Fastighetsbyrån Kungsbacka

• BadgeTwelveYears
2 435
4.9
Call 0300-68 68 00 Share

I Kungsbacka bor du centralt, havsnära och lantligt - på samma gång! En småstad 25 minuter från Göteborg. Gamla trähus runt Kungsbacka Torg skapar en riktig idyll och här blandas villaområden med både nya och äldre hyreshus. Här byggs mycket nytt och Kungsbacka växer. Vill du inte bo i Kungsbacka centrum kan du välja att...

2435 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsbacka

Sedan starten hos Reco 2013

Annika S
Bought a house with Jesper Axén a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Trevligt bemötande och professionell.

Tony Mikael B
Kungsbacka

Kunnig och professionell mäklare. Bra kundkontakt och väldigt engagerad. Kan rekommendera.

Tobias H
Kungsbacka

Trevlig mäklare. Bra på att återkoppla och förmedla uppgifter. Absolut en mäklare jag kan tänka mig att anlita igen.

Agneta P
Kungsbacka

Mattias gav ett förtroende intryck när vi träffades första gången. Har känt att han har varit med mig vid hela försäljning. Kan varmt rekommendera honom med sitt lugna, tydliga sätt

Annelie W
Bought a house with Mattias Hallengärd a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Proffsig, lyhörd, återkom fort med svar, bra mäklare

Sven P
Kungsbacka

Jag har varit mycket nöjd med Mattias som mäklare! Jag upplever honom som väldigt kunnig och kompetent, och har haft god förståelse för de frågor och funderingar som jag har haft i processen. Varit både proaktiv samt inlyssnande och har guidat och styrt processen och informationsflödet på ett tydligt och inkluderande sätt. Är väldigt tillgänglig och återkopplar alltid så snart som möjligt. Och; han tog affären i hamn framgångsrikt! Alltid trevlig och positiv, och jag uppskattar i synnerhet hans förmåg att hantera min/vår...

David B
Anneberg - Alafors - Älvsåker

Bra. Vid ett tillfälle lade jag ett bud som jag fick responsen "tumme upp" på. En nervös situation att buda och vore bättre med ett meddelande om att "budet är emottaget" så att en tumme upp inte misstas för att jag har vunnit budgivningen eller att jag har en deal med säljaren. Förstod ju att det bara var en bekräftelse på mottaget bud men alltid bra att vara övertydlig i denna stressiga situation. I övrigt allt bra.

Svar från Daniel Werdien

Tack David för omdömet och feedbacken, jag ville som du förstod påvisa att jag "mottagit" ditt bud på sms då vi precis pratat i telefon om just det du skrev. Men jag kan absolut förbättra min kommunikation där, alltid positivt med saker att tänka på! Vi håller kontakt framåt och grattis till huset!

Marcus A
Särö

Elin ger ett mycket avslappnat och tryggt intryck, som gör att man känner förtroende, vilket gör att man själv känner sig lugn och bekväm i en situation och process som man inte går igenom så många gånger i sitt liv. Kan varmt rekommendera

Emma K
Bought a house with Johanna Dehlryd a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Trevlig och tillmötesgående! Var mån om att det skulle bli bra för alla parter i processen!

Susann A
Särö

Lyhörd, trygg & påläst och informerande!

Gina J
Sold a house with Elin Svenhed a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Särö

Elin är en fantastisk mäklare – glad, trevlig och professionell. Vi kunde inte vara mer nöjda.

Gustaf J
Sold a house with Elin Svenhed a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Särö

Elin är väldigt proffsig och noggrann. Hon hjälpte oss med försäljningen av vårt hus och har varit ett stöd från första mötet och hela vägen fram till kontraktsskrivning. Väldigt positiv alltid med ett leende och alltid tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera Elin.

Karin S
Kungsbacka

Lovisa tog ansvar för vår försäljning på ett mycket bra sätt.

Robert H
Sold an apartment with Lovisa Österberg a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Väldigt engagerad och duktig. Lovisa hjälpte oss väldigt bra med försäljningen av lägenheten och vi är supernöjda! Hon svarade och uppdaterade oss via sms och samtal både dag och kväll (även helg) så det finns inget mer att önska när det kommer till uppdatering och återkoppling.

Annika E
Kungsbacka

Lovisa är mycket kunnig och kompetent som mäklare och levde verkligen upp till alla mina förväntningar. Jag har känt mig mycket trygg och i goda händer under hela försäljningsförloppet. Lovisa har alltid haft ett väldigt trevligt och fint bemötande, jag kan verkligen rekommendera henne till andra som går i hus/försäljningstankar.

Erik F
Kungsbacka

Lovisa är kunnig, saklig och personlig i sitt bemötande och agerande. Väldigt smidigt att göra bostadsaffär med henne som mäklare!

Klas H
Bought an apartment with Madelen Frödfält a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Mycket kunnig mäklare och trevlig.Är mycket påläst

Fredrik H
Kungsbacka

Vi är mycket nöjda med val av mäklare under försäljningen av våran bostad.Vi fick ett mycket gott intryck redan från start. Madelen har varit lyhörd, driven och engagerad och vi har känt ett stort förtroende för henne under hela processen. Rekommenderar Madelen varmt ✨

Anette J

Trevlig, hjälpsam, engagerad.

