Uppskattade särskillt hur fint hon lotsade mig genom hela erfarenheten.
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Karlskoga! Dags att skaffa nytt boende i Karlskoga eller Degerfors? Då ska du titta in till oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Här i Värmland och Örebro län har vi koll på allt från lägenheter till villor eller var nyproduktionerna finns. Vi har lång erfarenhet och våra...
1144 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Sedan starten hos Reco 2016
Tack Lars, glad att jag kunde vara till hjälp under ditt första bostadsköp! :) Varmt grattis igen till en jätte fin lägenhet. Önskar dig en Glad Påsk! /Johanna
Otroligt tillmötes gående och svarat på alla frågor.
Tack för ditt omdöme Linnea! Grattis till jättefin lägenhet, hoppas att ni ska trivas!:) /Johanna
Mycket trevligt bemötande och svarade snabbt på frågor. Höll oss hela tiden informerade. Vi kände oss trygga med Johanna och kan varmt rekommendera henne.
Tack Charlotta! Trygghet är min högsta prio, glad att ni kände de under erat husköp! Varmt grattis igen och vad trevligt nu att upptäcka ert nya hus här på vårkanten! :) /Johanna
Hon är glad och trevlig. Hon har ett driv i sitt arbete som gör att det blir ett bra slutresultat. Hon är verkligen på rätt plats i livet. Mvh Lennart och Carina.
Tack Lennart och Carina! Har varit väldigt trevligt att träffa er både vid ert köp av bostad men också vid eran försäljning. Tror ni kommer att trivas toppen i den nya lägenheten! :) /Johanna
En väldigt skicklig, social och trevlig människa som får en att känna sig trygg under hela processen. Hon har ett engagemang som driver saker framåt i en fart som är behaglig för allt parter. Grymt bra!
Tack Teo, vad glad jag blir att ni är nöjda med kontakten med mig. :) Önskar er stort lycka till i nya bostaden, jag är övertygad om att ni kommer få till renoveringen superbra! /Johanna
Johanna bemötte oss på ett jättebra sätt, från början till slut. Vi efterfrågade löpande info om hur det gått på visningar och intresse från eventuella köpare vilket vi hela tiden fick. Johanna är helt klart en mäklare att rekommendera!
Tack Petra! Super glad att vi tillsammans kunde göra en lyckad försäljning på erat hus! /Johanna
Verkar fungerar bra trots lite kontakt
Vi, som förstagångsköpare, kände oss extremt tacksamma att just Andres var mäklare för huset vi blev kära i. Han hjälpte oss genom hela processen, från start till slut, och skapade en trygghet genom att ha fötterna på jorden och vara väldigt ödmjuk. + i kanten att man även fick se hur han lärde upp nya kollegor till sig och lade stor vikt i punkter som för oss som köpare var väldigt viktiga.
Proffsigt, lugnt och tryggt bemötande. Då vår affär gick snabbt från visning till kontraktsskrivning så hann vi knappt bygga upp några förväntningar men allt har känts bra och vi har fått snabba svar på det vi undrat över.
Väldigt bra bemötande vid visningen av bostaden, visade och förklarade och även svarade på frågorna vi hade👍🏻 bra återkoppling efter visningen, frågade hur vi tänker och hur man går vidare, och det gick ju bra. Väldigt noggrann vid kontraktsskrivningen, förklarade allt Angelica får en 11 av 10 Lars
Vi är väldigt nöjda med Angelica som mäklare. Hon har varit tillgänglig, engagerad och jobbat hårt genom hela processen, vilket gav oss en stor trygghet. Hon har också god kännedom om marknaden och ett bra kontaktnät. Vi rekommenderar henne varmt!
Engagerad, professionell och lättillgänglig! Med Angelicas ödmjukhet och kompetens kändes försäljningen trygg från start till mål. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Angelica!
Hela processen från visning till kontraktskrivning var mycket trygg och tydlig. Andreas är väldigt tillmötesgående och trevlig, och vi som köpare kände oss väldigt omhändertagna samt upplevde hela affären som proffsigt hanterad.
Angelica var noggrann med att lyssna in mina önskemål och därigenom rekomenderat ett objekt jag själv inte hade uppmärksammat, detta ledde till en affär. Hon har under hela processen hållit mig uppdaterad och återkopplat, vilket jag tycker är viktigt. Hon känns ärlig, genuin och proffsig.
