Pia-Lotta Svensson
Pia-Lotta Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Pia-Lotta Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Pia-Lotta Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-03 och har fått 232 omdömen med ett betyg på 4.8. Pia-Lotta Svensson har haft 26 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
232 omdömen om Pia-Lotta Svensson
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sin lägenhet med hjälp av Pia-Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Pia-Lotta levde upp till våra förväntningar och vi är nöjda och känner oss trygga.
Cia och Thord -
Pia-Lotta har allt :) trygg, kunnig, tydlig, lyssnar - bäst helt enkelt!
Pia-Lotta är alltid professionell, kunnig, tydlig och trevlig, oavsett om man träffar henne som säljare och köpare, vilket det gör att jag alltid (under hela processen) känner mig trygg med henne.
köpte sin lägenhet med hjälp av Pia-Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Super proffsig! Tillgänglig och tillmötesgående
Hon har varit mycket bara på alla möjliga sätt och alltid snabb återkoppling. Världsläget kan ingen kan påverka men hon har alltid varit positiv och jobbat hårt att lösa detta på bästa sätt. Vi känner oss glada att lämna vår lägenhet sedan över 30 år till rätt person. Vi träffade flera mäklare innan, men Pia-Lotta kändes rätt redan från början. Hon har kunskap och vi fick känslan att vi är i trygga händer.
Pia-Lotta är proffsig, säker och kunnig. Jag rekommenderar henne verkligen!
Jag sökte upp Pia-Lotta eftersom hon sålde samma lägenhet till oss för 8 år sen. Hon är väldigt professionell i sitt bemötande samt glad och trevlig. Hade stora förväntningar på Pia-Lotta eftersom hon är en erfaren Mäklare. Jag är inte besviken, hon levererar mer än föväntat och håller kunden informerad om vad som händer i processen. Gör alltid det lilla extra som gör att man kan känna sig trygg.
En fantastisk mäklare som gjorde köpprocessen till en avslappnad upplevelse och tillvaratog både säljaren och köparens intresse på ett föredömligt sätt. Rekommenderas starkt!
Tom B -
Supertrevlig och kunnig mäklare! Väldigt kompetent och märks att hon varit i branchen länge.
Pia-Lotta har fokus på rätt saker och gedigen erfarenhet att luta sig mot även i tider då lägenheterna inte säljer sig själv. Hon behåller lugnet och arbetar metodiskt på. Dessutom är hon lätt att ha att göra med, trevlig och kommunikativ. Något som jag uppskattade var att hon höll i processen på ett tydligt sätt genom att tex stänga av budgivningen mellan 20.00 och 8.00 varje dag. Jag kan varmt rekommendera Pia-Lotta!