Trevlig, pigg och alert. Snabbt avslut till allas belåtenhet. Upplevs som seriös och erfaren trots ung ålder. Ordning och reda och strukturerad. (ENBART FÖRBÄTTRINGSFÖRSLAG - INTE MISSNÖJE) Det jag sålde var ett hus som i stort sett totalrenoverades och har gjort många förbättringar på fastigheten och var för mig mycket viktigt att det trycktes på vid försäljning. Fyllde i en självdeklaration och uppgav förändringar som inte fullt ut översattes till annonsen i ett första utkast, men det rättade vi till. Ur ett försäljningsperspektiv...
Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Enköping! Här i Enköping i Uppsala län finns massor av fina områden att bo i. Ska du sälja eller köpa ett boende här? Då ska du höra av dig till oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Vi har koll på Enköping som stad och även om trakterna runt omkring. Dessutom tillhör vi en...
2423 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Sedan starten hos Reco 2016
Professionell, trevlig och lyhörd.
Inlyssnande och engagerad med en fantastisk förmåga att fånga och förmedla känslan av ett hem. Han sålde inte bara huset – han förmedlade hela livsstilen. Framtidens toppmäklare! Rekommenderas varmt!
Oscar var supertrevlig och proffsig genom hela resan, från första visning till kontraktsskrivningen. Alltid tillgängligt för frågor. Supernöjd!
Oscar kom väl förberedd till vårt första möte. Han beskrev marknaden på ett seriöst och professionellt sett, lyssnade på våra önskemål vad gäller försäljning av lägenheten och lade upp en strategi/plan för försäljningen. Försäljningsprocessen genomfördes enligt överenskommelse och Oscar hanterade den på bästa sätt med kontinuitet och relevant kommunikation. Oscar är pålitlig, har ett trevligt bemötande och är drivande. Han får högsta betyg av oss !
Mycket trevlig, snabba svar på telefonen, lätt att ha att göra med.
Korrekt och formell. Hjälpsam utan att styra för mycket.
Tack Jonas för din fina återkoppling. Det glädjer mig att du upplevde mig som korrekt och hjälpsam utan att styra processen för mycket. Lycka till framöver!
Stort tack till Hampus Backström för ett professionellt, tryggt och engagerat arbete med försäljningen av min bostad på Murargatan 11 😊 Jag är väldigt nöjd med hela processen från början till slut. Hampus var alltid snabb på att svara, tog sig verkligen tid och höll mig uppdaterad genom hela försäljningen. Man kände sig trygg och väl omhändertagen hela vägen. Rekommenderas varmt till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare!
Vad roligt att läsa Mahdi! Att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela försäljningen betyder verkligen mycket för mig, och det har varit ett nöje att få jobba tillsammans med dig kring Murargatan 11. Önskar dig allt gott framöver! 😊
Tydlig och rak! Kändes tryggt under hela förloppet!
Tack snälla för ditt omdöme, va roligt att det kändes tryggt och stort lycka till framöver!
Enkel att ha och göra med och bra kommunikation.
Tack Anton! Stort lycka till i er nya bostad!
Att köpa bostad är en stor sak, men Hugo gjorde hela processen mycket lättare och tryggare för mig. Han var engagerad, hjälpsam och väldigt professionell genom allt. Jag kände mig lyssnad på och väl omhändertagen från första kontakt till avslutad affär. Är superglad över mitt lägenhetsköp och kan verkligen rekommendera honom vidare! Stort tack Hugo
Sofia fungerade utmärkt som mäklare vid vår lägenhetsförsäljning. / Ola Engberg
Mert var oerhört flexibel med att anpassa försäljningen på ett sätt som passade oss längs med hela vägen. Han var alltid tillgänglig för frågor och dessutom trevlig att samarbeta med.
Hej, Jag är jätte nöjd med mäklaren,han var snäll och alltid fick jag svar på mina frågor. Det gick ganska snabbt med köpet på Vicktor Rydbergsgatan 40,ingen konstig ,så jag kan rekommendera Hampus till mina kollegor.
