Andreas är stabil och metodisk i sitt sätt att arbeta. Han är dessutom lättillgänglig och professionell genom hela affären.
Fastighetsbyrån Öland
På Södra Långgatan i Borgholm hittar du vårt kontor mitt på Öland. Vi har hela Öland som verksamhetsområde. Vi förmedlar alla typer av bostäder och fastigheter från fritidshus och bostadsrätter till lantbruk och kommersiella fastigheter. Objekt till salu marknadsför vi både i våra tre kontor, i alla Ölands Banks skyltfönster...
1213 omdömen om Fastighetsbyrån Öland
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket trevlig, svarar snabbt och hjälpte oss med många frågetecken vi haft innan vårt husköp.
Frida är en trevlig person , som kunde sälja min bostad oerhörd snabbt till en köpare som verkar vara lika nöjd som jag . Jag upplever att Frida är mycket kunnig , och hon gör det enkelt och okomplicerad för mig som säljare . Hon har stor tålamod , och är vänlig även när jag ställer en del frågor som man borde ha kunnat läsa sig till själv . Jag kan varmt rekkomendera Frida som mäklare till andra personer som vill sälja sin bostad . Marjolijn .
Top notch! Tveka inte, suberb mäklare som vet vad hon gör. Tack!
Positiv energi! Frida ser möjligheter och inte problem. Det har varit en enkel process för oss som säljare och allt har gått smidigt.
Fint bemötande med bra kommunikation vid köpet av vår drömstuga.
Nichole har allt hos en mäklare man behöver. Förklarar allt tydligt och mycket trevlig att ha att göra med. Ett verkligt proffesionellt framförande, man ska vara glad att ha Nichole vid sin sida vid ett köp.
Mycket engagerad, tillgänglig och kunnig. Sålde vårt fritidshus snabbt och smidigt.
Kunnig, ambitiös, och tillgänglig. Vi är mycket nöjda med en snabb och smidig affär.
Jag tycker hon har varit vänlig och hjälpsam
Professionell, tydlig, saklig och duktig. Fick mig att känna mig oerhört trygg som köpare trots ett komplicerat ärende.
Tålmodig, tillgänglig, pedagogisk, proffsig, mjuk och pålitlig
Vi har träffat Tobias vid ett par olika hus de senaste åren och han har alltid gjort ett väldigt bra intryck. Han är professionell, trevlig och transparent i sitt sätt att arbeta, och han lyckas hålla en fin balans där både köpare och säljare känner sig sedda. Uppföljningen har varit tydlig och trygg genom hela processen, och vi kände oss väl omhändertagna från första kontakt till avslut. Vi rekommenderar Tobias varmt.
Mycket trevlig och bjöd på sig själv. Strukturerad och koll på läget. Hon var bra på att hålla oss informerade hela tiden.
Vi är väldigt nöjda med Nichole som mäklare. Proffsig i sitt bemötande och snabb på att återkoppla.
Nichole är fantastisk. Verkligen koll på allt och perfekt kommunikation. Bästa mäklaren!
Väldigt bra intryck av Frida, skötte allt snyggt och smidigt!
Very professional job. Thank you Emelie!
Bra återkoppling och informativ vid visningen
Mycket hjälpsam, informativ och insatt i sin branch Har tydligt kundfokus och håller alltid kunden uppdaterad.
Lyhörd, svarar snabbt på frågor. Trevlig och saklig!
Trevlig, lugn och tillmötesgående.
Inlyssnande, svarar snabbt vid frågor. Trevlig och saklig!
Bra, tydlig och trevlig kommunikation. Noggrann.
Vi är mycket nöjda med Nicole som mäklare!
Enkel och professionell att samarbeta med. Kan starkt rekommendera honom.
Väldigt nogrann med tydliga, regelbundna uppdateringar om försäljnings läget. Gav slutligen ett erfaret och klokt råd om att reglera/sänka priset för att slutligen uppnå försäljningen. Vänligen Lena Bengtsson
Informativ och tydlig Varit mån om att informera alla ägarna
Nichole Björnsson är en utmärkt yrkesperson; hon lyssnar och ger råd genom hela affärer och det är väldigt viktigt. Min sambo och jag kände oss väldigt trygga och bekväma genom hela köp- och säljprocessen!
