Renovera kök i Stockholms län

Köket är för många hemmets hjärta och det är viktigt att det passar just dig och din familj. Ska det finnas en köksö eller plats för matbord? En bardisk att äta frukost vid, mycket skåp och lådor eller ska allt stå framme på öppna hyllplan? Det finns många stora och små detaljer som ska tänkas igenom när ett så viktigt projekt ska påbörjas.

Har ni funderat ut vilka funktioner köket ska ha? Bra. Då kan det vara dags att börja leta vitvaror, välja ytskikt och kanske till och med rita upp köket hos en arkitekt. Många köksleverantörer gör en skiss utan kostnad eller köpkrav. Där kan ni få tips och råd samt se hur er första design av det nya köket ser ut. Kanske inser ni att det där skåpet faktiskt passar bättre i det andra hörnet eller att det nog vore snyggare med färgade luckor ändå.

Nästa steg blir att bestämma hur mycket ni ska göra själva och vad ni behöver ta in hantverkare för. El och vatten kan vara bra att låta någon yrkeskunnig ta hand om för att inte riskera några felkopplingar. Tänk på små detaljer när det gäller detta. Var kommer ni vilja koppla in brödrost och mixer? Var ska diskmaskinen placeras för att göra det så enkelt som möjligt att plocka i och ur den? En upphöjd diskmaskin eller ett väl placerat eluttag kan göra stor skillnad och ta ditt nya kök från "bara ett kök" till "drömköket!".

Har ni funderat klart på alla detaljer och vill bara komma i kontakt med köksleverantörer och hantverkare? Här på Reco.se kan du läsa vad tidigare köksrenoverare sagt om olika företags och hantverkares insatser. Nu är det bara att börja be om offerter och snart har ni drömköket på plats!

Renovera kök
Värmdö  (3 st)
Norrtälje  (1 st)
Vaxholm  (1 st)
  • Abdifitah Y
    Abdifitah Y: Noggrann, organiserat och duktiga hantverkare! Skulle rekommendera varmt SS Renovering & Bygg till behövande av hantverkare med erfarenhet!
  • Gullvi S
    Gullvi S: Jag är nöjd! Två proffsiga killar som skötte allt till belåtenhet!
  • Semih
    Semih: Vi anlitade Mellqvistbygg för att helrenovera vår lägenhet (renovera och skapa nya badrum, ändra planlösning, flytta dörrar etc). Allt från offertdiskussion, projektledning, problemlösning, kommunikation och slutresultat var över förväntan. Vi upplevde hela processen mycket positivt och vår dedikerade projektledare Naser var fantastisk, kom med förslag som vi aldrig hade tänkt på och var alltid tillgänglig för diskussion. Vi ger våra bästa rekommendationer!
  • Jessica M
    Jessica M: Jag är supernöjd med resultatet! Jag tog fram mina önskemål för hur den nya planlösningen skulle se ut och Saniq Bygg AB förverkligade dem. Inför bygget var jag lite orolig eftersom det var mitt första projekt men när arbetet väl började märktes det tydligt att de hade stor erfarenhet och visste vad de gjorde. Samarbete fungerade väldigt bra genom hela processen.
  • Byggovia AB

