Trevligt bemötande från Jonathan och vi kunde genomföra köpet på ett enkelt och smidigt sätt.
Svenska Bilgruppen Södermalm
Välkommen till Svenska Bilgruppen Södermalm! Svenska bilgruppen har blivit utnämnda till bästa stjärnföretag i handel med personbilar - tredje året i rad. Svenska Bilgruppen har funnits sedan 1992 och vårt mål är att leverera trygghet och god service vid köp av bil. Med många års erfarenhet inom bilbranschen är vi ett tryggt...
64 omdömen om Svenska Bilgruppen Södermalm
Sedan starten hos Reco 2022
Tack för fint omdöme Magnus, vi ser till att Jonathan får ta del av detta! MVH Bilgruppen Södermalm
Smidig och enkel affär. Toppklass!
Tack för fint omdöme! MVH Bilgruppen Södermalm
Köpte en Škoda Fabia 2019. Ett mycket rimligt pris, trevligt mottagande från försäljarna, informativa utan att vara ”säljiga”. Överlag väldigt nöjd med mitt köp.
Tack för fint omdöme & vad kul att du är nöjd med upplevelsen genom oss! MVH Bilgruppen Södermalm
De krävde 5000 kr för att hålla kvar bilen två dagar, ok vi betalade, åkte ner dit med tåget på en lördag, vi kom fram och presenterade oss och då började killen göra klar affären i datorn men då frågade jag om jag kan få provköra bilen? Nej sa han, jag kan inte låta er köra innan ni betalat resterande 164000kr, efter lite shafs så fick jag köra en runda med en tank med blinkande bensin lampa. Det visade sig att ac var trasig, men killen sa att vi inte kan göra något, kontraktet är skrivet, lämna in den på garanti i din...
Hej, Vad tråkigt att ditt köp genom oss resulterat i 1-stjärna. Mejla gärna till Jesper@bilgruppen.se & förklara lite närmre så får vi hitta en lösning på de problem som uppstått. MVH Bilgruppen
Jag köpte en begagnad bil av den trevligaste och bästa bilsäljaren jag nånsin träffat. Tyvärr så fick jag ett läckage i kylsystemet efter bara någon vecka. Men säljaren hjälpte oss direkt med problemet. Ordnade så att vi fick en lånebil och att vår bil vart hämtad till verkstan. Allting löstes så bra och smidigt. Kan verkligen rekommendera Svenska Bilgruppen Södermalm.
Tack för trevlig läsning Panu, vi ser till att detta når berörd säljare! Önskar dig en trevlig sommar. MVH Bilgruppen Södermalm
Allt gick smidigt vid försäljning av min bil och trevligt bemötande som skapade trygghet.
Tack för trevlig läsning Per, precis så det ska vara! MVH Bilgruppen Södermalm
Jag blev trevligt bemött av en engagerad försäljare. Mina förväntningar överträffades av en snabb och smidig affär. Inget krångel! Kände inte till företaget tidigare. Kan rekommendera er till andra. Jag bytte in min tidigare bil och köpte en nyare av samma modell
bra bemötande det är min tredje bil köp har har alltid varit hjälpsam mvh
Trevlig bemötande Vi fick ändå vänta ganska mycket för att få allt klar med köpet för att det jobbar bara en person där, det behövs åtminstone en person till för att prossen går snabbare.
Glad med min bil som jag köpte och med affären smidighet i övrigt men det finns en förbättrings utrymme angående bemötande med kunden och med uppföljning på rätt sätt.
Jonathan på söder är grym jättebra bemötande enkel snabb affär
Hej, Måste berömma Jonathan Kippola för hans otroliga bemötande redan från första besöket, inte påhoppad som man vanligtvis blir. Köpte en V60 och fick bra hjälp efter då det visades att start/stopp funktionen inte fungerade. 5 av 5 möjliga!
Har köpt bil 2005 och blev bemött på ett sätt som ingav förtroende! När jag nu hittade min drömbil hos er var det lätt att köpa. Kände mig väl behandlad och fick mycket bra information om nya bilen. Även priset spelade roll då ni var billigare mot märkeshandlare!
Kan starkt rekommendera denna bilaffär på södermalm. För mig var det en smidig affär från början till slut, mycket tack vare en duktig säljare, Andreas, som hjälpte till under hela vägen från provkörning fram till leverans några veckor senare. Ville att batteriet skulle vara extra laddat innan hämtning eftersom bilen stått still många veckor och detta fixades också. Fick även hjälp av ytterligare en säljare på leveransdagen och det var samma positiva känsla där! De är ett bra team på plats. Mycket nöjd, hoppas bilen också håller samma klass.
Bra bemötande. Hittade bilen på annons på Blocket. Fick bra kontakt med trevlig säljare. Tog tåget till Stockholm för att se och provköra bilen. Det blev bilbyte, bilen levererades till min hemadress. Allt gick mycket smidigt.
Hej tack för god omvårdnad och förhoppningsvis ses vi snart!
