Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

• BadgeNineYears
4.8
Call 08-712 01 30 Share

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö! Tyresö växer! Hit kommer både familjer från Stockholms innerstad som vill flytta närmare naturen och familjer som flyttar till storsta'n från övriga delar i Sverige. Här finns också alla slags bostäder och vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar bostadsrätter, fritidshus...

769 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Sedan starten hos Reco 2016

Susanne A
Bought a house with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Öringe

Jesper var mäklare vid mitt senaste köp. Han var väldigt tillmötesgående, tydligt informativ, lättillgänglig för frågor och det han inte visste tog han snabbt reda på. Utöver det såklart även trevlig och påläst. Jag anlitar gärna Jesper när jag ska sälja nästa gång.

Carl-Magnus U
Bought an apartment with Christian Sandberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö Strand

Vi har nyligen köpt en bostad där Christian Sandberg var mäklare. Han var trevlig och professionell. Och helt uppenbart var han bra för säljaren då vi betalat en hel del (sätter prisrekord i aktuell Brf med stor marginal).

Emma B
Sold an apartment with Christian Sandberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö Strand

Väldigt driven. Tänker utanför boxen.

Emilia T
Sold an apartment with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Jesper skapade en rekordsnabb affär för oss med otroligt proffsig konsultation, personligt bemötande och trygg återkoppling genom hela processen. Vi kunde inte vara nöjdare!! FANTASTISK mäklare och person - vi är SÅ tacksamma!

Rebecca C
Tyresö

Vi är jättenöjda med Christian, nu har vi sålt/köpt 3 gånger via honom & känner oss lika trygga varje gång genom processen, både som köpare & säljare.

Mikael C
Tyresö

Har köpt av Christian 2 gånger och sålt 1 gång. Alltid klockrent bemötande och en mäklare man kommer ihåg. Vid Fsg av vår bostad så var vi så lugna att han skulle lösa de att vi hade 0 stress. Nästan så vi glömde bort att vi ska flytta. Uppdatering kom hela tiden från Christian om hur läget ligger till och 1 visning sen bostad såld ✅ vad mer kan man begära

David F
Bought an apartment with Victor Sarocchi a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

han är en mäklare som ha fyllt up tror jag? Mycket stressigt jobb mycket att göra jag förstår. Vad mer ska man säga?

Anders P
Sold a house with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Av erfarenhet av flera husförsäljningar är detta är en mäklare av hög klass som skapar en mycket personlig och engagerad husförsäljning. Vi är mycket nöjda med Jesper och kan varmt rekommendera honom och Svensk Fastighetsförmedling

Per Sven L
Sold a house with Victor Sarocchi a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Viktor har injet stort förtroende i hela säljprocessen det har känts tryggt och bra under den tid han har varit inkopplad. Jag måste även säga att Viktor har ett mycket stort kunnande som mäklare och han har varit fantastiskt bra på att förklara hela proceduren så man förstår vad som sker. Jag är mycket nöjd med Viktor som vår mäklare och kommer att rekommendera honom som en bra mäklare.

Sivan M
Bought a house with Christian Sandberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

mycket tillmötesgående, flexibel och trevlig

Jack B
Bought a house with Victor Sarocchi a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Victor levde upp till våra förväntningar genom sitt bemötande, engagemang, kunskaper och personlighet. Något som utmärkte Victor vid vårt köp var hans lösningsorientering och humor. Välj Victor som mäklare vid ditt husköp för en trevlig upplevelse. + + + + +

Per E
Sold a house with Hans Sommerville a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö Strand

Hans är engagerad i uppdraget och lägger ner mycket energi på arbetet även på udda arbetstider, vardag som helgdag. Det uppskattas ! Han har ett trevligt sätt och har stor social kompetens. Han sålde både en avstyckad tomt och en villa, allt under pågående avstyckningsförfarande. Inte helt lätt nu när marknaden är trög och köparna är oroliga för framtiden. Till slut avlöpte det hela väl, även om jag som säljare fick bidra med en del kunskap i det här särskilt komplicerade ärendet. Stort tack till Hans Sommerville. Hälsningar Per-Åke Eliasson

Karl B
Sold an apartment with Hans Sommerville a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Centrala Tyresö

HANS var superefektiv att sälja min lägenhet.Han var kunnig och jättetrevligt

Mikael T
Tyresö

hoppsan det gick lite fort. viktor var bra och trevlig samt väldigt hjälpsam.

