Takläggare i Stockholms län

Att renovera sitt eget tak kan låta lockande när man tänker på kostnaden för att ta in en kompetent hantverkare, men det kan resultera i mycket jobb. Var ledig när du är ledig istället för att klättra runt på stegar hela dagarna och hyr in en takläggare!

Beroende på storleken på din takrenovering krävs det självklart olika mycket jobb och skicklighet. Dock är takläggning ett hantverk och antagligen vill du helst inte att taket varken ska läcka eller rasa in. Därför kan det vara smart att anlita någon som har koll på hur mycket taket bör luta för att vara tillräckligt vattenavvisande, vilka balkar som är bärande i takstommen och vilken typ av takpannor eller innertak som kommer passa bäst för ditt hus.

Här har vi listat takläggare i Stockholms län, med de bäst rekommenderade och aktuella i toppen förstås. Vill du hellre hitta en takläggare som bor närmare dig? Klicka dig vidare till din ort för att se de bäst rekommenderade i ditt närområde!

Vi hoppas att du ska hitta en riktigt duktig takläggare för ditt jobb och att du skriver ett omdöme när taket är klart!

Orter i Stockholms län
Sundbyberg  (1 st)
Danderyd  (1 st)

Topp 25 takläggare i Stockholms län

• INGER S
    INGER S: Jag har anlitat Bodana AB för arbete med min uteplats som är 22 kvm stor. De lade om hela min uteplats med mina gamla plattor som är ca 20-30 år gamla. De gjorde ett fantastiskt fint arbete med mycket duktiga medarbetare. Kommunikationen var utmärkt från offert till arbete med både den ansvarige och hantverkarna. De reparerade också en mur med befintliga stenar längst min tomt. Där är också mina grannar imponerade. Jag kan ge dom de bästa rekommendationer man kan ge, och behöver jag mera hjälp vet jag vem jag ska anlita. Inger S
  • One Punch AB

44 omdömen
    Mohammad M
    Mohammad M: Snabbt, professionellt och prisvärt.
  • Josefin J
    Josefin J: Vi fick hjälp med totalrenovering. Härligt gäng att ha med att göra. Blev riktigt👍
  • Takdax

159 omdömen
    Takdax hjälper er med taket! Vi är specialiserade på tak och står för långsiktigt hållbara och täta tak. Service, trygghet och ansvar är våra ledord.
    Shahriyar Z
    Shahriyar Z: Jag anlitade detta företag när jag upptäckte en läcka i taket och behövde akut hjälp. Jag blev mycket imponerad av hur snabbt de agerade och löste problemet. Arbetet utfördes med hög professionalism och yrkeskunskap. Jag rekommenderar varmt detta företag och vill rikta ett särskilt tack till Gabi för den utmärkta servicen. A++++++++++
  • Lars Erik Anders L
    Lars Erik Anders L: Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
  • Välkommen till Lundgren Takvård AB! Vi förlänger livstiden och kvaliteten på ditt tak.
    Maria D
    Maria D: Fick en mycket prisvärd offert på takomläggning som genomfördes mycket noggrant och bra! Killarna som var här var superduktiga och höll rent och snyggt - inget skräp eller rester lämnades kvar. Rekommenderas skarpt!
  • Svea Tak i Stockholm AB

