Trevlig och kunnig. Jättenöjd med Lina och min nya frisyr ⭐️
WAU Notuddskajen
Mitt på kajpromenaden intill Steam hotel håller vi till med Mälaren som utsikt. I botten på ett nybyggt hus ligger vår salongsbutik. Trots att lokalen är liten rymmer den mycket. Här erbjuder vi alla möljliga frisörtjänster, fransförlängning, bryn & fransfärg samt Spraytan. Här är du alltid välkommen in även för att bara köpa...
1491 omdömen om WAU Notuddskajen
Sedan starten hos Reco 2019
Var mitt första möte med Linaoch WAU. Hon tog så ta bra hand om mig. Lyssna och tog till sig min oro över min dåliga kvalité på håret. ( då inte beroende på WAU eller Lina) så nu har vi en plan och jag ser framemot tiden vi bokade.
Tilde är supergullig, inlyssnande och kände mig tryggt omhändertagen.
Väldigt kunnig och proffsig! Förstod direkt vad jag önskade och levererade en grym slutprodukt! Dessutom mkt trevlig!
Pratglad och mycket trevlig! Förstående med hur man vill ha håret och hjälper till ifall man har funderingar på hur man kan få håret bra!
Jag besökte Tilde för första gången och är supernöjd! Från det att jag kom in kände jag mig välkommen och omhändertagen. Frisören lyssnade på vad jag ville ha och gav bra tips. Hårbottenmassagen var en dröm, och de bekväma massage-stolarna gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Resultatet blev precis som jag hoppats på, och jag kommer definitivt tillbaka!
Tilde var en superduktig och lyhörd frisör. Jag blir alltid lika nöjd när jag klipper mig på WAU Notuddskajen
Tack Emmi Lo, för att du tog dig tiden att ge oss din feedback. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Jätte bra, tevlig och proffsig.
Tusen tack för din feedback Loes, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Så nöjd m mina slingor! Alltid ett trevligt bemötande.
Stort tack Maria, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Jag var och klippte mig på Wau under mellandagarna 2025. Lina var min frisör och jag var extremt nöjd efter klippningen. Lina var lyhörd, trevlig, effektiv och kom med mycket bra input till frisyren. Jag kommer definitivt att återvända - det bestämdes redan efter klippningen. Tack Lina för ett bra jobb, ses snart igen!
Vi blir så glada för din feedback, Leonardo! Stort tack! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för ditt nästa besök till salongen.
Mycket nöjd återkommande kund.
Stort tack för din feedback Rainer. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Supertrevlig och proffsig! Blev väldigt nöjd med både färg och klipp 😊
Stort tack Hanna, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Vi blir så glada över att du är nöjd 🙂 God fortsättning och varmt välkommen tillbaka.
Bästa Tilde alltid lika duktig lugn och trevlig🥰
Tack för din feedback Jessica, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! 🥰 God fortsättning och varmt välkommen tillbaka.
Min 3-åring tycker att det kan vara lite läskigt hos frisören, men Jennie var toppen och pratade med honom hela tiden. Det gick jättebra och vi blev så nöjda med klippningen. Kan varmt rekommendera Jennie!
Tusen tack för din rekommendation och din fina återkoppling, Jessica. Det glädjer oss verkligen att din 3-åring kände sig trygg hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka igen när det är dags för nästa besök.
Anna är proffsig Lyssnar in hur jag vill ha det Omtänksam Jättetrevlig Är alltid nöjd o glad när jag går därifrån
Tack så mycket för din fina feedback, Yvonne! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Mycket professionell, lyhörd och trevlig frisör!
Tack för din feedback Oskar, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig, duktig, nogrann och hjälpsam.
Tusen tack för din feedback Marie, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Den bästa!!!
Tack så jättemycket Viktoria! 🫶🏼 Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Hjälpsam, lyhörd, trevlig och upplevdes kunning! Enbart träffat henne 1ggr, vid ett spontanbesök vid boende på Steam. Kände mig väldigt fin när jag lämnade salongen!
Tack för din fina feedback Maria, den betyder mycket! Vi blir så glada för att du hittade till oss och att vi fick förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Det betyder mycket att vi fick äran att ge dig det lilla extra utöver din vistelse på Steam. Vi ser fram emot att få välkomna tillbaka igen!
Helt magisk, bästa frisören i stan!!
Åh men TACK Benjamin! Hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Lina var lyhörd, och det var en så trevlig stund att vara hos henne. Blev så nöjd! Första gången jag känner att jag vill komma tillbaka till en frisör så det känns extra kul! ☺️
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din fina feedback Julia, den betyder mycket! Vi ser också fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss i stolen, när det är dags igen 😊
Anna lyssnar på kunden och är kompetent. Blir alltid nöjd när jag är hos Anna!
Stort tack Rebecca. Vi är så tacksamma för ditt förtroende och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen.
Hon kunde verkligen trolla med mitt hår.Satt i stolen och Lina förklarade hur hon behövde göra och jag sa direkt..Förstår dig så bra och det låter som en grym plan 👏❤️Kände mig trygg i hennes händer så Tack så hjärtligt för det fina besöket Lina. Såå proffsigt utfört. Mvh Anneli
Wow vilken fin återkoppling, Anneli! Tusen tusen tack till dig 🌟 Dina ord gör oss extremt glada och tacksamma. Det betyder massor att du upplever dig trygg och förstådd i stolen hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Otroligt proffsig och lyhörd, man känner sig så omhändertagen av varma fina Jennie. Lämnade salongen med ny energi och ett fantastiskt svall!
