Mycket trygg och professionell mäklare. Lugn, trovärdig och seriös genom hela processen. Vi är väldigt nöjda.
Fastighetsbyrån Varberg
Välkommen till Varberg! I denna anrika kurort och kuststad finner du allt du behöver på behagligt avstånd och det går enkelt och smidigt att pendla till Göteborg för jobb och skola eller storstadskänsla. Fastighetsbyrån har funnits länge i Varberg och vi är den mest anlitade mäklarbyrån i området. Eftersom vi är aktiva på...
1759 omdömen om Fastighetsbyrån Varberg
Sedan starten hos Reco 2013
Martins bemötande var bra för oss som säljare. Han var klar och tydlig med allt kring försäljningen. Som person omtänksam i den situation vi befann oss i. Vi förväntade oss en professionell mäklare som var kunnig inom försäljning/fastigheter de förväntningarna uppfyllde Martin. Martin var lyhörd för våra önskemål, stor erfarenhet och bra personkännedom. Försäljningen gick snabbt och var till fördel för oss.
Sålt hus precis med Jonathan Leding vid vår sida . Vilken upplevelse vi haft , allt har varit helt fantastiskt från början till slut . Skämtsam och familjär jargong på samma sätt . Vi har känt oss helt trygga med allt som man ska igenom vid försäljning . Allt har skötts med extrem noggrannhet, sagolik inlevelse och magisk kunskap . Det enda som vi har att klaga på är att det är över nu ;) vi kunde inte upplevt en bättre husförsäljning . Helt rätt person på helt rätt plats - smågårdar , där han kan ta alla personer med storm...
Bra mäklare som hade svar på frågor och enkel att göra med
Bra bemötande och snabb med att ordna en tidig visning vilket gjorde att vi äntligen hittade vårt hus Väldigt kommunikativ och snabb på att svara på frågor
„Jag vill varmt rekommendera min mäklare. Under hela processen var han professionell, kommunikativ och alltid redo att hjälpa till. Han svarade snabbt på frågor, gav bra råd och hela affären gick smidigt. Han förtjänar verkligen högsta betyg.
Jag tycker att Jonathan Leding är verkligen bra mäklare. Han hjälpte oss mycket med allt.
Jonathan har varit korrekt och trevlig från början till slut av vårt husköp! Han har genom de olika stadierna av köpet varit lugn och professionell. Det har varit ett stort nöje att få haft Jonathan som vår mäklare.
Tydlig, trevlig, kommunikativ, professionell!
Allting har varit superbra! Snabb tydlig kommunikation och bra stöttning genom hela processen! Vi är mer är nöjda med Matilda och skulle gärna rekommendera henne!
Jonathan har bemött mig/oss på ett fint och värdigt sätt. Han har varit noggrann med att förklara alla regler och visat intresse för våra önskemål. Jonathan har gett mig/oss information både via mail och sms. Det har känts tryggt att han varit vår mäklare och han har levt upp till alla mina/våra förväntningar. ...men än är det lite jobb kvar för honom, vi är inte riktigt färdiga ännu.
Saklig, smidig, trevlig, kunnig.
Snabb och effektiv, alltid positiv och lösningsorienterad. Har svar på alla frågor som dyker upp under en försäljning och en trygg hand att hålla i under en sådan stor process som att sälja eller köpa sin bostad är
Jonathan gav från början en väldigt bra intryck han kunde svara på alla våra frågor och om han inte viste så kollade han upp det och återkom snabbt. Han är väldigt profitionell och har väldigt bra kunskap inom sitt yrke. Jag skulle absolut anlita honom om jag skulle sälja min bostad.
Angelina har ett fantastiskt fint och inlyssnade bemötande🙏🏼 Hon är genuint engagerad i försäljningen av min bostad och i hur jag som Säljare önskar💫 En helt enkelt Fantastisk bra Fastighetsmäklare⭐️
Mycket engagerad! Påläst och insatt i de olika lägenheterna och lägena.
Superbra mäklare! Lugn, saklig, driven och mycket kunnig. Precis allt man letar efter i en mäklare!
Bra, lätt att prata med. Tillgänglig ofta.
Han är tillgänglig när jag behöver honom och svarar på mina frågor
Lättillgänglig, mycket hjälpsam och vänlig. Flexibel att fixa specialvisning på kort varsel. Vi önskar inte mer av en mäklare!
Louise har stöttat oss genom hela försäljningen på ett fantastiskt sätt. Hon är trevlig, lyhörd och har alltid varit tillgänglig och hjälpsam.
bra lätt att få kontakt med hör av sig snabbt om hon suttit upptagen
Även om vissa detaljer kvarstår så är jag otroligt nöjd med den hjälp och yrkeserfarenhet Angelina bestått med. Hon har varit ett stort stöd.
Matilda är proffsig ut i fingerspetsarna! Hon var lyhörd för, och väldigt mån om att tillgodose, mina olika typer av önskemål. Samarbetet med Matilda kändes väldigt tryggt och min känsla var att hon har bra koll på marknaden och hur vi skulle agera för att nå bästa resultat.
