Hötorget Kvarterskrog
En del av Bockholmengruppen -
hotorgetkvarterskrog.com
Välkommen till Hötorget Kvarterskrog!
Du hittar oss på Sergelgatan 22 där vi tagit över det berömda hörnet och skapat områdets första riktiga kvarterskrog. Vår filosofi är att vi ska ha någonting för alla. Du kan se det lite som ditt eget vardagsrum dit du kan glida in för en god stund, för dig själv, eller i goda vänners lag.
Oavsett om du är morgon- eller kvällsmänniska, hund- eller kattälskare, med vänner eller ovänner så finns det något för dig hos oss på Hötorget Kvarterskrog!
Vi håller våra portar öppna sju dagar i veckan och du väljer själv om du vill komma på en tidig eller sen lunch, en stökig AW sent in på småtimmarna eller bara för att vila en stund.
Utmärkelser
882 omdömen om Hötorget Kvarterskrog
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Bra service. Maten var ok men hade gärna fått ha mera smak.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Vänligt bemötande, prisvärd mat och dryck. Åt en väldigt god tonfiskrätt. Lagom tid mellan förrätt och varmrätt.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Utmärkt service och mat och dryck!
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Trevlig restaurang och personal. Dock mindre bra kunskap och rätterna de serverade. Vi beställde tonfisken med papaya sallad. Då det inte var någon papaya i rätten så frågade vi. Svaret vi fick var att det var papaya bladen som låg i salladen. Nu vet jag att man inte äter bladen på trädet. Vi slutade att fråga där då vi kände att vi inte ville förstöra vår egen kväll och hade inte tid att vänta eller byta mat. Tänker att det är viktigt att ni berättar för gästerna hur rätten serveras.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Vi var inte imponerade av servitören. Vi satt väldigt länge med tallrikarna när vi var klara, han gick förbi flera gången och uppmärksammade inte ens det. Ett ”jag kommer och plockar strax” hade räckt långt. Sen dröjde det så pass länge efter vi fick menyn för att kolla kaffe att vi inte hann beställa det innan vi skulle gå. Men maten var toppen! Och toast Skagen helt magisk.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Olyckligt med blått blinkande ljus vid matbordet, maten såg inte god ut! Den smakade utmärkt men ljuset förstörde synintrycket.
Snabb och trevlig service. -
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Bemötande av personalen är toppklass. Maten och matchning av vin var bra men nådde inte riktigt hela vägen. Men totalt sett är vi mycket nöjda med besöket.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Bra utsikt , bra mat, service tog lite
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Trevligt med live jazz musik och bra läge på restaurangen
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Vi kände oss välkomna med vovven och fick ett bord där det var lugnt med tanke på hund. Trevlig personal som går the extra mile. Skönt att musiken är inte för hög.
God mat och dryck i centrala Stockholm. -
skrev om Hötorget Kvarterskrog
god mat, snabb service, oacceptabelt ljudläge av skränig popmusik.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Personalen var trevlig, maten var cafeteria nivå. Troligen bra som lunchrestaurang
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Helt ok upplevelse, överlag. Servicen lämnade mer att önska, där en person mar mycket trevlig och välkomnande men de flesta andra verkade ha haft en dålig dag. Brödpåse slängdes på bordet, tallrikar kom utan att att ett ord yttrades. Man kände sig nästan lite i vägen. Maten var också varierande, där brödet och toast Skagen var ganska tråkiga och oinspirerade, skagenröra var dock god i sig. Råbiffen var mycket god, men serverades med pommes som både i smak och konsistens verkade ha tillagats flera timmar i förväg. Ångrar inte besöket, men höll inte en sådan standard att jag vare sig kommer besöka igen eller kan rekommendera till andra.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Väldigt god mat. Stora portioner extra pluss.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Trevlig inredning och personal.
Vi åt scampipasta och för 245kr förväntar jag mig bättre kvalite på scampi. -
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Trevlig och proffsig personal. Bra mat och trevlig atmosfär. Fixade snabbt bord trots att vi var 20 minuter före bokningstid
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Fick vänta 15 min på att beställa, tyvärr blev bemötandet sådär. Grannborden fick vatten och bröd, vi fick inget och bad om vatten men de kom aldrig. Maten va helt okej, åt toast Skagen och den va vattnig och brödet blött och segt. Vi testade även svamptoasten som va generös och fint upplagt den va godare.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Vilken bra service! Maten var jättegod och den franska servitören jätterolig!
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Jättebra service men medioker mat.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Trevligt ställe med bra bemötande. God mat för hela familjen och trevlig stämning.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Gott, trevligt och härligt! Fin personal, snygg inredning.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Maten var sådär. Vi fick en 2-rätters via vårt kort och betalade då inte för det. Men hade vi gjort det så hade jag varit besviken.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Det var nice, matsalen längst in vi satt i var toppen fast restaurangen var i princip full så var det trevligt där.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Fint och trevligt ställe. Fin service och god mat.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Centralt och prisvärt med spännande meny
skrev om Hötorget Kvarterskrog
God, prisvärd mat och dryck, samt bra och trevlig service. Rekommenderas.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Turistfälla! Usel mat, dyrt och hemsk personal! En bragd att man kan misslyckas med allt!
