10/10, rekommenderar Filip som mäklare
Filip Stenmark
Filip Stenmark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Filip Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Filip Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 162 omdömen med ett betyg på 4.8. Filip Stenmark har haft 50 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
162 omdömen om Filip Stenmark
Vi blev bemötta på ett bra sätt Filip är trevlig & framåt. Vi hade hög förväntningar och dom hölls så vi är nöjda.
Bra och professionellt bemötande! Mycket kunnig, trygg och hjälpsam genom hela processen.
Fint och professionellt bemötande.
Har endast gott att säga om Filip!
Filip är en trevlig och kunnig mäklare. Bra kommunikation och gav oss uppdateringar under hela processen. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande och god kommunikation under hela processen! Filip är en professionell och noggrann mäklare!
Filip var trevlig och inlyssnande under hela processen. Han var påläst om bostaden och hängiven att båda parterna i försäljningen skulle bli nöjda. Filip får bra betyg av mig!
Min mäklare gjorde ett fantastiskt jobb. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg hela vägen.
Jag är mycket nöjd med den service som Filip gav som mäklare. Bemötandet var professionellt, tydligt och tryggt genom hela processen. Kommunikationen fungerade bra och kändes välorganiserat.