Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

• BadgeElevenYears
2 895
4.8
Call 011-28 58 80 Share

Vill du köpa eller sälja en villa eller bostadsrätt i Norrköping, Söderköping eller Finspång? Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast...

2895 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Sedan starten hos Reco 2016

Sofie Victoria J
Sold an apartment with Felix Åhlén a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Svärtinge

Har anlitat en del mäklare under åren när vi sålt fastigheter. Känner mig mest nöjd med Felix utav dessa.

Karl-Gunnar M
Sold an apartment with Johan Lenngren a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Åby

Jag är mycket nöjd med min mäklare Johan Lenngren. Vi hade visningar under hösten men sedan under våren så tipsade han om att använda Hemnet för visningen och då gick det bättre och snabbare. Hela proceduren fortlöpte sedan bra och jag är tacksam för detta. Vi hade ständig kontakt under hela tiden det pågick. Hälsningar Kalle Molneryd.

Svar från Johan Lenngren

Tack Kalle för ditt fina betyg. Jag är så glad för er skull att allt klaffade och att ni till slut kunde köpa er nya lägenhet. Vi hörs / Johan

Emilia J
Svärtinge

Trevligt bemötande och snabb affär

Hanna D
Gamla Lasarettet

10 av 10! Man vet att man alltid kan räkna med Felix!

Wesam B
Åby

Ayman Alsaid var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Kommunikation fungerade smidigt och jag kände mig alltid uppdaterad och trygg i varje steg. Ayman visade stort engagemang, svarade snabbt på frågor och gav ett mycket seriöst och förtroendeingivande bemötande. Jag uppskattade särskilt hans kunnighet och förmåga att göra affären enkel och smidig. Rekommenderas varmt!

Svar från Ayman Alsaid

Stort tack för de fina orden och för förtroendet genom hela processen! Det har varit ett nöje att hjälpa dig med försäljningen, och jag uppskattar verkligen rekommendationen. Önskar dig all lycka framåt!

Sabine F
Bought a house with Teodor Ringdahl a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Söderköping

Han är väldigt mån om att göra en bra affär för alla. Han är väldigt trevlig och tillmötesgående. Skulle rekomendera Teodor som mäklare om man vill sälja eller köpa bostad.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Sabine! Stort tack för dom fina orden och rekommendationen! Kul att det jag försöker göra speglar verkligheten :) Stort grattis till ett jättefint hus så ses vi senare vid inflytt! /Teodor Ringdahl

Susan M
Smedby

Ayman gjorde hela bostadsaffären smidig och trygg. Väldigt lyhörd, kunnig och engagerad, med snabb återkoppling och ett trevligt bemötande genom hela processen. Jag uppskattade verkligen det personliga engagemanget och rekommenderar varmt vidare.

Svar från Ayman Alsaid

Tack snälla för de fina orden! Det har varit ett nöje att hjälpa dig genom hela processen. Stort tack för förtroendet och rekommendationen!

Lara J
Bought a house with Ayman Alsaid a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Smedby

Trevlig och väldigt profosionell i sin roll.

Ibrahim B
Sold an apartment with Ayman Alsaid a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Haga

Väldigt trevligt, proffesionell och hjälpsam

Svar från Ayman Alsaid

Tack så mycket för de fina orden och för ert förtroende!

Ivan Y
KIMSTAD

Vi uppskattar allas ansträngningar och arbete för att hjälpa oss att sälja huset. Han är smart och ihärdig, och vi är mycket nöjda. Jag rekommenderar alla som vill sälja sitt fastighet att kontakta Ayman.

Svar från Ayman Alsaid

Stort tack för de fina orden och ert förtroende genom hela försäljningen! Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag uppskattar verkligen er rekommendation. Önskar er all lycka framöver!

Abdullah A
KIMSTAD

Mycket trevlig och hjälpsam vid frågor.

Rickard A
Sold a house with Felix Åhlén a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Östra Husby

Vi är mycket nöjda med Felix insats i samband med försäljningen av vårt hus. Från första kontakt visade han ett stort engagemang, god kunskap om marknaden och en tydlig strategi för att uppnå bästa möjliga resultat.

Andreas K
Sold a house with Teodor Ringdahl a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Söderköping

Proffsig och extremt serviceinriktad.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Andreas! Det var extremt trevligt att jobba med er! Stort grattis till en lyckad bostadsaffär! /Teo Ringdahl

Helen K
Söderköping

Min upplevelse är att vi fick ett mycket proffsigt bemötande, där våra önskemål blev väl omhändertagna. Kan varmt rekommendera Teodor!

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Helen! Stort tack för ert förtroende och ett väldigt fint reco! Vi ses senare i sommar! Mvh Teo Ringdahl

Lora J
Smedby

Driven, professionell och har ett lugn som smittar av sig!

