Perfect Skin Care

Wargentinsgatan 7, 112 29 Stockholm — Visa karta

4.5 i betyg av av 115 omdömen
Perfect Skin Care Kungsholmen är er väg till välmående. Här träffar du CIDESCO utbildade Hudterapeuter med lång erfarenhet och alltid ett trevlig bemötande för att du ska känna dig välkommen och väl omhändertagen.
På salongen erbjuds behandlingar inom såväl diatermi, IPL och medicinsk hudvård som mer traditionella ansiktsbehandlingar, fotvård, naglar, färgning av fransar och bryn eller vaxning. Vi är en komplett skönhetssalong där du som kund ska kunna hitta precis den behandling som passar dig. Hos oss kan du ta en paus och unna dig själv en stunds avkoppling från vardagen, och låt ditt inre och yttre komma i balans.
Varmt välkommen!

Läs vad 115 kunder tycker om Perfect Skin Care

 • ANNE G

  2020-02-03

  Spontant omdöme
  ANNE G skrev om Perfect Skin Care
  Trådning och Ansiktsbehandling
  Claire (Claires Behandlingar) lyfte fram mina naturliga bryn och fick ögonbrynen att gå från katastrof till att se fixade ut utan makeup (tog 2-3 gånger). Lyssnar verkligen på vad man vill och lägger fram realistiska förslag på resultat, riktigt proffsigt.
  Vid ansiktsbehandling anpassas produkterna till ens hudtyp (viktigt för mig med väldigt känslig hy) och får huden att kännas supermjuk. Man känner sig fin när man lämnar salongen! Över förväntan Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Skin Care By Louise Labero
  4.8 / 5 i betyg — 210 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Louise är mycket proffsig, trevlig och kunnig. Jag kan bara rekommendera!"
  LINNÉA S
 • 2019-02-18

  Spontant omdöme
  sara Mazinnipour skrev om Perfect Skin Care
  Efter 3 besök på Perfect Skin har mina bryn återhämtad sig och jag har äntligen fått en tjockare och snyggare form. Så nöjd! Läs mer
  gillar detta
 • Marie S

  2017-09-13

  Spontant omdöme
  Marie S skrev om Perfect Skin Care
  Alltid lika nöjd efter en behandling hos Perfect Skin. Väldigt kunniga och professionella terapeuter och alltid ett varmt välkomnande redan vid dörren. Har varit mest hos Sheri som jag även kommer fortsätta gå hos på grund av hennes engagemang och kunskap om huden. Rekommenderar varmt ett besök. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • Reco tipsar!
  Monas Klippotek
  4.8 / 5 i betyg — 124 omdömen
  Badge2019
  "Får alltid ett väldigt varmt och trevligt bemötande. Mona är en skicklig och lyhörd frisör. Mycket prisvärd för såväl klippning, produkter"
 • Anders E

  2017-09-07

  Spontant omdöme
  Anders E skrev om Perfect Skin Care
  Fick hjälp för mina gamla acneärr av Sheri, som är väldigt pedagogisk och erfaren. Är väldigt nöjd och rekommenderar andra med samma problem att vända sig till kliniken. Läs mer
  2017-09-11 Sheri S svarar Anders E
  Hej Anders!
  Glad att du är nöjd??
  Sheri S gillar detta
 • 2017-08-11

  Spontant omdöme
  Nathalie H skrev om Perfect Skin Care
  Gjorde en behandling hos sheri och ägaren av salongen. Förstår inte hur man kan vara så oproffesionell gentemot sina kunder. Gjorde en kraftig kemisk peeling och blev ombedd att fortsätta behlandlingen hemma redan dagen efter. Detta var jag skeptisk till men gjorde som hon sa och fick BRÄNNSKADOR i ansiktet!

  Dagen därefter försökte jag både ringa och mejla henne ang detta blandannat. Ställde frågan om min brännskada flera gånger samt bad henne ringa upp mig. Men ett totalt ignorans från hennes sida då hon förbisåg just den frågan.