Hansi L
Tyresö

Trevlig och bra. Han kan sitt Tyresö vilket också märks.

Johan B
Tyresö

Ska du sälja hus i Tyresö så är Jesper egentligen enda valet. Du behöver inte leta mer, eller jämföra med andra. Vi har anlitat Jesper vid två försäljningar och är mycket nöjda! Jesper är väl inläst på marknaden och ger goda råd till säljaren. Han har också ett mycket bra nätverk och når ut till helt rätt kundkrets. Vid husvisning sedan ser han till att vara väl inläst på objektet och kan svara på möjliga och omöjliga frågor. Vi är mycket nöjda, Jesper är Premium helt enkelt!

Johanna H
Brevik

Med ett trevligt tryggt och engagerat förhållningssätt lotsade Stefan oss genom denna affär. Vi är mycket nöjda med bemötandet och stödet under köpprocessen. Jag kan varmt rekommendera Stefans tjänster.

Felicia B
Bought an apartment with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Jesper är väldigt flexibel, lyhörd och kommunikativ vilket gjorde köpet tryggt och smidigt!

Lovisa M
Sold an apartment with Victor Sarocchi a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Victor du har gjort ett mycket bra jobb som vår mäklare. Mycket trevlig, professionell och tillgänglig. Tack för hjälpen med försäljningen av vår lägenhet.

Johanna A
Tyresö

Victor är professionell, ger goda råd vid köpet samt upplysningar. Tydlig information fås och man känner sig trygg med köpet.

Richard L
Tyresö

Victor är en mycket professionell mäklare som ser till både säljarens och köparens bästa.

Morgan N
Sold a house with Victor Sarocchi a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

En snabb och smidig försäljning av mitt radhus utan något krångel. Tack Victor!

Kristoffer L
Tyresö

Trevlig, proffsig och punktlig. Rekommenderar absolut andra att använda Viktor.

Svar från Victor Sarocchi

Tack för omdömet Kristoffer! Lycka till med nya boendet! =)

Erika T
Tyresö

Christian är ett proffs. En mäklare vi varmt rekommenderar. Christian visade prov på en otrolig professionalism, var lyhörd för våra behov och fanns alltid tillgänglig med snabba och tydliga svar. Han var som en hjälpande hand genom hela processen, trygg, engagerad och med en känsla för detaljer. Det märktes verkligen att han bryr sig om både säljare och köpare, och det gjorde hela upplevelsen både smidig och positiv. Vi kunde inte ha varit med nöjda och rekommenderar honom varmt till alla som söker en mäklare som gör det lilla extra.

Michell B
Tyresö

Fantastisk service, jobbar för båda parter rakt igenom. Jag är en tidigare branschkollega, så jag vet mycket väl hur en mäklare ska jobba och bemöta kunder. Bra jobbat Christian! Varma rekommendationer

Hans W
Sold a house with Christian Sandberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Hängiven mäklare med klar målbild.

Johanna H
Tyresö

Christian har hanterat försäljningen av vår bostad på ett utomordentligt bra sätt. Han är vänlig, in-lyssnande och professionell. Dessutom är han stolt och trygg i sin yrkesutövning vilket skapar goda förutsättningar när han bygger relationer med både säljare och köpare. Christians flexibla hållning gentemot sina kunder kombinerat med ett pragmatiskt och kreativt sätt att ta sig an olika utmaningar i säljprocessen är övertygande och imponerande. Christian har en energi, en positiv inställning och ett engagemang som jag förutsätter...

Erika K
Tyresö

Jesper är en helt fantastisk mäklare – en sådan person man verkligen vill ha vid sin sida i en av livets viktigaste affärer. Han kombinerar ett lugn och en trygghet som gör att man känner sig fullständigt omhändertagen, med en målmedvetenhet och skicklighet som alltid leder till toppresultat. Det jag uppskattar mest är hur Jesper lyckas förena professionalism med värme. Han lyssnar, förstår och tar hänsyn till alla detaljer, samtidigt som han guidar processen på ett genomtänkt och strukturerat sätt. Ingenting lämnas åt...

Björn Anders J
Tyresö

det mesta var toppen, lite snabbare information hade gjort det perfekt.

