Mäklare i Stockholms län

De gånger man har kontakt med mäklare är när det är dags att sälja eller köpa bostad, eller när man vill ha en värdering på sin nuvarande bostad. En del kanske har erfarenhet av en mäklare eller någon mäklarfirma som man har anlitat förut. Oavsett om det är fösta gången du ska ta kontakt med mäklare eller om du har lite rutin av att köpa eller sälja bostäder så gäller det att hitta en riktigt bra mäklare i Stockholm.

Här kan du jämföra olika rekommendationer och Reco.se hjälper dig att hitta din mäklare. Om du ska köpa eller sälja en lägenhet eller villa i vår huvudstad så hjälper Reco.se dig att få kontakt med en mäklare som är väl insatt i bostadsmarknaden och i olika typer av bostäder när det är dags för en bostadsaffär i Stockholm. Mäklaren ska bland annat kunna hjälpa dig att kontrollera vad som finns i årsredovisningar i bostadsrättsföreningar eller hur vad man behöver tänka på när man ska köpa en villa. Mäklaren måste kunna visa alla sina kunder/spekulanter att hen är väl insatt i fastighetsaffären, kan ta fram energideklaration, driftskostnader och mycket mer för det specifika objektet.

Mäklare
Upplands-Bro  (3 st)
Salem  (3 st)
Nykvarn  (1 st)
  • Anders och Ginger H
    Anders och Ginger H: På Ekmans Fastighetsbyrå ställde man upp 100% och gav allt för att hitta bra köpare till vårt hus. Man sparade inte på annonsering och andra insatser för att marknadsföra vårt objekt. Dessutom var relationen mellan Ekmans och oss så öppen och varm att vi kände oss trygga och speciella. Naturligtvis rekommenderar vi dem å det varmaste. Anders Hallgren och Ginger Sundin Hallgren
  • Kennet J
    Kennet J: Jag har vid ett flertal tillfällen anlitat Jonas Wallin för försäljning av både LGH och Villa fastighet. Det bemötande jag har fått från början till avslut har varit positivt! Hela handläggningen har skötts med stor professionalism. Kennet Joelsson
  • Sara B
    Sara B: Tillgänglig utan att bli påträngande på visningen, trevligt och avslappnat bemötande, snabb med att återkomma med svar på frågor. Upplevdes transparent och proffsig.
  • Lisbeth B
    Lisbeth B: Högsta betyg till Mäklarhuset! Rekommenderas
  • Välkommen till Fastighetsbyrån och Vaxholm! Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla bostäder här i området.
  • Yvonne G
    Yvonne G: Vi rekommenderar ena Mäklarhuset i Åkersberga Vi rekommenderar gärna Mäklarhuset i Åkersbergsa. Bra och kunnig personal!
  • David D
    David D: Utmärkt service, mycket engagemang och till stor hjälp. Retail & Properties är de jag ringer nästa gång jag behöver en lokal.
  • Jakob R
    Jakob R: Många mäklare lovar runt och håller tunt. Inte Matilda Gustafson på Skandiamäklarna i Solna. När jag och min fru kontaktade henne satt vi i en svår sits med en befintlig mäklare som hade misslyckats med att komma ens i närheten av det vi hade förväntat oss i vår bostadsrättsförsäljning. Samtidigt hade vi redan skrivit kontrakt på en annan lägenhet med tillträdesdatum inom en snart framtid, vilket gjorde situationen oerhört stressande för oss. Som tur var kom vi ur det tidigare avtalet och kunde ge Matilda chansen istället. Det var ett av de bästa valet vi någonsin gjort. Förutom att vara otroligt lyhörd, tydlig och anpassningsbar för vår situation lyckades hon med det vi inte trodde var möjligt och infriade alla sina löften och mer därtill. Hon omvandlade vår uppgivenhet till hoppfullhet och till eufori på bara några dagar och vi fick ett bud som var långt över förväntan. Helt otroligt hur hon lyckades med detta! Jag och min familj är så oerhört tacksamma för Matildas insats och kan inte rekommendera henne nog som mäklare. Jag kan garantera att Matilda har god insyn i Solnas bostadsmarknad, är ärlig, engagerad, professionell och tar stort ansvar för sin roll genom hela processen och jag ställer gärna upp som referens om det skulle efterfrågas.
  • Alex C
    Alex C: Trevlig och serviceinriktad,har inget att klaga på
  • Shahideh S
    Shahideh S: Jacob Hanna är en proffesionell mäklare, som hjälper till hela vägen in i bostadaffären. Han är ordentlig och tydlig. Han svarar snabbt och återkommer med alla viktiga aspekter som innefattar ett bostadsköp. Han har tålamod och hjälper till oavsett problem genom köpet. Jag rekommenderar Jacob Hanna Han får 10/10 Sara, tesengil, onutull Vi tackar för hjälpen med bostadsköpet♥️
  • Emanuele S
    Emanuele S: she has been helpful and professional. i highly recommend Naima!
  • Monica P
    Monica P: Vi är mycket nöjda med "Eget hem"! Eftersom hon hade goda erfarenheter av "Eget Hem" sedan de sålde sin förra villa valde min mamma att anlita dem även vid försäljningen av sitt senaste hus. Vi fick ett professionellt och vänligt bemötande och hjälp med alla frågor som uppstod under tiden. Tack Christer Blomberg! /Monica och Berit
  • Anneli A
    Anneli A: Lena Lövgren är mycket trevlig, kunnig och proffsig. Hon är extremt tillgänglig på sms och mobil och svarar snabbt utanför arbetstid. Allt vi pratat om fixar hon också snabbt. En toppenmäklare!
  • Fredrik
