Toppen och smidig hantering hela vägen.
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falkenberg! Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg och trakterna i Halland vid Kattegatt. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss. Vi kan våra områden i detalj, vet var förskolor och jobb ligger och hur du ska tänka inför en visning. Vi tillhör Sveriges främsta...
1669 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Sedan starten hos Reco 2016
Hampus har varit underbar. Ett otroligt bemötande, som har varit en trygg punkt för oss som är nya på bostadsmarknaden.
Professionell, engagerad och lätt att ha att göra med. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Wow, tack för dessa fina ord! Kul att få hjälpa till att hitta ert nya, lite större boende! Vi ses framåt!
Ola är mycket trevlig och tar sej tid för frågor och väldigt tillmötesgående.
Tack så mycket för de fina orden! Jag uppskattar verkligen din feedback och är glad att du känner dig väl bemött.
Olle är trevlig, lättsam och återkopplar snabbt.
Tjenare David! Tack för din Reco - Jag kan ju inte säga annat än att du är ännu mer trevlig, ännu mer lättsam och dessutom överlag en riktigt go kille. Ser fram emot att ses framåt! Du är grym.
Anna har skött detta objekt helt perfekt. Väldigt trevlig är oxå en fördel. Tack Anna.
Tack snälla! Det var så roligt att hjälpa er och jag tror vi hittade rätt köpare till er stuga.
Professionellt bemötande men också personligt och varmt!
Hejsan Mikael! Stort tack och detsamma, kombinationen av att ha trevligt samtidigt som vi ändå brukar allvar är en rätt skön väg att vandra, jag tycker vi funkar väldigt bra i den kombinationen. Vi hörs och ses ju framåt. Ni får när som helst ringa mig om det är något! Allt gott!
Olle har en proffsig attityd och är lätt att samarbeta med. Lätt att nå när frågorna uppstår och alltid tillmötesgående. Jag rekommenderar starkt att ta hjälp av Olle vid en fastighetsaffär.
Stort tack Anna. Ett extra tack för din varma rekommendation! Känns jätteroligt att få hjälpa er till er nästa boende. Ring om det är något, jag är bara ett samtal bort. Vi hörs & ses snart igen!
Det var en väldigt enkel och proffesionell process från start till mål. Jag gillar att allt kändes enkelt och lätt att förstå stegen med hjälp av Shkodran.
Tack för den fina feedbacken! Jag är säker på att ni kommer att stortrivas i er nya bostad.
Proffsig, trevlig, alltid snabb återkoppling! Oerhört nöjda med hela processen vid köpet av vårt nya hus - från visning till kontraktsskrivning!
Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att höra att ni är nöjda med hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er i ert bostadsköp. Önskar er all lycka i ert nya hus!
Shkodran är en mycket bra mäklare som är lyhörd och genuin i sitt arbete. Kan verkligen rekommendera honom.
Tack för den fina kommentaren och för samarbetet.
Sofie har genomgående under vår säljprocess varit mycket professionell samtidigt som hon varit lugn, trygg och haft god känsla för våra personliga behov. Vi har uppskattat att Sofie tagit sig tid att förklara, haft hög tillgänglighet och återkopplat som utlovat. Rekommenderar varmt Sofie!
Stort tack Matilda :) Det har varit mycket trevligt att få hjälpa er med er husförsäljning, nu önskar jag er stort lycka till med husköp också!!!
Otrolig professionell, organiserad och hjälpsam.
Stort grattis till ert husköp :)
Bra och tydlig information om de olika stegen i säljprocessen. Lätt att få kontakt med o återkopplar som hon lovat. Ger sina förslag och lyssnar på kunden för att komma fram till bästa lösningen
Tack för jag fick förtroendet att hjälpa till med er husförsäljning :)
Bra och tydlig information om de olika stegen i säljprocessen. Lätt att få kontakt med och återkopplar som hon lovat. Ger sina förslag och lyssnar på kunden för att komma fram till bästa lösningen.
Otroligt bra bemötande från Daniella!
Tack så jättemycket Emma och stort grattis igen, så roligt att ni hittat ert hus nu! Jag tror ni kommer trivas jättebra.
Lugn, trevlig,korrekt, kunnig=Proffs
Tack så mycket för de fina orden! Det betyder mycket att du är nöjd med mig och mitt arbete! 😊
Daniella har varit helt fantastisk från första början. Hon förklarade allt på ett enkelt och proffsigt sätt, vilket gjorde hela försäljningsprocessen smidig och lätt att förstå. Hon har alltid hört av sig med uppdateringar, både inför och efter visningar och andra steg i processen, vilket jag verkligen uppskattade. Trots en tuff marknad fick jag bud som jag var väldigt nöjd med, och lägenheten såldes snabbt. Jag har verkligen ingenting att klaga på och kan varmt rekommendera Daniella till alla som vill sälja sin bostad.
Tack så jättemycket Markus, vilka fina ord och vad roligt att du är nöjd! Stort grattis och hoppas resan blir bra.
Fantastiskt trevlig och omtänksam både för säljare och köpare. Väldigt kunnig.
