Maten är bra, även servicen till man får kaffet, men sen är det svårt att bli sedd...Man får vänta alldeles för länge på notan.
Hötorget Kvarterskrog
Välkommen till Hötorget Kvarterskrog! Du hittar oss på Sergelgatan 22 där vi tagit över det berömda hörnet och skapat områdets första riktiga kvarterskrog. Vår filosofi är att vi ska ha någonting för alla. Du kan se det lite som ditt eget vardagsrum dit du kan glida in för en god stund, för dig själv, eller i goda vänners lag....
1025 omdömen om Hötorget Kvarterskrog
Sedan starten hos Reco 2021
Trevlig om än något långsam service. Habilt tillagade rätter till vettiga priser. Rejält men inte spännande.
Trevligt bemötande och väldigt god mat. Under vår korta vistelse i huvudstaden hann vi med två besök då vi var så pass nöjda. Rekommenderas!
God lunch med trevlig personal
En mycket trevlig restaurang mitt i stan! God mat till vettiga priser och en jättetrevlig personal. Kan rekommenderas!
Trevlig restaurang på en för mig rätt trist adress, så det gjorde mig positivt överraskad. Väldigt god middag och trevlig och snabb betjäning.
Jätte bra service , hög kvalitet och mycket bra. maträtter.
Mycket god mat, trevligt bemötande och perfekt service.
Personalen var inte jätteduktig på att uppmärksamma oss som gästen. Maten var god.
Bra service, god mat. Trevlig personal.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Vänligt bemötande, god mat och snabb service
Jag hade beställt bord för fyra men så blev vi åtta, och det löste man snabbt och lätt. Inga problem att dela upp notan . God mat och bra service
God mat, glad och trevlig personal
Betygen bygger på halstrade tonfisken. Den var extremt smörig och geggig. Lägg såsen hellrre vid sodan om isåfall. Mådde lite illa efteråt
God varmrätt, men servicen var verkligen dålig. Fick påminna servitören om brödet vi beställt, att vi ville beställa mer vin, att vi ville titta på dessert. Skrev inte ned beställningen och sedan blev det fel.
Mycket trevlig och uppmärksam personal och mycket god mat. Calamaris fick 10 poäng och räckte väl som förrätt till 2 personer. Husets vin, både rose och det röda var riktigt bra de också.
Vi bad dem sänka musiken på lunchen, det gick inte att ha en avslappand dialog. De sänkte pytteliten. Dessutom är det fy skam att ta betallt hutlöst för bubbelvatten som de gör själva, då borde det komma på flaska. Dåligt. Dessutom blev minakollegor, herrar, inte mätta på dagns utan fick ta vägen om McDonalds och köpa påfyllnad.
Bra lunch krog, Mycket bra bemötande.
God mat och bra service. Men restaurangen spelade alldeles för hög musik och hade discobelysning. Det drog tyvärr ner stämningen för oss. Stället passar för 20-åringar som är på väg ut på krogen. Gå inte hit om du letar efter en mysig restaurangupplevelse.
Låg kvalitet på såväl mat som service.
Vi kom till kvarterskrogen med mål att få sjysst service och god mat. Personalen gav oss väldigt bra service och med detta menar jag att inte enbart den servitören som skötte vårt bord. Bartendern tipsade om olika smaker medans hovmästaren/chefen gick omkring och säkerställde bra service så fick även vi besök av denne som ville veta vad vi tyckte. Stötte man på någon i personalen så fick man frågan om allt är bra. Vår servitör var super duktigt och hon kämpade verkligen att göra oss nöjda (10 av 10)! Maten var på...
Trevlig miljö samt personal och god mat.
Mycket god mat och trevlig personal, dock lite hög musik med tanke på att det är en restaurang och inte en nattklubb i alla fall inte på lunchen. Bad dom sänka musiken men det glömdes bort tyvärr.
Vi blev mycket bra mottagna när vi anlände och fick förslag till olika bord. Sedan genomgående fin service. Enda minuset var att mitt kalvkött var något segt. Förrätten var dock perfekt! MVH Pia & Claes
Översaltad mat (som om någon hällt ner ett hel saltkar). Gällde allt vi åt dvs förrätterna gambas pil pil, de frästa champinjonerna, risotton och tonfisken. Vi kunde inte äta klart maten. Bordet brevid hade samma upplevelse. Ska ni äta där så be om att maten inte saltas!!
