Bästa märklare han köpar mycket att sälja huset på en rimlig pris
Fastighetsbyrån Tumba
Fastighetsbyrån har varit aktiv här i Tumba i över 30 år och här finns familjer som gjort bostadsköp i generationer genom oss. Vår försäljning har ökat kraftigt de senaste åren och vi är marknadsledande i området. Vi förmedlar bostäder i Tumba, Tullinge och Grödinge och här finns allt från bostadsrätter, radhus och villor...
2530 omdömen om Fastighetsbyrån Tumba
Sedan starten hos Reco 2013
En otroligt professionell, engagerad och lyhörd mäklare som verkligen sätter kunden i fokus. Emma är tydlig, kommunikativ och alltid tillgänglig. Kan varmt rekommendera.
Duktig, kompetent och kommunikativ mäklare som får en att känna sig trygg. Kan besvara på diverse frågor om försäljningen och finns alltid tillgänglig samtidigt som han är flexibel.
Vi är otroligt nöjda med Simon och hela processen kring försäljningen. Han har varit lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig när vi har behövt honom. Genom hela försäljningen har han varit snabb, effektiv och produktiv, vilket gjorde att processen flöt på väldigt smidigt och gick betydligt snabbare än vi hade förväntat oss. Vi har hela tiden känt oss trygga och väl omhändertagna, och det har märkts att han verkligen har varit engagerad i att göra ett bra jobb för oss som kunder. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som går i säljtankar!
Romeo är grym på sitt jobb. Bra kommunikation, snabb på återkoppling.
Tack så mycket för dina fina ord och stort grattis till nya bostaden! :)
Köpet gick minst lika smidigt och bra som försäljningen. Än en gång var Simon lugn, trygg och väldigt hjälpsam genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med hans engagemang och den trygghet han förmedlade.
Aktiv och engagerad, är mycket nöjd.
Aktiv och engagerad, är mycket nöjd.
Jag är oerhört nöjda med Simonsom sålde min bostad! Professionell, alltid lätt att få tag på. Hela processen kändes trygg från värdering till avslut.Kan varmt rekommendera!"
Lugn, trygg och professionell, med utrymme att tänka igenom situationen och fatta rätt beslut.
Trevlig och snabb. Bra service :)
God kommunikation genomgående och väldigt lyhörd till våra önskemål och driven i processen.
Super. Kämpade som fan! Mycket bra jobbat
Vi anlitade Simon till uppdrag att sälja vårat hus och han har gjort det med stort engagemang. Han har under hela processen hållit oss informerade om läget och kommit med nya lösningar som gjort oss mer än nöjda med slutresultatet. Rekommenderas varmt.
Väldigt duktig och hjälpsam mäklare, alltid tillgänglig och lättsam. Simon är trygg mäklare och man kan räkna med att han sköter sitt jobb mer än perfekt.
Trevlig proffesionellt bemötande. Förklarade bra innehållet i kontraktet så att allt blev förståeligt.
Mycket trevligt bemötande! Kan sitt jobb!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Otroligt engagerad och lyhörd! Gör bostadsköpet snabbt, smidigt och enkelt. Rekommenderas varmt
Cecilia var till stor hjälp under vår husköpsprocess. Vi rekommenderar henne varmt.
George var väldigt lätt att ha att göra med. Svarade snabbt när man hade frågor och var väldigt proffsig i sitt bemötande från början till slut. Kan varmt rekommendera George
Driven mäklare som gjorde hela affären otroligt enkel för oss! Rekommenderas varmt
Väldigt trevlig och hjälpsam. Duktig inom sitt område
Mäklaren var väldigt trevlig, hjälpsam och ärlig genom hela processen. Jag kände mig trygg och fick alltid bra och tydlig information.
Emma har varit engagerad och tillgänglig under hela processen. Hon har hela tiden hållit oss uppdaterade och gjort det bästa för oss i den här processen. Vi kan varmt rekommendera Emma som mäklare.
Trevlig och proffsig, kunde sin sak.
Vi blev glatt överraskade av Simon och hans energi. Man har stött på några mäklare genom åren men Simon har hittills varit den vi tyckt bäst om. Inte bara för att det blev en försäljning av vårt hus som översteg våra förväntningar men också för att Simon varit snabb i kommunikationen, alltid trevlig och lyhörd. Oavsett fråga eller fundering får man ett snabbt svar och kan känna att ens försäljning är i trygga händer.