  Riktig jävla skitservice att lämna en kund sådär och inte ens kunna följa upp sina tabbar. Fy! Läs mer
  2017-09-13 Sheri S svarar Nathalie H
  Nathalie det förvånar mig väldigt att se detta. Hur kan du sitta och skriva så? Du har absolut inte fått några brännskador! Du är bra besviken för att du hade fått för dig att du även ska få en kräm som kostar 1045kr gratis med behandlingen, vilket jag förklarade tydligt i mailet att det var ett erbjudande för ett bra tag sen jag hade som inte gäller nu. Jag förklarade även väldigt tydligt att denna behandling är stark, vilket innebär att du kommer vara röd i 4-5 dagar och eventuellt flaga och att det är normalt och ska se ut så i några dagar. Detta är återigen INTE brännskador! Du valde ändå göra den starkare för att du hade gjort den svagare behandlingen på en annan salong och klagade på deras jobb för att du inte sett resultat. Jag förklarade skillanden på hur det ser ut från den svagare till den starkare behandlingen. Du sa tydligt "gör den starkare, jag ska vara hemma ändå så den gör inget om det ser ut så i några dagar".
  Mitt jobb är bla. att ge informationen så tydligt som möjligt så du som kund har en valmöjligheten att välja. Du valde den starkare behandlingen och återigen så har du inte fått brännskador utan den röda och det evetuella flagandet är normalt och lägger sig. Jag har även inte sagt att du ska göra någon behandling hemma, dessa kraftiga peelingar går självklart inte att göra hemma så vad är det du hittar på egentligen? Och hur ska behandlingen hemma gå till när du inte har produkterna? Har du ens lyssnat på vad jag har informerat dig om? Vad är det du gått och gjort hemma??
  Sen till att jag försökt ignorera dina mail och samtal stämmer verkligen inte! Du har inte ringt eller bett mig ringa! Du har haft mailkonversation med mig vilket jag svarat på. Ingenstans i mailen står det att du velat att jag ringer upp eller att du försökt ringa mig, eller att du fått brännskador utan du frågar efter en kräm du ville ha gratis.
  Är det fortfarande något konstig så är du välkommen att höra av dig, så kan jag återigen förklara allt från början.
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Östermalms House Of Beauty
  4.9 / 5 i betyg — 236 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Underbara fantastiska Maria är något utöver det vanliga, kundfokus och kundanpassat! Bästa resultatet, tipsar alltid vänner och familj att b"
 • 2017-03-30

  Spontant omdöme
  Nina s skrev om Perfect Skin Care
  Min hy har aldrig varit så fin som den blev efter behandlingen hos Sheri. Älskar produkterna jag köpte därifrån. Har tidigare varit på andra salonger men aldrig varit nöjd. Sheri har väldigt mycket kunskap om hud, det märks även att hon älskar sitt jobb. Rekommenderar varmt! Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • Emilia H

  2017-03-30

  Insamlad av företaget
  Emilia H skrev om Perfect Skin Care
  VARNING! Besökte Perfect skin care för att få en porrengöring a 90 min. De första som händer är att jag blir skållad på bröstet med kokande vatten då hon som behandlar mig har fyllt ångmaskinen med för mkt vatten, så nu har jag ett permanent ärr på bröstet precis intill där BH-bandet skaver. Fick ett "OJ". Behandlingen som jag betalade väldigt mycket pengar för, inte minst för att jag är student, varande i 50 minuter och inte 90 som jag betalat för. Hela behandlingen pratade hon om att jag måste ha dv produkter hon skulle plocka ut åt mig. Bara fruktkrämen skulle kosta nästan lika mycket som behandlingen. Att jag var student och väntat länge på att kunna göra denna behandling lyssnade hon inte till. Trotts den halverade tiden och att jag fick uppleva otrolig smärta och dessutom fått ett permanent ärr så fick jag inte ett öre i rabatt. Gick hem med hemskt smärta och var väldigt ledsen över att ha blivit av så mycket pengar på denna behandling. Läs mer
  2017-05-01 Sheri S svarar Emilia H
  Hej Emilia
  Det här är inget jag(ansvarig) har blivit upplyst om. Detta får absolut inte hända. Det är något jag inte kommer att släppa och självklart kommer vi ersätta dig. Jag kommer att kontakta dig personligen så tar vi det därifrån. Beklagar det som hänt