Gudrun C
Onsala

Daniel är kunnig, lugn och trovärdig. Vi har haft förtroende för honom och vi är väldigt nöjda med samarbetet.

Svar från Daniel Werdien

Väldigt glad att ni förtrodde mig med förmedlingsuppdraget, tack! Ni är alltid välkomna att höra av er i framtiden!

Pernilla H
Frillesås

Lovisa var mycket professionell och tillmötesgående under hela processen. Jag fick information löpande om de olika stegen i försäljningen, och uppskattade hennes vänliga och ödmjuka framtoning.

Svar från Lovisa Österberg

Tack Pernilla för din reco. Så himla glad att jag fick förtroendet att hjälpa dig med försäljningen. Tack för ett fint samarbete och att ni hela tiden gjorde det fint inför visning och var flexibla med allt under försäljningsprocessen. Hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad i Kungsbacka.

Guy Jesper Mikael T
Onsala

Bra och saklig mäklare. Tät kontakt under hela försäljningen.

Anette Ulla Christine J
Kungsbacka

Mycket bra! Jag fick förtroende direkt för Jesper Jag känner mig väldigt nöjd över vårt samarbete.

Karin S
Frillesås

Otroligt professionell och tillmötesgående. Väldigt förstående i alla situationer och hjälpsam.

Svar från Lovisa Österberg

Hej Karin, Tack snälla för din rekommendation. Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen. Vill även passa på att tacka för allt fix som ni gjorde inför visning och att ni var flexibla med olika visningar på huset. Önskar en fin dag!

Emilie W
Bought an apartment with Johanna Dehlryd a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Jag är jättenöjd med Johanna som mäklare, otroligt trevlig och proffsig! Kände full tillit till henne.

Tobias G
Onsala

Otroligt engagerad och kunnig mäklare. Ett genuint intresse av att se bägge sidorna i processen och därmed föra affären i hamn.

Svar från Daniel Werdien

Tack Tobias för dina fina ord, grattis till huset och vi håller kontakten framöver! :)

Roland N
Kungsbacka

-Alltid tillgänglig -Alltid återkoppling efter visning o annat -Trevligt bemötande till alla inblandande -Goda råd vid behov -Tålamod Inga klagomål på hennes arbete

Elenor L
Onsala

Jag upplevde Daniel som en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Daniel gjorde processen som köpare välgjord och och kunnigt kände väldigt trygg av hela köpet.

Svar från Daniel Werdien

Tack så jättemycket Elenor för det fina omdömet!

Martina P
Sold a house with Mattias Carlsson a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Vallda

Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Mattias som mäklare vid försäljningen av vårt hus! Mattias är proffsig, snabb, enkel att få kontakt med och dessutom mycket trevlig. Man känner sig i trygga händer som köpare. I tider då det generellt sett tar längre tid att sälja gick vår försäljning fort och smidigt. Tack Mattias!

Diana N
Bought a house with Mattias Carlsson a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Vallda

Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Man fick en varm känsla vid första mötet. Väl genomförd affär och hjälp efter husköpet. Rekommenderas varmt!

Ebba B
Bought an apartment with Johanna Dehlryd a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Vi är jättenöjda med Johanna Dehlryd som mäklare. Hon har varit tillgänglig när vi behövt nå henne för frågor och har varit väldigt hjälpsam genom hela processen och vi kände oss trygga och väl omhändertagna.

Tobias M
Bought a house with Jesper Axén a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Thanks to Jesper, everything was always clear and easy to understand. He was very dedicated, took the time to answer all my questions, and made sure everything was sorted out. Highly recommended – professional, friendly, and reliable. 🤗

Johanna B
Wrote about Lovisa Österberg a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka

Vi har precis köpt en bostad till vår mamma och uppdraget låg lite utanför det vanliga. Det behövde vara snabba puckar och mycket kommunikation, då mamma har bott på ett tillfälligt boende som hon bara ville bort ifrån. Lovisa var med på noterna med en gång och hjälpte oss med medmänsklighet, värme och sin sprudlande personlighet. Hon är alltid väldigt påläst, kunnig och lätt att få tag på samt en stjärna utöver det vanliga när det gäller kommunikation! Önskar att alla som skall köpa eller sälja en bostad får kontakt med...

Lovisa Ö gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Svar från Lovisa Österberg

Hej Johanna, Wow tack för detta fina omdöme. Blev så otroligt glad över era fina ord, och att ni varmt kan rekommendera mig vidare till alla. ☺️🙏🏻 Jag vill även passa på att tacka er för en god kommunikation hela tiden och snabb återkoppling. Tillsammans fick vi ihop en lyckad affär för din mor. Jag hoppas hon kommer att trivas. Tveka inte på att återkomma om ni har några frågor.

Emelie B
Sold an apartment with Johanna Dehlryd a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Höll mig alltid uppdaterad under hela processen, svarade alltid på mina frågor, vilket är uppskattat när man är ny på det här med försäljning utav boende. Man känner sig trygg med Johanna.

