Tillmötesgående o ödmjuk mäklare som är effektiv,inlyssnande,kunnig o noggrann. Andra gången jag anlitat Tobias o andra gången som vi är så nöjda med försäljningen.
Fastighetsbyrån Öland
På Södra Långgatan i Borgholm hittar du vårt kontor mitt på Öland. Vi har hela Öland som verksamhetsområde. Vi förmedlar alla typer av bostäder och fastigheter från fritidshus och bostadsrätter till lantbruk och kommersiella fastigheter. Objekt till salu marknadsför vi både i våra tre kontor, i alla Ölands Banks skyltfönster...
1339 omdömen om Fastighetsbyrån Öland
Sedan starten hos Reco 2013
Tobias agerar väldigt professionellt och ödmjukt. Från det vi tog första kontakten till huset var sålt. Dessutom snabb att återkoppla under hela processen. 10 poäng till Tobias!
Ett bra och professionellt bemötande, ställde upp och bokade visning av huset vi var intresserade av. Trevlig, välkommande, kunnig och svarade på frågor.
Svarade på våra frågor och var behjälplig
Jag har blivit trevligt bemött och Andreas har varit tillgänglig och lätt att nå vid frågor. Andreas är mycket kommunikativ och tydlig. Förklarar alla regler och steg i köp och säljprocessen på ett pedagogiskt och tydligt sätt så att allt blir lätt att förstå. Han är mycket nogrann i sitt arbete och mycket hjälpsam.
Fann objektet på Booli. Ringde mäklaren som inte svarade. Smsade honom och han ringde upp nästan direkt. Trevlig, informativ, tillmötesgående. Sände bra underlag med bl.a. en digital rundvandring som hjälpte oss i vårt beslut. Jag var inte med vid själva skrivandet men har bara bra erfarenhet i mötet med honom. Rekommenderas varmt!
Lyhörd, kunnig, lugn och ett jättefint bemötande.
Duktig o oerhört trevlig Jag haft henne en gång tidigare o va lika nöjd då o därför valde jag henne även denna gången Superbra
Vi är mycket nöjda med vår upplevelse och med Nichole Björnsson på Fastighetsbyrån Öland. Från första kontakten blev vi bemötta på ett professionellt, trevligt och engagerat sätt. Nichole var alltid hjälpsam, tydlig i sin kommunikation och snabb med att svara på våra frågor. Under hela processen kring köpet av bostaden på Algutsrum 121 kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Allt gick smidigt och våra förväntningar uppfylldes med råge. Vi kan varmt rekommendera Nichole till andra som söker en kunnig, pålitlig och engagerad...
Mycket nöjd med hela processen! Mäklaren var lyhörd, engagerad och hade fullt fokus på att göra affären så smidig som möjligt. Professionellt och tryggt bemötande från första kontakt till avslutat köp. Rekommenderas varmt!
Vi upplever att vi fick en mycket professionell hjälp av Nichole under hela resan fram till slutförd affär. Hon bokade en enskild visning av objektet och tog sig tid att snabbt besvara uppkomna frågor under resans gång. Hon företrädde också oss som köpare på ett sätt som sannolikt skapade trygghet hos säljaren. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Nicholes engagemang och kunskap som mäklare och med omsorg för kunden.
Trevlig, kunnig och hjälpsam! Både köpt och sålt av och med Tobias.
Min upplevelse av Nichole är positiv. Jag upplever henne som vänlig, engagerad och lyhörd. Jag har för lite erfarenhet för att bedöma om Nichole är exeptionell men jag jag nöjd med hennes insats.
Varm, snabb, kunnig och professionell i sitt bemötande och sitt yrkeskunnande.
Pga semestertider har vi haft kontakt med flera personer. Men alla får toppenbetyg. Så tack till Emelie, Erica och Sanna. Trevligt bemötande, kunniga och lätt att få kontakt med.
Punktlig. Påläst. Trevligt bemötande. Serviceminded. Förklarade processen bra.
Vi hade en väldigt positiv upplevelse av Lina genom hela köpprocessen. Hon var professionell, hjälpsam och trevlig, och kommunikationen kändes alltid enkel och tydlig. Som köpare uppskattade vi särskilt att hon kändes neutral och saklig i kontakten med oss. Vi kände oss aldrig pressade att fatta beslut, utan fick utrymme att fundera och ställa de frågor vi behövde. Lina var alltid tillgänglig, svarade på våra frågor och hjälpte oss vidare när något behövde förtydligas. Sammantaget kände vi oss trygga och väl bemötta under köpet av Viksjölund 18 och är väldigt nöjda med hela processen.
Allt funkade friktionsfritt och hade vi frågor så fick vi snabbt svar. Inget att klaga på
Helt igenom jättebra och proffsigt. Frida har gjort ett strålande jobb med att visa huset för många intresserade. Till slut fanns en seriös köpare och vi gjorde som Frida föreslog och accepterade budet. Frida finns alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och behöver aldrig be att få kolla och återkomma. Hon löser även problem som egentligen inte ingår i mäklaruppdraget på ett sätt som gör att man undrar hur det kunde vara ett problem. Jättebra på personkännedom och få till lösningar som alla är nöjda med. Kort...
Mycket trevligt bemötande, tillgänglig och det blev en väldigt snabb och smidig affär. Känns tryggt.
Kunnig, vänlig och mycket trevlig. Det känns tryggt att samarbeta med Andreas. Allt gott
Jag kan varmt rekommendera Nichole på Fastighetsbyrån. Hon är engagerad och la ner mycket tid på vårt objekt vilket såklart uppskattas.