Alexander R
Smedby

Vi har både köpt och sålt på en och samma gång via Ayman. Han är kunnig, närvarande, tillgänglig och har gjort ett mycket bra jobb från start till mål. Trots en del hinder på vägen har han varit lugn och hittat lösningar. Vi kan varmt rekommendera Ayman för framtida bostadsaffärer.

Svar från Ayman Alsaid

Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa er både med köp och försäljning! Det har varit ett nöje att få följa er genom hela processen. Jag önskar er all lycka i ert nya boende och är alltid här om ni behöver hjälp framöver!

Mats K
Sold a house with Felix Åhlén a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norsholm

Otroligt engagerad , trevlig och rejält driven. Felix är vad man vill ha i en mäklare.

Rasmus K
Bought a house with Johan Lenngren a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vikbolandet

Väldigt bra! Har svar på eventuella frågor och har gjort hela affären väldigt smidig!

Svar från Johan Lenngren

Tack Rasmus, så roligt att ni är nöjda och jag är säker på att ni kommer trivas riktigt bra i ert nya hus. Vi hörs / Johan

Elvira G
Sold an apartment with Teodor Ringdahl a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Haga

Jag är otroligt nöjd! Vi har sedan första mötet gemensamt bollat hur vi ska agera i varje beslut, så jag har känt mig supertrygg i varje steg vi tagit kring försäljningen. Han har varit väldigt tydlig i kommunikationen till mig som säljare, så jag har känt mig inkluderad hela vägen i processen.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Elvira! Tusen tack för ett väldigt fint reco! Kul att du kände att vi jobbade som ett team. Det är meningen! :) Stort grattis till en lyckad affär så ses vi senare i sommar! /Teodor Ringdahl

Kerstin V
Bought an apartment with Emelie Hagstedt  a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Stjärnhusen

Naturlig, intresserad, förtroendeingivande, positiv, påläst och lätt att få kontakt med. En mkt bra mäklare.

Svar från Emelie Hagstedt

Tack snälla Kerstin! Tror detta blir jättebra för er! :) Hälsningar. Emelie Hagstedt

Ulf Ö
Bought an apartment with Teodor Ringdahl a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Haga

Bra och proffesionellt bemötande. Snabb och tillmötesgående med blick för vårt behov och krav.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej! Stort tack för ditt reco Ulf. Det betyder väldigt mycket. Tack själva för en smidig och god affär. Stort grattis till en fin lägenhet som passar era behov utmärkt! /Teodor Ringdahl

Niklas G
Haga

Duktig på att få till en affär i en ogynnsam marknad

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Niklas! Stort tack för ett väldigt fint reco! Tack själv för smidig och snabb återkoppling när det behövdes. Ha en trevlig dag! /Teodor Ringdahl

Linnea W
Bought a house with Petra Torgilsman a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Söderköping

Enkel och trevlig att ha kontakt med och snabb och tydlig i kommunikation.

Åsa J
Bought an apartment with Johan Lenngren a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Ljura

Nöjd. Rak kommunikation, snabba besked, inget krångel.

Svar från Johan Lenngren

Hej Åsa, tack snälla för att du tog dig tid att ge mig det fina betyget. Jag passar på och ger dig samma omdöme och hoppas du kommer trivas i din nya fina lägenhet. Hälsningar Johan

Leif H
Sold an apartment with Per Illner a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Söder

kunnig och trevligt bemötande, jag är helnöjd!

Svar från Per Illner

Stort tack för att jag fått hjälpa dig 🙏 Mycket lättsamt och trevligt

Kim B
Bought an apartment with Felix Åhlén a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Trevligt bemötande. Snabba svar och saklig gällande bostaden. Flexibel med visning och kontraktskrivning.

Frida N
Ektorp

Lättsam, bra humor. Duktig på sitt jobb! 10/10 i betyg! Stark rekommendation

Ewa L
Ektorp

Trevlig mäklare som har haft kontinuerlig uppdatering om vad som händer med visning och intressenter av vår lägenhet. Ordning och reda. Vi gillar Felix som är lättsam och har humor men som ändå är seriös.

Sören B
Sold a house with Johan Lenngren a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vikbolandet

Mycket bra upplevelse bra kontakt och brainformation hela tiden👍

Svar från Johan Lenngren

Hej Sören, tack för de vänliga orden och roligt att du är nöjd. Hälsningar Johan

Stefan L
Bought a house with Felix Åhlén a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Söderköping

Trevlig, och lättsam att ha att göra med. Ger ett seriöst och professionellt intryck.

Izabelle T
Bought an apartment with Ayman Alsaid a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Klockaretorpet

Trevlig, hjälpsam och professionell. Han gjorde hela processen mycket enklare och vi kände oss trygga. Stort tack för allt stöd under vår bostadsaffär.

Svar från Ayman Alsaid

Tack så mycket för de fina orden, och stort grattis till er nya bostad! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom affären.

