Takläggare i Stockholms län

Att renovera sitt eget tak kan låta lockande när man tänker på kostnaden för att ta in en kompetent hantverkare, men det kan resultera i mycket jobb. Var ledig när du är ledig istället för att klättra runt på stegar hela dagarna och hyr in en takläggare!

Beroende på storleken på din takrenovering krävs det självklart olika mycket jobb och skicklighet. Dock är takläggning ett hantverk och antagligen vill du helst inte att taket varken ska läcka eller rasa in. Därför kan det vara smart att anlita någon som har koll på hur mycket taket bör luta för att vara tillräckligt vattenavvisande, vilka balkar som är bärande i takstommen och vilken typ av takpannor eller innertak som kommer passa bäst för ditt hus.

Här har vi listat takläggare i Stockholms län, med de bäst rekommenderade och aktuella i toppen förstås. Vill du hellre hitta en takläggare som bor närmare dig? Klicka dig vidare till din ort för att se de bäst rekommenderade i ditt närområde!

Vi hoppas att du ska hitta en riktigt duktig takläggare för ditt jobb och att du skriver ett omdöme när taket är klart!

Orter i Stockholms län
Sundbyberg  (1 st)
Danderyd  (1 st)
  • Takdax

162 omdömen
    Takdax hjälper er med taket! Vi är specialiserade på tak och står för långsiktigt hållbara och täta tak. Service, trygghet och ansvar är våra ledord.
    Shahriyar Z
    Shahriyar Z: Jag anlitade detta företag när jag upptäckte en läcka i taket och behövde akut hjälp. Jag blev mycket imponerad av hur snabbt de agerade och löste problemet. Arbetet utfördes med hög professionalism och yrkeskunskap. Jag rekommenderar varmt detta företag och vill rikta ett särskilt tack till Gabi för den utmärkta servicen. A++++++++++
  • Välkommen till Lundgren Takvård AB! Vi förlänger livstiden och kvaliteten på ditt tak.
    Maria D
    Maria D: Fick en mycket prisvärd offert på takomläggning som genomfördes mycket noggrant och bra! Killarna som var här var superduktiga och höll rent och snyggt - inget skräp eller rester lämnades kvar. Rekommenderas skarpt!
  • Brf S
    Brf S: Vi tog hjälp av Stork Housing för att projektera och utföra en asbestsanering och lägga nytt golv i vårt trapphus. De var väldigt proffsiga när det kom till kommunikation både med oss och med de boende. Så fort oförutsedd problematik dök upp löste de det och höll dialog med oss och kom med kreativa lösningar. De höll tidsplaneringen till punkt och pricka och arbetet gjordes noggrant och väl. Processen gick väldigt smidigt och slutresultatet blev prima; vi är mycket nöjda kunder!
  • Karlfeldt Bygg AB

29 omdömen
    Mr K
    Mr K: Effektivt, nogsamt med tydligt duktig hantverkare/snickare och det med en känsla att hålla området rent, städat och fräscht. Vi kan och kommer att rekommendera Karlfeldt Bygg till andra.
  • Jonatan W
    Jonatan W: Jag blev kontaktad av HK entreprenad angående en besiktning på mitt plåttak och det visade sig att jag hade problem som behövde åtgärdas, jag tog in flera offerter och valde tillslut att gå vidare med HK. Efter 3 veckor står jag här idag med ett helt nytt plåttak! Jag är mycket nöjd med processen samt resultatet och kommer starkt rekommendera. Tack! / JW
  • Byggimperium Sverige AB

40 omdömen
    Mathias E
    Mathias E: Vi anlitade Byggimperium för att putsa en fasad på vår villa som hade en skada på grund av dålig avrinning. Från första kontakt, när vi gick igenom vad vi önskade göra, fungerade allt fantastiskt smidigt och vi fick ett väldigt bra bemötande och vägledning. Allt arbete startade, pågick och avslutades i avtalad tid till den kostnad som vi kommit överens om. Vid frågor som kom upp hade vi direkt kommunikation och kunde lösa det utan några som helst krångligheter. Vi gjorde även en tilläggsbeställning som smidigt hanterades. Helt exemplariskt! Resultatet blev riktigt bra och uppfyller allt precis som vi önskat. Har försökt komma på något som skulle kunna ha gjort annorlunda, eller förbättras, men kan inte komma på något. Sammanfattat är vi helt enkelt otroligt nöjda.
  • Vi kan allt om tak!
    Mikael J
    Mikael J: Proffesionellt, tydligt och punktligt
  • Mälardalens Hantverkargrupp AB

