Hjälpte oss fram till en smidig och snabb affär. Otroligt tillgänglig i fråga om kontakt i stort sätt hela dygnet :) Lätt att kontakta och fick svar på mina frågor snabbt.
Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Enköping! Här i Enköping i Uppsala län finns massor av fina områden att bo i. Ska du sälja eller köpa ett boende här? Då ska du höra av dig till oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Vi har koll på Enköping som stad och även om trakterna runt omkring. Dessutom tillhör vi en...
2246 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Sedan starten hos Reco 2016
Sofia har allt man kan önska sig från en mäklare, hon har mycket bra driv, tänker i flera steg framåt (för att försäljningen ska bli så bra som möjligt) samt hon visade mycket bra struktur och ordning under försäljningen. Hon är dessutom mycket lätt tillgänglig och trevlig. Högsta betyg 5 av 5
Linn har varit oerhört tillgänglig, lätt att ha och göra med, tydlig på alla punkter och haft ett oerhört trevligt bemötande. Kommer garanterat att anlita henne om jag får för mig att sälja i framtiden!
En utmärkt mäklare med hög drivkraft.
Mert var väldigt tillmötesgående och hjälpsam genom hela processen. Jag rekommenderar varmt honom som mäklare!
Mert är tydlig och behjälplig genom hela försäljningsprocessen. Alltid lätt att få tag på och kommunicera med. Alltid tydlig angående förväntningar och planen framåt. Har återkommit som säljare med Mert vilket är ett gott betyg. Har också köpt via Mert och även varit mycket nöjd i denna situation.
Vi blev bemötta på ett mycket professionellt, varmt och engagerat sätt. Mäklaren var alltid tillgänglig, lyhörd för våra frågor och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Bemötandet kändes personligt och respektfullt, vilket skapade stort. Vi hade höga förväntningar på tydlig kommunikation, god marknadskännedom och ett driv i försäljningsprocessen. Mäklaren levde verkligen upp till och överträffade dessa förväntningar genom sitt engagemang, sin struktur och sin förmåga att hålla oss informerade i varje steg. vi...
Jag är otroligt nöjd med Omid och hela upplevelsen. Från första kontakten till avslut kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Omid är professionell, lugn, lyhörd och väldigt serviceinriktad. Han tog sig alltid tid att svara på frågor, var tydlig i sin kommunikation och såg till att allt gick smidigt. Bemötandet var varmt och personligt, vilket gjorde hela processen enkel och trygg. Kan varmt rekommendera Omid!
Jag tycker att Omid var väldigt hjälpsam redan från visningen ända till affären var klar. Han var tydlig och informerade om saker och ting hela tiden vilket var väldigt skönt.
Mycket bra bemötande av en kunnig mäklare.
Stort tack Christina för de fina orden! Det var ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen och jag är glad att du upplevde både bemötandet och kunskapen som trygg. Allt gott framöver!
Oscar Owen-Berghmark var mycket professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Han var tydlig, påläst och skapade en trygg känsla från start till mål. Jag är väldigt nöjd med samarbetet och kan varmt rekommendera honom och Svensk Fastighetsförmedling Uppsala🌟
Tack så jättemycket för det fina omdömet Nicole och för förtroendet med försäljningen! Jag hoppas du kommer trivas på din nästa destination.
Sammanställde allt material på juldagen och stod nytränad i kavaj för signering på annandagen 👍🙏
Stort tack för de fina orden, Torgny! 🙏 Jag kom faktiskt direkt från gymmet och hade ingen kavaj med mig, så det fick bli första bästa som såg någorlunda anständig ut för er skull, trots annandagen 😄🎅🏼 Det viktigaste för mig är att ni är nöjda och att ni fick en bra upplevelse genom hela affären. Gott nytt år och all lycka framöver!
Mycket trevlig och lätt att få tag på. Höll oss hela tiden uppdaterade.
Bra tillgänglighet Bra kommunikation Informativ visning Bra kontraktsskrivning
Tack snälla Lovisa! Vad roligt att höra att du uppskattade kommunikationen och processen hela vägen till kontrakt. Hoppas du kommer trivas riktigt bra i din nya bostad!
Bra att ha och höra me , trevlig . En bra mäklare helt enkelt
Tack Johan! Kul att höra – det ska kännas både enkelt och trevligt att göra affär. Stort lycka till framöver och hör av dig om jag kan hjälpa till igen.