Professionell och väldigt kunnig. Fick ett bra förtroende för henne och kände oss trygga med henne som vår mäklare.
Hon är proffsig i sin roll och det har känns tryggt att låta henne sköta försäljningen. Hon är välrenommerad på orten och välkänd bland befolkningen. Hon har förmedlat många försäljningar på orten även i sämre ekonomiska tider. Jag kan därför rekommendera henne för fastighetsägare som går i försäljningstankar.
En mycket seriös och kunnig mäklare med stort fokus på kunden. Rekommenderas varmt!
Smidigaste & bästa mäklaren jag stött på.
Trevligt bemötande , alltid tillgänglig om man har frågor . Duktig och bra mäklare helt enkelt
Lätt och trevlig mäklare som jobbar snabbt i allt som rör hus affären. Kan rekommenderas.
Mycket trevlig, engagerad och tillmötesgående. Rekommenderar varmt!
Hon är trevlig och tillmötesgående. Känns kunnig och saklig.Det gick fortare än jag förväntat mig att få det sålt och att priset blev som jag tänkt mig tack vare mäklaren Frida.
Sålde vår lägenhet snabbt och bra Bra jobbat
Tycker Emelie skötte försäljningen av vår bostad mycket bra
Trevligt bemötande. Engagerad i sin roll som mäklare.
Mycket trevlig och kunnig i sitt arbete.
Tobias har varit professionell, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Han har varit tydlig i kommunikationen och skapat en trygg känsla i en stor affär. Vi uppskattar hans tillgänglighet och lugna sätt och är mycket nöjda med helheten. Vi kan varmt rekommendera Tobias vidare.
Köpprocessen har känts trygg och professionell från start till mål. Andreas har varit tillgänglig, tydlig och skapat ett gott förtroende genom hela affären. Vi har känt oss väl bemötta och är mycket nöjda.
Vår upplevelse av Fastighetsbyrån Öland är alltigenom positiv. Tobias är både proffsig och trevlig. Vi fick en bra känsla redan på visningen då han upplevdes kunnig och väl insatt i allt kring objektet han förmedlade, han var lugn och lättillgänglig för frågor även fast vi var flera sällskap på plats. Mycket snyggt! Lätt att nå genom hela processen, tydlig information hela tiden. Tobias kändes verkligen genuint intresserad av att knyta ihop det hela på bästa möjliga sätt för både säljarna och oss. Kontraktsskrivningen...
Vi är jättenöjda med Cecilia som mäklare!
Good experience,very helpfull.
Vi är otroligt nöjda med Tobias! Vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Tobias var professionell, engagerad och alltid lätt att få tag på, med snabba svar, återkoppling och tydlig kommunikation.
Tack för varma ord David, så kul att tomten får nya bofasta ägare!
Lugn och trevlig mäklare.Lyssnar på kund inte påtryckande.Snabb tillmötesgående och lösningsfokuserad.Bra vid visning då han låter kund få titta i lugn o ro. För att sedan svara på frågor man har och på ett bra sätt därefter lägga till det man själv kanske inte frågade. En mäklare man får förtroende för.
Tack Annette! så kul att höra er upplevelse, det är viktigt för mig att vara transparent då brukar både säljare och köpare bli nöjda och känna sig trygga i affären. Varmt välkomna till Borgholm!
Jag blev bemött på ett mycket trevligt, ödmjukt, kunnigt och alert sätt av Emelie. Jag hade höga förväntningar för jag hade redan info från andra kunder som haft positiv erfarenhet av Emelie. Och förväntningarna införlivades. Emelie var alltid tillgänglig och snabb med återkoppling. Hon har alltid haft svar på mina frågor. Och varit flexibel för att ordna saker på bästa sätt. Att hon sen har en trevlig personlighet är ett extra plus.
Skicklighet, professionalitet, bra bemötande oavsett tiden på dagen!