Claes-Åke H
Onsala

Mattis har varit en perfekt mäklare! Lyhörd, återkopplar snabbt och skapat en personlig relation med oss säljare. Vi har känt ett stort förtroende för honom under hela husförsäljningen.

Marita Jeanette E
Anneberg - Alafors - Älvsåker

Mycket positiv upplevelse. Upplevde Daniel som flexibel och trevlig.

Svar från Daniel Werdien

Tack så mycket för det fina omdömet och grattis till huset! Vi håller kontakten framöver! :)

Oscar L
Fjärås

Vi blev väldigt bra bemötta! Elin var supertrevlig och jag fick känslan att hon ville oss det bästa. Kortfattat så gick husaffären smidigt!

Ivan S
Kungsbacka

Vi blev väl mottagna och fick objektet visat av mäklaren. Vi fick även den informationen som vi sökte efter.

Ulla Christina K
Gällinge - Förlanda

Mattias är mycket kunnig och väl insatt i hela säljprosessen. Trevlig, lyhörd och serviceinriktad. Tar sig tid att lyssna in våra önskemål. Kan varmt rekommendera honom.

Nicole C
Bought a house with Mattias Hallengärd a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Gällinge - Förlanda

Trevlig mäklare som gjorde affären snabb och smidig!

Dragana S
Kungsbacka

Proffsig, trevlig och tillmötesgående!

Carina Ä
Anneberg - Alafors - Älvsåker

Mycket trevig! Följer upp och alltid tillgänglig. Positiv! Håller tider och är alert! Jag kan varmt rekommendera Daniel.

Svar från Daniel Werdien

Tack så mycket Carina för det fina omdömet! Tveka inte att höra av dig i framtiden ifall jag kan hjälpa till. :)

Agneta N
Kungsbacka

Bra bemötande, återkopplar när hon har information. Hon hade vårt förtroende sedan tidigare då hon även sålt ett tidigare objekt. Den mesta korrespondensen hade min man med Madelen.

Johan D
Anneberg - Alafors - Älvsåker

Daniel är detaljerad och lugn. Han svarar utförligt på alla frågor som man kan tänkas ha och stressar inte processen framåt. Det uppskattade vi otroligt mycket.

Svar från Daniel Werdien

Tack så mycket Johan, det har varit en väldigt trevlig process. Hoppas ni kommer trivas i ert nya hem! :)

Markus N
Anneberg - Alafors - Älvsåker

Daniel har hanterat vår bostadsaffär mycket professionellt. Alltid tillgänglig och med stor ödmjukhet har han fungerat utmärkt som vårt bollplank.

Svar från Daniel Werdien

Tack så jättemycket Markus, det har varit väldigt roligt att få samarbeta med er. Vi håller kontakten! :)

Barbro E
Kungsbacka

Lovisa är en riktig stjärna ⭐️ Duktig, lätt att få förtroende för, lätt att få tag på, glad och trevlig. Jag tycker att vi hade väldigt bra kemi. Ta vara på denna stjärna. Alltså, högsta betyg från mig. Vänliga hälsningar Barbro Ericsson

Svar från Lovisa Österberg

Tusen tack för de fina orden Barbro. Det var så himla roligt att få hjälpa dig med försäljningen och jag håller verkligen med om att vi hade bra kemi. Jag hoppas att du kommer att trivas i din nya bostad. Tack för allt! 🌟☺️

Jannika B
Bought an apartment with Madelen Frödfält a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Madelen är mycket lyhörd och fantastisk på sitt jobb. Hon är engagerad, stöttande och alltid noga med att återkoppla snabbt. Kan varmt rekommendera henne!

Emil A
Kungsbacka

Mycket trevlig och påläst om objektet. Lätt att samtala med.

Svar från Lovisa Österberg

Hej Emil, Tack för er reco och fina ord. Så kul att få hjälpa er med köp av ny bostad. Bara att återkomma om det skulle vara någon fråga inför tillträdet.

Oskar F
Bought an apartment with Lovisa Österberg a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Lovisa var väldigt professionell och trevlig genom hela processen. Hon lyssnade på våra önskemål och överträffade våra förväntningar med sitt engagemang och tydliga kommunikation. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna vid köpet av våran bostad.

Svar från Lovisa Österberg

Tack snälla Oskar för din fina rekommendation. Värmer att höra att du är mycket nöjd med allt och att ni kände er trygga och väl omhändertagna. Det var så roligt att få hjälpa er och jag hoppas att ni kommer att trivas. Vi ses på tillträdet!

Ludvig L
Sold an apartment with Lovisa Österberg a part of Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Lovisa har inte bara varit professionell från första mötet, utan också varm och mänsklig. Hon har agerat med stor lyhördhet och förståelse, och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare!

Svar från Lovisa Österberg

Tusen tack Ludvig för din rekommendation! Tack för de fina orden och att du varmt kan rekommendera mig vidare. Jag vill även passa på att tacka er för ert stora engagemang under försäljningsprocessen och att ni hade förberett så fint inför fotografering och visning. Tack för ett gott samarbete. Önskar dig och familjen gott framåt!