Genom hela processen, från visning till kontraktsskrivning så är jag och min sambo supernöjda och tacksamma att det har varit med Olle. Olle är jordnära, rolig, och en mäklare som sprider ett lugn då han alltid har koll på läget. Trots att det var väldigt mycket folk på visningen så tog han sig verkligen tiden, vilket uppskattades enormt. Rekommenderas väldigt starkt!
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falkenberg! Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg och trakterna i Halland vid Kattegatt. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss. Vi kan våra områden i detalj, vet var förskolor och jobb ligger och hur du ska tänka inför en visning. Vi tillhör Sveriges främsta...
1709 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Sedan starten hos Reco 2016
Wow Christoffer, vilket omdöme att starta onsdagen med. Blir så glad av vad du skriver! Känns extra roligt att det är ett första hus ni köper, hoppas verkligen vi är i kontakt år framåt också - är gärna behjälplig med värdering eller i egenskap av bollplank om ni behöver. Kul att kunna vara jordnära och rolig samtidigt, det får ju inte bli för flamsigt vid en sådan viktig affär, men man måste ju få ha lite kul på vägen tänker jag. Tack för ditt fina omdöme Christoffer, ses snart igen!
Vi är otroligt nöjda med vårt bemötande från Hampus genom hela processen. Som två personer som aldrig tidigare köpt eller ägt en bostad uppskattade vi särskilt hans lugna, pedagogiska och trygga sätt. Han tog sig tid att förklara varje steg tydligt, svarade tålmodigt på alla våra frågor och skapade en känsla av trygghet i en situation som annars lätt kan kännas överväldigande. Professionell, tillgänglig och väldigt behaglig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Hampus.
Har förtroende för Olle Bergsten. Har hjälpt oss med ett par hus/sommartuga affärer alltid proffsigt gjort
Hej Anette! Stort tack för ett fint omdöme. Glad över att jag kunnat hjälpa er vid alla dessa tillfällen. Stort tack för ert gedigna förtroende gentemot mig och Svensk Fastighetsförmedling! Allt gott!
Professionell och var väldigt tillmötesgående. Mycket nöjd, kan varmt rekommendera Olle!
Hej Tilde! Vad glad jag blir, verkligen detsamma till er! Så himla roligt att få hjälpa er hitta ert framtida hus. Känns verkligen som att ni kommer trivas riktigt bra! Vi ses och hörs snart igen. Allt gott!
Extremt engagerad mäklare som gjorde allt och lite till för en lyckad affär, vilket det verkligen blev! Om jag anlitar en mäklare igen så finns det bara ett alternativ för mig - Hampus Sevholt och Svensk Fastighetsförmedling.
Stort tack för de fina orden Daniel!
Mycket trevlig och fått ett bra och proffsigt bemötande!
Hej Elias och stort tack för ditt omdöme & dina ord. Det betyder mycket! Jätteroligt att du hittat din första bostad att äga och bo i. Tack för ett mycket trevligt bemötande. Vi hörs & ses snart igen!
Våran kontakt har gått igenom våran son Mikael Hellström. Allt har fungerat bra tycker vi . Ser framemot att flytta dit i höst . Tack så mycket för allt mvh Dick o Marianne Hellström 🤗
Trots att marknaden var trög så höll Shkodran hög nivå genom hela processen och var proffsig och hjälpsam. Kändes tryggt och allt gick smidigt. Mycket nöjd, kan rekommendera :)
Tack så hemskt mycket för dina fina omdömen. Jag önskar dig all lycka i ditt nya boende!
Han är en duktig mäklare det gick alt bra po en lät sett jag är nöjd det var inga svorig heter han får stosta betyg från mej
Kul att jag kunde hjälpa dig med ditt nästa bostadsköp. Önskar dig stort lycka till i ditt nya boende!
Ola Claesson har gjort ett föredömligt jobb. Proffsigt bemötande. Ingenting att anmärka negativt på.
Stort tack Per! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med både bemötandet och arbetet som jag utfört. Vi hörs ju snart igen!
Hon lyssnar och beskrivet saker så att man förstår hon är enkel att ha med och göra trevlig
Tack Monica för dina fina ord, vad roligt att du är nöjd! Tack för att jag fick hjälpa dig med försäljningen och stort grattis igen!
Fantastiskt nöjd med proffsig hjälp och vägledning!
Tack så jättemycket Ebba, vad glad jag blir! Stort grattis igen och vad roligt att vi hittade ett hus till er tillslut. Jag tror och hoppas att ni kommer att trivas jättebra!
Proffsigt bemötande på alla sätt. Vi kände oss trygga med att Sofie skötte försäljningen
Kundorienterad, effektiv o trevlig
Daniella har genomgående haft ett vänligt och professionellt bemötande mot oss som köpare.
