Väldigt trevlig och proffsig. Vi uppskattade den personliga och snabba återkoppling under processen. Undrade vi något som Madelen inte visste var hon snabb på att leta reda på svaret. Rekommenderar starkt!
Fastighetsbyrån Kungsbacka
I Kungsbacka bor du centralt, havsnära och lantligt - på samma gång! En småstad 25 minuter från Göteborg. Gamla trähus runt Kungsbacka Torg skapar en riktig idyll och här blandas villaområden med både nya och äldre hyreshus. Här byggs mycket nytt och Kungsbacka växer. Vill du inte bo i Kungsbacka centrum kan du välja att...
2481 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsbacka
Sedan starten hos Reco 2013
Allt var solklart och smidigt
Vi kände oss mycket väl bemötta av Daniel. Han var snäll & trevlig och erbjud snabb återkoppling!
Mycket engagerad och mån om kundens intressen. Bra informationsflöde!
Vi hade turen att få Madelen som mäklare både vid köp och försäljning av vårt radhus och vi är väldigt nöjda med det. Madelen är proffsig, trevlig och kunnig och har gjort sitt yttersta för att affärerna ska bli så bra som möjligt. Vi kan varmt rekommendera henne.
Att sälja vårt hus efter över 20 år var en känslosam process för oss. Cecilia vägledde oss med ett lugn, omtanke och proffsighet genom varje steg. Hon är kunnig och tydlig, och fick oss att känna oss trygga från start till mål. Vi kände oss väl omhändertagna under hela resan och kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en engagerad och pålitlig mäklare.
Madelen är engagerad, kommunikativ och pålitlig. Har haft henne i flertalet bostadsköp och försäljningar och jag känner mig alltid trygg att hon gör det bästa för att man som både köpare och säljare ska bli nöjd.
Fantastiskt nöjd med Ciccis hjälp med att sälja huset - hon är en riktig klippa full av bra råd och hon har ett kontaktnätverk som ingen annan så allt som behövs inför försäljning kan fixas snabbt. Snabbare försäljning än väntat dessutom! Kunde inte vara nöjdare - rekommendar henne starkt.
Bra och proffsigt bemötande, mån om att hitta rätt objekt till mig som köpare. Kan varmt rekommendera Madelen!
Väldigt proffesionell och tydlig i sin kommunikation. Hanterat allt väldigt bra trots svåra omständigheter. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Julia som mäklare.
Tack snälla Erik för ditt omdöme. Det betyder verkligen mycket att du kände dig nöjd och väl omhändertagen genom hela processen. Jag är glad att jag fick förtroendet att hjälpa er.
På ett både professionellt och vänligt sätt guidade Cecilia oss genom hela försäljningen! Vi är mycket nöjda med hela processen!
Mycket engagerad, driven, hög social kompetens, informativ, kunnig. Mycket nöjd med Julia som mäklare.
Tack snälla för ditt fina omdöme och för ett mycket bra samarbete.
Påläst och snabb återkoppling
Jag rekommenderar Jesper till alla som vill anlita en bra mäklare . Mvh Roland
Vi fick förtroende första gången vi mötte Jesper en väldig trevlig och saklig mäklare kan rekommendera honom till alla som vill anlita en bra mäklare. Mvh. Inga-Lill och Roland
Bra kommunikation. Svarade snabbt på frågor och önskemål. Tack för snabb försäljning.
Tack Rune och lycka till med det nya huset!!
We have a good experience with Mattias. He is very pleasant to work with and is always available to answer questions. We had good advice from him for the sales of our place. We did not get the price that we were hoping for in the end but we are happy the house is sold since we already purchased another place.
Bra, duktig, kompetent, snabb på återkoppling
Daniel är saklig och påläst. Han har haft stort tålamod i processen och är inte den typisk säljtypen, vilket jag uppskattar.
Tack för det fina omdömet Ulrika! Vi håller kontakten.
Hej, En driven och duktig mäklare.
Tack Pelle & tack för förtroendet!!
En lyhörd och professionell mäklare som inger förtroende.
Tack så mycket för det fina omdömet och grattis till ert nya hus! Vi håller kontakten!
Allt samarbete korrekt och professionellt. Detta ledde till försäljning med målpriset uppnått. Det är 2:a gången vi använder oss av Madelen med excellent resultat.
Mäklaren väl påläst om bostadsrättsföreningen, lugn och informativ om vad som hände under försäljningsprocessen. Förhandlade fram ett pris som mötte det förväntade försäljningspriset. Mycket trevlig mäklare som varmt kan rekommenderas.
Tycker Johanna skötte detta köpet alldeles utmärkt ! Trots hon var på semester så återkopplade hon flertalet gånger
Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Jesper vid försäljning av vårt radhus.
Lovisa tog oss igenom processen med försäljning av vårt radhus på ett mycket förtjänstfullt sätt. Bra kommunikation om status och möjligheter kontinuerligt och lyhörd för våra tankar. Stort engagemang! Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera henne!