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Väldigt bra mat, trevligt ställe med kunnig personal.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Dagens rätt var slut redan kl 13:00 och det erbjöds inte något alternativ. Servitrisen kom in med fel vin och hon pratade inte svenska. Vi beställde hamburgare då dagens var slut och vid beställningen påpekades att hamburgarna skulle vara genomstekta well done. Den ena hamburgaren var ok medan den andra var väldigt blodig (ostekt) varför vi bad att den skulle stekas bättre. Eftersom vår mat var varm började vi att så smått äta. Efter 15 minuter och ingen hamburgare hade serverats kallade vi på hovmästaren och påtalade det. Det tog ytterligare ca 10 minuter innan hamburgaren kom in. Tycker det är otroligt dåligt att inte ha dagens så det räcker eller i alla fall ett alternativ. Vi kommer inte att komma tillbaka och vi kommer inte heller rekommendera detta ställe till någon annan. Otroligt dålig service.
Mvh/Christer -
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Stressig upplevelse, allt var så forcerat.
Helt OK mat. Trevlig personal och ligger bra till
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Fick ett fantastiskt mottagande och jätte god mat
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Ätit flertalet gånger vid Hornstulls kvarterskrog, varje gång där har varit en fantastisk upplevelse. Men den här vistelsen på Hötorget var riktigt dålig, först var det tok för hög musik. De var omöjligt att prata med någon annan i sällskapet än just den som satt bredvid. När vi fråga hovmästaren om det så fick vi bara en blick som om vi har dumma i huvudet och svaret att det var tvunget att vara så hög musik då ledningen hade satt det som minimum nivå. Sen blev det en fars när vi skulle beställa för att det vart ju helt omöjligt för servitören att höra var någon sa. Maten var god dock.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Trevligt ställe med god mat och fin servering och gott bemötande. Även skön musik 🤩
1a. Tog för lång tid att få sitt bord trots bokning
1b. Hovmästare var dock trevlig
2. Tog ca 10 min innan någon ens kom till bordet för att fråga vad vi ville beställa att dricka. Redan där ville jag gå!
3. Tog alldeles för lång tid innan de 3 för drinkarna kom.
4. Allmänt segt allting men där 5 olika personer servade vårt bord. Som att det var underbemannat och alla ”hjälpte” varandra.
5. Man fick känslan av att personalen inte tyckte det var jätte kul att jobba. De var dock trevliga!
6. Beställde pasta med scampi som innehöll 4 (!!!) bitar scampi. Skandal att det alltid snålas med scampi! Det brukar åtminstone vara 6 bitar (som även det är för lite) men här var det 4, bedrövligt!!!!
5. All serverad mat var dock god! -
skrev om Hötorget Kvarterskrog
allt vi beställde var väldgt gott, toopentrevlig service, dock kanske lite underbemannade då vi fick vänta en stund innan vi fick beställa. men maten var värd väntan😀
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Excellent! Will be back soon!
skrev om Hötorget Kvarterskrog
the garlic bread was bruned, totally black not eatable,the rest was ok.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Långsam, oinspirerad service. Behövde flera gånger be om meny respektive var är maten o drycken.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Horrible experience. Food was not up to our expectations and we didn’t eat it.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
En bra och trevlig lunch. Kaffet är dock ohemult dyrt.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Trevlig personal och god mat ……………………
Kundbemötandet och maten självklart
Maten var god
Dåligt med serveringspersonal
Kaffet var uruselt åkte ut två ggr -
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Fantastiskt mat härlig atmosfär !
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Bra mottagande och service av personalen. Tyvärr så tog det väldigt lång tid att få in huvudrätten efter förrätten. Personalen ursäktade att det kommer att ta tid, dock inte att det skulle ta så lång tid. Ett av glasen som det serverades dryck ur var kantstött vilket uppmärksammades efter ett tag när läpparna kände av den vassa kanten. Det påtalades när vi betalade att de bör kasta det glaset.
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Pil pil-en smakade jättestark fisksmak och det var verkligen inte gott, det var bara en massa olja och inget annat. Pastan med Gambas var ok men den glutenfria pastan var inte kokt då, utan var förkokt och det funkar inte med glutenfri pasta, det blir stenhårt.. sorry men den här måltiden var under all kritik.
Trevligt
Inte så stora, bara bra
Trevligt, lagom snabb service -
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Trevligt bemötande och god mat
skrev om Hötorget Kvarterskrog
Prisvärt, trevlig miljö och professionell personal. Maten var fräsch och god!