Filip Stenmark

Filip Stenmark

Filip Stenmark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Filip Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Filip Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 199 omdömen med ett betyg på 4.8. Filip Stenmark har haft 54 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

199 omdömen om Filip Stenmark

Sedan starten hos Reco 2023
Feremez D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Kort och gott: jag kan inte tänka mig att anlita någon annan än Filip vid min nästa bostadsaffär.

Clas N
Köpte sitt hus med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Ärentuna

Filip var hjälpsam och ordnade till så att vi fick en "egen" visning, kontraktskrivningen gick mycket smidigt, han var mycket professionell och snabb.

Daniel M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungsängen/Industristaden

Mycket trevlig och professionell. Han var lösningsorienterad och väldigt lätt att nå för att ställa frågor.

Haashira H
Kungsängen/Industristaden

Supernöjd med Filip! Kommunikation var god genom hela processen: Han höll oss uppdaterade och förklarade varje steg på ett tydligt och tryggt sätt. Han förstod vår situation och såg till att vi kände oss bekväma hela vägen. Dessutom lyckades han sälja lägenheten redan innan den kom ut på Hemnet, vilket säger en hel del om hans engagemang och nätverk. Varmt rekommenderas!

Tina S
Rosendal

Vi har under hela processen fått ett väldigt proffsigt och förtroendeingivande intryck från Filip. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom till andra säljare/köpare.

Vilma N
Kungsängen/Industristaden

Engagerad och trevlig! Vi upplevde att Filip var väldigt hjälpsam och tillgänglig då vi fick snabb återkoppling. Köpet gick smidigt och vi är supernöjda med vår nya lägenhet.

Fatima M
Uppsala

Överlag positiv. Trevlig, öppen och tillmötesgående

Marie-Louise L
Uppsala

Filip är ansvarsfull, ärlig och trevlig. Det är lätt att kommunicera med honom både vad avser tillgänglighet(sms, mejl och samtal) och innehåll. Han vill verkligen att kundupplevelsen ska vara bra! Vi ger honom våra bästa rekommendationer!

Jacob W
Kungsängen/Industristaden

Engagerad och påläst om området. Rekommenderas

Viktor A
Sålde sitt hus med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Ärentuna

Mycket bra, professionell och lösningsorienterad