Cecilia Wetterborg

Cecilia Wetterborg

Cecilia Wetterborg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Cecilia Wetterborg har varit registrerad mäklare sedan 2010-03. Cecilia Wetterborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.9. Cecilia Wetterborg har haft 36 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2025-11

34 omdömen om Cecilia Wetterborg

Ildiko N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cecilia Wetterborg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knivsta

Hon är duktig på medla mellan köpare och säljare! Trotts att vi var utomlands sköttes allt enligt hur vi ville! Endast som inte var professionell att det tog slut med visning katalog, så vi som köpte lägenheten fick inte det. 😪

Ulrika V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cecilia Wetterborg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knivsta

Bra information kring spekulanter under processen genom god kontakt med mig.

Marijana U
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Wetterborg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knivsta

It was great working with Cecilia!

Anna N
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Wetterborg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knivsta

Trevlig och proffitionel! Vi var nöjda med Cecilias bemötande.

Mattias L
Uppsala

Cecilia är väldigt trevlig och proffsig samt väldigt duktig på att guida och navigera oss som köpare genom hela processen

Jan-Erik B
Uppsala

Smidigt och professionellt mottagande. Lyhörd och god lokalkännedom. Överlag en positiv upplevelse

Britt-Marie M
Knivsta

Trevlig och lättsam lätt att få tag i snabb feedback om man frågar efter någonting mycket trevlig person ringer och frågar om det är någonting man undrar över

Andreas W
Alsike

Cecilia är Väldigt professionell, trevlig och bra mäklare. Hon har hållit mig uppdaterad under hela processen. Kan varmt rekommendera henne.

Robert S
Uppsala

Professionell, tillgänglig, kommunikativ och bra dialog!

Anna-Karin E
Knivsta

Engagerad och väldigt mån om att det ska bli ett gott resultat för både köpare & säljare