Har träffat många mäklare men han är den bästa. Allt går smidigt med han
Stort tack Viktor, det värmer verkligen att höra! Jag är glad att allt flöt på smidigt och att du är nöjd med affären. Önskar dig allt gott i ditt nya boende!
Enkelt, smidigt, transparent och en bra kollega Filip.
Tack Rune Joakim! Kul att du upplevde processen som enkel och transparent. Extra roligt att du även nämner samarbetet med Filip – vi tackar båda två!
Var väldigt snabb att följa upp med svar på frågor innan visning. Mycket engagerad på visningen med tydlig och ärlig kommunikation och väldigt noga med alla detaljer när vi genomförde transaktionen..
Tack så mycket för det fina omdömet Nikolaj. Jag hoppas att ni kommer gilla lägenheten. Hoppas ni haft ett mysigt julfirande och god fortsättning!
Bra, serviceinriktad och trevlig mäklare. Vi är mycket nöjda!
Mycket bra erfarenhet, är väldigt professionell och hjälpsam.
Tack Arvid för fina ord! Jag är glad att du upplevde både professionalism och hjälp längs vägen. Stort lycka till framöver!
Hugo är arbetsam och engagerad. Han var lätt att få tag i och höll oss uppdaterade. Kan verkligen rekommenderas.
Väldigt kunnig och pedagogisk!
Tack Lova! Väldigt kul att höra att du uppskattade det pedagogiska upplägget. Hoppas du kommer trivas toppen i din nya bostad!
Mert var professionell och trevlig. Hela processen fungerade bra och kommunikationen var smidig. Jag kan varmt rekommendera Mert som mäklare:
Stort tack Signe! Tack för rekommendationen och för förtroendet. Skönt att höra att processen och kommunikationen fungerade smidigt hela vägen.
Med Hugo får man en mäklare som är engagerad och tillmötesgående. Under hela processen har vi haft fult förtroende för att Hugo ska klara av uppdraget. Så fort frågor från vårat håll har dykt upp så har vi fått tydliga svar och råd. Jag rekommenderar starkt Hugo Edin.
Mert kändes lugn och trygg genom hela försäljningen. Mert har varit snabb på att återkoppla och gjorde försäljningen smärtfri.
Tack Abdirashid! Jag är glad att du kände dig trygg genom hela försäljningen och att allt kunde genomföras smidigt. Tack för förtroendet!
Omid Sader levererar med hög professionalism, är tydlig i sin kommunikation och väldigt trevlig. Kan varmt rekommenderas.
Tack så mycket! Det värmer verkligen att höra och jag är glad att ni uppskattade mitt arbete.
Allt information är klart och tydligt. Aktiv med sitt uppdrag. Arbeta med stor glädje, rättvisa för båda sida. Känner mig verkligen trygg med hans hjälp, uppskattat! STORT TACK! 🥰
Väldigt bra och smidig mäklare. Fixade en extra visning. En mäklare som försöker göra det där extra helt enkelt. Super nöjd 👍👍👍
Stort tack! Kul att höra att ni är nöjda och att jag kunde göra lite extra för er.
Jag är väldigt nöjd med Mert. Han har gjort ett fantastiskt bra jobb med att sälja min lägenhet. Det gick fortare än förväntat och jag fick ett högre bud än förväntat. Jag är bara helnöjd.
Stort tack Lena! Vad roligt att höra att försäljningen överträffade förväntningarna. Tack för ett fint samarbete och stort lycka till framöver!
Toppen! Kunnig och engagerad. Snabb på återkoppling. Tydlig och pedagogisk vid kontraktsteckning. Smidig affär! Rekommenderar varmt.
Tack Liselotte för ett väldigt fint omdöme! Kul att höra att du uppskattade tydligheten och återkopplingen. Hoppas du kommer trivas riktigt bra!
Engagerad och fin i kommunikationen
Tack Maja för de fina orden och för förtroendet! Vad roligt att höra att du upplevde kommunikationen som engagerad och bra. Stort lycka till i ert nya hus!
Engagerad, trevlig och mycket bra bemötande. Svarar snabbt på eventuella frågor och ger snabb återkoppling gällande allt kring köp/säljande av bostad. Har bra koll och är insatt i objekten han säljer, Jag har haft Mert som mäklare 2 gånger nu och är supernöjd.