Lillemor F
Sold a house with Torbjörn Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Trevlig mäklare, som var lätt att samarbeta med

Agneta L
Skälsätra

Klok och tydlig. Förefaller mkt erfaren. Behöver tänka på att kunden inte alltid är lika erfaren på fastighetsaffärer ibland dock. Jag är annars mkt nöjd.

Veronica E
Tyresö

Christian är en alldeles utmärkt mäklare att jobba med. I en svår situation där vi befinner oss utomlands och köper via ombud har varit väldigt förstående och hjälpsam och guidat oss igenom processen. Överlag klar och tydlig kommunikation.

Rebecca C
Tyresö

Supernöjda med allting, Christian är toppen!

Mikael C
Tyresö

2 gången som köpare av lgn från Christian fungerat super smidigt båda gångerna och känts kalas hela vägen in i mål!

Stefan H
Tyresö

Andra gången Christian hjälper mig med en försäljning och som vanligt en smärtfri process med glasklar kommunikation. Rekommenderas varmt.

Eva L
Sold a cottage with Torbjörn Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Mycket erfaren och kunnig mäklare som verkligen kan området. Alltid positiv och tillgänglig.

Marcell K
Fornudden

Trevlig, lugn och tillgänglig. Lösningsorienterad

Catrin Margareta S
Sold a house with Stefan Larsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Fornudden

Stefan är väldigt trevlig. Har inte haft jätte mkt kontakt men han fick huset sålt. Han pushad mig lite och jag kanske inte var den ödmjukaste alltid. Men syven om sist så blev hela försäljning riktigt bra med liten effort från min sida. Det har jag Stefan att tacka för.

Carina L
Tyresö

Kompetent, trygg och tillgänglig, vi ser fram emot ett gott samarbete med Jesper

Patrik W
Tyresö

Har fått ett väldigt bra intryck av Jesper. Engagerad, driven och kunnig är tre ord som väl sammanfattar hur vi har uppfattat honom.

Marie L
Sold a house with Stefan Larsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Trollbäcken

Proffsig, erfaren och engagerad.

Zeinab M
Tyresö

Han är väldigt trevlig, hjälpsam och lyhörd. Han är också mycket bra på att hitta lösningar om något oväntat problem dyker upp. Man känner sig trygg med honom genom hela processen, eftersom han alltid är tillgänglig och förklarar allt på ett tydligt sätt. Victor har ett professionellt bemötande och visar ett genuint engagemang för att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Jag uppskattar verkligen hans insats och skulle varmt rekommendera honom till andra som ska köpa eller sälja bostad.

Svar från Victor Sarocchi

Stort tack för ditt fina omdöme Zeinab! Roligt att ni är nöjda =)

Moa L
Tyresö

Christian är en bra och engagerad mäklare!

Zahra M
Tyresö

Han är trevlig och jätteduktig . Allt vi behövde hjälp fick vi denna hjälp. Vi är så glada nu att vi valde honom som mäklare. Stort tack Victor ❤️

Ali H
Tyresö

Jag kontaktar alltid Christian när det är dags att sälja/köpa. Pålitlig, bra kommunikation men framförallt för att han alltid har en tydlig strategi inför försäljning. Bästa mäklaren.

Marianne Elisabeth S
Tyresö

Jag är otroligt nöjd över Jesper som mäklare. Han är mycket trevlig, kunnig, lugn, trygg, engagerad, lyhörd, empatisk och förtroendeingivande. Han svarade dessutom direkt på både telefonsamtal, mess och mejl, alla dagar i veckan och till sent på kvällen. Behöver man en mäklare så skulle jag verkligen rekommendera alla att anlita Jesper Danielsson!

Milan Z
Tyresö

Professionell, kunnig och mycket engagerad i sitt jobb. Han fanns alltid där för att hjälpa till och svara på alla våra frågor.

Enikö B
Tyresö

Lätt att kommunicera med, superengagerad, trevlig, rolig och proffsig. Lyckats sälja vårt hus under tuff fastighetsmarknad. Rekommenderar starkt.

Ellen S
Bought a house with Hans Sommerville a part of Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Tydlig och förtroendeingivande

Svar från Hans Sommerville

Tack Ellen för omdömet, det uppskattar jag! Vi ses längre fram.

Anton G
Tyresö

Bästa mäklaren jag haft att göra med! Victor har varit helt exemplarisk under min försäljning - tillmötesgående, väldigt proffsig, kvick & trevlig. TACK Victor!

Svar från Victor Sarocchi

Tack för ditt omdöme Anton och för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen!