör i saker som man gör sällan. Cecilia hittade också lösningar på brister i systemstödet var det gäller tex förskola och badstrand. I vårt fall låg förskolan 1,2 mil bort när det i verkligheten var ca 400 meter. Badstranden låg enligt systemstödet 7,8 kilometer bort när den i verkligheten låg ca 450 meter bort.

Agneta J
Bought a cottage with Cecilia Lagborn a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Sorunda

Cecilia är en lugn och säker mäklare. Jag är mer än nöjd.

Elin Å
Bought an accommodation with Cecilia Lagborn a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Sorunda

Enkelt, smidigt, snabbt och proffsigt!

Petter A
Wrote about Albin Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Mycket hjälpsam och engagerad mäklare!

Albin P gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Svar från Albin Persson

Stort tack för en trevlig visning och hoppas jag får äran att hitta rätt till er nästa gång! Häls Albin Persson

Marie K
Ösmo

Bra bemötande, lugn och saklig, trevlig med full koll på arbetsuppgifterna. Vi är fullt nöjda med hennes insats.

Linda P
Norsborg

Mycket proffsigt och trevligt bemötande från första stund. Våra förväntningar överträffades och processen från start till mål har känts trygg hela vägen genom kontinuerlig dialog. En mäklare som är driven och som verkligen ger allt så rekommenderar Albin varmt 🌟

Svar från Albin Persson

Stort tack för ett trevligt och bra samarbete som föll väl ut. Vi hörs vidare Albin

Peter H
Bought a house with Albin Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Proffsigt bemötande och tydlig genomgång vid kontraktsskrivning

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco och grattis till ert fina hus! Vi hörs vidare i köpet Albin

Mona D
Tullinge

Väldigt trevlig och genuin från första mötet fram till försäljning. Professionell hela vägen. Skulle varmt rekommendera Alexander som mäklare

Maria H
Tullinge

Professionell, trevlig och engagerad! Kommer garanterat anlita honom om vi behöver sälja i framtiden

Jonas P
Norsborg

Proffsig, hjälpsam, kunnig ⭐️ Känts tryggt från allra första början. Mycket bra dialoger och uppdateringar om processen och planen framåt. Rekommenderar Albin starkt ⭐️

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco och för ett mycket gott samarbete. Vi hörs vidare Albbn

Lena A
Nynäshamn

Engagerad och aktiv. Kommunikativ, återkopplade ofta.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco! Superkul att ha fått jobba med er under denna tid. Vi hörs vidare Albin

Maud Signe Elisabeth O
Bought an apartment with Albin Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Mycket trevlig, stort arrangemang, närvarande, mycket snabb vid återkoppling.

Svar från Albin Persson

Stort tack för din reco och grattis till er fina lägenhet! Vi hörs vidare i köpet Albin

Marianne H
Sold an apartment with Albin Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Saklig bra bemötandet. Lätt att nå för frågor och tipps av försäljning och köp. Bra balans till köpare och säljare.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco. Så kul att få hjälpa er med hela bostadsaffären. Vi ses snart igen! Albin

Mira P
Uttran

Trevlig och gav ett gott intryck

Stort tack för en fin reco Mira. Grattis till din nya lägenhet! Albin

Henrik O
Nynäshamn

Professionell, engagerad och seriös i resonemang och förväntan

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco och gott samarbete. Vi hörs igen Albin

Izik Z
Uttran

Albin är väldigt proffsig och hjälpsam. Vi är otroligt nöjda. Rekommenderar starkt!

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin reco! Superkul att få jobba med er och grattis till en bra affär! Vi ses snart igen Albin

Felix E
Grödinge

Trygg mäklare med tydlig och bra kontakt genom hela försäljningen. Supernöjd!

Elias R
Tullinge

Albin är proaktiv, taktisk, lyhörd och ihärdig. Även när intresset varit lågt har han kämpat på och anpassat strategin utefter förutsättningarna. Han har gett bra rådgivning och jag har alltid upplevt att han satt mitt intresse först under försäljningen. Jag kan starkt rekommendera att ni anlitar Albin till er försäljning!

Svar från Albin Persson

Stort tack för din Reco, Elias. Ett gott samarbete kräver två poler, det har varit mycket trevligt att få jobba med dig. Vi hörs vidare framåt Albin

Sali I
Bought a house with Martin Berglind a part of Svensk Fastighetsförmedling Salem
Rönninge

Trevligt, tillmötesgående, fick en positiv känsla och hjälpsam

Svar från Martin Berglind

Tack Sali för dina värmande ord! Alltid roligt med nöjda glada kunder. Allt gott! Martin

Staffan N
Tumba

Hela försäljningen har varit känts trygg med en mäklare som sett till att sköta allt från fotografering till försäljning på ett föredömligt vis

Svar från Martin Berglind

Tack Staffan! Tack för dina fina ord. Jättekul att både hjälpa er med köp och sälj. Hoppas ni trivs i ert nya hem!

Alexandra W
Stora Vika

Cecilia gav ett mycket professionellt intryck. Hon visade på stor kunskap inom sitt område och kombinerade detta med en ödmjuk och behaglig framtoning.

Sandra M
Grödinge

Jag fick ett väldigt bra bemötande av Alexander. Han gav ett starkt intryck av profession. Han har varit otroligt inkännande i situationen som var avgörande för mig i val av mäklare och det gav mig trygghet i processen. Alexander är väldigt anpassningsbar, tillgänglig och lösningsorienterad. Jag har alltid fått tydliga svar och snabbåterkoppling. Processen har gått/ går smidigt, enkelt och helt enligt önskemål och behov jag hade vilket som egentligen var mycket mer än jag hade förväntat mig. Alexander är den första...

Micke H
Grödinge

Proffsig och grym på det han gör! Tillmötesgående och trevlig

Josefine L
Grödinge

Kan starkt rekommendera Alexander! Proffs på sitt jobb.

Viktoria D
Tumba

Trevligt,smart och professionell person.

Melker J
Nynäshamn

Han är väldigt trevlig och bra!

Svar från Albin Persson

Stort tack för din reco! Grattis till ert nya fina hus att få sätta bo i. Trevlig sommar! Albin

Christl S
Rönninge

Professionellt och bra bemötande, det blev en bra och smidig affär.

Mathilda T
Tullinge

Det kändes tryggt att köpa hus med hjälp av Alexander. Har absolut inga invändningar eller förbättringsförslag. Snabb återkoppling, trevlig och pålitlig.

Ulla A
Nynäshamn

Vi anlitade Albin för att snabbt komma igång med vår försäljning. Albin är tydlig, professionell och kunnig, svarar snabbt på frågor samt informerar om läget. Tack vare Albins kontakter gick vår försäljning i mål trots en för tillfället trög marknad. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Albin.

Svar från Albin Persson

Stort tack för förtroendet att få hjälpa er. Så kul att få jobba tillsammans mot samma mål. Vi hörs vidare i affären - till dess önskar jag glad sommar! Albin