  30/4-2017. Vi på salongen har kontaktat denna kund och meddelat att vi har försäkringar som täcker och ersätter skador, och att hon självklart skall ersättas samt få tillbaka 477kr( hon betalt via sistaminuten för behandlingen). Hon har dock inte kommit för ersättning eller visat det påstådda ärret som finns. Vi känner vi har gjort allt för att ersätta henne med pengar, återbetala det hon betalt och i form av annat så som behandlingar och produkter. Terapeuten hade även på plats erbjudit hjälp som kunden nekat, här skriver hon att terapeuten ska ha sagt "oj" och sen struntat i. Det stämmer inte då vi även via vår övervakningskamera ser att terapeuten erbjudit kunden hjälp och kunden sagt "det är ok". Tyvärr känns det hela som en påhitt att förstöra för en verksamhet.
  Fel gör vi alla, det är hur vi hanterar felen som visar vem vi är som person.
  Emilia du är fortfarande välkommen att komma in och visa ditt ärr och få din ersättning, den är både i form av pengar(inte bara det du betalt självklar), produkter och behandling. Dock måste du komma in och visa ditt ärr så vi kan skicka till försäkringen.
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Beauty & Medical Team
  4.7 / 5 i betyg — 570 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika ty"
 • Olivia T

  2017-03-02

  Spontant omdöme
  Olivia T skrev om Perfect Skin Care
  Jag var här med min syster och testade trådning. Vi fick ett supertrevligt mottagande av Sheri och behandlingen gick snabbt och så smärtfritt som är möjligt.Fina lokaler. Rekommenderar detta ställe varmt! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-02-27

  Insamlad av företaget
  Sophia T skrev om Perfect Skin Care
  Mycket otrevligt bemötande. Blev ingen avslappnande behandling direkt. Läs mer
  2017-03-30 Sheri S svarar Sophia T
  Hej Sophia
  Ledsen att du fått denna upplevelse, tyvärr är porrengöring inte något avslappnande.
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Mandy Medical
  4.8 / 5 i betyg — 213 omdömen
  Badge2020
  "Alltid ett professionellt bemötande fyllt med positiv energi. Mandy Medical uppfyller alltid mina förväntningar och behandlingarna ger fanta"
 • 2017-02-11

  Insamlad av företaget
  Kerstin A skrev om Perfect Skin Care
  Kompetent och trevligt bemötande och behandling. Däremot önskar jag att det gick att beställa tid annat än på nätet. Ni utesluter dels alla som inte har tillgång till IT och dessutom kan man behöva hjälp i samband med bokningen. Läs mer
  2017-02-11 Sheri S svarar Kerstin A
  Hej Kerstin
  Tack för din recension!
  Vi hjälper mer än gärna till att boka tid via telefon om man läst och godkänt våra villkor. Dock kan vi vara svåra att få tag på under dagarna då vi sitter i behandlingar hela tiden. Det går även bra att maila vid frågor;)
  gillar detta
 • 2017-02-10

  Insamlad av företaget
  Louise O skrev om Perfect Skin Care
  Supernöjd! Mycket bra ställe som jag rekommenderar varmt.
  Jag gjorde ansiktsbehandling 90 min. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Klinik Divage
  4.8 / 5 i betyg — 56 omdömen
  Badge2016
  "Antonia, som driver salong Divage, arbetar både proffesionellt och personligt, och gör att jag numera blivit stamkund hos henne när det är d"
 • 2017-02-08

  Insamlad av företaget
  Laura D skrev om Perfect Skin Care
  Jätte lärorikt ! ska definitivt komma tillbaka. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2017-01-27

  Insamlad av företaget
  Anna L skrev om Perfect Skin Care
  Otroligt trevligt bemötande. Fin och mysig salong. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • Reco tipsar!
  Nordiska Kliniken
  4.7 / 5 i betyg — 74 omdömen
  Badge2019
  "Absolut bästa kliniken jag opererats på. Proffsiga, fin mottagning och väldigt trevliga. Jag gjorde både mina bröst och en operation som het"
  Casandra Conchi E
 • 2017-01-27

  Insamlad av företaget
  Emelie F skrev om Perfect Skin Care
  Fixar mina bryn här och får alltid komplimanger för dem. Supernöjd! Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2017-01-22

  Insamlad av företaget
  Peter Ö skrev om Perfect Skin Care
  Bästa salongen för de grymmaste ögonbrynen! Läs mer
  gillar detta
 • Josephine R

  2017-01-22

  Insamlad av företaget
  Josephine R skrev om Perfect Skin Care
  Maria är jättrduktig och trevlig, alltid supernöjd!! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-01

