Vi har haft en mångårig kontakt med Christoffer vid tidigare värderingar av vår fastighet. Han har alltid haft ett bra bemötande. Därför var det givet att anlita honom när vi nu skulle sälja vårt hus. Han motsvarade förväntningarna och genomförde försäljningen utmärkt från start till mål.
Fastighetsbyrån Täby
Välkommen till Fastighetsbyrån och Täby, en grönskande förort norr om Stockholm. Här finns allt från exklusiva villor till lägenheter och barnvänliga radhus. Vi på kontoret här förmedlar alla sorters bostäder och har god lokalkännedom. Vi sköter alltid affärerna noggrant och tryggt samtidigt som vi är otroligt engagerade i vårt...
1690 omdömen om Fastighetsbyrån Täby
Sedan starten hos Reco 2013
Vi fick ett väldigt positivt bemötande. Mycket pedagogisk, när han förklarade hur försäljningen skulle gå till. Informerade oss hela tiden, om de olika stegen. Under budgivningen förhandlade han skickligt, med de olika spekulanterna. Vi är mycket nöjda!!
Izabelle är en väldigt trevlig och lätt att komma överens med. Är väldigt framåt och kunnig. Jag rekommenderar verkligen Izabelle! Mvh Eva Tlili
Tyvärr inte nöjda med varken Fastighetsbyrån Täby eller Fredrica. Slarvig och oprofessionellt hanterad affär.
Astrid och Malin, Försäljningen och frågan om provision har prövats av en oberoende instans som inte har funnit skäl för vare sig kritik eller nedsättning av arvode. Försäljningen genomfördes också enligt uppdragsavtalet samt i enlighet med god fastighetsmäklarsed. Jag och Fastighetsbyrån Täby arbetar alltid med målsättningen att genomföra affärer på ett korrekt och professionellt sätt.
Omdömet avser både mäklaren och Fastighetsbyrån Täby. Det var strul från första stund och Fastighetsbyrån Täby bytte mäklare mitt i processen utan att meddela säljarna om det. Efterspelet efter försäljningen skedde med bristfällig och slarvig kommunikation.
Världens bästa mäklare, super snäll och trevlig och allt har gått super bra.
Tack Olle:) Kul att jag fick hjälpa dig att köpa din första lägenhet. Ses snart på tillträde.
Trevligt bemötande. Tydlig i instruktioner men samtidigt avslappnad, professionell och vänlig i det personliga mötet. Snabb respons när man behöver stöttning och hjälp framåt. Väldigt nöjd. Sedan gjorde Marie-Louise så att man fick en bra ny bankkontakt utan att vara sådär provokativt säljande som vissa i branschen annars kan uppleva vara. Bra jobb Marie-Louise.
Rasmus Kollberg är en trevlig och professionell mäklare som är lätt att ha att göra med. Han förklarar allt på ett tydligt och pedagogiskt sätt och delar gärna med sig av värdefulla råd. Jag upplevde honom som engagerad, hjälpsam och förtroendeingivande genom hela processen.
Trevlig, lättsam, underhållande och uppnått mål som vi satte på uppdrag inför utförsäljning av lägenheten! Vi tackar Cristoffer bra jobbat!
Mycket kunnig och trevlig. Väldigt serviceminded och tillgänglig.
Mycket smidigt och snabb affär. Mycket nöjd
Arvid var trevlig och professionell från visning till påskrivning av köpet. Han var lätt att få tag på och svarade på alla frågor som kom upp. Väldigt bra omdöme från mig!
Stort tack Celine! Det gläder mig att läsa ditt fina omdöme!
Snabb och smidig affär, proffsigt.
Min upplevelse av bostadsförsäljningen är minnesvärd och jag är evigt tacksam för den. Kommunikation och raka rör är precis vad som passar mig. Izabelle är grym på pep när det gäller. Hon kan sin sak, är professionell och har ett jävlar anamma när det krävs.Tack för allt Izabelle, du är grym! /Susanne
Allt gick fort, hon är lätt att prata med och lätttillgänglig
Rasmus har hjälpt oss till ett snabbt och smidigt köp av den lägenhet som var helt rätt för oss med ett trevligt, serviceinriktat och tydligt bemötande!
Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare än Christoffer! Han lotsade oss igen försäljningen av vår lägenhet på bästa tänkbara sätt. Proffsig och målinriktad och samtidigt inkännande och kommunikativ. Dessutom trevlig och humoristisk och en god människokännare - ovärderligt i denna bransch. Christoffer får våra varmaste rekommendationer!
