Frisör i Stockholm

310 rekommenderade frisörer i Stockholm kommun

I Stockholm kryllar det av bra frisörer. Du kanske vill gå till en salong där de klipper snabbt nära ditt arbete, en hipstersalong på söder eller så vill du gå till en mer exklusiv salong där de serverar kaffe eller champagne till din klippning. Oavsett vad du söker kan vi hjälpa dig. Här på Reco.se kan du hitta och boka frisörer och salonger i Stockholm, oavsett om du är i city, innerstans Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm; eller exempelvis Bromma, Hägersten/Liljeholmen.

Läs mer »
  • 8 omdömen
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• Roza T
    Roza T: Jättenöjd! Jag klippte mig precis hos Warde. Hon var verkligen noggrann och tog sig tid att klippa mitt hår. Upplevde henne som väldigt kunnig och duktig!
  • Camilla L
    Camilla L: Aldrig varit så nöjd som nu med mitt hår 😊 Skulle aldrig kunna tänka mig att klippa mig någon annanstans! Tipptopp
    Helin
    Helin: stans bästa frisörer blir lika nöjd varje gång.. dessutom så fixar jag naglar och extensions där, super trevlig personal och god kaffe har dom oxå.
  • G
    G: Duktiga frisörer i sina bästa år. Nöjd med bemötandet och behandlingen.
  • Lars J
    Lars J: Bästa frisören i stan. Jag har klippt mig på andra ställen när jag bott på annan ort tyvärr men ska tillbaka till Lotta i höst. Miljön är mycket trevlig och lugn. Bra billiga priser för all möjlig service från enkel klippning till mer avancerat.
    Karin A
    Karin A: Proffsiga och duktiga frisörer. Salongen är dock lite sliten och sunkig. En renovering och ny inredning och det skulle bli en av sthlms bästa salonger.
    Salong S
    Salong S:
  • 3 omdömen
    Johannes S
    Johannes S: Väldigt trevligt bemötande och kunniga frisörer med god erfarenhet kommer garanterat tillbaka ....Gillar verkligen sitt yrke och gör ett grymt jobb jättenöjd med min frisyr tack så mkt
  • 4 omdömen
  • Tony J
    Tony J: Klipper mig ofta där och är sjukt nöjd varje gång med resultatet. Inte ofta man går till frisörer som jobbar från hjärtat, rekomenderar starkt:)
    Victoria M
    Victoria M: Så fantastiskt nöjd, proffsigt bemötande och lyssnar på kundens önskemål
    Owe W
    Owe W: Har varit kund hos Salong Söderport i flera år nu, gått från ”man-bun” till kort och har alltid känt mig trygg i deras händer. Lyhörda, innovativa och alltid uppdaterade. Lovisa och Spiros får ett hedersomnämnande, ni är helt magiska!!
  • 3 omdömen
    Cecilia Ö
    Cecilia Ö: Alltid helnöjd när jag går därifrån!
  • 8 omdömen
    Sabina B
    Sabina B: Trevlig personal, men normala priser
    Joel B
    Joel B: Mycket trevlig salong med personal som bemöter en bra. Blir alltid nöjd efter att jag klippt mig och de bjuder på kaffe.
    Andreas T
    Andreas T: Jag fick en bra klippning av en ung tjej. Supernöjd :)
  • 4 omdömen
    Nina B
    Nina B: Mkt bra priser, trevlig personal, alltid nöjd me håret :)
    lie z
    lie z: Hit var det trevligt att gå , bra bemötande och utmärkt service, stilren och snygg salong ! Rekommenderas varmt till alla :)
    Charlotte E
    Charlotte E: Malin som klipper mig är både trevlig och duktig. Pratar jag pratar hon, är jag tyst är hon tyst. Det gillar jag. Sen att man går hem med en as snygg drilla är inte helt fel!
  • Staffan O
    Staffan O: Matti ger förstklassisk massage.
    Cecilia B
    Cecilia B: Gick till Anna på Karlavägen för att färga håret - hade utväxt och en mängd olika färger i håret. Hon löste det skitsnyggt och effektivt, håret blev precis som jag önskade och hon var dessutom oerhört trevlig att prata med under tiden. Rekommenderas starkt.
  • 9 omdömen
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

Karin E
    Karin E: Jättetrevlig personal och heltäckande utbud, min syster fixade bröllopsfrisyr och sminkning där och var helnöjd. Även ett riktigt mysigt spa. Duktiga frisörer som antingen jobbar bra med fria händer eller gör så som man kommer överens.
1...8910111213
Områden i Stockholm