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök och ditt svall 🌟 Stort tack Fanny, för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Kind, considerate, and super warm. I go there again and again. I'm super happy with the services and the friendly atmosphere.
Thank you so much Tanya, for taking the time to give us this feedback. We really appreciate it. Looking forward to see you again, and again and again ☺️ You are warmly welcome back.
När man går ut från klippningen med ett leende. Så bra rådgivning och klippning! Kommer definitivt komma tillbaka till Lina!
Stort tack för din feedback! Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
En mycket duktig tjej , så nöjd . Eftersom jag har en svår hörselnedsättning och har svårt att höra väljer jagvtyst behandling . Jennie pratade endast med mig när det var nödvändigt vilket jag uppskattar mycket . Tack Jennie och God Jul och Ett Gott Nytt År .
Tack snälla Anneli!. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse och vi gläds åt att vi kunde möta dina önskemål. God jul och gott nytt år. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.
Jag blev väldigt väl omhändertagen av Tilde. Hon lyssnade av och kom med förslag och jag blev väldigt nöjd med min klippning. Tilde är väkdigt trevlig och kunnig. Kände mug trygg i hennes händer. Tänker fortsätta klippa mig på wau och hoppas jag får Tilde som min frisör. Kan varmt rekommendera Tilde!
Tusen tack Annica! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Väldigt bra bemötande och trevlig, proffsig frisör.
Tusen tack Jonna! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!
Trevligt besök, lyhörd och duktig.
Tusen tack för din feedback Anna, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jag är otroligt nöjd med mitt besök. Linda är både lyhörd och professionell, och tar sig tid att verkligen förstå hur man vill ha det. Jag kan varmt rekommendera Linda till alla som vill ha både ett fint resultat och en riktigt bra helhetsupplevelse.
Stort tack Emelie. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Hon är toppen 👍 Duktig, omtänksam och så trevlig
Din feedback värmer, stort stort tack Anita! Hjärtligt välkommen tillbaka 🌟
Anna was very friendly, welcoming, and helpful. I came in wanting to know how to better care for my hair and get ideas for styling. She answered all my questions and was very knowledgeable about different hair types. Overall, I had a great experience and would recommend for others!
Thank you so much for your lovely feedback, Mohab. We’re happy to hear that you enjoyed your visit and hope to welcome you back again when its time for your next hair appointment.
Väldigt duktig, resultatet blev väldigt bra.
Tusen tack för din feedback Johan, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevlig och inlyssnande. Jobbet blev bra gjort.
Stort tack Lisbeth, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Lyssnar till önskemål, dubbelkollar att hon uppfattat rätt. Kommer med råd. Noga med att jag som kund har det bra.
Tack för din feedback Petra, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Tack för ett fint bemötande och kunnig rådgivning. Jag var jättenöjd och kommer tillbaka när det är dags igen.
TACK till dig Britt-Marie, för din fina feedback. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.
Trevligt och professionellt bemötande, skulle absolut boka igen!
Tusen tack för din feedback Viktor! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Du är varmt välkommen tillbaka!
Duktig, lyhörd och trevlig. Lyssnade på mina önskemål men är också kreativ med sina egna idéer.
Stort tack Sofie, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Supertrevlig och jag lärde mig massa nytt om hur jag kan ta hand om mitt hår.
Det glädjer oss att du inte bara fick nyklippt hår utan ny kunskap med dig hem också 🙂 Stort tack Boel, för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Alltid nöjd! Mitt hår blev fint. :)
Tusen tack för ditt omdöme Marina, det betyder massor för oss och vi blir så glada över att du är nöjd med ditt hår! Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig tjej med en otroligt hög kunskap! När jag gick därifrån kände jag mig som mig själv igen. Mycket nöjd med Jennie!!
Tack så mycket för din fina feedback, Theres! Den betyder massor för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart.
Trevligt bemötande. Jättefin klippning. Mycket nöjd med besöket.
Tack så mycket för din fina feedback, Gunilla! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart.
Lyhörd inför önskemål och skickligt utförande.
Tusen tack för din feedback Pia, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Fantastiskt bemötande, otroligt duktig på att förklara hur och varför man jobbar mot ett resultat med ditt eget som utgångspunkt. Kan starkt rekommendera Jennie ✨️
Tusen tack Sanna för din feedback och för din rekommendation, dem värmer! Varmt välkommen tillbaka igen.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Taack Timmy! 😁🫶🏼 Välkommen åter.
Hon hade den kunskap om mitt hår som jag har sakna hos andra frisörer som jag mött. Hon var super professionell i sitt utförande kan varmt rekommendera henne .
Stort tack Susanne. Din återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Trevlig! Fick bra råd! Duktig att klippa! Jättenöjd!
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack snälla för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Fick många bra tips. Proffsig och noggrann.
Mycket trevlig och trevlig upplevelse! Mycket professionell!
Stort tack för din feedback Jana. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!