Tack så jättemycket för denna rekommendation. Blev jätteglad för de fina orden och att ni är väldigt nöjda samt att ni kan rekommendera mig vidare. Tack för ett gott samarbete och för att ni fixat så fint i bostaden inför visning. Tillsammans fick vi ihop en bra försäljning. Tack för allt! :D
Proffsig, trevlig, serviceminded, effektiv!
Tack snälla för ditt omdöme Jörgen. Tusen tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen och för förtroendet. Tack för ett gott samarbete! :D
It was great. She was very easy to communicate and very responsive.
Proffsig, tillgänglig, trevlig och väldigt enkel att ha att göra med. Svarat på alla frågor och haft ett gott bemötande hela vägen.
Elin bemöter mig alltid Exceptionellt bra Går in med mina vanliga förväntningar och Elin spräcker dem varje gång till det positiva Kan utan tvekan rekommendera Elin till alla andra som önskar sälja sin kåk mvh Glenn
Elin har bemött oss väldigt väl. Hon är snabb i sin återkoppling, saklig i sin kommunikation och alltid tillmötesgående. Sammantaget levde hon väl upp till våra förväntningar och jag kan varmt rekommendera henne.
Otroligt proffsig, trevlig, duktig och informerar hela tiden om vad som händer Var rädda om henne
Bästa Eva, tack snälla för din reco! Har varit fint att få hjälpa dig med försäljningen av din bostad. Alltid roligt att höra att du var nöjd med försäljningen. Tack för en god kontakt. Önskar dig en fin dag!
Julia skötte det på ett mycket professionellt sätt och vi är mycket nöjda med henne.
Tack snälla för ett fint omdöme, har varit ett nöje att samarbeta.
Vi är mycket nöjda med Jesper Axén, som omgående svarade på vår intresseanmälan trots att han var på semester. Han ordnade dessutom en visning av fastigheten mitt i julstressen. Snabbt, trevligt och mycket professionellt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Jesper och Fastighetsbyrån!
Superproffsig och genuin. Jag kände mig mycket trygg med att få hjälp att sälja mitt hus av Elin! Alltid tillgänglig för frågor och funderingar och flexibel och lyhörd för både säljare och köparnas behov.
Professionell ut i fingerspetsarna.
Väldigt duktig och professionell mäklare med en varm och ödmjuk personlighet. Alltid behjälplig och håller vad hon lovar. Positiv och glad och snabbt agerande vid behov. Kan starkt rekommendera Johanna!
Johanna är lyhörd och erfaren kring den lokala marknaden. Hon månar om både säljare och köpare. Johanna tänker ”utanför boxen” för att nå resultat. Hon bemöter alla på ett fint sätt och är väldigt proffesionell i försäljningens alla steg. Vi kan varmt rekommendera Johanna när du ska sälja en bostad i Kungsbacka!
Professionell, trevlig, alltid glad! Lätt att diskutera möjligheter med och kommer alltid med bra tankar!
Tusen tack för detta fina omdöme Emil. Det var så roligt att få hjälpa er igen. Tillsammans fick vi ihop en lyckad försäljning och jag hoppas ni är nöjda med allt. Tveka inte på att återkomma om ni har någon fråga.
Mycket duktig. Både informativ och nogran. Det var lätt förstå och man känner sig trygg med Johanna.
Elin gjorde ett fantastiskt jobb. Från första mötet kände man engagemanget och det fortsatte genom hela processen. Som säljare kände vi oss trygga och resultatet blev över förväntan.
Elin hjälpte oss på ett mycket proffsigt sätt vid vårt husköp. Hjälpsam och duktig!
Jag är supernöjd med Julia hoppas jag satte fem i betyg om det va det högsta. För det ska hon ha. Vilken grym tjej och vad hon har jobbat för att hjälpa oss att sälja och fort gick det. Det har ju inte vart lätt för henne heller att stå imellan då jag och mitt ex inte pratade med varandra. Hon är värd högsta betyg 👏👏👏👏👏
Tusen tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd och att vi lyckades få till en snabb och smidig försäljning trots utmaningarna. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende.
Mycket trevlig och kunnig! Det är påfrestande att sälja och det har varit mycket tryggt att ha Cecilia vid vår sida!
Johanna är en duktig mäklare som lyssnar i kundens önskemål och rekomenderar bra boendealternativ. Hon är snabb på att återkoppla och har varit tydlig i hela köpprocessen.
Förväntningarna var rätt höga och hon infriade med råge. Kort sammanfattning: Den bästa mäklaren jag haft på 50 år! /Christer
Trevligt bemötande och professionell.
Kunnig och professionell mäklare. Bra kundkontakt och väldigt engagerad. Kan rekommendera.
Trevlig mäklare. Bra på att återkoppla och förmedla uppgifter. Absolut en mäklare jag kan tänka mig att anlita igen.
Mattias gav ett förtroende intryck när vi träffades första gången. Har känt att han har varit med mig vid hela försäljning. Kan varmt rekommendera honom med sitt lugna, tydliga sätt