Andreas Ejresund

Andreas Ejresund

Andreas Ejresund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Andreas Ejresund har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Andreas Ejresund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Ejresund har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

112 omdömen om Andreas Ejresund

Sedan starten hos Reco 2023
Carl-Anton S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Ejresund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Känner stort förtroende för Andras som gjort ett utmärkt arbete under sitt uppdrag. Stark rekommendation och skulle med glädje ta hjälp i framtiden.

Bengt-Olov G
Fålhagen

Första träffen var positiv och det var därför vi valde Andreas. Att marknaden var svår var vi införstådda med. Han fick kämpa hårt med många visningar där vi var nära affär några gånger. Till slut fick han träff och det är vi väldigt nöjda med. Slutomdömet är att han har varit duktig. Det enda negativa var att det var långt mellan kontakterna ibland.

Karin Maria G
Fålhagen

Har inte någon åsikt eftersom jag inte har haft direkt kontakt med mäklaren under försäljningen.

Svar från Andreas Ejresund

Hej Karin och tack för ditt omdöme =) Tack även för förtroendet att sälja er fina bostad och så hoppas jag att ni har en riktigt fin vinter norröver =)

Ing-Marie L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Ejresund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Trevlig, professionell och hjälpsam

Svar från Andreas Ejresund

Hej Ing-Marie och tack själv för en trevlig dialog och grattis till din nya fina bostad =) Önskar dig en riktigt fin vinter!

Linus N
Gränby

Snabb, trevlig och tydlig. Inga problem i något av affärens delar.

Svar från Andreas Ejresund

Hej Linus och tack för fint omdöme =) Stort grattis till den nya fina bostaden och önskar dig en fortsatt fin vinter!

Maria L
Fullerö

Oroligt bra samarbete! Jobbade snabbt och effektivt!

Svar från Andreas Ejresund

Hej Maria och stort tack för fina ord =) Tack även för förtroendet och önskar er all lycka till här framöver!

Jonathan Å
Vädergatorna

Väldigt trevlig och informativ, höll bra kommunikation under förberedelserna för försäljningen och när lägenheten skulle läggas ut och för mig som förstagångsförsäljare så var det väldigt skönt att få grundligt vad som skulle ske och skedde. Affären gick snabbt och jag är nöjd med resultatet.

Svar från Andreas Ejresund

Hej Jonathan och tack för fint omdöme och tack själva för smidig dialog =) All lycka till i nya staden och önskar er en riktigt fin jul!

Venera A
Vädergatorna

Allt bra !!! Tack så mycket!!!

Svar från Andreas Ejresund

Hej Venera och tack själv för trevlig dialog =) Stort grattis till er fina bostad och önskar er en fin vinter!

Lars O
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Ejresund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Skyttorp

Baserat på tidigare erfarenheter med mäklare från andra mäklarfirmor, hade jag tyvärr inte så höga förväntningar på mäklaren initialt. Som tur är fick jag denna gång en helt annan, och mycket positiv upplevelse genom Andreas insats. Andreas är en frisk fläkt som är engagerad och väldigt positiv. Han har sålt min stuga i "fel" säsong och gjort det med stor entusiasm i kombination med ett mycket lugnt bemötande vid varje kontakt, vilket gjort att jag känt mig förhoppningsfull under hela tiden. Andreas är kunnig, inte minst...

Svar från Andreas Ejresund

Hej Lars och stort tack för ditt fina omdöme =) Det har verkligen varit en ynnest att få arbeta med din fina fastighet och tack för alla fina samtal under processens gång! Önskar dig/er all lycka till här framöver och så får ni njuta mer av naturen norröver =)

Tsega A
Årsta

Bra comforteb to all person nice person.

Svar från Andreas Ejresund

Hi Tsega och thanks for the nice review and congrats to your new apartment =) I wish you a fine winter!