  Insamlad av företaget
  Jacqueline O skrev om Perfect Skin Care
  Bra och duktig personal som är professionella och väldigt service inriktad. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-01

  Insamlad av företaget
  Sara N skrev om Perfect Skin Care
  Bra personal, nöjd med resultat av behandlingar jag gjort, gjort pedikyr, fransfärgning och ansiktsbehandling. Alltid ett noggrant jobb Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-01

  Insamlad av företaget
  Ellinor B skrev om Perfect Skin Care
  Kunnig personal och trevligt bemötande! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-30

  Insamlad av företaget
  Ida O skrev om Perfect Skin Care
  Perfect Skin care är alltid proffsiga och har alltid ett bra bemötande. Har djup kunskap inom hudvård och verkar ha ett uppriktigt intresse av att behandla min hud på det allra bästa sätt. Har gått till Sheri i över 10 år och kommer fortsätta med det. De har även kunskap inom andra områden vilket gör att jag kan få hjälp inom det mesta kring skönhet på samma ställe. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-29

  Insamlad av företaget
  Nikki E skrev om Perfect Skin Care
  Alltid bra bemötande och Marija gör underverk för mina ögonbryn! Jag trodde inte att det kunde göra så stor skillnad, men där hade jag fel. Rekommenderar varmt! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-29

  Insamlad av företaget
  Natalia E skrev om Perfect Skin Care
  Mycket trevligt bemötande och ytterst professionella behandlingar Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-29

  Insamlad av företaget
  Mara H skrev om Perfect Skin Care
  Absolut bästa ansiktsbehandling jag har fått nånsin Läs mer
  gillar detta
 • Mikaela N

  2016-11-24

  Insamlad av företaget
  Mikaela N skrev om Perfect Skin Care
  Jag har gått och gjort bryn och fransar hos tjejen som kommer från Tjeckien (kommer ej ihåg hennes namn) och hon är fantastiskt duktig. Brynen har aldrig varit snyggare. Rekommenderar henne starkt :) Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-23

  Insamlad av företaget
  Anna S skrev om Perfect Skin Care
  Bra service, proffsiga
  Ansiktsbehandlingen rekommenderas Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-23

  Insamlad av företaget
  Batol J skrev om Perfect Skin Care
  Sammanfattningsvis har min upplevelse har varit bra. Jag har köpt både ansiktsvatten och ansiktscrem. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-23

  Insamlad av företaget
  Anastasija F skrev om Perfect Skin Care
  bra salong med stor utbud men för höga priserna att jämföra med andra salong Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-23

  Insamlad av företaget
  Katarina J skrev om Perfect Skin Care
  Kunnig personal med ett fantastiskt bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-23

  Insamlad av företaget
  Maria L skrev om Perfect Skin Care
  Proffsigt o bra bemött samt bra behandlingar! Jag är supernöjd o kund sen många år tillbaka hos Sheri! Läs mer
  gillar detta
 • Claudia D

  2016-11-23

  Insamlad av företaget
  Claudia D skrev om Perfect Skin Care
  Har gjort olika behandlingar och varit supernöjd varje gång. Sheri är oerhört kunnig inom sitt område och ger alltid suverän service. Kan varmt rekommendera salongen! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-22

  Insamlad av företaget
  Mia L skrev om Perfect Skin Care
  Mycket trevligt bemötande. Lugn och fin miljö. Kompetent personal. Kommer absolut tillbaka. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-22

  Insamlad av företaget
  Birgitta E skrev om Perfect Skin Care
  Proffsigt och trevligt bemötande. Behandling av diatermi med bra resultat Läs mer
  gillar detta
 • Anna F

  2016-11-21

  Insamlad av företaget
  Anna F skrev om Perfect Skin Care
  Helt fantastisk! Snabb och smidig process. Samt de extra små gåvorna var väldigt uppskattat! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-21

  Insamlad av företaget
  Veronika V skrev om Perfect Skin Care
  Trevlig personal med högsta kungslaper inom skönhet Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-21

  Insamlad av företaget
  Saman M skrev om Perfect Skin Care
  Väldigt duktiga och seriösa. Har varit där många gånger för vaxning och alltid nöjd! Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • Christine F

  2016-11-21

  Insamlad av företaget
  Christine F skrev om Perfect Skin Care
  Jag är regelbunden kund sedan flera år tillbaka för vaxning hos Perfect Skin Car och specifikt hos Shirin. Alltid väldigt nöjd då hon aldrig avbokat en tid, är snabb och effektiv, noggrann och trevlig. Salongen är fin och fräsch och man känner sig alltid välkomnad och trygg oavsett behandling!