26 omdömen
    Marie W
    Marie W: God dialog och lyhörd kommunikation. Väl utfört arbete helt enligt överenskommelse.
  • STB Svenska Takbeläggningar erbjuder en helhetslösning och arbetar alltid med samma genuina service oavsett om du beställer som privatperson eller företag. Välkommen!
    Nils P
    Nils P: Jag köpte en takrenovering. Mycket bra bemött av företaget från början med offertgivning och besök på platsen och därefter hela förloppet fram till överlämnande av garantibevis. Det är 3:e gången jag anlitat företaget och lika proffsigt varje gång.
  • FF Bygg Sthlm AB

28 omdömen
    Vi gör det enkelt för dig. En kontaktperson för hela projektet där vi tar totalt ansvar.
    Jonas F
    Jonas F: Punktlig och gjorde ett ordentligt jobb på utsatt tid (trots att jag gjort ett ogenomtänkt val av blandare till duschen, som krävde speciallösning. Han fixade det.)
  • VERTEX TAK AB

24 omdömen
    Fredrik L
    Fredrik L: Mycket bra och tydlig kommunikation genom hela projektet, från offert till slutbesiktning. Arbetet utfördes på ett mycket professionellt sätt. Jag kan varmt rekommendera VERTEX TAK
  • Fm Partners Entreprenad AB

24 omdömen
    Cristina V
    Cristina V: De är otroligt professionella: duktiga, seriösa, håller vad de lovar, bra planering, utmärkt samarbete och inte alls dyre Vi tackar jätte mycket för ett välutfört arbete
  • Vi tar uppdrag inom tak och fasad i Stor-stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna! Välkommen!
    Stefan G
    Stefan G: Grabbarna är nu klara med vårt hus. Dom har gjort ett fantastiskt professionellt arbete med en noggrannhet som är imponerande, dessutom glada och trevliga. Och vilken arbetsledare, otroligt proffsig. Vi är mycket nöjda med att vi anlitade er. Huset är som nytt. Ett hjärtligt tack !!!! Anita o Staffan Grandin Mälarhöjden
  • Proffskonstruktion Stockholm AB

20 omdömen
    Sven-åke S
    Sven-åke S: Vi anlitade Proffskonstruktion för byte av vindskivor på hus och garage. Under detta arbete stötte de på lite dolda som vi lade till offerten. De utförde arbetet noggrant och proffesionellt. Vi frågade därför om de också kunde måla om hus och garage. Vi enades om ett pris för detta och de har nu slutfört uppdragen. De har varit enkla att samarbeta med och har gjort ett bra jobb. Vi är mycket nöjda och har därför gett dem ytterligare ett uppdrag.
  • Moderna Tak Stockholm AB

22 omdömen
    Örjan W
    Örjan W: Fick offert för takbyte från tegelpannor till plåttak från Moderna Tak. Priset inkluderade allt inklusive byggnadsställningar, container mm. Dom kom i utsatt tid och blev klara innan estimerad sluttid. Mycket trevliga killar - meddelar när dom kommer och lämnar. Tar upp problem som ej varit kända och för en bra diskussion om bästa åtgärd - innan dom går vidare. Mycket noggranna med detaljer som påverkar det färdiga intrycket av takbytet. Valet och rekommendationen att byta till plåttak var perfekt. Slutresultatet är över förväntan. Mina rekommendation till Philip och Moderna Tak !
  • Maud W
    Maud W: Mycket trevligt bemötande. Ansvarsfulla och höll tidsramen. Kom med förslag på lösningar som var bra för föreningen. Både ekonomiskt och tidsmässigt. WOW vilket bra företag. Rekommenderas
  • CRV Plåtslageri AB

18 omdömen
    Martin S
    Martin S: Jag fick kontakt med Roger på CRV Plåtslageri och fick genast bra kontakt. Efter vårt första möte kände jag att vi nu fått tag på ett företag där man vet vad man pratade om, hade respekt för mig som kund, och skulle kunna leverera. Arbetet blev sedan så bra som vi från början hade hoppats på. Duktiga plåtslagare, tidsramar som höll, kommunikation när det behövdes. Allt det plåtarbete vi ville få gjort blev snyggt, prydligt och precis som vi tänkt oss! Livet skulle vara enkelt om alla företag man köpte tjänster av var som Roger och hans killar på CRV Plåt!! Martin Scholz / Efter jobb vid Alviks torg.
  • Jh Byggmästare AB