Matilda är väldigt trevlig som person. Hon har ett lugnt sätt och är kunnig och service minded. Vi fick mycket god hjälp, snabba svar på våra frågor och Matilda ansträngde sig för att tillmötesgå alla våra önskemål kring visningstider och tider för kontraktsskrivning.
Sommaren 2025 hade Louise Hjandeborn lagt en lapp i vår brevlåda där det framgick att hon kunde hjälpa till vid en eventuell kommande försäljning av vårt hus. Vi bokade in ett möte med Louise i vårt hus där vi i lugn och ro diskuterade olika alternativ (när det ska göras osv) för en försäljning av huset. Efter att vi själva funderat en tid på om vi skulle starta en försäljningsprocess eller inte kontaktade vi Louise igen. Nu hade vi bestämt oss för att starta processen. Vi träffade Louise på Fastighetsbyråns kontor i Varberg....
100%bra bemötande lugn och utgör en trygghet och går in för sitt jobb till 100%.Bra att samarbeta med rekommenderar Jonathan om ni ska sälja eran fastighet.
Proffesionell ut i fingerspetsarna från planering, utförande samt efterarbete. Bra kommunikation, alltid tillgänglig och ett outtröttligt tålamod. Kan inte tänka mig någon bättre mäklare. Tusen, tusen tack.
Vi är så nöjda med Angelinas bemötande och proffsiga genomförande av både köp av lägenhet till mamma och pappa och försäljningen av deras hus. Vi har uppskattat hur du enkelt och tydligt har hjälp oss genom hela processen, alltid med ett väldigt trevligt, omtänksamt och personligt bemötande. Stort tack! Familjen Bundgaard
Positiv upplevelse Inkännande, snabb återkoppling, kunnig och tydlig i sin kommunikation
Allt har funkat perfekt, alltid anträffbar och löser saker som kommer upp snabbt.
Lät oss gå i lugn och ro själva på visningen. Trevlig, glad och hjälpsam
Jag blev bra bemött av mäklaren, tät telefonkontakt hade vi under tiden, försäljningen drog ut lite på tiden men det har varit lite trögt på marknaden. Jag är nöjd. MVH Pia
Matilda har varit ytterst hjälpsam och mycket snabb att svara på meddelanden. Hon har tagit kontakt med både mig som köpare, med säljaren och andra involverade parter exempelvis i bostadsrättsföreningen på ett föredömligt och professionellt sätt. Matilda har varit lyhörd och engagerad. Jag kan på det varmaste rekommendera Matilda som en utmärkt mäklare!
Fantastik mäklare som skapar en trygghet i vårt köp samt professionell i sitt agerande. Viktigast av allt var att hon ser er och bekräftar era tankar och oro. Starkt rekommenderar Linda!
Vi är väldigt nöjda. Linda har varit lyhörd och hjälpsam och har ett trevligt bemötande.
Vi är nöjda, upplevde att Jonathan uppfyllde våra förväntningar inför försäljningen av vårt hus. Han till och med hjälpte till att skotta :-) Hans råd var hjälpsamma inför beslut. Professionellt bemötande men även kamratligt.
Matilda får tio poäng av tio möjliga. Från första kontakten har hon varit saklig, lugn, bollplank och engagerad. En viktig husaffär för mej som har haft mitt radhus i över 40 år.
Angelina har varit väldigt trevlig och lösningsorienterad under hela försäljningen.
Hon har en väldigt härligt bemötande och känns enkel och jordnära. Vi är mycket nöjda
Mycket professionell och trevlig!!
Martin är den bästa mäklaren jag har anlitat. Han är väldigt professionell, skapar stort förtroende och får mig som säljare att känna mig trygg under hela processen.
Väldigt smidigt. Snabb och smidig affär där Angelina såg våra behov och önskemål.
Väldigt trevlig och hjälpsam mäklare.
Louise har varit aktiv, lyhörd och otroligt informativ genom hela säljprocessen. Inget har lämnats åt slumpen och vi har verkligen känt att Louise gett sitt allt för att vår försäljning ska bli så bra som möjligt för alla parter. Personlig och hjälpsam i allt! Tack för allt Louise!
En fantastisk mäklare!! Hon har gjort ett riktigt bra jobb, alltid glad i trevlig, lätt att få kontakt med och hon kan svara på allt man frågar om.supernöjda med hela processen,
Matilda är duktig, professionell och snabb att återkoppla. Det har varit enkelt att ha med henne att göra, både före och efter affären.
Matilda förtjänar högsta betyg! Trevlig, tillmötesgående, lätt att ha kontakt med från start till mål. Vi är väldigt nöjda. Tack! 🌟🌟🌟🌟🌟
Toppen bra och engagerad. Hittade en fin lägenhet till mig. Tydlig och bra på att ta reda på svar till mina frågor.