Vad roligt att höra Petar! Att du kände dig trygg, fick snabba svar och vill rekommendera mig vidare till dina kollegor betyder verkligen mycket. Önskar dig många fina stunder i nya hemmet!
Flexibel, tålmodig och kunnig!
Vi träffade Mert, första gången, när han hade vänligheten att ordna en förhandsvisning, för oss, på ett hus i Vänge. Där blev det inget köp. Senare blev vi intresserade av ett hus i Uppsala, glädjande nog, var Mert även mäklare för det huset. Vi fick goda råd om hur vi skulle agera och köpte huset. Vi hade problem att komma till Uppsala för kontraktskrivning. Mert ordna detta, genom att komma hem till oss, med påskrivet avtal. Mert har uppträtt proffisonellt, trevligt och korrekt vid varje kontakt.
Vi är mycket nöjda med Hampus insats genom hela säljprocessen. Professionell, ambitiös och lyhörd i varje steg, med stor kunskap och ett tryggt samt pedagogiskt bemötande. Under visningarna framgick också en gedigen kunskap om både området och bostaden , vilket skapade ett mycket professionellt och förtroendeingivande intryck för spekulanterna. Vi vill varmt rekommendera Hampus som mäklare!
Tack Helena för ditt fina omdöme. Det gläder mig att du upplevde säljprocessen som professionell och att mitt bemötande kändes tryggt och pedagogiskt. Jag önskar er allt gott framöver!
Tålmodig mäklaren, kommer alltid med bra tips, lyssnar på vad kunden vill.
Korrekt, trevlig,professionel, kommunikativ
Trygg och trevlig. Hjälper oss även efter försäljning med stöd
Trevlig och kompetent mäklare som har svar på nästan allt och som oftast går att nå alla tider på dygnet. Pålitlig och rak, som en norrlänning skall va :)
Mert har hjälpt oss genom hela processen med att sälja vårt hus på ett personligt och omtänksamt sätt. Han ser inte bara försäljningen, utan hela vår resa till nytt hem.
Jag är väldigt nöjd med hjälpen från Mert. Han var vänlig, tydlig och väldigt snabb genom hela processen. Kommunikation fungerade smidigt och jag kände mig trygg hela vägen. Rekommenderas varmt!
Väldigt trevlig och kunnig, både köpt och säljer med han
Sofia has been very helpful, professional and diligent in explaining us about the apartment sales process, bidding, communication with the bank and walking us through the contract.
Sofia är en fantastiskt bra mäklare med stor professionalism och personligt engagemang. Vi kände oss fullt ut trygga med hennes upplägg på försäljning, och slutresultatet blev otroligt bra! Vi rekommenderar verkligen Sofia!
Bra och smidigt gick hela processen!
I en utmanande marknad levererade Sofia ett slutpris inom utlovat intervall men över våra förväntningar. Sofia är tydlig, uthållig och flexibel i sitt agerande.
Väldigt god hjälp av köpet av vår bostad. Återkopplade snabbt hela tiden på våra funderingar. Kan starkt rekommendera Mert.
Trevlig och hjälpsam mäklare. Rekommenderar!!
Smidig, transparent, och professionell, precis som en mäklare ska vara!
Mycket nöjd med valet av Mäklare från Svensk Fastighetsförmedling. Mycket driven och påläst angående lägenheten. Tydlig och ärlig angående proceduren inför försäljning. Kändes tryggt från början till slut. Glad att utgångspriset förhandlades innan försäljningen.
Han va jättesnällt och han hjälpte mig att få lokalen. Och han rekommenderade mig på olika saker va måste man göra . Jag hoppas kunna samarbeta med honom i framtiden . Jag kommer ta sin åsikt om jag kommer köpa eller sälja i framtiden.
Lätt att ha å göra med. Hjälpsam och svarar snabbt när man ringer
Trevlig, artig, har ett vänligt sätt. Har lätt för att se personen som han ska företräda.
Trevlig, rak, professionell och effektiv!