Johanna är toppen! Mycket nöjd, kommunikationen var jättebra. Rekommenderar varmt.
Tack Emelie, vad fint av dig! Glad att jag fick vara med i din lägenhetsförsäljning! :)
Jag är väldigt tacksam över att ha fått lära känna Emilia. Vi träffades första gången under visningen av huset som nu har blivit vårt hem, och man kände direkt hennes engagemang och vilja att hjälpa till, även om vi kom från ett annat land. Hon hade en god kontakt med säljaren och höll alltid sina löften om att hålla oss uppdaterade snabbt. Under visningen tog hon sig tid att prata med oss och svara på våra frågor om huset. Hon var väl förberedd och kunde svara på nästan allt. Efter att vi lagt vårt bud har vi haft en...
Mycket professionell mäklare. En pigg och alert tjej som håller en uppdaterad hela vägen och kommer med bra tips. En mycket enkel och smidig försäljning av vårt hus. Kan varmt rekomendera Johanna som gör allt för kundens bästa.
Tack för ditt otroligt fina omdöme! Det var verkligen ett nöje att få hjälpa er sälja ert trevliga hus och att få lära känna er under processen. Jag är glad att vi kunde genomföra en snabb och smidig försäljning tillsammans. :) Hoppas ni ska trivas bra på eran nya adress! /Johanna
Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Och hela processen kring försäljningen av vårt hus. Från första mötet kände vi stort förtroende. Johanna var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Vi kan varmt rekommendera Johanna till andra som funderar på att sälja sin bostad. Timo.R.
Stort tack för ert fina omdöme! Det betyder mycket att höra att ni känt er trygga och nöjda genom hela försäljningsprocessen. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med försäljningen av ert hus och att samarbeta med er. :) Tack också för er varma rekommendation – det uppskattas verkligen.
Professionellt bemötande, Johanna fixade en snabb och smidig försäljning av lägenheten. Vi är jättenöjda och ska vi göra någon mer affär så vill vi gärna att Johanna tar hand om den.
Stort tack för de fina orden! Det har varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen. Ni är varmt välkomna att höra av er igen om det blir aktuellt med fler affärer framöver! :D /Johanna
Mycket kunnig och trevlig mäklare. Har skött försäljningen av min lägenhet på ett mycket bra sätt, känner mig trygg.
Trevlig och hjälpsam. Snabb återkoppling och kontakt. Johanna får en att känna sig prioriterad och har bra fokus på kund. Tillgänglig även utanför kontorstimmar.
Tack Nathalie för ditt fina omdöme :) Glad att du uppskattade mitt jobb kring köpet av lägenheten och att jag nu får de fina förtroendet att hjälpa dig med din lägenhetsförsäljning! /Johanna
Jag tycker han var väldigt trevlig och förklarade mycket i detalj. Kände mig säker i allt
Utmärkt bemötande och levde verkligen upp till mina förväntningar.
Andreas har varit proffsig i sitt bemötande och alltid svarat på det man undrar. Otroligt bra från början till slut!
väldigt bra och tydlig så man förstår och allt går smidigt
Johanna har under hela försäljningstiden varit engagerad, haft en tät dialog med oss säljare och visat ett genuint intresse i att göra det absolut bästa för att nå fram till en lyckad försäljning . Hennes kommunikation och täta återkoppling har vi uppskattat mycket.
Tack snälla Camilla! Jag blir så glad av att läsa ditt fina omdöme. Vi har verkligen varit ett bra team genom hela den här resan 😊 Nu ser jag fram emot att hitta en lägenhet där ni kommer att trivas minst lika bra som i huset!
Johanna är underbar och förstående. Extremt professionell och omtänksam, hon förklarade allt noggrant och hjälpte oss med allt som störde oss. Vi är mycket tacksamma för att ha haft Johanna som vår mäklare.
Stort tack för era fina ord! 💛 Det betyder verkligen mycket att ni kände er trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Jag är så glad att jag fick hjälpa er i er bostadsresa och önskar er all lycka i ert nya hem! Varmt tack för förtroendet och välkomna till Karlskoga! Johanna
Väldigt trevlig att ha o göra med. Engagerad och kunnig, kollade snabbt upp information han inte hade tillgänglig direkt.