Simon är en mycket kompetent, driven och tydlig mäklare. Hela kontakten från första mötet till kontraktskrivning har varit oproblematisk och smidig. Professionellt bemötande och målinriktad. Rekommenderar 👍
Cecilia har levt upp till våra förväntningar. Hon har hela tiden haft en nära dialog med oss säljare samt om vi haft frågor eller funderingar tagit sig tid att förklara. Detta har gjort att vi känt oss trygga hela vägen.
Han är jätteduktig i sitt jobb och hjälpsam. Tack Yngve!
Mycket trevlig, professionell och engagerad mäklare. Snabb på att återkoppla och väldigt hjälpsam genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Supernöjd med George! Professionell, engagerad och väldigt enkel att ha att göra med. Bra kommunikation genom hela processen och ett riktigt bra jobb från start till mål. Kan varmt rekommendera!
Han var noggrann, tillgänglig, hjälpsam och pålitlig.
Vi är otroligt nöjda med vårt bostadsköp på Ugglevägen 123! Mäklaren var jättetrevlig från första stund och gav oss ett fantastiskt bemötande. Han är verkligen kunglig i sitt arbete – otroligt proffsig, kunnig och engagerad genom hela processen. Det märks att han verkligen brinner för det han gör och att han sätter kunden i fokus.Hela affären kändes trygg och smidig tack vare hans suveräna jobb. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som ska köpa eller sälja sin bostad! Stort tack för allt!
George gjorde jobbet enkelt för oss. Tydlig från start, snabb med svar och rak när det behövdes. Bra affär i mål. Rekommenderas starkt!
Trevlig sakkunnig, det är svårt att bilda sig en uppfattning på så kort tid.
Vi är mycket nöjda med samarbetet med Yngve Qvarnström. Allt var professionellt, tydligt förklarat och han tog väl hand om alla steg i processen. Vi rekommenderar honom varmt.
Trevlig, snabb och tydlig vid kontraktsskrivningen.
Duktig med att göra snabba affärer. Väldigt bra på att svara snabb på SMS och samtal. Passar bra för sitt yrke
Han är bra försäljare! Locka människor för rätt objekt. Han passar perfekt för eran företag.!
Professionell, tillgänglig, trevlig så full 5 poängare från min sida. Det blev en smidig och snabb affär! Rättvis!
Väldigt trevlig och proffesionell mäklare!
Professionell, bemötande och erfaren. Man kan lita på Cecilia – hon är lyhörd och gör verkligen sitt bästa för både säljare och köpare. Hon är en mäklare som man gärna vill ha vid sin sida och som man kan känna full tillit till!
Simon har från första mötet varit mycket lätt att kommunicera med. Han är trevlig, rak och energisk. "Trots" sin unga ålder känns han erfaren, och visar att han är både duktig och mycket ambitiös. Rekommenderas!
Allt är ju inte klart ännu. Kan ju tycka att man borde fylla i dessa undersökningar när allt är helt färdigt. Men hittills så är allt i alla fall 10/10. Han har ett trevligt bemötande. Och det känns som om han bryr sig. Så vi är helt nöjda så här långt i alla fall. Och jag skulle nog tro att vi är det även när allt är klart.
George är en mäklare som ger allt för att din affär ska gå i lås.Trevlig, ambitiös och väldigt dedikerad.
Mycket duktig och engagerad mäklare som arbetar aktivt för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Affären genomfördes snabbt, smidigt och professionellt med löpande återkoppling genom hela processen. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera George.
Världens bästa, mycket mer än en mäklare, inkännande lugn trygg och rolig. Hjärtat på rätt ställe vilket lönar sig. Inte en påtvingad säljarattityd utan ser behoven hos var och en. Men framförallt sålde han min lägenhet till ett riktigt pang pris, långt över förväntningen och inom mycket kort tid. Troendeingivande och en jäkel på att sälja!
Härlig samt respekt full, har bra koll på allt så man kan känna sig trygg medans ändå vara människa och kunna såga när han själv inte visste något under tiden han visade lägenheten, men alltid villig att kolla upp det på ett snyggt proffesionellt sett. Bra kontakt med mig samt inte för på. villig att hjälpa ifall jag behöver hjälp med att få kontakt med banken även inte helt besatt med jobb jobb jobb. Super trevlig personlighet supersnabb affär.
George el ashkar på fastighetsbyrån var rak o tydlig bra