Tack André, vad roligt att ni är nöjda! Roligt att vi äntligen hittade ett hus till er, stort grattis igen och jag tror ni kommer trivas jättebra!
Super trevligt bemötande. Bra återkoppling och kunde ge svar på alla mina frågor.
Bra och vänligt bemötande, snabb med svar och återkoppling vid köp av lägenhet.
Tack Elisabet vad roligt att du är nöjd! Grattis till köpet och stort lycka till med din egen försäljning när det är dags!
Olle är ett superproffs, det kändes tryggt och bra att sälja vårt hus med honom. Rekommenderar!
Hejsan Jens! Stort tack och detsamma, du är ett superproffs på väldigt mycket skulle jag säga. Är glad för att allt gått vägen med era bostadsdrömmar. Vi ses snart!
Anna är en trevlig och genuin mäklare som vill att det ska bli bra för båda parter. Med Annas engagemang och välvilja skulle jag rekommendera henne för alla. Simon
Tack snälla du! Det var en lång process vi fick men det blev bra till slut. Tack för ditt fina tålamod!
Trevlig, professionell, tillmötesgående
Tack Cosmo, vad roligt att du är nöjd! Stort grattis till köpet, jag tror och hoppas att du kommer trivas jättebra!
Han var flexibel i tiderna vi kunde träffas. Hörde av sej när det var bestämt. Artig o trevlig. Vid kontraktsskrivning var han noga på ett naturligt sätt.
Tack så mycket för dina fina ord 😊 Det betyder mycket för mig.
En bra mäklare måste kunna göra korrekta marknadsbedömningar. På många objekt kan detta säkert vara lätt, på objekt som avviker från de konventionella kan detta var betydligt svårare. Den bedömning som Sofie gjorde av vårt objekt avvek tydligt från övriga kontaktade mäklares och det avgjorde vårt val. Sofies marknadsbedömning visade sig vara den riktiga. Vid valet av mäklare sorterade vi omedelbart bort de mäklare som ägnade oändlig tid åt att redogöra för sin egen förträfflighet. Husförsäljning är en stor affär och när...
Hon är trevlig, lättsam , lyhörda för mig som kund som är omständig och noga på hur jag vill bo.
Tack snälla! Vi har haft ett bra samarbete du och jag :) Detta kommer att bli så bra!
En bra mäklare som tar sig an uppdraget på ett bra sätt. Upplevs trygg och effektiv.
Tack för det fina omdömet Robin!
Jag är mycket nöjd med Anna. Hon var trevlig, professionell och guidade oss som köpare på ett tryggt och tydligt sätt genom hela processen.
Tack! Vad roligt att höra! Jag är helt övertygad om att ni hittat just ert paradis, hoppas ni kommer trivas riktigt bra.
Kändes enkel och naturlig att kommunicera med. Löpande återkoppling och tydliga svar. Förtroendeingivande helt enkelt.
Hej Sandra & stort tack för din rekommendation! Jätteroligt att få hjälpa er hitta ert drömhem. Vi ses snart igen!
Bra, kompetent och trevlig. Inga klagomål alls.
Sofie har bemött oss med stor kunnighet och ett mycket trevligt sätt. Hon har guidat och stöttat oss genom hela bostadsköpet och gjort att det känts mindre skrämmande. Vi kan varmt rekommendera Sofie till andra som går i husköpstankar! /Elisabeth Claesson
Stort grattis till ert husköp :)
Tänk att något så stort och komplicerat som en försäljning av sitt hus kan kännas så tryggt och enkelt tillsammans med dig, Olle!
Herregud vilken fin Reco Amanda! Stort tack för dina ord. Det är samarbetet som är lösningen, väldigt bra råddat av er! Vi hörs & ses längre fram!
Väldigt duktig och jobbar verkligen för din sak, om du vill köpa eller sälja!
Tack så jättemycket Joakim, vad roligt att du är nöjd! Tack igen för förtroendet även denna gång.
Olle är en mycket professionell mäklare, enkel och trygg att ha och göra med. Rekommenderas varmt!
Hej Joel! Stort tack för ert förtroenden gentemot mig och Svensk Fastighetsförmedling. Superroligt att läsa, blir jätteglad! Tycker vårt samarbete fungerat exemplariskt, tack för det! Allt gott!
Olle Bergsten har agerat med värme, medmänsklighet och intresse gentemot oss som köpare. Han har snabbt och flexibelt hjälpt oss att få svar på våra frågor, varit tillgänglig över förväntan och agerat rådgivande. Med engagemang och en smula humor har han drivit processen framåt på ett aktivt vis, utan att vi som köpare upplevt oss stressade eller hetsade på något sätt, och varit mån om att vi känt oss trygga i våra beslut. Vi vill varmt rekommendera Olle Bergsten som Fastighetsmäklare.
