Filip Stenmark

Filip Stenmark

Filip Stenmark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Filip Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Filip Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 208 omdömen med ett betyg på 4.8. Filip Stenmark har haft 55 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

208 omdömen om Filip Stenmark

Sedan starten hos Reco 2023
Victoria P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Rosendal

Lösningsorienterad, effektiv, trevligt bemötande.

Gabriel R
Främre Luthagen

Hela affären gick väldigt smidigt. Vi var väldigt trevligt bemötta vid visningen och alla frågor vi hade svarades på bra.

Petra T
Lindbacken

Trevlig och tillmötesgående. Bra information och engagerad vid visning och genom processen till vårt husköp. Hade önskat mer stöd och förståelse vid egen oro kring köpet då det var första gången. Därför inte 5 av 5.

Tellervo K
Sålde sitt hus med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Järlåsa

Professionellt och trevligt bemötande. Effektiv hantering av varje moment i försäljningsprocessen. Trygg och säker försäljning av vårt fritidshus. Mycket nöjd som kund.

Axel W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Främre Luthagen

Duktig och driven mäklare som gjorde sitt yttersta för att nå ett bra resultat. Kan varmt rekommendera!

Eric P
Främre Luthagen

Filip levererade en helheter som var stark!

Lisa H
Rosendal

Han fick ju bostaden såld. Men under hela processen kände jag att det var upp till mig att fråga vad nästa steg var, dubbelkolla om saker kommit fram eller om han hade skickat något. Jag kände inte direkt tillit till honom, tex behövde jag fråga om hemnet annons som han sedan sa borde skickats på mail 4 dagar tidigare. Han skrev inget om att jag borde fått ett mail om detta.

Svar från Filip Stenmark

Hej Lisa, Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag uppskattar din feedback och tar till mig det du skriver. Det är tydligt att ni två som säljare har haft olika upplevelser av försäljningsprocessen. Er gemensamma försäljning resulterade i två väldigt olika omdömen, vilket visar att jag inte lyckades skapa samma känsla av delaktighet och trygghet för er båda. Min ambition är alltid att båda säljarna, oavsett hur ansvarsfördelningen ser ut under försäljningen, ska känna sig lika välinformerade genom hela...

Rickard W

Grymt nöjd med Filip, från första mötet till avslutad försäljning. Rak på sak, lätt att ha o göra med, kan starkt rekommendera honom!

filip s gillar detta
Lina L
Rosendal

Filip har varit ett fantastiskt stöd genom hela vår försäljning. Från första mötet till avslutad affär har han varit lugn, professionell och alltid funnits där när vi haft frågor eller behövt råd. I en osäker marknad gjorde han att vi hela tiden kände oss trygga och välinformerade. Hans engagemang, flexibilitet och genuina omtanke gjorde verkligen skillnad. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Filip till alla som söker en mäklare att lita på. 10/10!

Feremez D
Kapellgärdet

Kort och gott: jag kan inte tänka mig att anlita någon annan än Filip vid min nästa bostadsaffär.