Tack så jättemycket Vanja. Jätteroligt att jag fick hjälpa dig och att det blev så bra. Hoppas du trivs bra i lägenheten nu.
Väldigt bra bemötande! Det blev en snabb och smidig lösning på vår försäljning!
Tack! Detta känns så bra! Tror de är de rätta köparna för huset!
Allt gick bra med mig. Jag tackar era.
Anna var engagerad, kunnig och hjälpsam vid försäljningen av vårt hus.
Tack! Det känns som vi hittade de bästa köparna!
Hjälpte oss att sälja lägenheten snabbt och smidigt. Väldigt professionell och trevlig.
Tack så jättemycket, vad roligt att ni är nöjda! Stort grattis igen i dubbel bemärkelse, lycka till med allt!
Anna är en oerhört trevlig och lyhörd mäklare och rekommenderas varmt
Tack snälla! Detta lilla hus kommer bli så bra för er! Lycka till :)
Tack vare Olle fick vi en smidig och snabb försäljning av vår lägenhet. Han hade bra koll på området och vi fick alltid ett trevligt bemötande.
Hej & stort tack för er Reco. Allt gick ju smidigt och det har varit fint att känna ert förtroende hela vägen. Blev så glad att ni bestämde er för mig på en visning för flera år sen, betyder väldigt mycket! Stort tack, tills vi ses igen får ni har det så bra. Allt gott!
En fantastisk mäklare som verkligen gjorde allt för oss som förstagångsköpare av bostadsrätt. Trevlig, myslg, noggrann och kunnig! Finns fler superlativer, men allt kan sammanfattas med att vi kände oss väldigt trygga i vårt köp.
Tack så jättemycket Håkan, vad glad jag blir att ni är nöjda och att ni har den känslan. Jätteroligt att jag kunde hjälpa er att hitta en lägenhet där tillslut. Stort grattis igen, jag tror ni kommer trivas jättebra!
Att köpa hus är en stor affär i livet, och vi är nöjda med att ha haft Daniella som mäklare i processen. Hon var engagerad, lyhörd och hjälpsam från start till mål. Vi uppskattade särskilt den snabba återkopplingen och det varma bemötandet genom hela affären.
Tack så jättemycket Malin, vad roligt att höra och vad roligt att ni är nöjda! Stort grattis igen till ert fantastiska köp, jag tror ni kommer trivas jättebra i huset.
Proffsig, oerhört enkel att ha att göra med! Funkade klockrent från första stund
Hej Jonathan! Jag förväntade mig en dikt med rim i som var utlovat, men oavsett blir jag väldigt glad av din rekommendation och ditt omdöme! Tycker vårt samarbete funkat utmärkt och jag är tacksam över ditt förtroende gentemot mig och Svensk Fastighetsförmedling! Vi hörs & ses snart igen!
Vi är mycket nöjda med Shkodrans tjänster. Han är en lugn och kunnig person inom sitt gebit. Svarade alltid snabbt när vi sökte honom. Gjorde ett gott jobb när vårt radhus såldes Kan rekommenderas på det varmaste. Anita o Bengt Lagerlöf
Tusen tack Anita och Bengt för era fina ord! Jag är väldigt tacksam över att jag fick vara en del av er försäljningsresa. Önskar er allt gott framöver!
Anna gav ett fint intryck o goda råd i förhållande till min roll som köpare. Det märks att hon är erfaren och har en förmåga till god personkännedom vilket ger ett fint intryck för vägledning inför sitt köp.
Tack snälla! Vad glad jag blir att du känner så, det är viktigt att känna sig trygg som köpare. Det är en stor sak att köpa en bostad. Lycka till och jag är helt övertygad om att du har hittat just ditt hem!
Shkodran har varit hjälpsam på ett personligt och engagerat sätt genom hela processen. Toppenbra mäklare som jag verkligen kan rekommendera!
Tack för dina fina ord, Mariah. Jag är övertygad om att ni kommer att trivas mycket bra i ert nya boende.
Mycket tillmötesgående och lätt att ha att göra med! Snabb och smidig kommunikation oavsett tid på dygnet.
Hej Krister & stort tack för din rekommendation! Tycker vår dialog och samarbete funkat utmärkt vilket gjorde allt smidigt. Vi hörs & ses snart igen!
Vi fick en mycket proffsig och personlig hjälp av Sofie som ledde till vårt första husköp. Vi är oerhört tacksamma och kände oss trygga med hennes expertis rakt igenom!
Det var ett nöje att få hjälpa er med ett första husköp :) Stort tack för ett gott samarbete!
Jag vill varmt rekommendera Sofie Gustavsson mäklare. Under hela processen har jag blivit djupt imponerad av hennes professionalism och engagemang. Sofie är otroligt lyhörd och tar sig tid att verkligen förstå sina klienters behov. Jag kände mig alltid trygg med att ställa frågor, och Sofie var alltid snabb med att svara och ge klarhet. En annan stor fördel är hur bra hon är på att hålla kontakten. Jag fick kontinuerliga uppdateringar om läget, vilket gjorde att jag alltid kände mig informerad och involverad i processen....
