ONAP

Ring 08-559 190 03 onap.se
5.0

7 omdömen om ONAP

Cesar K

Effektiv och professionellt. Rekommenderas starkt !

Städhuset i Stockholm
4.1/5 i betyg av 84 omdömen 4.1 av 84 omdömen
Badge2024

Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.

Alexandra P

Bra bemötande, snabb och bra återkoppling, Onur som jag hade kontakt med var väldigt trevlig i telefonen och tillmötesgående. Städningen var utan anmärkning rent och snyggt blev det. Dom var noga med allt.Jag kan varmt rekommendera ONAP städservice.//Alexandra

Ugur B

Vi är väldigt nöjda med onap då de gör det lilla extra vid städning av vår kontorslokal. Kan starkt rekommendera företaget!

Clean Casa
4.8/5 i betyg av 284 omdömen 4.8 av 284 omdömen
BadgeSixYears

Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o

Fatih A

Bra och snabbt bemötande och noggrant städat. Kan starkt rekommendera företaget.

Felicia S

Otroligt noggrann städning, fantastisk bra service och snabb återkoppling!

Birgittas Städ i Stockholm AB
4.8/5 i betyg av 609 omdömen 4.8 av 609 omdömen
Badge2024

Väl bemött av företaget. Förväntningarna uppnås. Mycket gott samarbete med städerskan.

Fatma D

Super nöjd med städningen. Väldigt professionellt utfört, skinande rent och underbar nystädat doft i huset. ONAP fick i uppdrag att utföra flyttstäd hos min son och även det utfördes utan anmärkning. Tack ONAP!!

Pia S
Skrev om ONAP

Otroligt bra och noggrant företag. Verkligen värt pengarna

CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
4.7/5 i betyg av 1398 omdömen 4.7 av 1398 omdömen
Badge2025

Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon