Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

• BadgeTenYears
1 088
4.8
Call 0586-552 00 Share

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Karlskoga! Dags att skaffa nytt boende i Karlskoga eller Degerfors? Då ska du titta in till oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Här i Värmland och Örebro län har vi koll på allt från lägenheter till villor eller var nyproduktionerna finns. Vi har lång erfarenhet och våra...

1088 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Sedan starten hos Reco 2016

Malin B
Bought a house with Andreas Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Fisksjön

Lättsam och trevlig med koll på läget. Och plötsligt blev det inte så jobbigt att köpa/sälja sitt hus.

Lena Karin Carola O
Degerfors

Väldigt trevlig o väldigt kunnig med allt som ingår i en husförsäljning

Thomas K
Sold an apartment with Johanna Nilsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Backa

Mycket glad och trevlig! Gjorde sitt jobb galant. Fick mycket bra återkoppling hela tiden om vad som hände med min fastighet. Kan varmt rekommendera Johanna. Skulle jag sälja igen så skulle jag anlita henne! // Thomas

Svar från Johanna Nilsson

Tusen tack för ditt fina omdöme, Thomas! 😊 Jag är verkligen glad att du kände att den viktiga återkopplingen fanns där. Ser fram emot fler härliga samarbeten framöver!

Anita S
Sandtorpet

Professionell kompetent och effektiv men ändå lätt att umgås med och har humor och nära till skratt. Det har vari ett rent nöje att jobba med henne!!!

Johanna H
Sold an apartment with Angelica Karlsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Rosendal

Proffesionellt och genuint bemötande genom hela processen. Kom med olika försäljningsförslag som vi diskuterade för att gör det bästa av vår situation. Rekommenderar starkt då allt löste sig jättebra!

Ingrid H
Sold a house with Andreas Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Bråten

Personligt, hjälpsamt och proffsigt bemötande.

Bo Karl Gustav E
Sold a house with Johanna Nilsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Bråten

vet ej svårt att svara på jag kan ej uttala mig om det. det var ingen bra försäljning av din bostad stinavägen 35

Svar från Johanna Nilsson

Tack för din feedback. Tråkigt att försäljningen inte blev som du hoppats. Jag hade gärna kommit in tidigare i processen och kunnat påverka mer, eftersom jag endast var med i slutskedet. Jag önskar dig allt gott framöver, och du är alltid varmt välkommen att kontakta mig.

Dennis H
Rosendal

Kunnig och noggrann. Otroligt bra bemötande. Lätt att få tag på och lösningsfoluserad.

Krister E
Sold a cottage with Andreas Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Frövetterstorp

En trevlig, glad och mycket kunnig mäklare.

Annika E
Frövetterstorp

Engagerad mäklare, kunnig, glad och trevlig.

Marianne S
Bought an apartment with Andreas Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Skogalund

Vi kan bara ge ett enda betyg och det är "Helt suverän". Mycket trevlig, lätt att få kontakt med, ingav stort förtroende, väldigt tydlig i sin presentation, tillgänglig. Bara plus! Jo en sak till, jag lade märke till hans lyhördhet, han lyfte både oss som köpare och säljaren i sin roll.

Rita K
Sold an apartment with Andreas Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Skogalund

Andreas har varit trevlig o vänlig ,de har varit en bra resa med dig.

Sandra C
Bought a house with Emilia Grund a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Sandtorpet

Tillgänglig och tydlig. Jättebra bemötande, kändes kunnig och jobbade för att det skulle bli så bra som möjligt för båda parter. Jättenöjd!

Carina T
Bought an apartment with Angelica Karlsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Centralt

Trevligt bemötande och tydlig vid kontraktsskrivning.

Marijo B
Centralt

Andreas är noggrann, kompetent och inger stort förtroende. Han är lyhörd och djupt engagerad under hela processen, vilket gör honom till en utmärkt mäklare.

Liane E
Bought an apartment with Johanna Nilsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Centralt

Mycket trevligt och informellt bemötande, sakkunnig och rak. Tillgänglig och tillmötesgående. Kan varmt rekommenderas

Svar från Johanna Nilsson

Tack så mycket för dina fina ord! :) Det har varit ett nöje att hjälpa dig med köpet, och jag ser verkligen fram emot att nu få hjälpa dig vidare med försäljningen av din egen bostad nu.

Monica S
Centralt

Jag har haft en mycket bra upplevelse av mitt lägenhetsköp, jag fick ovärdelig hjälp och bra tips av Andreas som har varit profektionel och personlig . Jag har nog honom att tacka för ett mycket lyckat bostadssökande och till slut affär. Monica

Axel B
Sold an apartment with Johan Tjernström a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Haren

Johan var professionell, tillgänglig och mycket trevlig. Jag är mycket nöjd med hela försäljningen!

Raine L
Karlberg

Hon gav väldigt bra intryck från början. Hon beskriver hur hon jobbar,vilka kanaler hon använder utöver/ vid sidan om hemmet. Hon lyckades ju sälja lägenheten kanska fort. Hon har också varit tillgänglig när jag har behövt kontakta henne. Tacksam och nöjd för vad hon har presterat. V/ raine

Svar från Johanna Nilsson

Tack Raine för ditt fina omdöme! :) Vi har haft ett fint samarbete med lägenheten och kul att vi på kort tid kunde hitta rätt köpare. Stort lycka till med huset!

Kim E
Rosendal

Han var toppen, väldigt tydlig, trevlig och öppen! Rekommenderas varmt.

Sarah V
Rosendal

Otroligt trevlig och enkel att ha att göra med! För oss som aldrig tidigare köpt bostad innan var det guld värt att ha Andreas som mäklare då han var så hjälpsam och så tydlig med allt!! Superbäst!!

Elin B
Sold a house with Angelica Karlsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Aggerud

Alltid trevlig och professionell, ger bra återkopplingar och har en tydlig och rak kommunikation.

Jesper T
Bought an apartment with Johan Tjernström a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Haren

Skicklig på sitt jobb och vet vad han gör, bra på att bemöta kunder :)

Marita O
Bought a house with Johanna Nilsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Sandtorpet

Väldigt saklig och bra, mycket trevlig o lättsam.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Marita! Stort grattis till ert nya hus och välkommen tillbaka till stan! :)

Anders L

Proffsigt bemötande. Bra återkoppling

Malin Å
Centralt

Otroligt nöjd med Angelika! Proffsig och effektiv. Ständigt kontaktbar och delar information löpande! Smidigaste mäklaren jag haft!

Birgitta D
Sandviken

Mycket trevlig, väldigt kunnig och engagerad. Alltid lätt att få återkoppling. Rekommenderar starkt 🙂

Hans M
Sandviken

Ärlig, rak, öppen. Kundinriktad.

Jerry D
Sandviken

Mycket engagerad och öppen/ärlig med allas bästa i åtanke

Cecilia S
Sold an apartment with Emilia Grund a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Mycket trygg och professionell. Hon har stöttat och hållit oss i handen genom hela resan med sin gedigna kunskap inom området. Mycket ödmjuk och respektfull i sitt bemötande mot oss som är både köpare och säljare.

Pernilla S
Bought an apartment with Emilia Grund a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Uppskattar henne som väldigt proffessionell, kunnig, vänlig. Jag kan väldigt lite om det här med att köpa bostad och vad som gäller men Emilia har hjälp på ett toppensätt! Känner mig trygg och omhändertagen av henne i mitt köp. Helt klart 5 stjärnor :)

Maria N
Bought a house with Angelica Karlsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Rosendal

Intresserad, hjälpsam och tillgänglig! Är mycket nöjd!

Anders M
Karlberg

Bara bra, toppklass! Underlättade hela processen.

Jennie M
Karlberg

Emilia har ett trevligt bemötande och kändes väldigt professionell. Hon hade svar på de flesta frågorna och det hon inte kunde svara på tog hon reda på omgående och skötte återkoppling väldigt bra under försäljningen. Emilia är en person som verkar gilla sitt jobb. En mycket bra mäklare tycker vi

Nadja H
Degerfors

En mäklare som är kunnig, professionell och trevlig. Under hela processen var Johanna lyhörd, behjälplig & informativ. Rekommenderar starkt!

Svar från Johanna Nilsson

Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket att höra och jag är glad att jag fick hjälpa dig genom processen. Stort grattis igen till ett fantastiskt fint hus!

Gus H
Degerfors

Jättebra! Väldigt trevligt bemötande, snabba svar och förklarade allting om orrstigen väldigt bra! Kan inte klaga på något.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Gus, vad glad jag blir att höra att allt kändes tydligt och tryggt! :) Stort grattis igen till ett jättefint hus!

Magnus O
Nedre Aggerud

Jätte trevlig och kunnig mäklare.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Magnus! Hoppas ni ska trivas bra i den nya lägenheten! :)

Linnea E
Karlberg

Toppen mäklare! Mycket behjälplig och trevlig! En mäklare att lita på!

Therese L
Nedre Aggerud

Trevlig, kunnig och informativ.

Svar från Johanna Nilsson

Tack Therese! Hoppas ni ska trivas i eran nya bostad! :)

Masi H
Karlberg

Väldigt bra och hjälpsamt. Kunnig inom branschen.

Petri B
Karlberg

En glad o trevlig tjej,tillmötesgående

Hasn A
Centralt

Duktig, hjälpsam och kan sin grej.

Jonas H
Karlberg

Trevlig och förtroendeingivande genom hela uppdraget. Upplevde mig trygg genom hela försäljningen.

Anneli M
Bought a house with Christoffer Hallström a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Degerfors

Han fungerade bra. Lugn och sansad, samt lösningsbenägen.

Mats G
Aggerud

Tillmötesgående, trevlig och förstående mäklare. Jag skulle starkt rekommendera henne och kommer kontakta henne för framtida bostäder.

Åsa B
Kristinehamn

Kunnig, lösningsorienterad och snabb feedback genom hela processen.

John A
Aggerud

En underbar och sprallig mäklare som verkligen kan sitt jobb och tar hand om kunden som en gammal vän man haft hela livet! Frågvis och ödmjuk, vilket känns lätt att diskutera en av livets stora saker som husköp med. Kan verkligen rekommendera denna mäklare!

Linnéa F
Aggerud

Mycket enkel att höra att göra med. Förtroendeingivande. Enkel att kontakta och gav löpande uppdateringar och hade snabb kontakt med både köpare och säljare.

Svar från Johanna Nilsson

Stort tack Linnéa för ditt fina omdöme! Blir jätte glad av att läsa hur du upplevde affären. Stort grattis till huset igen och välkommen till Karlskoga! :D

Erika A
Karlberg

Angelica är en mycket professionell och kunnig mäklare som gav en trygg känsla genom hela processen. Tillgänglig, engagerad och med ett mycket bra bemötande. Kan varmt rekommendera Angelica ✨

Henrik T
Kilsta

Hon har skött allt med huset perfekt, hon har varit kanon 👍🏻