Martin C

Johan Lenngren är en mycke bra och trevlig mäklare.Mvh Martin

Svar från Johan Lenngren

Tack Martin, det var roligt att få hjälpa dig med försäljningen. Jag önskar dig ett stort lycka till i ditt nästa steg i livet. Vi hörs / Johan

Katrin A
Söderköping

Lugn och tydlig. Trevlig och lätt som person. Har ett fint bemötande och har inget påtvingat sätt utan känner in på ett bra sätt. Kunnig.

Galina S
Klockaretorpet

Ayman har varit mycket professionell, drivande och mycket trevlig som person. Vi hade jätte bra kontakt via sms och telefon. Ayman var alltid tillgänglig och vi kunde resonera och diskutera i lugn och ro kring försäljning av bostadsrätten. Han var respektfull och mottaglig till mina åsikter gällande försäljning. Vi kunde sälja bostad snabbt och det var vår önskemål. Att vi fick sänka priset för huset beror på marknaden och omvärdens oro, samt bankens räntehöjningar och det är utom mäklarens och vår kontroll. Sammanfattningvis...

Svar från Ayman Alsaid

Tack Galina för de fina orden och för ert förtroende, det har varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen!

Stefan J
Söder

Sparsam kontakt. Oklara besked. Inga visningar.

Sven Krister S
Kättsätter

Allt är till största belåtenhet MVH Krister

Svar från Ayman Alsaid

Tack så mycket Krister, och tack för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen!

Oskar F

Professionell och tillmötesgående.

Svar från Johan Lenngren

Tack Oskar för ert fina betyg och stort grattis igen till en fantastisk fastighet. Jag hoppas er familj kommer stortrivas. Vi hörs framöver / Johan

Håkan W
Norrköping

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare som hjälpte oss att sälja vårt hus. Genom hela processen var han mycket pålitlig och höll alltid vad han lovade, både när det gällde tider och återkoppling. Hans faktakunskap var imponerande och gav oss ett stort förtroende i varje steg av affären. Dessutom är han en väldigt trevlig och lättsam person att ha att göra med, vilket gjorde hela upplevelsen både trygg och smidig. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sin bostad!

Svar från Johan Lenngren

Hej Håkan, det var verkligen fina ord och jag tackar ödmjukt för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen. Det var verkligen ett bra samarbete oss emellan och roligt att ni är nöjda med resultatet. Jag hoppas ni kommer trivas lika bra i ert kommande hus som ni gjort i ert nuvarande. Hälsningar Johan

Nadjija F
Haga

Jag är nöjd med mäklaren. Allt gick smidigt och kommunikationen var tydlig. Kan absolut rekommendera

Amina L
Haga

Felix är en lyhörd och trevlig mäklare!

Dario F

Grym bra jobbat! Bäst i Norrköping 👍🏽

Eva J
Kimstad

Jag var väldigt nöjd med Felix under min försäljning! Han gjorde allt som jag bara kundw drömma om

Moa S
Åby

Smidig, trygg och tillgänglig. God vägledning genom hela processen av bostadsköp.

Maryam A
Bought an apartment with Nathalie Talani a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Sandtorp

Hon var en mycket trevlig och kunnig person som stöttade mig genom hela processen vid köpet av min lägenhet. Hon var alltid hjälpsam, tillgänglig och tog sig tid att svara på alla mina frågor på ett tydligt och professionellt sätt. Hennes engagemang och trygghet gjorde att jag kände mig säker i mitt beslut, och jag uppskattade verkligen hennes stöd genom hela affären.

Kerstin Marianne L
Sold an apartment with Petra Torgilsman a part of Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Skarphagen

Tydlig, effektiv och pålitlig mäklare. Petra har ett trevligt sätt och har fullt fokus på en så bra försäljning som möjligt, och är inkännande under processen. Jag kan bara rekommendera Petra!

Rickard B
Norrköping

Vi är mycket nöjda med Felix insats. Han gjorde ett riktigt bra jobb genom hela processen och såg till att vi kände oss trygga från start till mål. Vi uppskattade särskilt att han höll oss kontinuerligt uppdaterade och var tydlig i sin kommunikation. Felix presenterade en genomtänkt strategi för försäljningen och var samtidigt lyhörd för våra tankar och åsikter, vilket gjorde att samarbetet kändes väldigt bra. Vi kan varmt rekommendera Felix till andra som ska sälja sin bostad.

Selma P
Norrköping

Felix var professionell, tydlig och väldigt smidig att ha att göra med. Jag är mycket nöjd med hela processen.

Flora W
Norrköping

Fantastiskt bra! Och med tanke på tidigare erfarenheter hade vi egentligen inte tänkt köpa en lägenhet som säljs via Fastighetsförmedling. Men Felix är riktigt bra!

Sanna J
Söder

Proffsigt bemötande, snabb på återkoppling och trevlig! Mycket nöjd med Felix!

Charlotte N
Centralt

Jag har bara positivt att säga om min mäklare. Jag har fått kontinuerlig information, och ett trevligt och proffesionellt bemötande.

Svar från Per Illner

Stort tack för ditt omdöme och att jag fått hjälpa er att sälja lägenheten.