Mycket kunnig, påläst och hungrig!
Elenor Jansson
Elenor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Elenor Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Elenor Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 235 omdömen med ett betyg på 4.8. Elenor Jansson har haft 42 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
235 omdömen om Elenor Jansson
Proffsigt bemötande och ger ett mycket högt förtroende. Känns som hon både är på säljaren och köparens sida. Man känner sig trygg med henne. Hon upplevs som kompetent och kunnig. Vi har både varit köpare och säljare flera gånger med Elenor och det var faktiskt som köpare vi fattade tycke för henne då vi kände att hennes information och bemötande var genuint. Vi har sedan använt Elenor för flera försäljningar av lägenheter och vi rekommenderar henne till fullo.
Elenor är genuin och professionell. Hon ser till det bästa för både säljaren och köparen. Elenor är en mäklare som man kan lita på och anförtro sig till.
Elenor är en väldigt trevlig mäklare som gör ett bra jobb för både säljare och köpare. Hon var mäklare när jag köpte lägenheten och tyckte att hon gjorde ett så bra jobb att jag också valde henne när jag skulle sälja. Något jag definitivt inte ångrar!
Jättetrevlig påläst och personlig rekomenderar varmt Elenor. Fixade med tips om stylist och såg till att nycklar fanns.
Blev bra bemött, jätte trevlig. Otroligt hjälpsam
Öppen, erfaren och insatt i det hon gör.
Snabb, proffsigt utförande utan krångel. Tumme upp!
Kunnig och driven! Använde sin kunskap för att göra uppdraget så bra som möjligt!
Helt ok, informativ och driven.