Oscar har varit noggrann, ständigt påkopplad och förberedd. På det viset har han känts förtroendegivande och varit en trevlig mäklare att ha att göra med. Vi rekommenderar därför honom varmt.
Tack så mycket för det fina omdömet Victor och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen! Det har varit ett fantastiskt samarbete!
Oscar är en kunnig mäklare med ett trevligt och öppet bemötande. Han visade ett genuint intresse för vår lägenhet och var lyhörd för våra behov och önskemål genom hela processen. Vi uppskattade särskilt att han var bra att bolla idéer med och att han tog hänsyn till våra förslag, exempelvis kring annonstext och försäljningsstrategi. Oscar hade en tydlig plan för hur processen skulle genomföras, vilket skapade trygghet för oss som säljare. Försäljningen upplevdes som smidig, och han var alltid lätt att komma i kontakt med....
Stort tack för er rekommendation och ert förtroende! Jag är glad att ni är nöjda med processen och resultatet. Det var ett riktigt bra samarbete – önskar er all lycka framöver!
Mycket noggrann mäklare som tog personlig kontakt med varje potentiell köpare. Det resulterade i en riktigt lyckad försäljning.
Tack så mycket för det fina omdömet Hans, för förtroendet med försäljningen och för att ni uppskattat mitt sätt att arbeta. Vad glad jag blir att ni även är nöjda med resultatet! Vi hörs framöver.
Trevligt och professionellt bemötande. Bra stöd för de egna funderingarna. Hanterade vår process effektivt med tydlig plan. Tack!
Mert är väldigt professionell och trevlig, kan varmt rekommendera honom
Oscar är genuint intresserad av att hjälpa till med hela säljprocessen och han är väldigt trevlig och proffsig att ha att göra med. Man märker snabbt att han är en mäklare som gillar sitt jobb.
Stort tack för de fina orden! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen. Önskar er all lycka framöver!
Jag är mycket nöjd med samarbetet med mäklaren. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Hela processen kändes trygg och smidig från början till slut.
Stort tack Tamina för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att du upplevde processen som både trygg och smidig. Önskar dig all lycka till i din nya bostad!
Proffesionellt och lyhört bemötande.
Mert was very responsive and professional, ensuring that every inquiry was handled quickly and with expert care. His efficiency and clear communication made the entire process seamless and straightforward.
Thank you so much Natalia for your kind words! I truly appreciate it and I’m glad the process felt smooth and clear for you. Wishing you all the best in your new home!
Världsklass. Närvarande, öppen, ärlig och alltid tillgänglig.
Stort tack Emil! Väldigt kul att höra – uppskattas verkligen. Önskar er all lycka framåt!
Sofia är en trevlig och professionell mäklare. Processen genomfördes smidigt och snabbt men tydligt. Mitt första köp gjordes effektivt och jag kände mig trygg i helhet. Tack Sofia!
Var först på visningen och tycker bemötandet var bra och förstår att man inte kan stå och prata hur länge som helst med en intresserad när det är många på en visning men fick veta det jag ville så jag åkte därifrån nöjd. Tre dagar senare lade jag bud och fjärde skrev vi på huset och allt känns bra och Mert är en trevlig person som förklarade noga allting på kontraktskrivning. Bara beröm från min sida.
Stort tack Thomas för de fina orden! Visst är det så att de enkelt blir en hel del samtal under visningar när det är många på plats, så det känns extra bra att du ändå fick svar på det du behövde. Kul att allt gick så smidigt – stort grattis till huset!
Jag kan varmt rekommendera Mert - vi har både köpt och sålt en bostad med honom, och båda gångerna gick det snabbt och smidigt. Han är professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för att svara på frågor. 😊
Stort tack Olivia! Verkligen roligt att få hjälpa er både vid köp och försäljning. Uppskattar förtroendet och samarbetet – och stort lycka till framåt!
Mert gjorde så att hela affären kändes trygg och smidig.
Stort tack Mirja! Kul att höra att ni upplevde affären som trygg och smidig – precis så det ska kännas. Riktigt kul att få varit med på både ert köp av radhus och nu säljandet av egna bostaden. Allt gott framöver!