Bra bemötande !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fastighetsbyrån Kungsbacka
I Kungsbacka bor du centralt, havsnära och lantligt - på samma gång! En småstad 25 minuter från Göteborg. Gamla trähus runt Kungsbacka Torg skapar en riktig idyll och här blandas villaområden med både nya och äldre hyreshus. Här byggs mycket nytt och Kungsbacka växer. Vill du inte bo i Kungsbacka centrum kan du välja att...
2696 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsbacka
Sedan starten hos Reco 2013
Elin är väldigt trevlig, proffsig och man får en fint personlig kontakt med henne.
Trygg och lugn mäklare med bra koll på området och hur det funkar med samfällighet. Alltid snabb i sin återkoppling. Bara gott att säga om Mattias.
Professionellt bemötande, lugn och tillgänglig. Vi är mycket nöjda med vår försäljning!
Vi är mycket nöjda med hur Lovisa Österberg skött sitt uppdrag
Jag tycker att han var ok, vi är nöjda
Madelen har uppfattats som väldigt proffesionell och förtroendeingivande. Hon har haft en dialog under hela processen och varit tillgänglig för frågor. Det har känts tryggt med henne.
Proffsigt bemötande och snabb på att återkomma med frågor och funderingar
Tack så mycket Robin för det fina omdömet och hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet!
Köpte bostad av Mattias. Han var lätt att ha att göra med, och svarade gärna på våra många frågor. Gjorde processen lätt!
Mycket nöjd med Sara som mäklare! Hon är professionell, kunnig och lätt att få tag på. Alla frågor besvarades snabbt och jag fick ett tryggt och personligt bemötande genom hela affären.
Trevlig, ödmjuk och förstående. Proffesionellt bemötande med en varm och mjuk framtoning.
Tack Jesper för omdömet och lycka till med huset, vi håller kontakten!
Nice guy, seemed a bit young in the role. Very pushy for a sale with not paying attention to what our requests were… understand it’s a tough market and commissions are the focus for the team here but it is also nice to put the client first at times.. overall not the worst experience ever had, glad to move onto new things so thanks again for making it happen.
Thank you for the review, Aaron, and for your feedback. I take your comments to heart. This turned into an unusual situation, with communication taking place only through email and responses coming very sporadically while a buyer was ready to move forward. In a situation like that, my role is to be direct and transparent so that you have the information you need to make decisions that are right for you. I never want to pressure my sellers into moving forward unless it genuinely feels right for them, so I hope that was...
Blev bra bemött av Sara, väldigt trevlig och kan sin sak. Hjälpte till med köpet så det gick smidigt.
Superduktig mäklare som är positiv, realistisk och förstående. Snabb med att höra av sig om man har frågor och det märks att hon tycker om sitt jobb. Vi är så glada att vi valde Lovisa!
Mycket proffsigt Jag gick hjälp med det jag förväntade mig Riktigt bra
Sara är en väldigt duktig och hjälpsam mäklare. Vid affären av bostaden var hon kunnig, hjälpsam och trevlig. Superfint bemötande mot oss som köpare! Rekommenderar Sara som mäklare! ☺️🙏🏻⭐️
Positiv, serviceinriktad, påläst och snabb med återkopplingar vid frågor
Gott bemötande och professionell.
Toppen, har varit lyhörd mot våra tankar och mål.
Madelen är lyhörd, noga och håller ett bra tempo vilket jag har uppskattat. Kan med glädje rekommendera henne vidare till andr intressenter.
Vi är verkligen supernöjda med vår mäklare! Hon har varit toppen från första kontakten till avslutad affär. Alltid engagerad, professionell och framför allt lätt att få tag på när vi haft frågor eller funderingar. Vi har känt oss trygga genom hela processen och uppskattat hennes positiva och trevliga sätt. Vi kan varmt rekommenderar henne och skulle utan tvekan anlita henne igen.
Väldigt bra bemötande och proffsig i sitt sätt att balansera att vara på säljaren men också köparens sida. // Nicklas & Malin
Fantastisk kund upplevelse. Bra återkoppling. Bytte till Lovisa efter haft min bostad ute till försäljning i sex månader. Lovisa sålde den på 2 veckor. Grymt!
Vi fick bra stöd och information under hela säljprocessen. Daniel är en lyhörd och trevlig mäklare. Han sålde även min mammas hus i samma period och hon var mycket nöjd.
Tack Monika för det fina omdömet!
Vi blev rekommenderade att ta kontakt med Sara av en kollega till mig. Vi är väldigt nöjda med hennes bemötande och arbete med försäljningen. Hon är väldigt lyhörd och positiv. Försäljningen av vår bostad gick väldigt fort. Vi tror att hennes bemötande av köparen gjorde hans val lättare att välja vår bostad av några andra.
Lyhörd,empatisk,kunnig och snabb med återkoppling av frågor som man har. Arbetar hårt för att det ska bli en bra affär för både säljare och köpare.
Kunnig och engagerad mäklare.