Verifierat företag
    7 omdömen
    Casper A
    Casper A: Professionell, ärlig, lösningsorienterad och skickliga.
  • Jan Rikard P
    Jan Rikard P: De byggde ett riktigt fint pooldäck av komposittrall. Hårt jobbande, noggranna, höll tider och kom med goda idéer. Kan bara rekommendera dem.
  • Johan S
    Johan S: Tillbyggnad på hus: JG Montage var med från start till mål med gjutning av platta till, målning, snickerier in och utvändigt. Jobbet som gjordes var av hög kvalitet. Bemötandet var mycket bra, bra dialog löpande, vilket gjorde att saker löstes löpande.
  • Ingrid Linnéa W
    Ingrid Linnéa W: ABA renoverade vår gästtoalett och vi är mycket nöjda med vårt val. Hög kvalitet på arbetet, jättebra samarbete mellan olika yrkeskategorier, pålitliga, lätta att ha att göra med, höll tidsplanen och dessutom till ett bra pris! Vi rekommenderar verkligen denna firma, och kommer att välja dem igen vid behov. Tusen tack Emin och övriga gänget!
  • Ferdinando P
    Ferdinando P: Super snabb jobb och trevligt människa.
  • Michel R
    Michel R: Vi är oerhört nöjda med JMD Kakel som lyckats överträffa våra förväntningar bortom vår vildaste drömmar. Matias Dayan, JMD Kakels ägare och huvudkontakt, var ett levande föredöme under hela renoveringensprocessen av våra två badrum. Han tolkade i ett tidigt skede våra önskemål till ett par förslag som inte bara uppfyllde lagkravet men även var estetiskt tillfredställande. Vi vill därför tacka Matias (och JMD Kakel) samt ge honom våra allra bästa rekommendationer för liknande eller andra typer av renoveringar. Michel och Maria Rizk
  • Viatcheslav R
    Viatcheslav R: Har gjort ett väldigt bra arbete och har ansvarskänsla.
  • Kuryakos B
    Kuryakos B: Proffs på tak och sol. Duktiga, yrkesstolthet
  • Elin B
    Elin B: Servea Entrepenad hjälpte mig att total renovera min lägenhet. Jag fick hjälp med att ta bort allt tapet och bredspackling av väggar + tak. Dom slipade mina golv och betsade dom vita, kanon fina! Sen hjälpte dom mig även med att riva ut mitt gamla kök och installerade ett nytt Ikea kök. Mycket bra kommunikation med löpande uppföljning, kan varmt rekommendera Servea.
  • Nihat Ö
    Nihat Ö: Vi har tillsammans genomfört flera projekt med E.H.O Bygg & Entreprenad AB och samarbetet har varit fantastiskt och effektivt varje gång. Senast utförde vi ett projekt tillsammans i Kungens Kurva hos O’Learys (Spökhuset). Även där levererade vi ett mycket bra resultat tack vare tydlig kommunikation och starkt teamwork. De är ärliga, professionella och mycket lätta att arbeta med. Vi ser fram emot fler gemensamma projekt framöver Vänligen NIVION BYGG AB
  • Ulrica P
    Ulrica P: Byggpower har hjälpt mig/oss vid flertalet gånger. Dwight med team har byggt om ett badrum, ett kök samt en tvättstuga åt oss. Alla tre totalrenoveringarna har levererats med perfektion. Jag/vi är mer än mycket nöjda och kan inget annat än att ge våra starkaste rekommendationer.
  • Nicklas J
    Nicklas J: Anlitat detta byggbolag och en av få gånger jag är TOTALNÖJD med allt! Inga småfel någonstans, hade priset varit lite billigare hade det blivit 5STAR !
  • ILO Group AB

Verifierat företag
    9 omdömen
    Sophie W
    Sophie W: Vi anlitade Ilo Group AB för vår köksrenovering och är mycket nöjda med resultatet och deras genomförde av projektet. De rev vårat gamla kök, la in klinker på golvet och satte upp vårt nya Epoq kök. Allt inom en rimlig tidsram. Vi fick ett bra bemötande från början och vi hade en bra kommunikation genom hela projektet. Det var enkelt att få tag på dem och de svarade alltid snabbt på våra frågor. Vi uppskattade särskilt att de var ett bra stöd när vi behövde fatta olika beslut. De kom med kloka råd och hjälpte oss även med att hitta innovativa lösningar. När det dök upp oväntade utmaningar under renoveringen hanterade dem även det på ett proffsigt sätt. Vi är mycket nöjda med projektet och slutresultatet.
  • Charlotta S
    Charlotta S: Snabbt o enkel kontakt,. Startade och i tid och blev klara 2,5 dagar vilket jag isälv inte trodde Golvläggning av ekparkett i alla rum, samt byte av golvlister.
  • Fredrik M
    Fredrik M: Plattsättning där det krävdes lite extra och det gjorde man jättebra! Bra kommunikation och fint bemötande. Kändes som att man var mån om att det fr a skulle bli bra och som vi önskade. Inte 100% perfekt hela tiden men man korrigerade vid påpekande. Kan varmt rekommenderas.
  • Pim B
    Pim B: Fick ett bra bemötande vid offertförfrågan Byggledaren Enar va mycket lätt att kommunicera med och höll alla dead lines Kan utan problem varmt rekommendera denna firma Pim
  • Rola T
    Rola T: Ett proffsigt och alltid trevligt bemötandet. Försökte alltid att hitta bra och genomtänkta lösningar när problem uppstod, öppna för förändringar och nytänkande möjligheter. Höll tidsplanen, har bra kontakt med företag de samarbetar med, hjälpte alltid till med att hitta rätt varor o tjänster. Arbetat på ett rent och ansvarsfullt sätt mot oss, inom jobbet och gentemot grannar i huset. Vi är jättenöjda med arbetet som utfördes, och rekommendera dom varmt, vi skulle anlita dom igen om vi behövde.
  • Tommy G
    Tommy G: Jag hade 2 st duktiga snickare som på 8 dagar både böt panel och målade hela huset 2 gånger. Min fru och jag är helt nöjda.
  • Marketta S
    Marketta S: Trevligt bemötande , levde upp till våra förväntningar . Noggrann. Vår upplevelse har varit väldigt bra . Rekommenderar verkligen R2 entreprenad . Byte av fasad och målning av kedjehus , målning av garage .
  • Magnus J
    Magnus J: Jag anlitade detta Byggteam Årsta för en totalrenovering av vår lägenhet och är mycket nöjd. Ett familjärt och trevligt team som är lyhörda för kundens behov och alltid försöker hitta de bästa lösningarna. Arbetet höll hög kvalitet och utfördes till ett överkomligt pris. Kan varmt rekommenderas.
1...8910111213