  Rekommenderas starkt. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-11-21

  Insamlad av företaget
  Marie M skrev om Perfect Skin Care
  Jag har varit kund hos Perfice Skin Care i många år och är jättenöjd med service och resultat! Sheri som äger salongen är ambitiös, kunnig och service-minded. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-10-11

  Spontant omdöme
  Miriam P skrev om Perfect Skin Care
  Jag är så oerhört glad och tacksam över att jag blev rekommenderad att gå till Perfect Skin Care.
  Sheri har verkligen räddat min hy! Alla i min omgivning har märkt enorm skillnad! Jag har äntligen en jämn och len hud, lyster och färg! Man blir så väl omhändertagen där och personalen är otroligt professionella och högst kunniga. Har enbart bra saker att säga. 10/10! Läs mer
  sara Mazinnipour gillar detta
 • 2016-08-25

  Insamlad av företaget
  Caroline B skrev om Perfect Skin Care
  Jättebra! Professionella! Bra terapeuter som är kunniga och gav bra rådgivning kring ens hud. Jag var på ansiktsbehandling. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-08-23

  Insamlad av företaget
  Ann O skrev om Perfect Skin Care
  Jag har som kund blivit väl omhändertagen, och man har sett till mina önskemål och hjälpt mig med passande behandling och produkter.

  Personligen gillar jag när man får direkta förslag på hur en behandling alt produkt skulle passa - det är kundvård! Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-08-23

  Insamlad av företaget
  Ellinor B skrev om Perfect Skin Care
  Kunnig personal och trevlig lokal. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-08-23

  Insamlad av företaget
  Anna S skrev om Perfect Skin Care
  Topp på alla vis! Proffsigt, bra produkter och grym personal. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-06-18

  Insamlad av företaget
  Mariette S skrev om Perfect Skin Care
  Ansiktsbehandling, format och färgat ögonbrynen.
  Köpt ansiktscreme, ansiktsvatten. Ögoncreme mm
  Alltid ett väldigt trevligt bemötande, har gått här i ett par år.
  Känns otroligt proffsigt 😊 Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-06-16

  Insamlad av företaget
  Kerstin F skrev om Perfect Skin Care
  Slarvig brasiliansk vaxning som gav inåt växta hårstrån ! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-06-15

  Insamlad av företaget
  Lina S skrev om Perfect Skin Care
  Fräscht och proffsigt med trevlig personal och duktig terapeut! Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • Karolina B

  2016-06-15

  Insamlad av företaget
  Karolina B skrev om Perfect Skin Care
  Jag får mina ben vaxade där och är väldigt nöjd. Bra bemötande och effektivt vaxande! Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-05-23

  Insamlad av företaget
  Yasaman S skrev om Perfect Skin Care
  I've been then few times for face peeling and AHA, I would call it a very positive experience. Caring and professional. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • Samaneh V

  2016-05-21

  Insamlad av företaget
  Samaneh V skrev om Perfect Skin Care
  Alltid professionell och trevligt bemötande. Personal som kan sitt jobb och utför det därefter med otroligt bra resultat. Jag rekommenderar salongen som verkligen lever upp till sitt namn: Perfect Skin Care fullt ut. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-05-20

  Insamlad av företaget
  Stina L skrev om Perfect Skin Care
  Mycket kunniga hudterapeuter. Rekommenderar varmt. Läs mer
  Sheri S gillar detta
 • 2016-05-09

  Insamlad av företaget
  Jessica B skrev om Perfect Skin Care
  Trevligt och professionellt mottagande. Bra behandlingar och Sheri är super! Läs mer
  Sheri S gillar detta

Bästa Företagen inom hårborttagning nära Perfect Skin Care:

TIFONY (101m)
5.0 i betyg av 39 omdömen
Elin J Elin J tycker:
“Att besöka Tifony är som att k...” Läs mer
4.7 i betyg av 570 omdömen
Klinik Divage (580m)
4.8 i betyg av 56 omdömen
Operakliniken (884m)
5.0 i betyg av 35 omdömen
SkincarebySofie (1.1km)
4.9 i betyg av 44 omdömen
4.7 i betyg av 74 omdömen

Karta

Kategorier