Stort tack för förtroendet att få hjälpa dig att sälja ditt hus :) Det har varit ett mycket trevligt samarbete! Nu hoppas jag vi kan hitta något nytt bra boende för dig framåt.
Mycket nöjd med stödet jag fått av mäklaren i min husförsäljning, som trots en svår marknad har levererat på ett proffesionellt sätt.
Sofie Gustavsson motsvarade mina förväntningar. Hon gjorde ett bra jobb. Jag kan rekommendera henne vid en försäljning.
Sofie var till stor hjälp med både köp och sälj av bostad. Hon är proffsig, påläst, lätt att ha att göra med och lätt att nå trots att mitt jobb ställde till det emellanåt. Kan varmt rekommendera henne.
Vi är otroligt glada att vi valde Olle som mäklare när vi skulle sälja vår badstuga på Skrea strand. Från första mötet kände vi oss trygga. Han har varit kommunikativ, snabb i återkopplingen och alltid transparent i dialogen, vilket betydde mycket för oss genom hela processen. Olles marknadskunskap och fingertoppskänsla gjorde att vi kunde fatta rätt beslut vid rätt tillfälle, och vi uppskattade verkligen hans personliga engagemang. Det märks att han bryr sig, både om affären och om människorna bakom den. Vi kan varmt...
Hej & stort tack för din långa fina Reco Anna! Blir jätteglad av din rekommendation. Tack för ett väldigt gott bemötande från er allihopa! Allt gott!
Olle var med i både mitt köp och försäljning av min lägenhet, och jag var otroligt nöjd båda gångerna. Väldigt professionell, strukturerad och personlig. Rekommenderar honom starkt till alla som vill sälja eller köpa sitt nästa hem.
STORT tack Adde för dina ord. Är glad över att fått vara med på två av boenderesor. Du är ju en otroligt go person att samarbeta med, stort tack för ditt förtroende. Det är långt ifrån sista gången vi ses, men du får ha det bäst tills nästa gång!
Vi kan varmt rekommendera Sofie. Hon hjälpte oss både vid försäljning och köp och var hela tiden trevlig, lugn och professionell. Sofie är lyhörd, engagerad och skapar en trygg känsla genom hela processen.
Jätteduktig! Kändes mycket tryggt att köpa från Sofie!
Supertrevlig! Professionell men samtidigt väldigt lättsam. Rekommenderar :)
Hej Kajsa! Stort tack för din rekommendation, så kul att få höra hela "resen" till självaste köpet igår. Känns som att lägenheten kommer passa dig alldeles utmärkt! Ha det gott så ses vi snart!
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Ola, vid försäljningen av vårt hus, från värdering och fotografering till visningar och budgivning. Engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Vi fick tydlig och snabb information samt bra vägledning i varje steg. Försäljningen sköttes smidigt och med ett bra resultat. Vi kan varmt rekommendera Ola!
Tack , det har varit ett sant nöje att få hjälpa er med försäljningen av ert välskötta hus! Ert förtroende betyder mycket för mig, och jag är så glad att ni är nöjda med både processen och resultatet. Vi ses ju fler gånger framöver men jag önskar er redan nu, all lycka i nästa boende kapitel!
Jag är väldigt nöjd med Daniella, trevligt och professionellt bemötande. Hon var flexibel och tillmötesgående under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera!
Tack så jättemycket Tobias, vad roligt att du är nöjd! Roligt att få hjälpa till. Hoppas nu ni kan landa och fortsätta trivas i huset.
Jag kände mig väldigt bra bemött och trygg med Hampus. Förväntningar var att huset skulle bli sålt på ett snabbt o smidigt sätt. Hampus besvarade alla mina funderingar på ett bra sätt//Gunvor
Stort tack för dina fina ord Gunvor! Det gläder mig att du kände dig trygg och väl bemött genom hela försäljningen. Tack igen för förtroendet :)
Proffsigt, trevlig och korrekt.
Tackar Peter! Skönt att läsa att ni tycker jag utfört mitt arbete för er på ett proffsigt sätt, det är hela min ambition.
Trevligt bemötande, professionell, snabba svar, hjälpsam. Det blev en snabb affär som vi är mycket nöjda med.
Härligt att läsa Viveka! Skönt att läsa att ni är mycket nöjda med er bostadsaffär genom mig på Svensk Fastighetsförmedling!
En öppensinnig och lyhörd människa som är med i hela processen.
Tack för ditt fina omdöme! Det har varit riktigt roligt att få vara med genom hela processen kring ditt bostadsköp. Stort lycka till framöver och lycka till med studierna! 😊
Trevligt bemötande, engagerad, trygg i sin roll och väldigt professionell.
Tack så jättemycket, vad roligt att höra! Grattis till köpet och stort lycka till med renoveringen. Jag tror och hoppas att du kommer trivas jättebra där!
Väldigt bra helhetsupplevelse när vi gjorde en bostadsaffär med Ola Claesson.