Bra kommunikation, tydlig, tålmodig och väldigt bra bemötande i frågor och funderingar gällande bostaden. Det har känts väldigt tryggt att ha med Christoffer att göra genom hela affären. Högsta betyg!
Väldigt proffsig och tillmötesgående.
Vad roligt att höra Jesper, stort tack!
Han har varit väldigt tydlig i sin kommunikation under hela säljprocessen. Är snabb att svara på frågor och stressar inte fram beslut. Mycket positivt tycker jag. Bemötandet var professionellt, tryggt och engagerat. Fotografering, annonsering och visningar sköttes mycket bra, vilket resulterade i ett stort intresse för bostaden. Mäklaren visade också stor kunskap om marknaden och det område som jag sålde i och gav värdefulla råd kring både prissättning och presentation av bostaden. Slutpriset blev över förväntan på...
Vi är supernöjda med Marie-Louise och kan varmt rekommendera henne. Hon har hjälpt oss både när vi köpte vårt hus och när hon nu sålde vår lägenhet, och vi har känt oss väldigt trygga genom båda affärerna. Marie-Louise är otroligt trevlig, lyhörd och engagerad. Hon tar sig alltid tid, hör av sig löpande, svarar tålmodigt på alla frågor och får en verkligen att känna sig sedd och prioriterad. Det märks att hon bryr sig om sina kunder och vill att allt ska bli så bra som möjligt. En superbra mäklare som vi är väldigt tacksamma för!
Fastighetsbyrån kan jag rekommendera. Fredrica har varit en och är en toppenmäklare. Dessutom är deras backoffice” system riktigt bra att utnyttja efter försäljningen då allt Sparas digitalt, t.ex vid skattemyndigheten För mig har hon varit en klippa. MVH Lars Stålhammar
Inkännande, kompetent och super trevlig!
Fredrica är en suverän mäklare. Punkt! Inte bara för att vi sålde vårt hus innan första visningen, utan också för hur hon är som person. Redan från början kände vi att hon är pålitlig, rak och ärlig. Hon har en förmåga att knyta an till oss kunder så att vi känner oss trygga med henne och de beslut som tas tillsammans. Vi har bara gott att säga om henne och hennes insats.
Tack fina ni! Jag hoppas vi ses då och då här i centrum framöver och så hjälper jag er med ert nya boende när det behövs i framtiden. Stor kram!
Bör man inte i framtiden annonsera även i Booli som verkar vara en stor och gratis annonssida?
Arvid har varit väldigt behjälplig och har besvarat alla frågor och funderingar vi haft. Hela processen har känts trygg med hjälp av Arvid och han är väldigt kompetent och kunnig inom yrket!
Stort tack för ditt fina omdöme Nicolina! Vad roligt att ni känt er trygga genom köpprocessen!
Effektiv och tydlig, gick väldigt smidigt när köp skulle genomföras, rekommenderas.
Hej Patrik, tack för rekommendationen och kul att du är nöjd! Lycka till med inflytt och hoppas det går bra att måla om i lägenheten. Jag kommer förbi och tittar hur ni fått det när du blivit klar med allt!
Mäklaren visade stor lokalkännedom och hade god kommunikation genom hela försäljningen. Vi kände oss trygga i processen och fick ett bra resultat.
Tack Monireh för dina fina ord! Vad roligt att ni har känt er trygga i köpprocessen!
Fredrica is amazing - she’s organised, calm and very knowledgeable. She handles every aspect of the process brilliantly and explains in detail all clauses of the contract to ensure that everyone understands. Viewings and communication of expectations to both vendors and buyers were expertly handled, and she shared all documents in a timely manner. I cannot recommend her enough, she works tirelessly. She’s a true gem and I will happily buy and sell with her again!
I can't thank you enough for the kind words and your warm manner as the lovely person that you are!
Jag är väldigt nöjd med arbetet som Pernilla gjort. Jag har känt mig trygg genom hela försäljningsprocessen och har fått tydlig och professionell hjälp från start till mål. Jag kan varmt rekommendera henna.
Tack Lucas! Vi ses snart på tillträde:)
Jag är väldigt nöjd med hela köpprocessen från start till mål. Christoffer har en djupgående erfarenhet av marknaden runt Täby och otroligt hjälpsam kring alla delar som behövs för att få till en trygg, smidig och bra affär för båda parter. Rekommenderar starkt Christoffer för alla som vill sälja eller köpa hus i Täby.
