Tobias Axell

Tobias Axell

Tobias Axell är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Tobias Axell har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Tobias Axell har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.9. Tobias Axell har haft 41 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

190 omdömen om Tobias Axell

Sedan starten hos Reco 2018
Emma D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Pildammarna

Seriös mäklare som är tillmötesgående, trevlig och professionell. Allt gick mycket smidigt och kändes tryggt.

Felix G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City

Super! Ryddig, profesjonelt og effektiv

Jonas R
Triangeln

Trevligt bemötande, kunnig på sitt område. Gav bra råd och var lyhörd för våra önskningar.

Martin S
Triangeln

Toppen bemötande och snabb återkoppling!

Ludvig
Triangeln

Proffsig, trygg och avslappnad! Toppenkombo.

Felix N
Dockan

Mycket trevlig och tydlig, informerade oss under hela processen och vi är fantastiskt nöjda.

Dylan S
Nobeltorget

Jag hade Tobias som mäklare när jag skulle sälja min lgh. Han kändes trygg & förtroendeingivande. Han var (nästan) alltid tillgänglig, vilket var skönt när jag ville bolla något.

Tina N
Folkets Park

Vänlig, kunnig, mycket bra att ha att göra med!

Christer W
Limhamns Sjöstad

Proffesionellt och bra bemötande. Kontinuerlig kontakt via sms och telefon om utvecklingen

Annika R
Bulltofta

Lugn mäklare och full förståelse till mej som första köpare i marknaden.