Mikael K
    Mikael K: Jag arbetar som hantverkare och har gjort flera uppdrag åt JH Byggmästare AB. Min upplevelse är att de är ett seriöst företag som håller vad de lovar, planerar bra och alltid sätter kunden i fokus. Kommunikationen fungerar smidigt och samarbetet på jobben känns tryggt och strukturerat. Ett bra företag att arbeta tillsammans med. Täby Park Måleri.
  • Stefan A
    Stefan A: Renomåleri tapetserade och målade 4 sovrum. Arbetet utfördes mycket bra och vi blev mycket nöjda med resultatet. Renomåleri var lyhörda för våra behov och önskningar. Arbetet utfördes enligt plan.
  • Mälar Bygg & Tak AB

Johan L
    Johan L: Mitt val av entreprenör för ett omfattande takbyte föll på Mälar Bygg och Tak då de dels låg helt rätt till prismässigt, men även för att deras projektledare Nabbe verkligen visade att han brydde sig om just mitt tak. Detta var något som var signifikant för hela processen, dialogen var konstant positiv och med syftet att jag som kund skulle bli nöjd. Jag är själv i entreprenadbranschen och har 25 års erfarenheter av entreprenörer, men det här gänget utmärker sig positivt. Trots ett mer omfattande arbete än vad som kunnat förutspås så stod företaget för sin offert - snyggt! Jag har bara positiva erfarenheter, från start till slutbesiktigad entreprenad. Jag kan uppriktigt varmt rekommendera Mälar Bygg och Tak. Se till att få Nabbe som projektledare - han är grym! Oskar är en klippa som arbetsledare och om du ska bränna takpapp så efterfråga Juan, jag är mer än nöjd med hans utförande.
  • Djurgården Entreprenad

Ella Z
    Ella Z: Bemötande jag har fått var sakligt, lättsamt, baserat på fakta och mina önskemål. Kraven på fakturering enligt lag var uppfyllda i alla avseende. Kraven på säkerhet var också uppfyllda. Kvalitet för genomfört arbete var av den största betydelsen för mig. Arbetet utfördes enligt plan och personalen var mycket lyhörd för mina synpunkter och önskemål. Leveransen av all material till takbyte ingick i uppdraget. Materialet levererades enligt plan och kontrollerades innan arbetet påbörjades. Regelbundna kontroller av framsteg i arbetet var mycket uppskattade. Arbetet utfördes enligt överenskommen plan och arbetsomfattning. Efter genomfört arbetet är allt återställt snyggt och prydligt. I slutfasen av uppdraget har ledningen tagit kontakt för att stämma av om det finns något som skulle behöva kompletetras eller justeras. Restprodukter, avfal blev hämtade enligt överenskommelsen. Som beställare av uppdraget är jag mycket tacksam och nöjd med hela processen gällande underhåll av taket i min fastighet. Rekommenderar varmt detta företag som pålitlig, kunning, lätsmt att samarbeta och trovärdig.
  • Alimax Bygg & Tak AB

15 omdömen
    Alimax Bygg & Tak är ett företag som erbjuder alla slags tjänster inom snickeri, målning, renovering och tak! Vi är ett team utbildade och erfarna hantverkare som gärna hjälper våra kunder med sina dr...
    Stefan P
    Stefan P: Bra kontakt med Ali som anpassade offerten enligt mina önskemål. Mycket trevlig att ha att göra med och även hantverkarna på plats var mycket trevliga! Jättefint jobb med både fönster, dörrar och taket. Anlitar dem gärna igen!
  • Takfokus Sverige AB

18 omdömen
    Göran G
    Göran G: Professionellt bemötande, tydlig offert, bra jobb utfört i tid enligt ök.
  • Svenska Tak & Puts är en liten firma specialiserad på renoveringar av villor och mindre fastigheter. Vi vill inte bli störst utan bara utföra ett mycket bra arbete.
    Ögrens C
    Ögrens C: Jag skulle renovera mitt tak själv på sommarstugan. När 4 veckor gått stod jag med ett halvtäckt tak och tidsnöd. Jag hittade Svenska Tak och Puts AB via en offertsida. Fick en offert på torsdagen, bestämde mig på fredagen. Tisdag förmiddag dök 6 man upp och kastade sig över uppdraget. Taket var spontat och pappat på tisdagskvällen. Hela taket var färdigt torsdag eftermiddag, städat och klart runt huset. . Allt var utfört enligt hans offert, och han bjöd på det han och jag missat. Jag kan varmt rekommendera Stiven och hans gäng på svenska tak och Puts AB
12345...8