Hej Jonatan och wow! Vad glad jag blir av dina ord. Från min sida är jag superglad över att ni hittade ert hus tillslut, vi sågs för längesen och redan då letade ni med ljus & lykta. Väldigt väldigt roligt att jag hittade ett hus till er, känns väldigt bra! Tack för dina fina ord, det betyder mycket! Vi hörs & ses snart igen!
Tydligt, trevligt, top säljare.
Tack så mycket Mohsen! Grattis igen till ert första hus, jag tror ni kommer trivas jättebra!
Skötte jobbet kanon, seriös, trevlig, ordningsam 👍🏻
Tack snälla för de fina orden! Det uppskattas verkligen:)
Mycket nöjda:) vi fick snabb och bra hjälp när vi köpte vår lägenhet. Bra återkoppling när vi hade frågor via sms och mail. Vi rekommenderar henne verkligen.
Tack Lena :) Stort grattis till ert köp.
Trevlig och bra bemötande.....
Stort tack för er Reco. Fjärde försäljningen tillsammans, tusen tack för ert förtroende. Betyder väldigt mycket! Allt gott.....
Anna är mycket duktig på att tillmötesgå, lyssna på kundens önskningar. Jag förväntade mig att bli bra omhändertagen, men det blev mycket, mycket mer än bra. Jag är mycket nöjd med försäljningen och Annas engagemang.
Tack snälla du! Jag är så glad att du kom till mig så jag fick hjälpa dig igenom din försäljning och tänk att vi hittade en så bra köpare, hon är helt rätt för ditt hus.
Mycket bra och trevlig mäklare. Lätt attt få kontakt med och proffsigt bemötande. Kunnig och engagerad och alltid hjälpsam. Hon har gjort ett mycket bra jobb.
Tack för ännu ett gott samarbete :)
Med Anna är man verkligen i trygga händer. Jag kan varmt rekommendera henne!
Tack fina du! Tänk vad bra allt kan bli till slut :)
Vi hade en fantastisk upplevelse tillsammans med Daniella som var extremt snabb och flexibel!
Tack så jättemycket Eva och stort tack för förtroendet, jätteroligt att få hjälpa er och att vi lyckades så snabbt!
Toppen och smidig hantering hela vägen.
Stort tack för ditt omdöme! Det betyder mycket att höra att ni upplevde hela hanteringen som smidig!
Hampus har varit underbar. Ett otroligt bemötande, som har varit en trygg punkt för oss som är nya på bostadsmarknaden.
Tusen tack för ert fina omdöme! Det gläder mig verkligen att jag har kunnat vara en trygg punkt för er genom hela processen – särskilt när allt är nytt:)
Professionell, engagerad och lätt att ha att göra med. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Wow, tack för dessa fina ord! Kul att få hjälpa till att hitta ert nya, lite större boende! Vi ses framåt!
Ola är mycket trevlig och tar sej tid för frågor och väldigt tillmötesgående.
Tack så mycket för de fina orden! Jag uppskattar verkligen din feedback och är glad att du känner dig väl bemött.
Olle är trevlig, lättsam och återkopplar snabbt.
Tjenare David! Tack för din Reco - Jag kan ju inte säga annat än att du är ännu mer trevlig, ännu mer lättsam och dessutom överlag en riktigt go kille. Ser fram emot att ses framåt! Du är grym.
Anna har skött detta objekt helt perfekt. Väldigt trevlig är oxå en fördel. Tack Anna.
Tack snälla! Det var så roligt att hjälpa er och jag tror vi hittade rätt köpare till er stuga.
Professionellt bemötande men också personligt och varmt!
Hejsan Mikael! Stort tack och detsamma, kombinationen av att ha trevligt samtidigt som vi ändå brukar allvar är en rätt skön väg att vandra, jag tycker vi funkar väldigt bra i den kombinationen. Vi hörs och ses ju framåt. Ni får när som helst ringa mig om det är något! Allt gott!
Olle har en proffsig attityd och är lätt att samarbeta med. Lätt att nå när frågorna uppstår och alltid tillmötesgående. Jag rekommenderar starkt att ta hjälp av Olle vid en fastighetsaffär.
Stort tack Anna. Ett extra tack för din varma rekommendation! Känns jätteroligt att få hjälpa er till er nästa boende. Ring om det är något, jag är bara ett samtal bort. Vi hörs & ses snart igen!
Det var en väldigt enkel och proffesionell process från start till mål. Jag gillar att allt kändes enkelt och lätt att förstå stegen med hjälp av Shkodran.
Tack för den fina feedbacken! Jag är säker på att ni kommer att stortrivas i er nya bostad.
Proffsig, trevlig, alltid snabb återkoppling! Oerhört nöjda med hela processen vid köpet av vårt nya hus - från visning till kontraktsskrivning!
Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att höra att ni är nöjda med hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er i ert bostadsköp. Önskar er all lycka i ert nya hus!