27 omdömen
    KADIR A
    KADIR A: Säljaren Mathias och arbetsledaren Anders har gett mig en klar bild av arbetet. Jag har fått riktigt bra bild från första dagen till slutet av processen. De försöker inte lura en genom att utöka arbetet onödigt. De tar fullt ansvar för eventuella konstigheter som kan dyka upp under tiden. Generösa och jordnära personer. De som utför själva arbetet sköter sig själva och arbetet tuffar på bra. Rekommenderas starkt!!
  • Anna Mari S
    Anna Mari S: En mycket kompetent och seriös firma med mycket bra service. Plåtslagaren jobbade effektivt och noggrant. Använde dem till mitt takbyte och är mycket nöjd med resultatet. De lämnade också arbetsplatsen väl avstädad.
  • Vi kan allt om tak!
    Mikael J
    Mikael J: Proffesionellt, tydligt och punktligt
  • Elisabeth B
    Elisabeth B: Blev mycket nöjd med arbetet. Trevligt bemötande😊💐 Bra genomgång av uppdraget innan det började. De höll tidsschemat. 👍
  • Tommy M
    Tommy M: Ordning och redan! Pålitliga och riktigt duktiga hantverkare som gjort flera mindre jobb hemma hos oss, bland annat elinstallationer och platsbyggd garderob. Kan verkligen rekomendera!
  • Anna-Clara B
    Anna-Clara B: Vi är mycket nöjda med bemötande, arbetet samt kommunikation med företaget. Vi behövde snörasskydd på våra hus i bostadsrättsförening. Samarbetet var mycket bra, resultatet mycket bra samt en pågående dialog kring oförusedda händelser. Överenskommelserna följdes till punkt och pricka.
  • Kjell Conny Mikael N
    Kjell Conny Mikael N: Renovering av tak med hängduk o betongplattor. Tre utländska killar var här och gjorde jobbet. De kunde inte svenska, kunde knappt nån engelska och var inte direkt kommunikativa men de gjorde ett bra jobb och kommunikationen jag hade med säljaren och arbetsledaren var mycket bra så är väldigt nöjd. Så fort jag hade frågor så fick jag svar omgående via telefon, SMS och mejl. Inget säljsnack om hur bra de var utan de gör jobbet. Kan varmt rekommendera dom.
  • Andreas L
    Andreas L: Skulle renovera kök samt lägga golv i hela lägenheten då vi stötte på Särelinds Bygg genom gott omdöme från grannar som anlitat dem. Under hela renoveringen så har vi haft en god kontakt och de har varit mycket trevliga & tillmötesgående. Arbetet har utförts klanderfritt och som extra plus så har de alltid varit noggranna med att städa efter sig vilket vi har uppskattat mycket. Särelinds kan varmt rekommenderas.
  • STB Svenska Takbeläggningar erbjuder en helhetslösning och arbetar alltid med samma genuina service oavsett om du beställer som privatperson eller företag. Välkommen!
    Nils P
    Nils P: Jag köpte en takrenovering. Mycket bra bemött av företaget från början med offertgivning och besök på platsen och därefter hela förloppet fram till överlämnande av garantibevis. Det är 3:e gången jag anlitat företaget och lika proffsigt varje gång.
  • Joakim E
    Joakim E: Jag har samarbetat med STHLM Capital Bygg AB en längre tid i egenskap av beställare med både entreprenader och serviceuppdrag. Absolut toppkvalitet vad gäller utförandet samt trevlig och kunnig personal . STHLM Capital Bygg AB är väldigt lösningsorienterade och flexibla när problem uppstår samt ser alltid till att hitta kostnadseffektiva lösningar till mina jobb. Jag rekommenderar starkt detta företag.
  • Nils Björn Gustav S
    Nils Björn Gustav S: Lade om taket på ett hus i Enebyberg. Ganska besvärlig takkonstruktion och en hel del virke som behövde bytas ut m.m. Jag valde bort några stora firmor (med konstiga upplägg, franchise m.m.) och tog Christer i stället och det ångrar jag inte. Jag är mycket nöjd med resultatet. Arbetet tog ett par veckor och det har flutit på bra. Christer är kunnig och erfaren, han är lätt att få tag i och kommunicerar tydligt man behöver ta ställning till olika frågor m.m. Christer är mycket pålitlig och håller vad han lovar. Det blir inga överraskningar eller konstigheter eller överpriser. Rekommenderas varmt.
  • Zita L
    Zita L: Superduktiga hantverkare, pålitliga och proffsiga. De har utfört sitt arbete med ett kvalitetstänkande från offert till färdigställd entreprenad. Rekommenderar starkt!
  • Peter N
    Peter N: Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, kakel/klinker i tvättstuga. De ger ett seriöst bemötande, är måna om resultatet och smidiga att samarbeta med, jag kan verkligen rekommendera dem.
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • Saeid H
    Saeid H: Bra kommunikation och nöjd med jobbet
  • Karlfeldt Bygg AB

26 omdömen
    Mr K
    Mr K: Effektivt, nogsamt med tydligt duktig hantverkare/snickare och det med en känsla att hålla området rent, städat och fräscht. Vi kan och kommer att rekommendera Karlfeldt Bygg till andra.
  • Gunhild M
    Gunhild M: Tack vare ett mycket seriöst, trovärdigt bemötande valde vi ATB. Vi har inte ångrat oss, då vi mycket snabbt fått ett jättefint tak där alla moment fungerade perfekt. Offerten var välgrundad och stämde med slutfakturan. Bara det!! Gunhild Matérn, Lillängsdal, Ingarö
  • FF Bygg Sthlm AB

27 omdömen
    Vi gör det enkelt för dig. En kontaktperson för hela projektet där vi tar totalt ansvar.
    Jonas F
    Jonas F: Punktlig och gjorde ett ordentligt jobb på utsatt tid (trots att jag gjort ett ogenomtänkt val av blandare till duschen, som krävde speciallösning. Han fixade det.)
  • Anderz L
    Anderz L: Kan bara säga: Utmärkt! Allt har fungerat bra! Bra och trevlig kommunikation, flexibla och snabbt och snyggt jobbat TACK!