Stort tack Joakim för ditt förtroende – och extra roligt att få hjälpa dig vid två tillfällen. Kul att höra att du uppskattar både bemötandet och återkopplingen. Alltid lika trevligt att samarbeta med dig!
Mert är kunnig, snabb och trevlig att ha göra med. Informerar noggrant, svarar snabbt på alla frågor. Förutom trevligt bemötande av oss som säljare har han bemött olika spekulanter på utmärkt sätt och med stort tålamod.
Tack Inger för ett väldigt fint omdöme och för förtroendet i försäljningen. Det gläder mig att ni känt er väl informerade och trygga genom hela processen. Allt gott framöver!
Med Mert var vi som säljare trygga från start. Han hade alltid svar på våra frågor och det märktes att han la ner tid och energi i vår försäljning. Kan varmt rekommendera Mert som mäklare, hela processen var smidig och trygg.
Stort tack Joanna för de värmande orden och för ert förtroende. Det betyder mycket att ni känt er trygga från start till mål. Lycka till framåt och tack för rekommendationen!
Erfaren och duktig. Hjälpe oss under hela processen med att sälja
Tack Anders för förtroendet och de fina orden. Kul att höra att du upplevt processen som trygg och väl genomförd. Önskar dig all lycka framöver!
Från första början så blev jag väldigt bra bemött av Isak. Han är trevlig, kunnig, lätt att prata med, lätt att komma i kontakt med honom. Sammanfattningsvis så är jag väldigt nöjd med Isak. Mvh: Matti Eronen
Bra jobbat med försäljningen av lägenheten som sonen och Isak hanterade Bra utan att jag behövde vara med
Mert har god förmåga att förklara det som är nytt för mig. Det har gått smidigt när jag behövt hjälp. Jag kan rekommendera Mert. Gunnar Silen
Tack Gunnar för ditt omdöme och för förtroendet. Glad att kunna hjälpa till och förklara under vägen så att allt känts smidigt. Stort lycka till framöver!
Isak Uselius är bra att kommunicera med, hjälpsam och förstående. Håller kontakt på ett tvunget sätt och är väldigt flexibel.
Köpte en bostadsrätt förmedlad av Filip. Filip har skött sig exemplariskt genom processen. Professionell och förtroendeingivande på alla sätt och jag vill ge honom mina varmaste rekommendationer.
Isac är en väldigt duktig mäklare som hjälper till att få en smidig affär
Jag anlitade Isak för att hjälpa mig med ett bostadsköp och är otroligt nöjd med hela processen. Jag kan varmt rekommendera Isak till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare!
Linn har varit så lyhörd, trygg och behjälplig. Det har känts jättebra med Linn hela säljprocessen! Rekommenderar absolut Linn :)
Mert var väldigt engagerad och uppfyllde våra förväntningar. Kan varmt rekommenderas
Stort tack Anders för förtroendet och rekommendationen. Roligt att höra att engagemanget motsvarade era förväntningar. Allt gott!
Engagerad och driven mäklare, rekommenderar starkt
Tack Filip för de fina orden och för förtroendet. Kul att du upplevde mig som både engagerad och driven. Lycka till framöver!
Engagerad och bra. Svarar snabbt.
Helt enastående! Kompetent, förtroendeingivande, trevlig. Mycket professionell i sitt bemötande av både säljare och köpare. Affärsmässig i ordets bästa betydelse.
Vi är mycket nöjda med hur Oscar har skött hela processen i samband med försäljningen av vår bostadsrätt. Vi fick uppriktiga och ärliga förväntningar på resultat vilket inger förtroende. Vi upplever att Oscar är ambitiös, engagerad och mycket mån om att vi alla ska vara väl informerade. Dessutom tycker vi att han är noggrann och lätt att kommunicera med. Att vi sedan fick ett fantastiskt resultat är såklart ett stort plus. Om vi ska sälja igen kommer vi absolut anlita Oscar.
Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen och jag är väldigt glad över både samarbetet och resultatet. Varmt välkomna att höra av er igen den dag det blir aktuellt.
Har precis sålt lgh med Filip och redan från första mötet gav han ett mycket gott intryck, håller det han lovar och är lyhörd. God tillgänglighet. Sammantaget mycket nöjd! 🌟
Väldigt bra mäklare. Allt gick smidigt!