Olivia L:
Stället andas verkligen en härlig miljö. Jag blir alltid på bra humör när jag går hit! Servicen är bättre än bra och maten likaså. Det är helt klart en ny Stockholms favorit!
Sigrid Rose-marie L:
Jag besöker regelbundet Il caffe på Bergsgatan. Två senaste gångerna har det varit smutsigt och misskött utomhus. Grus på marken, (ingen städar?) stora ogräs i krukorna, en del växter döda, ( ingen vattnar?)toaletten är "out of order". Kort sagt ganska sunkigt intryck.
Skärpning! Hur svårt kan det vara att sopa upp gruset utomhus?
Kaffet är dock superbra!
Nikola T:
Avnjöt nyligen en tre rätters middag som vi avrundade med en Tortino Caldo Al Cioccolato Fondente (Chokladfondant :-)som smälte i munnen, en dubbel espresso samt en liten grappa. Fantastiskt trevlig hovmästare. På återseende.
Evelina A:
Bland de bästa thaiställena i Sthlm. Alltid fullt vid lunch, men det är ändå aldrig problem att få bord om man orkar stå och vänta (eftersom maten alltid tar lite tid). Dock verkar de ha minskat ner ganska rejält på mängden kött i rätterna på senaste, trist.
Jesper A:
Litet och intimt, med en härlig retro- och kvarterskänsla. Ett ställe som bryter mot "moderna" kaféer med sin pain chocolat och polaine mackor. Plus grymt kaffe. Passar bäst för den som har lite bråttom, superbra service.