    Fredrik: Michael har gjort ett lysande jobb vid försäljningen av min lägenhet. Han är lyhörd och driven. Resultatet av försäljningen blev över förväntan. Jag ger Michael mina högsta rekommendationer!
  • Stefan T
    Stefan T: Mycket trevligt och professionellt kontorshotell! Jag rekommenderar starkt. Platsen är oslagbart central.
  • Lakshya K
    Lakshya K: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5 Vi köpte nyligen ett hus av Mirza och han är utan tvekan den bästa mäklaren vi har mött. Från första kontakten till att affären var helt klar fanns han där för oss genom varje steg i processen. Han ordnade en visning på extremt kort varsel, guidade oss genom köpet, såg till att allt blev korrekt och hjälpte oss även att komma i kontakt med en väldigt bra bankperson som löste vårt lån. Mirza var alltid snabb, tillgänglig och redo att hjälpa till. Hans engagemang och professionalism gjorde hela upplevelsen trygg och smidig. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare. Jag rekommenderar Mirza alla dagar i veckan – om ni ska sälja eller köpa en fastighet är han helt rätt person. En mäklare i toppklass!
  • Jakob U
    Jakob U: Jag hade kontakt med Jonathan i ett ärende där jag agerade ombud åt en säljare. Ärendet var exceptionellt och ovanligt kompicerat och liknande inte en av de "vanliga försäljningarna". Hela ärendet skulle hanteras skyndsamt p.g.a. särskilda omständigheter. Jonathan tog på sig ansvaret, trots vetskapen om ärendets udda utformning. Vi kämpade på och vissa saker gick som förväntat, men för det mesta fick vi tänka om när det uppstod hinder. Jonathan kollade upp och återkom inom kort runt saker som för honom var nytt i ett "mäklar-ärende". Jonathan upplevdes som erfaren och använde all sin kunskap, men detta ärende var komplicerat. Allt, då menar jag allt, tog en vändning i tidigt eller sent skede. Jonathan fick använda hela sitt register, såsom kunskap, hjärna, flexibilitet och hjärta. Med detta sagt, så sköttes detta precis som jag, säljaren och köparen hoppats på. Affären blev klar och vi var alla var nöjda och glada. Jag kan varmt rekommendera Jonathan som din mäklare. Min känsla är att han löser alla försäljningar han tar sig för, oavsett oanade vändningar.. Hälsningar Jakob Uddén
  • David
    David: Vi köpte lägenhet via Åsa Belin på Skandiamäklarna i Bromma och är jättenöjda, allt från bemötande till genomförande. Trevligt och seriöst. Vi fick gott om tid på både visning och kontraktsskrivning vilket vi uppskattade mycket. Kan verkligen rekommendera henne!
  • Malin K
    Malin K: Snabbt svar, när jag inte hittade något så fick jag fler förslag. Hade fler bra förslag på festlokaler.
  • Niklas
    Niklas: En mäklarfirma som bemötte oss säljare väldigt seriöst och gav oss en realistisk bild av marknaden och vad vi kunde förvänta oss. Fredrik som hade hand om vår försäljning är en lugn och trygg person som inger förtroende - vilket han också bevisade med att genomgående sköta detaljerna i försäljningen rätt. Att vi fick ett bra försäljningspris bidrar naturligtvis till att vi som säljare är nöjda. Slutligen upplevde vi ONE som väldigt flexibla vilket var skönt när det var mycket att göra, som det är inför en försäljning.
  • Micaela L
    Micaela L: Suveränt seriös och mån om både säljare och köpare., sålde vårt hus och vi blev mer än nöjda! Rekommenderas verkligen.
  • Anna K
    Anna K: Jag hade flera mäklare hemma, Men valde Linda Rönnåker på svensk fastighetsförmedlig. En kanon tjej ! Killen från skandia mäklarna va riktigt sliskig och sa att jag kunde få ut flera hundra tusen mer än grannarna för jag hade det finnaste huset. Sen va Fastighetsbyrån där dem snakade bara om att dem skulle ha en helhetslösning med lån och hela köret. Men Va Fan 15 gånger fick jag säga att jag inte vill ha mina lån i er bank innan hon fatta !! Sen Kom linda på svensk fastighetsförmedling Hon gav mig en vättig värdering och förklarde verkligen för mig vad jag bör och inte bör göra för att höja värdet. Små enkla knep helt enkalt. Inte som nästa mäklare som tyckte jag skulle lägga en matta över en fläck på min parkett. Sist kom Svenska mäklargruppen och han va fan inte klok. Prata bara om hur biligt det va att anlita honom och att han han många spekulanter. Sen när han ringde mig och fråga hur det går och jag sa att jag valt en annan mäklare så blev han såååå förbannad. Jag vill i allafall rekomendera linda. Hon är ärlig och väldigt flexibel. Hon är verkligen ett stöd hela tiden. Hon är med på fotograferingen och hon ringer typ 15 ggr om dagen för att hålla dig lugn ( Hon sa till mig att jag aldrig ringt en kund så många gånger om dagen som dig, så ni inte har för höga förväntningar). Kort och gott en prisvärd mäklare som faktiskt står för det hon säger. Prata med en kompis som köpte hus via skandia mäklarna där mäklaren sa att deras besiktning och innehåller en försäkring. När det sedan upptäktes fel i huset va det fortfarande säljaren som skulle betala. Mitt radhus såldes inom det spann linda la värderingen och inte 400 000 mer.
1...91011121315