Renovera kök i Stockholms län

Köket är för många hemmets hjärta och det är viktigt att det passar just dig och din familj. Ska det finnas en köksö eller plats för matbord? En bardisk att äta frukost vid, mycket skåp och lådor eller ska allt stå framme på öppna hyllplan? Det finns många stora och små detaljer som ska tänkas igenom när ett så viktigt projekt ska påbörjas.

Har ni funderat ut vilka funktioner köket ska ha? Bra. Då kan det vara dags att börja leta vitvaror, välja ytskikt och kanske till och med rita upp köket hos en arkitekt. Många köksleverantörer gör en skiss utan kostnad eller köpkrav. Där kan ni få tips och råd samt se hur er första design av det nya köket ser ut. Kanske inser ni att det där skåpet faktiskt passar bättre i det andra hörnet eller att det nog vore snyggare med färgade luckor ändå.

Nästa steg blir att bestämma hur mycket ni ska göra själva och vad ni behöver ta in hantverkare för. El och vatten kan vara bra att låta någon yrkeskunnig ta hand om för att inte riskera några felkopplingar. Tänk på små detaljer när det gäller detta. Var kommer ni vilja koppla in brödrost och mixer? Var ska diskmaskinen placeras för att göra det så enkelt som möjligt att plocka i och ur den? En upphöjd diskmaskin eller ett väl placerat eluttag kan göra stor skillnad och ta ditt nya kök från "bara ett kök" till "drömköket!".

Har ni funderat klart på alla detaljer och vill bara komma i kontakt med köksleverantörer och hantverkare? Här på Reco.se kan du läsa vad tidigare köksrenoverare sagt om olika företags och hantverkares insatser. Nu är det bara att börja be om offerter och snart har ni drömköket på plats!

Renovera kök
Värmdö  (2 st)
Norrtälje  (1 st)

Topp 19 köksrenoverare i Stockholms län

• Karin
    Karin: Mycket kompetenta och noggranna .
  • Ann B
    Ann B: En mycket bra leverantör och utförare, som sätter sig in i hur det skall bli och se ut; kommer med konstruktiva förslag o hållar vad de lovat
  • Suhail S
    Suhail S: Helrenovering av ett toaliet och två badrum på en gång -Mycket bra och detaljerad offert - Bra bemötande, noggrannt och snabbt genomfört arbete, vänlig personal.
  • Jannecke Helena A S
    Jannecke Helena A S: Ett mycket välgjort jobb för att byta befintlig trall till komposit. Jag kan verkligen rekommendera AT Entreprenad.
  • Jenny R
    Jenny R: Vi är väldigt nöjda, de var mycket proffsiga och tillmötesgående, från det första hembesöket tills allt var klart. Vi fick hjälp med rivning av det gamla köket, rivning av en vägg och hela monteringen av det nya köket, inkl. golvläggning.
  • Rene S
    Rene S: Har använt Arex Bygg för totalrenovering av ett badrum och en gästtoa med riktigt snyggt resulttat. En skicklig och proffsig firma.
  • Belink Ab B
    Belink Ab B: Kan rekommendera ASC tydlig, trevligt och kan speciellt rekommendera att använda Viktor som projektledare. Då tar han hand om eventuella diskussioner med entreprenör och väljer ut rätt företag för ert projekt. Utesluter mycket missförstånd och sparar tid för er. Tack för ett bra samarbete!:)
  • Svante Matteus L
    Svante Matteus L: Ärvinge hjälpte mig med renovering av ett badrum. Mycket bra rådgivning, fackmässigt utfört samt gott bemötande, skulle anlita dom igen!
  • Lars A
    Lars A: Vi hade tidigare anlitat en(annan) firma för att renovera köket i vår nya villa. Den renoveringen gick allt annat än bra och bokstavlingen ALLT gick fel. PGF Bygg med Artin som byggledare kom in och löste hela situationen på ett fantastiskt sätt. Hela historien är smått sensationell och delvis tragisk och det går inte att skriva allt här, men en sak är säker: Artin & PGF Bygg är i särklass de mest professionella hantverkare och fina människor jag träffat. Jag har själv renoverat lägenheter och är uppväxt med en Far som drivit byggföretag hela mitt liv så jag vet vad jag talar om. PGF Bygg har överträffat alla våra förväntningar när det kommer till resultat & bemötande. För mig är bland det viktigaste när man anlitar en firma att det finns ett förtroende och att det hålls hela vägen. Jag kan gå i god för PGF Bygg i alla lägen och kommer aldrig anlita en annan firma! Ett gott råd till dig som letar efter hantverkare: Anlita dessa. Skulle dom vara dyrare så finns det i så fall en anledning och det kommer vara värt det! Jag förstår om texten ovan kan låta något överdriven och någon kanske undrar kring äktheten i det jag skriver, men det som står kan jag stå för till 100%. Jag har i övrigt ingen annan relation till företaget utöver arbetet dom genomfört. Jag ställer gärna upp som referens om i vill se resultat på jobb och känna er för mer, därför säkerställer jag att PGF Bygg har mina kontaktuppgifter och att dessa får lämnas ut. Hälsningar Lars A Sollentuna
  • Annika K
    Annika K: Jag är mycket nöjd med företaget. Alla var tillmötesgående, noggranna, snabba och proffsiga. Resultatet blev jättebra och dessutom var alla supertrevliga. Jag har inget negativt att säga och kommer att anlita dem snart igen!
  • Knut R
    Knut R: Byggde badrum, bastu och separat Toalett våren 2017. Arbetet utfördes på utsatt tid med med mycket bra kvalitet, där det enda strulet, blev en rörmokare som hade lite brotom med avlopp till handfat, men det fixades fort och utan problem. Hög finish på kakelarbete.
  • David K
    David K: Vi anlitade Oscar Bygg & Badrum för en ombyggnation av två lägenheter: en skulle bli större och totalrenoveras (ytskikt, golv, kök och badrum) och den andra lämnas orörd, men mindre. På kortare tid än avtalat och på budget levererade teamet i Hammarbyhöjden ett förstklassigt arbete med hög nivå av yrkesstolthet och noggrannhet. Kommunikationen med totalentreprenör och hantverkare fungerade bra. Enda mindre anmärkning är köksinstallation som inte känns som det höll samma toppklass som övriga delar, men fullgott nog. Vi är mycket nöjda och rekommenderar dem varmt!
  • Bengt F
    Bengt F: Total yttre renovering av fritidshus från 1948. Först revs allt taktegel, varvid konstaterades att en del råspont behövde bytas. Efter det las ny papp, läkt och nytt tegel. Därefter revs befintlig befintlig träfasad som sedan tilläggisolerades innan ny fasad spikades och målades. Mycket bra bemötande både av ansvarig entreprenör och utförare. Speciellt nöjd med att alla tider hölls. Även tilläggsarbeten utfördes till full belåtenhet. Korrekt fakturering med ROT-avdrag. Innan beställning fick vi referens som kontaktades och lovordade företaget. Jag instämmer till fullo i detta.
  • Androniki M
    Androniki M: Väl utfört arbete. Professionellt. Rekommenderas varmt.
  • Maria G
    Maria G: Fantastiskt team som lade klinkers på mitt badrumsgolv efter tidigare problematik med microcement (utfört av annat bolag). Resultatet blev så fint och bemötandet har varit 10 av 10. Vid minsta lilla frågetecken eller korrigering har jag fått svar och hjälp direkt, vilket har fått mig att känna mig trygg under hela processen från start till slut. Rekommenderar starkt!
  • Magnus A
    Magnus A: Stor kompetens och mycket väl genomförda jobb.
1...101112