Trevlig personal som är mån om din upplevelse. Maten var mycket bra och det vin som rekommenderades blev en succé. Rekommenderar starkt.
Otroligt trevlig personal samt bra mat. Bästa med hela stället är att hundar är välkomna inomhus, mer sånt på Sveriges restauranger. Detta var första besöket för oss men vi kommer garanterat komma tillbaka.
Fick vänta en timme på förrätten. Hade förväntat mig bättre service och högre kvalité på maten än den som serverades.
Great good, service, and atmosphere.
Mat helt okej! Hade gett 3/5 till maten, anledningen till att det blir 4/5 istället är den exceptionella servicen och att personalen är så otroligt trevliga
Rödingen var mycket väl tillagad och smakfullt presenterad.
Vi fick ett proffsigt, trevligt och välkomnande bemötande och maten var fantastisk. Vi var tre personer som valde olika rätter och provade allt som serverades oss!
Trevlig personal, bra mat och dryck
Mycket trevligt ställe med både god mat och trevlig personal. Kommer definitivt tillbaka. Burratan och tonfisken kan starkt rekommenderas.
Bra mat och trevlig personal! Enda anledningen till lägre betyg: - försökte ringa restaurangen och det gick inte. De som jobbade där hade itne ens några missade samtal. - meny är lite svår att få grepp om. Otydligt om det ingår någon typ av tillbehör eller inte. Åt tonfisken som var supersupegod... Men det kanske var i det minsta laget med mat? Blev intr helt mätt.
Härligt ställe med god mat och supertrevlig personal! Snabb service och sjysst atmosfär beläget i ena hörnet av Hötorget!
Bra service och god mat! Fint bord utomhus.
Bemötande och service var bra. Problemet var maten. Smaklös calamares, toast Skagen ok smak men väldigt liten för priset (175 kr), överstekt tonfisk dränkt i alldeles för salt sallad, smaklös risotto med endast små bitar av sparris. Sammanfattningsvis dyra priser och inte alls prisvärt.
Väldigt god mat Trevligt ställe ,ofta passerat men aldrig gått in. felaktigt trott att det var "turistfälla" pga läget men som sagt mycket bra ! rekommenderat varmt redan!
Mycket trevlig personal och god mat
Bra service och god mat! Inga problem att dela en rätt
Dålig service och underbemannat Maten var av låg standard.
Skön atmosfär, bra service, kul musikmix, och god mat. Rödingen var som en fransk fisksoppa, vilket min dotter tyckte om men själv hade jag tyckt att röding är en så god fisk att man vill känna smaken på den. Råbiffen var en variant på råbiff, inte den klassiska, o kom inte riktigt upp i snaknivå som den klassiska men een var absolut ok. Pomme friten var tråkiga, det finns mycket bättre. Creme bruleen var stor o god, drinkarna var supergoda och vinet, Alsace Riesling, var väldigt gott. Hade en jättemysig kväll och är nöjda.
Trevlig krog perfekt lokaliserad. Rent och snyggt
Service var bra. Huvudrätten var urdålig! För mycket salt!
God mat, suverän service från hovmästaren. Det som drar ner betyget vad den unga, ointresserade och dåligt utbildade servitören vi fick.
Vi var tre i sällskapet som besökte Hötorget Kvarterskrog. Bemötandet var väldigt bra och vi fick bord direkt. Kvinnan som tog vår beställning verkade inte speciellt engagerad men inte otrevlig på något sätt. När det kommer till maten så var det två av oss som beställde sparris risotto till varmrätt. Den ena risotton var helt ok men den andra hade multipla bitar med oskalade sparrisbitar. Dessa var väldigt trådiga och gjorde att maträtten i sig inte var så trevlig att förtära.
God mat trevlig personal Bra läge God öl
Inget ställe jag kommer besöka igen, maten var nära dålig och dessutom väntade vi 1,5 timme på huvudrätten