Ett av dom bästa försäljning och köp jag har varit med om tack Jonathan
Snabb okomplicerat bilköp, nöjd
Bra bemötande, snabb service, duktiga tekningar.
Bra bemötande från firman; enkelt och tjafsfritt.
Trevligt bemötande Ingen anmärkningelnöjdg
Vi köpte vår första bil av Bilgruppen för drygt ett halvår sedan. Jag har väntat med att lämna omdöme för att jag ville att affären skulle vara avslutad först, men jag inser nu att det kommer ta tid. Så here goes. Vi är nöjda med bilen, men vi väntar fortfarande på att företaget ska fullfölja sina åtaganden avseende bland annat reservdelar som skulle levererats med bilen. Det har varit en lång följetong där fel delar tydligen skickats till dem flera gånger, och vi nu fått höra att rätt delar är "svåra att få tag på"....
Hej Zandra, Tråkigt att du är missnöjd med hanteringen i ärendet, vänligen maila till Jesper@bilgruppen.se så kan vi säkerligen hitta någon lösning på detta! Mvh, bilgruppen.
Bilen som såldes genom dom motsvarade inte kraven man kan ställa på bilhandlare vad det gäller bilens skick. Efter bara någon vecka tändes motorlampan på bilen och efter många felsökningar och verkstadbesök blev den till slut åtgärdad, helt utan kostnad för oss som konsumenter, men ändå tidskrävande och påfrestande. Sen eftersom bilen var nyservad av bilfirman kan man förvänta sig ett dugligt batteri, bilens batteri var så undermåligt att bilen inte startade en morgon och att nytt batteri måste införskaffas.
Trevlig personal men bilen var dåligt tvättad ffa invändigt. Det gjordes dock om så gott det gick ... Nästa gång ska jag vara mindre godtrogen och kolla bättre . Mycket nöjd med att firman låg i innerstan, svårt att köpa bil när man inte kan åka runt och kolla.
Very good customer service, I have purchase a car from there and the sales persons were nice.
Thank you for the nice feedback, hope that you are happy with your new car! Best regards, Bilgruppen på södermalm.
Jag är väldigt nöjd med bemötandet från folket där och särskilt med bilen, det ända ja har och klaga på är väll att bilen inte va jätte ren inuti men bortser man från det så är jag jätte nöjd!
Tack för ditt omdöme, hoppas du är nöjd med bilen! Mvh gänget på Södermalm.
kunninga och trevligt bemötande
Hej och tack för ditt fina omdöme! Mvh Gänget på Södermalm.
Jag blev oerhört väl bemött när jag skulle sälja min lilla bil 🚗! Den info jag fick vid första besöket höll genom hela affären! Jag blev NÖJD! Mvh Eva
Hej Eva, tack för ditt fina omdöme. Det gjorde oss väldigt glada! Mvh Gänget på Södermalm.
Jag ar nojd. Bra bemotande, tydliga svar pa mina fragor, bra hjalp med leverans, dackbyte. Kanske kopte jag en lite overflodig forsakring ocksa...
Tack för ditt fina omdöme! Hälsningar Bilgruppen på Södermalm
Bra service. Trevlig personal.
Tack för fint omdöme Stella, det betyder mycket för oss! MVH, Gänget på Södermalm
Bra och personal bra och service
Tack för fint omdöme Hazem! MVH, Gänget på Södermalm
Seriöst och trevligt kundbemötande. Alla frågor besvarades tålmodigt och proffsigt, även några småproblem som uppstod direkt efter köp av bil åtgärdades snabbt och effektivt.
Tack för fint omdöme Sigbrit, det betyder otroligt mycket! Mvh Gänget på Södermalm
Supertrevligt bemötande och inget krångel.
Hej Fredrik, Tackar ödmjukast för fina feedback, det betyder väldigt mycket för oss! Önskar dig en fortsatt fin sommar, MVH Gänget på Södermalm
Man känner sig trygg ,snabb service, bilen är bilen utmärkt,mycket nöjd,.
Hej Rana, Vad kul att höra att du är nöjd, din feedback betyder väldigt mycket för oss! Önskar dig en fortsatt fin sommar, MVH Gänget på Södermalm
Smidigt! Köpte begagnad bil och allt var till belåtenhet.
Hej Thomas, Tack för er fina feedback, det betyder otroligt mycket! Önskar dig en fortsatt fin sommar, MVH Gänget på Södermalm
Bilen stod igång mitt på gatan när jag kom, trots säljaren visste tiden jag skulle komma. Bilen var i oacceptabelt skick, väldigt skitig. Trots att jag påtalat detta för säljaren så fick jag ingen reaktion. Dessutom missat skicka på alla skador trots att jag bad om det. Överlag uruselt och kommer definitivt inte köpa bil där igen eller rekommendera någon annan att göra det.
Hej Sandra, Tråkigt att höra att du är missnöjd, vi kommer ta upp detta med berörd säljare. Maila gärna till Jesper@bilgruppen.se och förklara lite mer så vi kan ta till oss och bli bättre. Ha en fortsatt fin sommar! Mvh Gänget på Södermalm
Jag har fått en riktigt bra service av säljaren Jonatan då jag köpte en BMW 318d och är jätte nöjd med den.
