Städningen under all kritik. Fick komma tillbaka och städa om och trots en andra chans inte ok städat. Kommunikationsbrister i språk. Rutavdraget erbjöds EJ trots samtal om det. Otroligt dåligt!! Inte ok. Så, riktigt uselt. Annars bra med tömning av hus.
Klarahem AB
28 omdömen om Klarahem AB
RUTrent.se
Välkommen till RUTrent.se – Din städpartner i hela Stockholm och Uppsala! Letar du efter pålitlig och professionell städhjälp? RUTrent.se är här för att göra din vardag enklare! Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för både hem och företag, alltid...
I am extremely grateful for the work done by KlaraHem. They took care of clearing and cleaning a home with professionalism, compassion, and efficiency. Their team made a difficult task much easier for me, and the result was beyond my expectations. I would gladly recommend KlaraHem to anyone in need of such services.
Tackar KlaraHem för ett otroligt bra utfört arbete. Jag bad om att få tömningen utförd samma vecka som jag kontakta dom då jag var sen ute och de tömde samt städade min fars landställe som innehöll ett hus på 300kvm samt två små utehus på 2dagar vilket jag trodde var omöjligt. Tusen tack, allt var 10/10 poäng, jag rekommenderar KlaraHem !
Min mammas landställe som behövde tömmas blev väldigt väl omhändertaget av Klara Hem. De var mycket måna om säkerheten i min bostad och såg till att allt sköttes på ett tryggt sätt. Vi fick en bra och tydlig värdering av lösöret, och dessutom flera olika försäljningsalternativ för var de mer värdefulla föremålen skulle säljas för att ge bäst resultat. Flera av dessa saker såldes senare ungefär – och ibland nästan exakt – till det värde Klara Hem hade uppskattat, vilket kändes tryggt och professionellt. Tömningen gick snabbt...
Klara Hem värderar lösöret mycket lågt. Vi hade tidigare kontaktat ett annat företag för att värdera, tömma och städa vår fritidsfastighet. Det företaget värderade utvalda delar av vårt lösöre dubbelt så högt som Klara Hem värderade allt lösöre, men hade inte tid att tömma och forsla bort det vid den tidpunkt vi behövde hjälpen. Vi ville ha en helhetslösning så vi kontaktade Klara hem. Tömningen gick snabbt, men en del saker glömdes kvar och hämtades efter vår överenskomna sluttid. Vi fick också påminna om betalningen för...
Vi anlitade KlaraHem för att tömma vår mors 4-rums lägenhet i Stocksund och företaget skötte uppgiften till största belåtenhet. De var trevliga, vänliga och tillmötesgående - både i telefonkontakten initialt och det personliga bemötandet framgent. De svarade snabbt, var punktliga, effektiva, pålitliga, och professionella. Följaktligen anser vi att KlaraHem är värda de allra bästa rekommendationer!
Toppen! Väldigt trevlig kontaktperson, Andreas. Jag använde Klarahem för att tömma och städa mina föräldrars hus. De gjorde allt de sa att de skulle göra på utsatt tid. Städningen var dessutom oerhört bra utförd. Jag är supernöjd och kommer använda dem igen när tillfälle ges.
Det glömdes några saker tex en byrå men annars snabbt och bra. Jag är tacksam om ni inte skickar fler undersökningar i min döda pappas namn under namnet namnet dödsbo dessutom så ni bör se att ni ställer frågor till en avliden person..Tack
Trevligt bemötande av alla, både vid telefonkontakter och vid själva utförandet. Upplevelsen var rakt igenom positiv. Vi uppskattade god tillgänglighet och tydlighet vid beskrivning av vad som kunde erbjudas Ulla-Britta /genom dotter Ann-Sofie
Snabb och bra service Trevligt bemötande
Ordning o reda, allt utfördes på ett föredömligt sätt
Ett fantastiskt bemötande från första samtal till sista. Vi är så nöjda med den hjälp vi fick från Klarahem av tömning av dödsbo. Professionella, trevliga och hjälpsamma, kan varmt rekommendera!
Klarahem tog sig an flytt, tömning och städning av vår verksamhet. Snabb respons och snabbt utförande. Trots stort arbete har det utförts med noggrannhet och allt har hamnat på rätt ställe. Jag tycker tjänsten dessutom varit prisvärd. Tack Tack Andreas, Fredrik och övriga som skött arbetet / Inger
Enkelt, snabbt och effektivt & pålitligt
Gick smidigt och lätt att få allt flyttat, och städat. Med toppresultat
Snabb och proffsig service med ett vänligt bemötande.
Den service jag fick från Klara Hem var helt perfekt. Från den första kontakten till själva utförandet av jobbet. Anmärkningsvärt bra personlig kommunikation. Det var hela tiden lätt att få prata med en ansvarig person. Något jag uppskattade alldeles särskilt. De två personer som genomförde röjningen var erfarna och väldigt hjälpsamma. Städningen genomfördes helt utan anmärkning. Sammantaget är jag nöjd och väldigt tacksam för det stöd den professionella processen gav mig under en annars jobbig tid. Skulle utan tvekan rekommendera KlarahemAB.
Hej! Från det vi träffade Michael på Klara Hem (första kontakt i hemmet gällande dödsboet), har allt varit jättebra! Vi träffade sedan Fredrik gällande själva flytten och där fungerade allt också jättebra, trots att vi missade varann på WhatsApp, så tyckte vi 3 dödsbodelägare att det var jättebra gjort och när sedan deras städare kom och tog hand om sluts städning, så blev allt fantastiskt. Både tvätt maskin och diskmaskin är körda och kyl o frys samt spis är otroligt fint rengjorda. Vi är supernöjda!
I min roll som fastighetsmäklare har jag jobbat med många företag för tömning och städning av dödsbon men ingen har levererat på det viset som KlaraHem har gjort. Jag är djupt imponerad och kan varmt rekommendera till andra. Tack för bra service!
Ett nästan ovanligt tillmötesgående och vänligt bemötande,ingenting var omöjligt.Arbetet utfördes snabbt och kompetent.Slutstädning som ingick i avtalet var SUPER!!!
Enligt förväntan - korrekt och snabbt
Mycket trevligt bemötande. Både tömning av bohag och flyttstädningen gick enkelt att boka, genomfördes bra, snabbt och smidigt. Klart prisvärt
Tömningen av lägenheten fungerade bra men flyttstädningen sköttes inte alls som utlovat. Det var inte alls städat runt elementen, det var stora tussar av damm på baksidan. På badrumsgolvet hittade vi hårnålar. Ugnen var inte alls ren. Vi kommer aldrig mer anlita Klarahem!
Proffsiga, tillmötesgående & har förståelse. Rekommenderar starkt!
Mycket proffsiga och trevliga! Snabba och gott bemötande! Rekommenderar varmt!
Väldigt låg värdering av bohag, liknar bondfångeri. Inte seriöst. Helena A
Undervärderar, far med osanningar och är dyra. Jag valde Circla istället. Mycket bättre på alla sätt!
Tömde och städade ett dödsbo där jag flyttade in. För att nämna några saker som de inte gjorde till en tillfredsställande nivå så: *Av de två förråden som finns så tömde de bara det ena, men städade inte ut det. Det andra rörde de inte. *Torkade inte av alla hyllplan *Torkade inte av utsidan av toaletten *Tog inte ut någonting som satt löst och städade bakom det (förutom spis) dvs, ej under tvättmaskin, ej bakom kyl, ej bakom löstagbara lådor i kyl, ej bakom knappar på spisen (ej inbygd kyl eller tvättmaskin). *Rengjorde...