Tusen tack för denna reco Mikael. Det var så roligt att få hjälpa er och jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas i er nya bostad. Tveka inte på att återkomma om du har någon fråga.
Med ett trevligt bemötande Serviceminded med snabba återkopplingar i ärenden och frågor
Hej Charlotta, Stort tack för din rekommendation. Så roligt att få hjälpa er, tack själv för allt! Vi ses på tillträdet av huset, stort lycka till med er försäljning!
Min upplevelse var att Oscar gav proffesionellt bemötande och lyhörd.
Vi är mycket nöjda med Lovisa, så trevligt bemötande varje gång man hade kontakt. Var alltid lätt att komma i kontakt och snabb återkoppling. Var behjälplig hur man skulle gå tillväga med hus köpet. Vi kan inte vara mer nöjda, en fantastisk duktig mäklare.
Tack snälla för din reco Camilla! Värmer att höra att ni är nöjda med allt. Hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad. Skulle det vara någon fråga innan tillträdet så är det bara att återkomma. :)
Vi är otroligt nöjda med Sara Henning på Fastighetsbyrån! Hon har varit professionell, engagerad och alltid snabb med återkoppling. Med Saras driv och skicklighet fick vi till en riktigt lyckad försäljning. Kan varmt rekommendera Sara till alla som går i säljtankar! ⭐️
Madeline var en superbra och trevlig mäklare. Hon var påläst inför visningen om sitt objekt och var väldigt duktig på att ge bra och tydlig information även när vi satt och skrev på våra papper till vårt radhus. Rekommenderar henne varmt!
Jätte trevlig, professionell och tillmötesgående mäklare. Hon hade snabb återkoppling och var mån om att affären skulle bli bra för båda parter. Den dagen vi väljer att sälja kommer vi kontakta Sara!
Vi är verkligen supernöjda med vår mäklare! Från första mötet till att affären var klar har hon varit lugn, trygg och otroligt engagerad. Hon har hållit oss uppdaterade hela vägen och vi har alltid känt att vi haft koll på vad som händer. Det vi uppskattat allra mest är att hon varit ärlig och rak genom hela processen. Även när försäljningen känts lite tuff har hon varit trygg och professionell, vilket gjort att vi känt oss väldigt väl omhändertagna. Vi är så glada att vi valde henne och kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad! ⭐️
Blev väldigt bra bemött av Madelen. Vi hade inga direkta förväntningar innan visningen men Madelen gjorde ett bra jobb med visning och var kunnig inom fastigheten.
Alltid tillmötesgående, förberedd och professionell i sitt utförande.
Positiv, driven och engagerad , med mycket god marknadskunskap
Trevlig, kunnig och lätt att få kontakt med!
Jesper gjorde ett grymt jobb, han får fem av fem!
Jonna gjorde ett fantastiskt jobb, höll mig alltid informerad och hade alltid ett proffsigt bemötande. Snabb på att svara vid frågor när de uppkom. Kan varm rekommendera Jonna till den som vill sälja sin lägenhet.
En av de bättre mäklare jag träffat. Inte så ”mäklig” 😝 Inlyssnande och professionell! Kommer absolut använda Mattias igen om jag skulle sälja igen!
Mycket fint bemötande Bra förhandlingar Över förväntan när jag jämför med andra mäklare vi haft kontakt med! Vi är väldigt nöjda
Tusen tack för de fina orden Isak. Det var så himla roligt att få hjälpa er med köpet av lägenheten. Jag hoppas att ni kommer att trivas. Tack för allt! 🌟☺️
Engagerad och snabb i dialogerna! Toppenbra mäklare.
Vi är supernöjda med Madelen som vår mäklare! Det här var första gången vi köpte lägenhet så vi hade inte så mycket erfarenhet sedan tidigare. Därför uppskattade vi verkligen att hon var så tydlig och noggrann genom hela processen. Hon var lättillgänglig och alltid hjälpsam när vi hade frågor. Vi kände oss trygga genom hela köpet, vi är jätteglada att vi fick ha henne som mäklare och skulle varmt rekommendera henne till andra!
Professionell! Vi kände oss trygga att sälja vår lägenhet med Madelen.
Mycket bra upplevelse i den affär jag var köpare till det objekt som Lovisa förmedlade. Informativ och följde upp. Snabb på återkoppling vilket ger en trygghet när det gäller denna typ av process⭐️
Tack Caroline för din reco och detta fina omdöme. Det värmer att höra att du är nöjd med allt och har haft en fin upplevelse. Vi ses på tillträdet!
Trevlig. Gav information kontinuerligt under budgivningen.
Mattias överträffande mina förväntningar! Påläst, snabb återkoppling, okomplicerat = proffs! Tack för ett bra samarbete. Vi kommer göra affärer igen! :-)
Kände mig uppskattad som kund och omhändertagen under hela processen
Vi är mycket nöjda med försäljningen av vårt hus. Julia har varit hjälpsam och tålmodig med alla frågor vi haft. Professionell och bra kommunikation.
Tack snälla Ann-Britt för ditt fina omdöme, det värmer att läsa de fina orden.