Elenor Jansson

Elenor Jansson

Elenor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Elenor Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Elenor Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 232 omdömen med ett betyg på 4.8. Elenor Jansson har haft 45 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

232 omdömen om Elenor Jansson

Sedan starten hos Reco 2019
Jacob L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Centrum

Elenor är en väldigt trevlig mäklare som gör ett bra jobb för både säljare och köpare. Hon var mäklare när jag köpte lägenheten och tyckte att hon gjorde ett så bra jobb att jag också valde henne när jag skulle sälja. Något jag definitivt inte ångrar!

Caroline S
Centrum

Jättetrevlig påläst och personlig rekomenderar varmt Elenor. Fixade med tips om stylist och såg till att nycklar fanns.

Sabine P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Blev bra bemött, jätte trevlig. Otroligt hjälpsam

Ann-Caroline M
Salabacke

Öppen, erfaren och insatt i det hon gör.

Johan M
Salabacke

Snabb, proffsigt utförande utan krångel. Tumme upp!

Christoffer S
Gunsta

Kunnig och driven! Använde sin kunskap för att göra uppdraget så bra som möjligt!

Jörgen W
Eriksberg

Helt ok, informativ och driven.

Suzanne W
Gunsta

Allt gick bra. Hon var bra. Xxxxxxxcccc

Tomas K
Köpte sitt hus med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Björklinge

En av de två mäklare som jag trivs med. Sympatisk och positiv att ha att göra med, vet när folk brukar ställa till det och försöker driva affären i hamn utan det krånglet.

Anette N
Sålde sin bostad med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Björklinge

Fantast, lyhörd, engagerad, positiv