Felicia gjorde ett mycket professionellt och bra intryck både innan affären och under avtalsskrivandet. Hon återkopplade snabbt och lyckades få både säljare och köpare att känna sig tryggare.
Felicia Lindberg
Felicia Lindberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Felicia Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2025-02. Felicia Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.7. Felicia Lindberg har haft 10 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-03
27 omdömen om Felicia Lindberg
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det känns väldigt roligt att höra att du fick ett gott intryck och att du upplevde både processen och avtalsskrivandet som trygga. Jag lägger stor vikt vid att vara tillgänglig och tydlig i min kommunikation, så det betyder mycket att det märktes. Tack för att jag fick vara en del av er affär!
En bra och kunnig mäklare som ville hjälpa till så att allt gick så smidigt som möjligt. Alltid ett trevligt bemötande.
Tack snälla för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket att höra att du upplevde processen som smidig och att du kände dig väl bemött. Mitt mål är alltid att göra affären så trygg och enkel som möjligt, så jag är väldigt glad att du är nöjd. Jag hoppas ni kommer trivas otroligt bra i den nya bostaden!
Felicia är väldigt trevligt och är tydlig och rak i kommunikationen. Trygg att göra affär med!
Tack för ditt omdöme Louise - jag uppskattar dina ord väldigt mycket! Det har varit ett trevligt samarbete och jag hoppas ni kommer trivas i er nya bostad. Tveka inte på att höra av er om det finns några frågor eller funderingar.
Duktig, kunnig o mycket trevlig person. Det var mycket lätt att prata med henne. Hon gjorde mycket bra ifrån sig.
Tack Fattah för ditt fina omdöme! Roligt att höra att ni är nöjda med min insats. Det har varit en ära att få hjälpa er med försäljningen!
Engagerad, kunnig, empatisk och tydlig. Vi är väldigt nöjda med Felicias insats vid försäljning av vår lägenhet. Sedigheh A
Tack för dina fina ord Sedigheh! Det har verkligen varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen av er lägenhet. Jag är så glad över ert förtroende och att ni känner er nöjda med processen och resultatet.
Väldigt duktig och kunnig vid visningstillfället. Höll en trevlig presentation så att alla fick ta del av samma information om lägenheten vilket uppskattades. Därefter snabb på att svara och återkoppla och hjälpsam i hela processen. Mycket nöjd med Felicia som mäklare!
Det värmer verkligen att höra att du är nöjd med hela processen som köpare. För mig är tillgänglighet och att finnas där för mina kunder otroligt viktigt, så det gör mig extra glad att du upplevde mig på det sättet. Jag hoppas att du kommer trivas fantastiskt i din nya bostad! Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp något framöver.
Felicia var mycket hjälpsam och kunnig mäklare. Hon engagerade sig mycket och ordnade många visningar .Jag har bara positivt omdöme att lämna och rekommenderar henne gärna.
Tack snälla Kerstin för ditt förtroende och att jag fick hjälpa dig med din försäljning. Det har varit en ära att få bistå dig med hjälp genom hela processen. Tack återigen och du är mer än välkommen att höra av dig igen i framtiden!
Felicia var trevlig och påläst. Bra på att förklara.
Vad glad jag blir. Önskar er all lycka till i framtiden!
Hon är duktig och bra på att förklara och var väldigt tydlig,
Tack snälla! Jag hoppas ni kommer trivas i er nya bostad!
Mycket trevligt bemötande med informativa instruktioner om vad vi kan förvänta oss vid försäljningen. Kände att Felicia var proaktiv även när det gällde köparna. Tack för en bra upplevelse.
Tack så hjärtligt för de värmande orden! Det har varit en ära att få hjälpa er. Önskar er all lycka till med er nya bostad och vem vet, kanske vi ses i framtiden igen!