Massage i Stockholm

46 rekommenderade massörer i Stockholm kommun

Söker du efter en duktig massageterapeut i Stockholm? Här på Reco.se kan du se tidigare kunders och patienters omdömen och rekommendationer för att du ska kunna hitta en massageteknik och terapeut som passar just dig och dina behov!

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från massörer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Efi V
    Efi V: Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Väldigt nöjd med fotvården jag fick. Kommer att gå flera gånger dit. Rekommenderas gärna !
  • Driver du rehabklinik i Stockholm?

• Lilian L
    Lilian L: En helt perfekt medicinsk fotvårds behandling. Noggrannhet till 100%. Känner mig mycket nöjd. Kan varmt rekommenderas.
  • Gisela D
    Gisela D: Mycket trevligt och proffsigt bemötande och behandling. Kan varmt rekomnenderas!
  • Ida T
    Ida T: Salong Tid ger alltid ett väldigt professionellt intryck. Man blir också bemött med värme och känner sig alltid ompysslad när man går därifrån. Jag har både permanentat och klippt frisyr där, och blivit mycket nöjd med båda delar. Jag har också blivit rådd till fortsatt hantering av respektive frisyr med mycket tillfredsställande resultat. Jag är glad att jag valt att gå till Salong Tid för att ta hand om mitt hår.
  • Owe W
    Owe W: Har haft så stora problem med min rygg att jag inte kommer upp ur sängen på morgonen, utan att jag får rulla ut från sängen. så jag blev rekommenderad att gå till Hälsofrid där jag träffade Liza Grape som efter 1 timmes behandling tog tag i min trasiga rygg Dagen efter åkte jag skidor och är så överlycklig nu Kan varmt rekommendera Liza och hennes behandlingar och då har jag innan Lizas behandlade händer provat på både den ena efter den andra massören och kiropraktorn Stort tack
  • Anne K
    Anne K: Mycket bra terapeuter och varmt mottagande.
  • André I
    André I: Bra och professionellt bemötande. Fick hjälp med träningsövningar och rådet att vila vaderna minst en månad till efter det att vaderna känns bra.
  • Sara
    Sara: Rosa Maria är hjälpsam och trevlig. Vill gärna att man ska få en bra upplevelse. Frågar om man har speciella besvär, ger en tips vad som passar just ens egna "problem" osv.
  • Marcus H
    Marcus H: Jag har anlitat Sofia Boman som PT och massör. Sofia har varit engagerad, energigivande, peppande och extremt kunnig. Som PT hjälpte hon mig att ta fram ett träningsprogram som passade mina förutsättningar perfekt. Sofia och programmet hjälpte mig att få disciplin, muskelmassa, viktnedgång och dessutom hålla mig skadefri. Senare har jag haft två träffar med Sofia för utveckla min teknik och mitt pass. Båda har varit utmärkta och jag kände mig motiverad när jag gick därifrån. Som massör är Sofia fantastisk. Hon hittade snabbt ömma muskelgrupper i rygg och nacke samt hjälpta mig strecha benmusklerna. När jag lämnade sessionen var jag avslappnad och kände att kroppen var lättare.
  • Berit Margareta Elisabet C
    Berit Margareta Elisabet C: Blev snabbt mottagen. Trodde inte så mycket å besöket efter åratal av olika behandlingar och diagnoser. Efter ett par besök hohade det hänt under I min kropp
  • Karin P
    Karin P: Var där idag och fick benen vaxade och fransarna färgade. Jättegullig tjej som gjorde ett toppenjobb! Jag kommer tillbaka!
  • Sofie K
    Sofie K: Kim är otroligt lugn, lyhörd och varm och har totalt fokus på kunden. Hon kände in mina behov och anpassade behandlingen efter mig. Hon delade med sig av intressant information om muskler och bindväv, vilket jag gett mig lite nya perspektiv på hur jag kan ta hand om mig själv bättre! Rekommenderas starkt!
  • Karin P
    Karin P: Bäst i test! Som riktigt bra massage ska vara. Klockrena träningstips fick jag också! /Karin
  • Frank Å
    Frank Å: Från första mailkontakten har det varit ett trevligt bemötande. Jag var förväntansfull efter att ha läst andras recensioner. Tom visade på stor respekt för mig och var inlyssnande. När han började massera frågade han flera gånger om jag ville ändra på något, om jag frös, om jag ville ha en kudde. Efter 90 minuter var jag helt mör och mycket nöjd. Lokalen var bra och ren. Handdukarna luktade gott och Tom var mycket sympatisk. Stort TACK
  • Susan N
    Susan N: Viktor är är mycket professionell och erfaren massör, han kombinera olika typer av massage då han först lyssnade på mig som kund vad jag behöver för behandling. Jag fick också testa på par biomagnetism behandling liten stund vilket jag aldrig har prövat förut Det var ett extra Plus. Jag är väldigt nöjd av behandlingen i helhet och rekommenderar varmt Victor som massör
  • christina malin i
    christina malin i: Skön idrottsmassage och migränmassagen var bland det bästa att rekommendera i förebyggande syfte! avslappnande och proffsig miljö!
  • Emil L
    Emil L: Riktigt bra massör i fina lokaler. Värd att besöka för både behandling av problem eller för en stunds avkoppling. Rekommenderas varmt!
  • Gunvor M
    Gunvor M: Jag har vid behov gått hos Thomas Wolf på Andromeda i 16 år. Jag tränar en hel del och har haft problem med höft och knä m.m. Genom mitt arbete fick jag tennisarmbåge. Allt detta har Thomas fixat till. Jag är otroligt glad över att Andromeda och Thomas finns.
  • First-Name L
    First-Name L: Har ägt 3 spa i livet. Men Hotspring spa har en support som är outstanding! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Kommer fortsätta att vara deras kund.
  • Driver du rehabklinik i Stockholm?

Områden i Stockholm
Bagarmossen  (1 st)
Sätra  (1 st)
Gärdet  (1 st)

Massage i Stockholm

Massage har använts som en medicinsk teknik i flera tusen år. Både i 200-talets Kina, Romarriket och antikens Grekland användes massage som botemedel för bl.a. huvudvärk, hjärtproblem och som avslappning för musklerna. Tidiga olympiska idrottare både började och avslutade träningen med massage, som även kunde ses som en konst i sig själv.

Eftersom teknikerna funnits så länge finns det oändligt många metoder som alla har mycket gemensamt, men också är väldigt olika. Det är viktigt att du vet varför du vill ha massage innan du väljer vart du ska gå. Vill du slappna av och ha en lugn stund kan en klassisk massage på ett spa vara något för dig. Är det snarare ömmande muskler eller leder som gör att du söker något som kan lätta smärtorna kan en naprapat eller sjukgymnast hjälpa dig med idrottsmassage. Energimassage, yogamassage...ja, det finns som sagt många tekniker att välja bland.

Vi på Reco.se önskar dig lycka till och hoppas att du ska hitta en bra massage i Stockholm!