Jag blev väldigt vänligt och professionellt bemött. Christoffer såg genast att objektet hade hittat sin köpare. Jag hade väntat på rätt lägenhet i 2 år. Det gick snabbt och vi skrev redan på onsdagen (visningen var på söndagen). Sedan tog han hand om försäljningen av min 4-a på Rv 27
Hon är mycket duktig och tar väl hand om alla olika aspekter av en försäljning. Jag känner mig trygg och omhändertagen i att sälja min lägenhet med hennes hjälp. Fredrica är lugn, trevlig, öppen, noggrann och seriös i det hon gör.
Tack fina Kerstin! Skönt att vi rodde allt i hamn väldigt snabbt och smidigt! Du får höra av dig sedan när du vill värdera om ditt nya boende :)
Positiv och lösningsorienterad en komplex marknad.
Han är väldigt hjälpsam när han gör sitt jobb.
Stort tack Sami för ditt omdöme!
Fredrica var mycket trevlig, tillgänglig/flexibel och tålmodig i kontakten med oss som köpare.
Tack Linnéa att du tog dig tid att lämna en rekommendation. Jag hoppas att Lis, du och barnen kommer trivas i nya huset!
Rasmus är en väldigt duktig/lugn mäklare som värnar om sin kund. Det jag värderade mest var att jag fortlöpande fick information från honom om vad som hände i/under de olika faserna av försäljningen. Jag behövde aldrig efterfråga info utan fick kontinuerliga samtal med uppdateringar hur det fortlöpte. Kan varmt rekommendera Rasmus som mäklare om du skall sälja din lägenhet!
Arvid Sjöquist har varit oerhört hjälpsam under hela processen med att köpa huset. Han har stöttat oss genom att besvara alla våra frågor, ge tydlig information och svara snabbt på våra mejl. Vi uppskattar verkligen hans hjälp och professionalism genom hela processen. Liliane & Sacha
Stort tack för de fina ordern Liliane! Vad roligt att ni känner att ni fått bra hjälp genom er köpprocess!
Fantastiskt och proffsigt hanterat på alla sätt! Bra, ärlig och realistisk rådgivning genom hela processen som ledde till sälj i svåra tider! Mycket nöjd!
Riktigt bra samarbete så tack detsamma, Louie! Önskar dig och sambon allt gott i framtiden!
Proffsig, trevlig och svarar snabbt.
Nogrann och trevlig! Högsta betyg
Tusen tack Jakob! Kommer gärna förbi sen när du fixat :)
Bra bemötande och smidigt. Väldigt nöjd.
Tack Marissa för de fina orden, vad roligt att ni är nöjda!
Christoffer är en mycket pålitlig mäklare som har hjälpt mig att sälja både min nuvarande och tidigare lägenhet. Med stort engagemang och professionalism har han guidat mig genom hela processen på ett tryggt och smidigt sätt. Jag har alltid känt mig väl informerad och trygg i Christoffers händer, och kan varmt rekommendera hen till alla som söker en ärlig och erfaren mäklare."
Snabb och effektiv, radhuset sålt på drygt en månad trots tilltrasslad budgivning.
Daniel är engagerad och tydlig. Köpet av lägenheten upplevdes som mycket effektivt och enkelt. Daniel får absolut mina rekommendationer.
Stort tack för din rekommendation! Det betyder mycket. Jag är glad att ni är nöjda och önskar allt går bra med nya lägenheten!
Arvid är en trevlig och professionell person som har varit enkel att jobba med. Svarar fort när man vill ha tag på honom och har ger oss all information som man kan tänkas vilja ha inför fotografering, visning och hur man ska tänka med försäljningen.
Tack för dina fina ord Amanda och för ett gott samarbete under försäljningen!
Utomstående från dag ett. Empatisk, kunnig, tålig, värm. Hon är hjälpsam på ett sätt som jag inte kunde tänka mig.
Tack för så fina ord, vad roligt att du känner så.
Marie-Louise är en fantastisk mäklare och människa. Hon har inte bara hjälpt oss sälja huset utan har dessutom varit oss behjälplig med råd och dåd gällande vår nya bostad.
Vad fint sagt, tack! Så glad att ni nu har hittat er nya bostad också.
Mäklaren kändes trygg, erfaren och trevlig.
Tack för ert omdöme, glad att ni kände så och hoppas att ni ska trivas riktigt bra i ert nya hem.
En mycket kompetent och tålmodig mäklare som guidade oss tryggt genom hela köpet. Han besvarade alla våra frågor (även när de var många) och fick oss att känna oss lugna och väl omhändertagna. Vi är supernöjda!
Tack Mimmi för ditt fina omdöme! Kul att höra att ni är nöjda och haft en bra köpprocess!