Hej Johnny! Tack för ditt fina omdöme. Ha en fortsatt skön sommar! Mvh Gänget på Södermalm
Personlig servicemindad personal. Snabb frakt
Hej Lars, Tack för er feedback, det betyder mycket för oss! Ha en fortsatt fin sommar, MVH Gänget på Södermalm
Vi inväntar svar på lösning på problematik, ang garantiförsäkringen. Gav oss marginell fördel och innebär att vi istället är dubbelförsäkrade. Hoppas på bra tillmötesgående o lösning på en nyss tecknad försäkring som var ett felsteg av oss.
Jätte bra service. Trevlig personal och snabb affär.
Hej Saly! Tack för er fina feedback, det betyder väldigt mycket! Ha en fortsatt underbar sommar! MVH Svenska Bilgruppen
Köpte en XC 60 -16 av en trevlig säljare men känner mig som vanligt lurad! Frågade honom om det fanns några skador eller problem med bilen innan jag provkörde och han sa att det inte fanns något som helst fel på bilen, att den var felfri och så välskött. Väl hemma har jag än så länge hittat två ganska stora skador som är väldigt amatörmässigt lagade. Inom ett dygn efter jag skrev detta omdöme hörde säljaren av sig och erbjöd sig att hämta bilen och fixa alla skador utan kostnad för mig! Nu är bilen som ny och jag är...
Hej Lars, jag är glad att vi kunde lösa detta på ett smidigt sätt! Hoppas att du är fortsatt nöjd med bilen. Kör försiktigt! Mvh Din säljare, Jonathan
Trevlig personal på plats. Köpet gick väldigt bra. Rekommenderar starkt.
Hej! Tack för er fina feedback, vi uppskattar det verkligen! Önskar er en fin sommar MVH Svenska Bilgruppen
Jag har köpt och sålt bilar sedan jag var 18 år gammal. Nu är jag 32 år gammal så det finns mycket trovärdighet i vad jag härmed beskriver. Handen på hjärtat, kundbemötandet hos Svenska Bilgruppen i Södermalm har varit en av de bästa jag har upplevt. Från första samtalet till träffen har vi stött i centrum. Jag har gjort ett par försök att nå Svenska Bilgruppen på telefon i Haninge men lyckades inte nå någon där. Sedan försökte jag nå deras kontor i Södermalm och Jonathan Kippola svarade direkt. Jag uppgav till Jonathan...
Hej Tyler och Rana! Tack för er hjärtvärmande recension, precis detta som vi jobbar stenhårt för varje dag! Ha nu en superskön sommar och kör försiktigt i er "Nya" Opel Corsa. Bästa hälsningar, Er säljare - Jonathan Kippola Svenska Bilgruppen - Södermalm
Trevligt bemötande. Bra bakgrundsinformation.
Hej Johanna! Tack för din feedback. Ha en skön sommar! Bästa hälsningar, Säljteamet på Svenska Bilgruppen Södermalm
Hej okej upplevelse, visste inte så mycket om bilen i allmänhet även fast dom visste att jag skulle komma. I min mmening bör man vara lite förberedd, skjuta lite frågor kring typ av användning mm. Men köpte bilen så ja som sagt helt okej inget utöver de vanliga :)
Hej Jakob! Tack för er feedback, vi vill att upplevelsen skall vara 5/5 & jobbar stenhårt för det. Skulle du kunna maila till rasmus@bilgruppen.se med en mer djupare förklaring så att vi kan ta till oss detta för att bli bättre. Tack på förhand! MVH Svenska Bilgruppen
Jag köpte en äldre Volvo av årsmodell 2008 och har inget att klaga på. Fick ett jättefint och professionellt bemötande av killarna på Svenska Bilgruppen Södermalm och kommer definitivt vilja göra affär med dom i framtiden!
Hej! Tack för ert fina omdöme, det betyder mycket för oss! Önskar er en fortsatt fin dag, MVH Svenska Bilgruppen
Har köpt en bil. Trevlig och professionell Bemötande.
Hej! Tack så mycket för er fina feedback, det betyder mycket för oss! MVH Svenska Bilgruppen
Otroligt trevligt bemött av Jonathan som också förklarade väldigt bra för mig om bilen... har redan rekommenderat er vidare i min kompiskrets
Hej Linda! Tack så mycket för en trevlig affär, hoppas bilen funkar bra! Allt gott, Mvh Din säljare Jonathan Svenska Bilgruppen
Jag tycker att ni ordnade upp allt med min bil och när den skulle köras till umeå var det inga problem. Vänligt bemöt av vad jag tycker kunnig personal. Supernöjd med Kia:n. /Niklas
Hej Niklas! Tack för din fina feedback, härligt att du är nöjd med bilen! Hälsningar, Teamet på Svenska Bilgruppen Södermalm
Lösningsinriktade 0ch flexibla
Hej! Tack så hemskt mycket! MVH Svenska Bilgruppen