Proffesionell mäklare! Kan verkligen rekommendera Andreas. Vi är supernöjda!
Smidig och professionell hantering genom hela processen. Tack Andreas. Vi är så nöjda . Hans och Åsa.
Snabb, korrekt, effektiv, social.
Emelie såg regelbundet till den vilavagn som var till salu och kommunicerade alltid transparent om sina framsteg. Hon var vänlig och kompetent. Hon försökte få bästa möjliga pris. Den enda mindre kritiken: Jag nämnde att jag skulle ha sålt vilavagnen för betydligt mindre än vad hon hade satt, med tanke på hur den tidigare styrelsen hade hanterat marknaden. Hon kunde ha reagerat tidigare och förhandlat fram priser under det ursprungliga begärda priset. Men annars var allt bra, och man försöker naturligtvis ett högre pris först.
Vänlig. Kunnig. Svarar snabbt på frågor som ställs. Samarbetsvillig.
Vi fick ett mycket strikt, trevligt och affärsmässigt mottagande vid ankomsten, senare under visningen ett eget samtal med mycket bra info, kunnig, påläst. Det hon inte kunde svara på, bad hon få återkomma med. Vilket hon gjorde vid nästa samtal. Fantastiskt trevlig, öppen och ärlig människa i sitt yrke
Duktig och påläst mäklare som hjälpte till vid mitt köp av hus.
Kunnig, pålitlig, social och vänlig. Tobias är nog en av de duktigaste mäklarna på ön och omnejd.
Redan vid första bemötandet sken Cecilia av positiv utsrålning. Vidare såg hon möjligheterna parad med gott omdöme. Gav också råd och svar som gav mig intrycket av bred kunskap vilket lett mig till mitt största förtroende för Cecilia Nilsson.
Hej, jag tycker Nichole är jättebra och duktig och Nichole sålde en bostadsrätt till mig / mvh Peter.
Vi är mycket nöjda med Cecilia som mäklare. Hon var påläst om objektet och om marknaden i området, gav en realistisk förväntningar från början – inga överdrivna löften. Kommunikationen fungerade utmärkt. Hon återkom snabbt när vi hörde av oss, höll oss uppdaterade utan att vi behövde fråga, och var tillgänglig . Visningarna var kanon och hon suckade inte under budgivningen trots våra speciella bud. Alla handlingar var i ordning i tid inför kontraktskrivning. Trots strul från vår sida löste hon situation. Kort sagt: professionellt, tryggt och utan krångel. Rekommenderas varmt.
Bra bemötande ärlig ang.pris på fastigheten Trevlig bemötande vid visning för. Köpare och Telefonsamtal från köpare
Otroligt ödmjuk och inlyssnande. Lösningsorienterad och neutral i frågor där hennes integritet verkligen framhävs. Hon är diplomatisk och generös med sin tid och kommunicerar med tydliga riktlinjer. Exempelvis hennes meddelanden när man ringer. Tydliga löften som hålls när hon lovar återkomma
Mycket trevlig. Gav mig mycket hjälp vid försäljningen av min lägenhet. Rekommenderar.
Alice har varit bra på alla sätt . Hon har varit lätt att nå på telefon och har haft svar på våra frågor. Dessutom hjälpsam och trevlig Inte så dryg och överlägsen som många mäklare kan vara . Siv och Mikael Danielsen
Duktig och trevlig.Har gjort ett bra jobb.Annika o Kent Rosander
Professionell ,kunnig och effektiv.Trevligt bemötande.
Super, 12 von 10 Punkten, sehr gute Kommunikation, sehr freundlich.
Tack för att du ställde upp lite senare på fredagkväll så vi kunde skriva kontrakt . Mvh jim & sofie
Det blev ett bra och trevligt möte
Hej, jag tycker Nichole är jättebra och duktig hon fick mitt hus sålt / mvh Peter.
Tydlig och bra information. Följer upp frågeställningar och upplevs väldigt tillgänglig
Har funkat hur bra som helst. Svarat på alla frågor och fixat allt som vi har behövt hjälp med.
Erica och hennes kollega Lina bemötte mig med ett varmt engagemang för uppdraget och en påtaglig lokalkännedom. Försäljningen genomförde hon/de mycket snabbt och effektivt och det var skönt att ha flera kontaktpersoner under processen. Mycket bra kund upplevelse!
Väldigt korrekt och kunnig. Även lätt till skämt. Enda är att han ville stänga affären lite för tidigt... vi fick själva ta ett beslut att chansa lite. Jag förstår samtidigt att han vill vara på den säkra sidan. Han ger bra besked, är snabb och levererar god råd baserad på allt kunnande han skaffat genom åren, både vad gäller trender i tiden, psykologiska mekanismer och fakta kring prisbild. Högt betyg alltså!
Flexibel och förtroendeingivande
Nichole har varit fantastisk som mäklare. Hon har alltid återkopplat snabbt vid frågor, och ställt upp med extra visning, när jag önskat det. Affären drog ut på tiden, då ägaren till lägenheten lämnade detta jordelivet, och det blev bouppteckning. Under denna period,har Nichole varit till mycket hjälp och stöd för mig. Nu har vi äntligen kunnat skriva kontrakt, och jag väntar nu på besked om inflyttningsdatum. Jag kan varmt rekommendera Nichole! Tack Nichole! MVH Gun
Kunnig mäklare som har ett fantastiskt sätt att möta sina kunder.