Kunnig och trygg i bemötandet under visningen och köpet.
Vi kan varmt rekommendera Andreas Persson! Han sålde vårt radhus på mycket kort tid och vi som säljare är otroligt nöjda med hela processen. Från första mötet till signerat kontrakt skötte han allt professionellt, smidigt och med stort engagemang. Andreas var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och gav oss fullt förtroende genom varje steg. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare!
Mycket bra bemötande och tydlig information.
Andreas är alltid väldigt proffsig och mån om att både köpare och säljare ska känna sig trygga i affären. Han håller alla uppdaterade med information och har stenkoll på varje detalj!
Det fungerade, av olika orsaker drog det ut på tiden . (Takrestaurering). Nöjd iallafall. 😀
Min kontakt med Angelica har varit mycket god genom hela processen. Under säljmötet var hon professionell, väl förberedd och väldigt tydlig med den information vi fick inför kontraktsskrivning. Hon förklarade allt på ett pedagogiskt sätt och tog sig tid att besvara våra frågor, vilket gjorde att vi kände oss trygga och välinformerade. Angelica har varit tillgänglig, engagerad och återkopplat snabbt när vi haft funderingar. Hennes lugna och strukturerade arbetssätt har skapat förtroende och gjort processen smidig för oss. Vi har känt oss väl omhändertagna och kan varmt rekommendera henne vidare.
Angelica har under hela resan varit mycket hjälpsam att finna svar på våra frågor. Hon har återkopplat snabbt och varit en bra kontakt mellan oss och säljaren. Vi har haft en rak och tydlig kommunikation och det har känts tryggt hela vägen genom köpet.
Andreas är en oerhört fantastisk mäklare som är kunnig, trevlig och professionell Mäklare! Mvh Åsa Faeser
Fantastisk trevligt mottagande av Johanna som är professionell Mäklare! Rekommenderar henne varmt i min omgivning kollegor och bekantskap. Mvh Åsa Faeser
Stort tack Åsa för de fina orden! Det gläder mig verkligen att du är nöjd, och tack för att du rekommenderar mig vidare! :)
Min Go to mäklare… ALLTID! Proffsig, snabb och med ett genuint intresse för att hela affären ska vara smidig och enkel. Helt enkelt BÄST!
Proffesionell och personlig på samma gång. Känslan av att han brinner för sin kund och inte ett objekt.
Andreas verkar ha koll på allt. Är duktig på att förklara och försöker uppdatera ordentligt. Duktig och kunnig
En proffesionell mäklare som är väldigt kompetent och har ett jätte trevligt bemötande.Man känner sig väl omhändertagen.
Behöver inte beskriva han han är bäst 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 tio av tio
Andrea är en mycket professionell och trevlig mäklare som verkligen inger förtroende. Han är tillmötesgående, har mycket god kunskap och är dessutom snabb och tydlig i sin återkoppling genom hela processen. Jag kände mig trygg från start till mål och är en oerhört nöjd köpare. Kan varmt rekommenderas!
Förklarar bra för även en nybörjare med att köpa sin första bostad. Hjäper till med allt och hon svarar snabbt
Vad glad jag blir att du kände dig trygg med dina frågor! Grattis igen till en super mysig lägenhet. :)
Allt har fungerat utmärkt, både köp och sälj.
Tack Hans! Det har varit väldigt trevligt att hjälpa dig både vid köp och försäljning av lägenhet! :) Stort lycka till med nya bostaden!
En mycket lyhörd, kompetent och engagerad mäklare.
Bra respåns och ett bra bemötande.
Tydlig och vänlig! Svarar snabbt vid frågor.
Tack snälla Sofie, vad roligt att höra! 😊 Stort grattis igen till en jättefin lägenhet – jag hoppas verkligen att du kommer att trivas. Tveka inte att höra av dig om det dyker upp några frågor framöver.
Hon var helt fantastisk. Otrolig människa och mitt första val i all framtid
Tusen tack! ;D Otroligt glad och hedrad över förtroendet!
Väldigt tydlig och bra. Snabbt och smidigt.