Mäklarringen Huddinge

Mäklarringen Huddinge

Välkommen till Mäklarringen Huddinge!

Letar du bostad i Huddinge, Fullersta, Stuvsta, Holmgård, Backen, Hörningsnäs Villastad, Sjödalen eller Vidja med omnejd. Tveka då inte att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare på Mäklarringen Huddinge.

Vi hjälper dig oavsett om du är ute efter att köpa en ny bostad eller om du vill sälja din gamla bostad. Vi förstår att en bostadsaffär är en av de kanske största affärerna som du gör i ditt liv. Därför är det viktigt att allt känns rätt, både för köpare och säljare.

Vi erbjuder fri värdering för dig som är nyfiken på vad din bostad kan vara värd. Varmt välkommen in till oss på Mäklarringen Huddinge!

Utmärkelser

3 omdömen om Mäklarringen Huddinge

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Moussa El Masri en del av Mäklarringen Huddinge
    • Huddinge
    2023-03-20 Verifierad kund
    Musse har varit en helt fantastisk mäklare från start till slut. Det som gör Moussa unik är hans engagemang, lyhördhet och breda kunskap när det gäller allt som har med bostadsförsäljning att göra. Utöver det leverade han det lilla extra och kontakten kändes väldigt personlig.

Jag kan starkt rekommendera Moussa som mäklare. Han var värd varenda öre han fick som provision!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Moussa El Masri en del av Mäklarringen Huddinge
    • Huddinge
    2023-03-15 Verifierad kund
    Vi blev bemötta väl och det blev aldrig något besvär.
    Hela affären gick smidigt och enkelt, vi har bara goda saker att säga ang Moussa!
  • sålde sitt hus med hjälp av Moussa El Masri en del av Mäklarringen Huddinge
    • Sköndal
    2023-02-15 Verifierad kund
    Lugnt och bra bemötande. Svarar snabbt vid frågor!
    RAEES